>Kuvia minilomaltamme

>

Illallistunnelmia…

Manchego-juustolla kuorrutettua yrttileipää, valkosipulileipää, chorizoa & mustekalarenkaita.

Suklaakakkua wanhanajan vaniljajäätelön & vadelmakastikkeen kera:

Karamellijäätelöä vadelmakastikkeella:

Tämän jälkeen oli vuorossa vierailu aivan ihanan tunnelmallisessa pubissa. Sen jälkeen karaokea ja piña coladat toisessa paikassa. Kaikista oli kuvia, voi että mua harmittaa ku ne ei ollu jostain syystä siirtyny koneelle ja poistin ne kamerasta, höh :(. 
Oli niin kivoja kuvia! Nyt joudumme vain kuvittelemaan ne…

Viimeinen lomapäivä, täällä sataa vettä…
Hakisko kaupasta pääsiäisjuttuja ja laittais vähä pääsiäistä jo kotiin :P

Comments

 1. Hanna
  3.4.2011 / 10:16

  >No onpas herkullisen näköisiä annoksia! Arvaa vaan tuliko nälkä! Missä paikassa olitte syömässä?Oli varmasti oikein mukava irtiotto arjesta! :)

 2. J
  3.4.2011 / 10:32

  >Ihana miniloma ollu teillä! Ja noin herkullista ruokaa.. Mä en oo koskaan maistanu mustekalarenkaita (en oo uskaltanut :DD) Miltä ne maistuu? Mustekalaltako :DTäälläki sataa vettä ja lumet tuli rytinällä katolta eilen alas.

 3. LauraR.
  3.4.2011 / 10:57

  >Musta on ihan parasta että sataa vettä, ihan rehellistä vettä eikä mitään räntää. Jos se vaikka sulattaisi tuon ruman lumen tuolta pois. Tosin, se paljastaa myös ruamt ruskeat, kynnetyt pellot, eikä näillä +5 asateen läpötiloilla vielä mikään viherrä minnekään. :/

 4. S
  3.4.2011 / 11:25

  >Hanna: oli tosi hyvä ruoka, oi että! Torerossa oltiin. ja kiva reissu kaikin puolin :))J: niin oli :). noi mustekalarenkaat ei ollu mun alkupala, joten en osaa sanoa :/. en oo itekkää niitä maistanu koskaan :). mäki tyydyn vastaukseen et ne maistuu mustekalalta :D (kala ei oo mun herkkua muutenkaan…)LauraR.: no joo kyllähän se lumille antaa kyytiä, mut toivoisin auringon sulattavan kaikki lumet pois :D. nyt näyttää kyllä rumalta ku lumi on niin likaista.

 5. Nanna
  3.4.2011 / 11:30

  >Ihania herkkuruokia! Mitä nuo teidän pääruuat ovat? :)

 6. Rose
  3.4.2011 / 12:08

  >Voi mitä herkkuja !!Joo pääsiäisjuttuja vaan kotiin, meillä on ollut jo 2 viikkoa rai- ja ohraruohot ikkunalla lasten toiveesta :D

 7. Päm
  3.4.2011 / 12:22

  >Kivalta kuulosti lomanne huipennus ja Oih miten herkullisen näköistä ruokaa, slurps…juu en minäkään mustekaloja söis ;)En tiedä kumpi enempi sulattaa lumia, aurinko vai vesisade, mut sais silti paistaa :)Sunnuntain jatkot!joo hae vaan tipuja kaupasta, jos inpiroitus itekkin laittamaan pääsiäistä!

 8. Anonymous
  3.4.2011 / 12:30

  >Olipa hyvän näkösiä ruokia. :) Ihania tommoset pienet irtiotot. Mekin oltiin pari-kolme viikkoa sitten ulkona syömässä oikein kunnolla ja sen jälkeen innostuttiin lähtee muutamaan pubiin muutamille. Kiva ilta kaiken kaikkiaan ja piristi kummasti normaalia arkea vaikkei sinänsä mitään kauheen erikoista tehtykkään! :) -heidi

 9. Marika
  3.4.2011 / 12:32

  >Onpas herkullisen näköisiä ruokia, olipa hyvä että olen syönyt jo aamupalan, muuten täälläkin alkaisi nälkä kurnia :) Teillä oli varmasti hauskaa. pieni irtiotto arjesta tekee hyvää.Minunkin puolesta saisi sataa vettä vaikka koko viikon niin pääsisi eroon tuosta hangesta.

 10. S
  3.4.2011 / 13:41

  >Nanna: vasemmalla porsaan ulkofilee ja oikeella naudan entrecôte, muut söi härkää :)Rose: mullaki on rairuohosiemenet ostettuina, multaa pitäis hankkia :PPäm: niinpä, sais silti paistaa!! :) tipuja en hakenu, koristemunia metsästin, ei löytyny mun makuun.. otin sit syötäviä pääsiäismunia, pieniä :). kiitos, sunnuntain jatkoja sinnekin!heidi: niin on, niitä pitää säännöllisesti harrastaa :)). kuulosti kivalta teidän ilta, sellaset tuo kyllä ihanaa vaihtelua koti-iltoihin :).Marika: oli tosi hyvä ruoka ja muutenki kiva reissu :). paljon on kyllä lunta vielä, huh huh. elättelen toiveita et pääsiäiseks sulais pois :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.