>Kaupunkiloma – täältä tullaan!

>

Tähän siis huipentuu meidän talviloma; pienimuotoiseen kaupunkilomaan :).
Hypätään koko perhe autoon, kisut tosin ei lähde mukaan vaan jäävät maailman parhaaseen hoitopaikkaan: mummolaan (mun vanhemmille). Me sitten jatketaan matkaa ja huomenissa kotiudumme!

Kyllä kelpaa lähtee reissuun nämä uudet tuotteet laukussa :P. 
Voi miten huulikiilto voikaan näyttää herkulta!!! Tuoksusta puhumattakaan!


Nämä minikynsilakatkin on uusia. Näistä joku valikoituikin viikonloppukynsien sävyksi: Joo siis nämä tilasin H&M:lta ENNEN kuin tein sen lupauksen, etten ostele huulikiiltoja enkä kynsilakkoja ennen ku varastot on pienentyneet huomattavasti. 
Pakko vielä mainita et nää H&M-kynsilakat yllätti positiivisesti, laadukkaan tuntuisia ja mikä tärkeintä ainakin mulle kärsimättömälle: lakka kuivuu nopeasti!


Nämä kaks on mun lempparit näistä:Pieni koelakkaus… Tämä beige sävy on aika klassisen hillitty, ei erotu kovin selvästi. Silti ihanan herkullinen sävy!Valkoinen taas aika räväkkä! Tässäpäs teille todiste siis; valkoinen voi olla räväkkää :D.Mikä sävy näistä neljästä on eniten teidän mieleen?
***
Ajattelin et pitäiskö reissusta kattoo vähä jotain juttua arvottavaksi teidän kesken… Nimittäin tällä viikolla on tullu blogin kävijäennätyksiä, joista oon niiiiiiin innoissani! Muutenki kaikkee kivaa ja yllätyksellistä tuntuu tapahtuvan koko ajan ;). 
Arvonnan teemana vois olla vaikka kesäkeittiö! Hmm…


Mutta ennen ku arvonta käynnistyy, vois blogin kirjautuneissa lukijoissa mennä 300 rikki…
Samoin facebook-tykkääjissä, paukauttakaahan sinne 300 fania! Ainaki nyt alkuun ;D.
Saa linkitellä joka paikassa joka kellonlyömällä :P…

Tsaukkista!
Niin ja hyvää aprillipäivää!
;)

Comments

 1. Mia -Willa Oliviasta
  1.4.2011 / 09:11

  >Oikein hyvää lomaaa!Noi H&M:n lakat on tosi hyvänvärisiä:) Beigeä vie ehkä voiton.

 2. Anttis
  1.4.2011 / 10:21

  >H&M:n kosmetiikkapakkaukset ovat kyllä niin herkkuja! Tuo vaaleanruskea lakan sävy miellytti kovasti omaa silmää -pitääköhän sitä itsekkin hankkia :)

 3. Hanna
  1.4.2011 / 10:40

  >Kivaa aprillipäivää! :DVoi että sulla on ihanat kynnet! Oispa mullakin tuollaiset! Mä lakkailen harvoin kynsiä, mutta silloin kun lakkaan niin suosin ihan värittömiä lakkoja. :) Ihailen sitten vain muilla rohkeita värejä kynsissä.Ihanaa minilomaa! :)

 4. Anonymous
  1.4.2011 / 12:16

  >Tykkaan valkoisesta ja beigesta. Ja herkullisen nakoiset huulikiillot, nam! :-)Mukavaa ja rentouttavaa kaupunkilomaa ja viikonloppua! :-)Rags

 5. Mussu
  1.4.2011 / 21:35

  >Beige lakka on aivan ihana! Ja todella herkullinen huulikiilto.Mahtavaa lomaa ja kisutkin on varmasti ihan parhaassa hoidossa :)

 6. JT
  1.4.2011 / 22:19

  >voi toi beige on ihan mahtavan näkönen kynsissä! J

 7. Päm
  2.4.2011 / 00:38

  >Voi tulee vähän myöhässä toivotus, mut ihanaa viikonloppulomaa! <3

 8. S
  2.4.2011 / 16:57

  >Mia: kiitos paljon, oli mukavaa :))Anttis: oon täysin samaa mieltä, ei niitä voi vastustaa! hanki hanki vain ;)jene6: kiitos! juu oon huomannu, kivat palkinnot on juu! meinaatko et pitäis osallistua ;)Hanna: voi kiitos, ootko sitä mieltä, mukava kuulla :)). yleensä pidän kynnet melko lyhyinä, mut nyt tuntuvat olevan niin hyvässä kunnossa et oon antanu olla pitkinä :). kiitos lomatoivotuksista, oli kivaa :)!Rags: kiitos paljon! ihanaa viikonlopun jatkoa sinnepäin :))Mg: kiitos :)). kävinkin blogissasi toissapäivänä, käynpäs uudemman kerran piakkoin!Mussu: moi oot takas :))!! kiitos toivotuksista ja kisut oli tosiaanki hyvässä hoidossa, hellyyttä ja murkinaa yllin kyllin, ei muuta tarvikaan :)JT: joo tykkään kans, hieman erikoinen et vaati totuttelua, mut kivasti meni tän viikonlopun :)). yleensä oon suosinu vaan helmiäisiä, hopeisia ja vaaleanpunan eri sävyjä, mut kivaa vaihtelua!Päm: ei ollenkaan myöhässä, lämmittää silti toivotukset :). kiitos!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.