>Borta bra, men hemma bäst!

>

Koko perhe kotona kisulaisia myöten <3.

Lomalla uni ei oo aivan yhtä sikeää ku kotona. Siitä syystä uni maistuu lomailun jälkeen kotona, oi että se maistuu niin että välillä pitää hieman kuorsatakin!Parin tunnin unien jälkeen pikainen tarkistus omalla pihalla, jep; kaikki kondiksessa!, sit äkkiä takas koisaamaan. Let me in!!!Mun lauantai-ilta kuluu näiden merkeissä:

Mites teillä?

Comments

 1. Ansku
  2.4.2011 / 18:29

  >Rapsuja ihanalle kisulle!Itte avaan kohta viinipullon, semmosta lauantain viettoa siis :) Kivaa viikonloppua sinne!

 2. Niina
  2.4.2011 / 18:36

  >Ihanat kuvat! Mukavannäköiset lauantaisuunnitelmat sulla. Mitähän puutarhaideoita tuossa lehdessä mahtaa olla??? :D Täällä menee kohta sauna lämpiämään- kuoharipullon olenkin jo korkannut lauantain kunniaksi :)

 3. Päm
  2.4.2011 / 18:40

  >Voi söpsö misu…tahtoisin niin sisälle :DHuomenna vapaa, eli mukavaa sisustelua tiedossa :)Ihanaa viikonlopun jatkoa!

 4. Hanna
  2.4.2011 / 18:50

  >Aivan syötävän ihana tuo ensimmäinen kuva! Ja kakkosen koputtaja niin hauska!Illan suunnitelmissa sauna ja lasten mentyä nukkumaan ehkä siideri ja leffa.

 5. Sanna
  2.4.2011 / 18:57

  >Divaani, Plaza interiör ja Avotakka kera Fazerin sinisen :) Ehkä voisi yhden mansikkamargaritankin tehdä :)

 6. Aila
  2.4.2011 / 18:58

  >Oi että teillä on sitte kuvauksellisia kisuja! Meillä nuo kisut ei sen vertaa malta pysähtyä, että kuvaa niistä sais…muuta ku nukkuessa. Ja ne inhoaa jotenki kameraa, ettei niistä hyviä kuvia juurikaan saa! Täällä rentoudutaan shoppailureissun jälkeen ehkä viinilasillisen kera:)

 7. Jane
  2.4.2011 / 19:03

  >Sain postissa HobbyHallin kuvaston ja sä tulit mieleen monta kertaa, kun ihastelin puutarhakalusteita. Ootko katellut HH:n sivuilta niiden tarjontaa? Mun mielestä siellä oli tosi paljon hyviä vaihtoehtoja :)Mun lauantai kuluu leipoessa ja hiljaisuudesta nautiskellen. Mies ja lapset on anoppilassa yön ja mä saan levähtää :) Yksinolo on välillä aika jees :)

 8. Hanna
  2.4.2011 / 19:03

  >Voi rakkaus noita teidän kissoja! Ihania kuvia! Teidän kissat on jotenkin extrapehmoisia! :DMeidän iltaan ei kuulu mitään erikoista, surffailua ja tv:tä… :)

 9. S
  2.4.2011 / 19:18

  >MOIKKA <3. kiva ku päästitte kurkkaamaan lauantai-iltojen puuhiinne :))Ansku: voi kiitos <3. hyvältä kuulostaa, harrastin ite samaa eilen :P. kiitos samoin!! :)Niina: jaa-a, kohta se selviää ku käyn ton Dekon kimppuun :). oi kuulostaa hyvältä sun lauantai!! meillä oli vähän ton suuntasta eilen ;)Päm: heh, tuo ikkunan koputus on yleensä aika vaativaa. sit ku meet avaan oven, ei elettäkään et siirtyis sisälle. sit 10 min päästä sama toistuu ja kisu vihdoin vaivautuu oikeesti sisälle :D. se on semmonen hidas hämäläinen tää vanhempi kisu ;). kiitos samoin!! Hanna: heh, eikö :) massua piti heti pöllyttää ku tollee matolla pötkötteli <3. ihanat illan suunnitelmat siellä, nauttikaa!!Sanna: voi kuulostaapa hyvältä! ehdottomasti yks tai kaks mansikkamargaritaa :P. nauti illasta!

