>Valkoinen kesämakuuhuone

>

Sellaisesta haaveilen kesän ajaksi, et makkari ois täysin valkoinen ♥.
Viime kesänä oli ja oi miten siellä nukku sikeesti, nukkuu kyllä edelleen. Oon vakuuttunu et se on suurimmaks osaks valkoisten, rauhallisten seinien ansiota. Ja myöskin sen et makkarissa on viileämpää ku muualla asunnossa: huone on pohjoisen puolella, aina varjossa. Suunniteltu juttu ;).

Tässäpä kuvaa viime kesältä, melko pian muuton jälkeen:Pidin viime kesän ajan Ikean valkoista torkkupeittoa sängynpeitteenä. Nyt oon jo kuukausia harkinnu ostavani muhkean untuvapeiton sängynpeitteeksi. Se vois mennä sit pidemmälle syksyynkin ku on niin paksu ja muhkea. Ikean torkkupeitto on niin ohut et heti viime syksynä alko viluttaa sen katsominen, joten jo elokuussa piti vaihtaa musta sängynpeite.
En tykkää et sängynpeite peittää tyynyt, joten untuvapeitto ois just hyvänkokoinen vaakasuuntaisesti aseteltuna!

Pisteenä iin päälle sängyn päälle vois ostaa esim. pari Kylie at Home -kokoelman tyynyä, tässä muutama kiva vaihtoehto:
Ava
JewelSilkkiShine


Kuvat


Katsotaan mitä toteutuu (mitä ehdin toteuttaa) ja pysyykö meidän makkari koko kesää edes nykyisellä paikallaan! ;)

Comments

 1. Rags
  18.5.2011 / 10:09

  >Kaunis kesamakuuhuone! Mut hei, olisko tuo yksi tyyny vahan vinossa…? :-DD

 2. S
  18.5.2011 / 10:13

  >Rags: kiitti! no niin muuten on (sen on varmaan mies laittanu) :D

 3. mari
  18.5.2011 / 10:46

  >Meijän makkarista ei saa ikinä valkosta, kun sinne on joku maalannu vuonna 1969 hyasintin siniset seinät. Mut valkonen sen lilan kans sopii kyllä loistavasti :)

 4. moonangel
  18.5.2011 / 11:38

  >Ihanan näköinen makkari teillä :) Meiltä löytyy untuvapeitot sängystä, aivan ihanat :) Meiltä löytyy myös Amanda B:n valkoinen ja pehmeä torkkupeitto (http://www.amandabshop.com/shop/product?q=3668), kodin terrasta bongatiin muutaman kympin halvemmalla kuin tuossa linkissä. Täytyy myöntää, että kannatti ostaa vaikka pitkään mietinkin raskinko ostaa hinnan takia vieläkään. Onneksi avomies patisti ostamaan, kun sitä silittelin ja haaveilin miten hyvin se sopisi meille (niin ja mieskin tykkäsi torkkua sen alla sohvalla viileimpinä iltoina) :D Olis jääny kuitenkin harmittamaan jälkeenpäin jos ei olisi tullut ostettua :) Tyynytkin tuohon kuuluu, mutta niitä ei ole vielä ainakaan tullut hommattua.

 5. Mia -Willa Oliviasta
  18.5.2011 / 12:17

  >Ihanan raikas huone!!Itsekkin yritän pitää makkarin kesäisin valkoisena, ja untuvapeitteet on meilläkin. Tosin itse tykkään että on välillä aivan liian kuumat (mutta sehän on makuasia)

 6. S
  18.5.2011 / 14:34

  >mari: oih, maalia uppois varmasti aika lailla :D no mut pääasia et ite tykkää siitä lilasta, eipä sitä sitte tarvi muuttaakaan :). moonangel: kiitos!! oi kuulostaa hyvältä tuo valkoinen torkkupeitto (tosin en sellasta tarvi, kröhöm, Iskusta oon ostanu valkoisen superpehmeen), mut käyn silti heti kurkkaamassa tuota linkkiä :)). hyvä et ostis, se jälkeenpäin harmittelu on tosiaan kurjaa!Mia: kiitos Mia :). tarkoitin et ostan untuvapeitteen, vain yhden siis ja käytän sitä päiväpeiton tavoin :). peittoja ei tarvita uusia, löysin aivan huiput syksyllä enkä luovu niistä ikinä :D

 7. Outi-Hyypiön elämää
  18.5.2011 / 14:38

  >Ihana tunnelma kuvissa. Voi voi, tästä saan ideaa itsellenikin. Taidan tehdä kesämakkarista valkoisen. Hyvä että en ole vielä tapetoinut makkarin seinää, sen voi tehdä keskikesällä kun olen kyllästynyt valkeaan :)Siis joo, noloa, kun kyllästyn kaikkeen niin noppaan :(Mut nyt mä tartten valkosen reunalakanan ja jonkun ihanan torkkupeitteen mitä sulla on tossa kuvassa <3

