>Ihmisen ikävä kisujen luo

>

Ainoa huono puoli kaikenlaisissa matkoissa on se, et joutuu olla pois kisumisujen luota. Kyllä niitä ikävöi koko ajan, vaikka tietää niiden olevan tosi hyvässä hoidossa. 


Mutta mukavaa on se, et sai piiiitkästä aikaa nukkua yön rauhassa, ei yhtään herätystä! 
Yleensähän meillä on aika lailla tällaista:


Kuva lainattu täältä.


Samaisessa blogissa on paljon kaikenlaista muutakin hauskaa kissoihin liittyen, kannattaa tutustua ;).

Comments

 1. Anonymous
  2.4.2011 / 13:02

  >Meillä on ihan sama meininki. "Onneks" on vain yksi koira Aapo, joka kuitenkin onnistuu aika usein laittamaan makuulle poikittain siihen keskelle sänkyä tai jotenkin muuten, että itse sitten nukkuu huonossa asennossa. Sinänsä ärsyttävää, mutta eihän sitä raaski työntää pois, kun toinen niin autuaasti nukkuu. ;) -heidi

 2. Elluu
  2.4.2011 / 13:12

  >hauskaa lomaa! tuollaista meilläkin on öisin.. :D joudut ite nukkumaan sängynlaidalla ihan mykkyrällä ja hyvä jos saat tyynystä edes pienen kulman pään alle kun kissat ovat vallanneet sängyn.. :D

 3. Anonymous
  2.4.2011 / 13:33

  >Hauska! Samanlaista se on meilla. Ja lomilla tosiaankin vaan saa nukkua (siis kun on reissussa). :-DJa kauhea ikava kisuja reissuilla.Rags

 4. Nanna
  2.4.2011 / 14:05

  >Moi, tunnustus takaisin! Ja kiitos vielä. =)http://luumutar.blogspot.com/

 5. Marjo
  2.4.2011 / 15:06

  >Kiva postaus, oon ihan samanlainen kun lähden reissuun, vaikka tiedän että kisujen ja koiruuden on hyvä olla osaavissa käsissä, silti niitä ikävöi..se on kai sitte sitä elämää:)Meille noi kuvat sopis ihan justiinsa, noin se vaan on;)!Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

 6. Hanna
  2.4.2011 / 16:46

  >Heh, tuo blogi oli aika hauska!! :D

 7. Niina
  2.4.2011 / 17:47

  >Ihana postaus! Minä olen viettänyt täällä laatuaikaa kisun kanssa, kun isäntä tulee vasta huomenna. Nyt Miisu nukkuu, mutta edelleen se bambu siellä eteisessä kaivertaa sen mieltä! Meillä on koko ajan eteisen oven edessä sohvan selkätyyny estämässä rapsutusta :) On ne kisut melkoisia :D Miisu lähettää peiton alta terkut teitin tytskyille <3

 8. S
  2.4.2011 / 18:58

  >heidi: haha :D kuulostaa tutulta! toivottavasti meidän karvakuonot tietää miten uhraudutaan niiden vuoks :DElluu: kiitos! jep, tuttu meininki :DRags: joo se ikävä on kyllä kova! mut se onnen tunne ku palaa matkalta ja ottaa kisut syliin, oi <3. tosin tänään vanhempi hiukan möksötti mamille ku oli viety hoitoon, nyt jo leppyny (annoin herkkuja, se tepsii onneks aina :D)Nanna: oi kiitos <3. ja eipä kestä, oot tunnustuksen ansainnu :)Marjo: kiva et tykkäsit ja kiitos paljon Marjo! joo, se ikävöinti on kyllä kurjaa ja musta tuntuu et kerta kerralta ikävöin enemmän. musta on hyvää vauhtia tulossa joku kotihiiri :)). ihanaa viikonlopun jatkoa sullekin!Hanna: eikö :DNiina: kiva kuulla et tykkäsit :). hetkinen, mikä bambu? onko mulle tullu joku ajatuskatko ku ei muistu mieleen.. :O kuulostaa kyllä hupsulta teidänkin Miisu :D. voi tytöt kiittää, takas terkkuja rättipuhkipoikki lomailleelta kaksikolta (nukkuvat ihan taju kankaalla :D)!