 10. S
  2.4.2011 / 19:24

  >Aila: voi kiitti :)). nää on niin tottunu kameraan, varsinkin nuorempi. se nyt ei yleensä oo mistään muustakaan moksiskaa :D. oi missäs olit shoppaamassa? :Pihanaa lauantai-iltaa!! Jane: voi ku kiva et oon tullu mieleen :)). joo kattelin yks päivä HH nettisivulta, mut muistaakseni kalusteita oli vain ruskeina. meille ois tulossa mustat tai harmaat. meenpä heti uudestaan sinne kurkkimaan, jos mustat/harmaat meniki multa ohi :Pvoi tollanen oma hetki on ihanaa! hemmottele ittees ja nauti omasta ajasta :))Hanna: kiitos Hanna! heh, jännä miten moni on viime aikoina sanonu et meidän kissoilla on erikoisen pehmeät turkit :D. onhan ne tommosia pumpulipalleroita <3. turkit ihan silkinpehmeitä :). tommonen koti-ilta onki aivan ihana, mukavaa iltaa sinnepäin kaupunkia ;)

 11. Johanna
  2.4.2011 / 19:41

  >On taas niin suloiset kisut! Mä oon sitten kuin teidän kissat, ei voi nukkua ko kotona :)Käy kurkkaamassa meillä tykkäätkö arvonnan palkinnosta ja paa osallistuen :D

 12. Jane
  2.4.2011 / 21:05

  >No höh, ruskeitahan ne oli. Piti alkaa heti tarkistamaan. Muutamat niistä oli tuossa lehdessä niin tummia, että katoin niitä mustiksi :/ Mä tykkäsin sellaisesta muovirottinkipunoksesta, jossa sävyt vaihteli vaaleanruskeasta vähän tummemman ruskeaan. Alkaa mun tammirakkaus puskea läpi ulkokalusteissakin :D Pyörähdin muuten tänään Terrassa ja siellä oli aivan ihana musta riipputuoli – sellaisen ottaisin, jos olis paikka mihin sen laittais :)

 13. Anonymous
  2.4.2011 / 21:52

  >Hei taas! Voi miten tuo rakkauspakkaus kellii matolla! Ilmeisesti asutte rauhallisella paikalla, jossa ei ole vaaraa autonalle jäämisestä. Me asutaan vilkkaan tien varrella, joten kisut pääsee kesäisin valjasulkoilemaan ja muulloin ulkohäkkiin, joka on kyllä tosi hyvä ratkaisu! (Jopa saalistusviettiä on häkissä saaneet toteuttaa: muutama päästäinen on tuotu näytille :b) -Pilvi

 14. Saila
  2.4.2011 / 22:23

  >Ai miten meillä? No ihan sama setti näyttäs olevan ku sullaki, eli villasukat, lehdet + mulla vielä blogit ja suklaat. Siitä on tämä(kin) lauantai-ilta tehty :D.

 15. S
  3.4.2011 / 09:11

  >Johanna: kiitos! kävin jo :PJane: mäki kiinnitin huomioni siihen vaaleanruskea-tummanruskea -yhdistelmään, oli aivan ihana! varmasti ostaisin jos sopis meidän kodin julkisivun kans ruskeat sävyt :).ahaa taitaa olla samanlainen riipputuoli minkä ite näin Kodin Ykkösessä!Pilvi: moi! joo aika rauhallinen on tää meidän kortteli :). edellinen koti oli melko vilkkaan kadun varrella, mut ei ongelmaa kisuille: ovat tottuneet. mut kyllähän se aina pelotti… tuo häkki on tosi hyvä konsti, tutuilla on sellanen kissoilleen. kisut pääsee kesäisin aina makkarin ikkunasta sinne ja monta päästäistä on häkistä käsin saalistettu sielläkin :PSaila: kuulostaa kivalta lauantain vietolta :))

 16. AnnHelen
  3.4.2011 / 09:26

  >Ihana kisu!! Nyt alkaa olemaan sellaiset kelit ulkona että olen joutunut peittämään valkoiset sohvat..aamulla kun heräsin Elmeri-kolli nukkui tyynylläni kuten aina, mutta valkoisia pussilakanoita koristi mustat tassunjäljet jotka herra oli jättänyt kun yöllä hiipi viereeni.. Mukavaa sunnuntaita!-A-

 17. S
  3.4.2011 / 09:50

  >AnnHelen: kiitos :). joo ootan kauhulla millon nuo 8 kuratassua näkyy täällä sisällä :Dmukavaa sunnuntaita ja rapsutuksia kisuille! :)

 18. Marika
  3.4.2011 / 12:35

  >Voi ihanuus miten rapsutettan pörheän pehmeä kisuli :) Oikea valokuvamagneetti, niiin suloinen!

 19. S
  3.4.2011 / 13:29

  >Marika: heh, eikö :)). ihanan pehmonen palleroinen <3 tai kaks ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.