 8. Hanna.A
  18.5.2011 / 15:17

  >Noi on kyllä upeita noi tyynyt. Mistä noita Kylie at home tuotteita voi ostaa? Ihailin niitä jo aikaisemmassa makuuhuonepostauksessasi :-)

 9. Nanna
  18.5.2011 / 15:54

  >Upeita tyynyjä! Harmi ettei omassa makkarissa toimi oikein valkoinen..tai sit se pitäisi rempata oikein kunnolla. :D Seuraavassa kämpässä sitten! ;)

 10. Sari
  18.5.2011 / 17:20

  >Ihanalta näyttää tuo valkoinen makkari! Itsellänikin valk. makkari, vain seinät ovat ihan vaalean harmaat.Tyynyistä Ava on ehdoton suosikkini:)

 11. S
  18.5.2011 / 17:39

  >Outi: kiva juttu et sait idean :). juu oon samanlainen et kyllästyn melko pian, mut valkoiseen ja mustaan en oo vielä kyllästyny koskaan ;)Hanna.A: niin on! joillain sisustusliikkeillä on valikoimissaan Kylie at Home -tuotteita, ihan googlettamalla varmaan selviää mistä sun paikkakunnalla niitä vois ostella :)Nanna: eikö! jaa minkässävyinen makkari teillä sitten on? kiinnostaa kuulla missä sävyissä valkoinen EI toimi ;DSari: kiitos Sari! noista kuvan tyynyistä Ava on munkin lemppari :). tyynyjä on muitakin, mut ei ollu kuvia saatavilla kaikista…

 12. Nanna
  18.5.2011 / 18:53

  >Meillä on aika ruskea sävyinen makkari ja itse en ainakaan näkisi siellä hohtavan valkoisia tekstiilejä..ennemmin ehkä sitten luonnonvalkoista yms. :)

 13. S
  18.5.2011 / 19:32

  >Nanna: ok :) mun mielestä sopis ihan hyvin vitivalkoinenkin ruskean kaveriksi, raikastais kivasti, mut makuasioita :)

 14. Hanna
  18.5.2011 / 20:00

  >Meillä on ollut joskus untuvapeite päivänpeitteenä. Se oli kiva, mutta se oli sellaista kangasta, että keräsi kaikki kissankarvat. :D

 15. J
  18.5.2011 / 20:12

  >Ihanan raikas! Ja valoisa!Oon kans miettiny tota tuplatäkin ostoa päiväpeitoksi, mut tuleekohan siihen nukkaa miten helposti..Voi nuo Kylien tyynyt on nii nättejä ♥

 16. S
  18.5.2011 / 20:26

  >Hanna: joo se on karvamagneetti :DJ: kiitti! :) miten siihen tulis nukkaa? kysyy blondi

 17. J
  18.5.2011 / 21:32

  >:) No meidän täkkeihin ainaki tulee :) En tiiä vaikuttaako siihen sit se ku niitä pesee vai se ku on pussilakana päällä.. Nuo on kuitenki ihan merkkitäkit mut silti nukkaa.. Ni mietin et jos sitä käyttäis päiväpeittona, ni ei oo kyl kivan näkönen jos nukkaantuu. Mut kokeilemallahan se selviää :)

 18. S
  18.5.2011 / 22:17

  >J: ahaa ookoo :) hyvä pitää mielessä jos sellaseen päädyn!

 19. Niina
  19.5.2011 / 10:56

  >Ihanan valkoinen ja raikas kesämakkari! VaniljaHousen Niina hankki Ellokselta tuollaisen tuplapeitteen päiväpeitoksi, joten kysypä häneltä, miten on käytössä kestänyt! Sänky näyttäisi kyllä syötävän hyvältä tuolla muhkealla täkillä ja noilla Kyllitädin tyynyillä koristeltuna!!! :D

 20. S
  19.5.2011 / 10:59

  >Niina: kiitos Niina :) ja kiitti vinkistä, kysäisenpä häneltä! Kyllitädin :DD

 21. Soile
  19.5.2011 / 11:03

  >Meillä on ollut tosi monta vuotta Ikean Mysa (muistaakseni) tuplatäkki päiväpeittona ihan sellaisenaan ja pinta on kyllä pysynyt ihan hyvänä. Tosin väri peitossa on luonnonvalkoinen ja niinpä siinä nyt onkin ollut noin puoli vuotta H&M:n vitivalkoinen mustilla tereillä oleva pussilakana ja se on sitten nykyisellään meidän päiväpeitto ja tykkään:)

 22. S
  19.5.2011 / 11:21

  >Soile: no tuohan onki kans tosi hyvä vaihtoehto, kiitti vinkistä :)) jotain muhkeeta päiväpeittoa himoitsisin kesän ajaks tosiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.