 9. Aila
  2.4.2011 / 19:03

  >Meillä kans aina reissusta kiire kotiin kisujen luo! Hyvä tuo sarjis, meillä lähes sama tilanne, tosin onneksi vain toinen kisu nukkuu mun kyljessä:) Meidän Minni ja Moona lähettää tanssunheilautukset teidän ihanille kisuille!

 10. S
  2.4.2011 / 19:09

  >Aila: joo tuttu tunne! meillä vanhempi kisu nukkuu mun tyynyn vieressä, ei häiritse siinä <3. nuorempi nukkuu missä milloinki, viime kuukausina rötköttäny liian usein mun tyynyllä.. :D yritän vaivihkaa sitä miehen puolelle mut aina palaa takas :Dihanat nimet teidän kisuilla, täällä kuorsaajakaksikko kiittää ja maukaisee terkut sinnepäin!

 11. Anonymous
  2.4.2011 / 20:21

  >Itellä sama juttu; vaikka ois vaan yhden yön poissa, kisuja on kova ikävä! Mun vanhemmat asuu vajaan 10km päässä meistä, he käy aina aamulla ja illalla katsomassa, että neideillä kaikki ok ja antamassa ruokaa (toinen nirsoista kun syö vain märkäruokaa). Kyllähän ne kissat hyvin pärjäis yhden päivän ilman vahtiakin, mutta itellä kivampi olo, kun tiedän, että joku käy täällä katsomassa. Pyydän aina äitiä laittamaan tekstarin, että kaikki oli ok :)Mainioita kuvia teidän neideistä tuossa ylemmässä postauksessa :)Mukavaa lauantain jatkoa!-I-

 12. S
  2.4.2011 / 20:38

  >I: joo kyllähän ne yhden yön pärjäis kotona kaksin, mut mulla on kivempi olo jos ne on hoidossa tai joku meillä kotona niitä hoitamassa :). joo se märkäruokahan onki kissojen pääruokaa. meillä annetaan raksuja vaan välipaloina, märkäruoka pääruokana :). ihanaa lauantaita teidänkin perheelle! <3

 13. Anonymous
  2.4.2011 / 21:17

  >Kiitos <3 Tuo mun kirjotus kuulosti nyt luettuna siltä, että mun porukat kävis täällä päivittäin aamulla ja illalla ruokkimassa meidän neitejä, mutta tietysti tarkotin siis vain silloin, kun ollaan ite reissussa ;D Meillä toinen kisu on syönyt lähes koko ikänsä vain raksuja, toinen taas vain märkäruokaa! No, eipä tule tappelu, kun molemmilla omat murkinat :)-I-

 14. S
  3.4.2011 / 08:49

  >I: :D ymmärsin kyllä et tarkotit sitä ku ootte reissussa :D. meillä nuorempi kans rakastaa raksuja, söis vaikka kuinka et oon kattonu parhaaks rajoittaa :)

 15. Marika
  3.4.2011 / 12:47

  >Heh, tuo sarjis on niin totta :) Eihän niitä suloisia kisumisuja voi ajaa pois. Meillä varsinkin nuorempi kissaneiti on vasta ihan viime aikoina alkanut viihtymään sylissä, joten silloin kun neiti katsoo meidät sen arvoiseksi, että voisi viihtyä sylissää, niin siitä ei sitten liikahdetakaan:) Se on niin herttainen pikkuinen. (tai pieni ja pieni, painoa 6 kg mutta pikkuinen aina mun mielessä:) Pikkuiselle on muutenkin tullut kovasti viime aikoina luonnetta, oli kovin arka pienempänä.Kova ikävä täälläkin kun reissussa ollaan. Viime vuonna oltiin 3 vkoa reissussa ja kova ikävä ja huolikin oli kun tämä vanhempi kissa silloin reissun aikana sairasteli, mutta onneksi oli niin hyvissä käsissä ja hoidossa, kiitos hyvälle kaverilleni hoidosta ja huolenpidosta <3

 16. S
  3.4.2011 / 13:33

  >Marika: joo ku kissa tulee syliin ni sitä vaan täytyy olla :D. joo on nääki pikkuisia aina <3. kiva et on luonnetta kasvanu, hauskaakin sinänsä :). joo teille tapahtu kyllä tosi kurja juttu sillon ku N sairastu :/, mut loppu hyvin kaikki hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.