>Kissojen valmistautuminen kesään

>

Alkaa meidän perheessä Frontline Vet -pakkauksilla!
Oon käyttäny näitä nyt neljänä kesänä kisuille eikä oo näkyny punkkeja! Ennen näiden tuotteiden löytymistä löysin kolmisen kertaa punkin vanhemman kissan turkista :/. 

Näitä myydään apteekissa n. 25 euron hintaan. Hintaan sisältyy siis kolme alla näkyvää ampullia. Yhden ampullin teho kestää kuukauden eli täytyy muistaa laittaa ampulli kissalle joka kesäkuukausi. Meidän kahdelle kisulle pitää siis ostaa kolme pakkausta/kesä. Laitan näitä aina toukokuusta syyskuuhun eli koko kesän ajan. Liuos ehkäisee myös kirppuja.  

Kissaa ei satu ollenkaan, vaan ampullit puristetaan kissan niskanahkaan. Siitä se imeytyy kissan verenkiertoon, mikä ehkäisee ikäviä örkkejä tarttumasta nahkaan!

Tässä nuorempi kisu saa ampullin. Ei malttais millään olla aloillaan, mut sinne se ampulli tyhjeni parissa sekunnissa. Niskaan tietysti siksi ettei kisu pääse nuolemaan liuosta. Niska on hieman tahmea, mut tahmaisuus häviää parissa päivässä. Sitä voi myös harjalla nopeuttaa :). Pesemään en menis ettei vaikuta liuoksen tehoon.

Suosittelen ehdottomasti hankkimaan nämä ampullit karvakamuillenne!

Comments

 1. PikkuMamma
  18.5.2011 / 19:15

  >Meillä kyseiset aineet otettiin käyttöön kun kissoista alkoi löytyä kolme punkkia per päivä. Auttoivat tosiaan. Ei enää punkkeja sen jälkeen. Meillä kolme kissaa, joten pitää huolehtia, etteivät heti nuole toisilta poies.

 2. Aikku
  18.5.2011 / 19:16

  >Tuohan on hyvä keksintö kisuille, en tuosta ennen kuullutkaan… Ihanaa örkitöntä kesää teidän kisuille!<3 T. kaksi hienohelmaa sisäkisua…

 3. Anna
  18.5.2011 / 19:55

  >Meillä käytettään vastaavia koiralla ja punkit on tosiaan niiden avulla pysyny poissa, ilman noita sais nyppiä ainakin kerran viikossa punkin koirasta ja osa todennäköisesti jäis huomaamatta. Meillä ei punkkipannat ole auttaneet vaikka montaa eri sorttia onkin kokeiltu. Vannon ehdottomasti noiden pipettien nimeen :)Nyt olen tosin unohtanut ostaa noita, kävelin tänäänkin apteekin ohi ja muistin et jotain tarvii mut en keksiny mitä, joten sinne ne jäi.. jos muistais ja kerkeis huomenna.

 4. Anonymous
  18.5.2011 / 20:02

  >Oh, sa et pida edes kisusta kiinni??? Han siis ottaaa tuonkin ihan tosta vaan?! Unbelievable.Meilla kaytetaan samaa Frontlinea ja se on myos aikamoinen operaatio; ma pidan kissasta kiinni ja mies tuikkaa tuon niskaan. Ne jo juoksee karkuun, kun kuulee etta Frontline-pakkaus avataan… What fun!Rags

 5. FanniAuroora
  18.5.2011 / 20:10

  >Hyvä kun muistutit..Me ostettiin viime kesäksi meen koissulille punkkipanta, kun aiempina kesinä laitettiin kanssa niskaan aine, mutta se aine haisi karmasevalle pitkään ja ilmeisesti kirveli / kutitti, kun Fanni käänsi aina päätään kun sitä rapsuteltiin.Mukavia punkittomia hetkiä sinne teille =)

 6. S
  18.5.2011 / 20:23

  >PikkuMamma: nuo on kyl tehokkaita! meillä eivät nuole toisiltaan ku vanhempi kisu on niin kauheen läheisyyskammoinen mitä toisiin kissoihin tulee ;DAikku: joo tosi hyvä aine on, tehokas! kiitos, ihanaa kesänodotusta teidän hienohelmoille :))Anna: joo samaa oon kuullu monelta et punkkipannat on ihan turhia, ei mitään hyötyä. näistä kyllä todella on! huomenna uus yritys sitte :)Rags: voi teitä, teille on kyllä suotu astetta haasteellisemmat misukat :D. tuossa kaiken a ja o on nopeus! tuikkaan sen parissa sekunnissa, vanhempikin pysyy paikoillaan (menee ihan kumaraan), mut jos rupee kestään, saan osakseni sähinää :D. nuorempi ei oo moksiskaan, kuten tapoihinsa kuuluu…vitsi teidän kisut on liian viisaita, ne on täysin sisäistäny kaikenmaailman lääkkeet ja niistä lähtevät äänet :DFanniAuroora: toivottavasti teillä on hyötyä punkkipannasta, oon kuullu siitä aika paljon huonoa. inhottavia tommoset punkit, kuka neki on keksiny :/

 7. S.
  18.5.2011 / 21:11

  >Mahtava idea! Pitääkin tommonen ostaa meidän tuleville kissoille. Teillä on muuten ihana koti!

 8. mari
  18.5.2011 / 21:26

  >Ooh, kiitos tästä! Eipä oo käyny mielessäkään, vaikka noita on pidetty tuolla pihalla jo varmaan kuukaus kohta..

 9. S
  19.5.2011 / 10:37

  >S.: niin on!! kiitos paljon :))mari: voi kiva, toivoinki et tästä ois jollekin hyötyä :))

 10. Niina
  19.5.2011 / 10:58

  >Pitäisiköhän meidänkin mirrille laittaa tuota kesäksi…Yhtään punkkia en ole vielä hänestä löytänyt-leveä heisimato vaivasi pari vuotta sitten, mutta sekin saatiin hätistettyä hyvillä lääkkeillä. Eihän tuosta haittaakaan olis, kun tuntuu, että nuo punkit lisääntyy koko ajan. Kiitti vinkistä!

 11. S
  19.5.2011 / 11:00

  >Niina: suosittelen kyllä, "better safe than sorry"ja tulee itelle mielenrauha ku ei tarvi jatkuvasti olla sorkkimassa toisen turkkia :D

 12. Marika
  19.5.2011 / 11:12

  >Kiitos erittäin paljon vinkistä! En ollut tästä aineesta kuullutkaan, kumma ettei eläinlääkärikään ole mitään maininnut vaikka olen punkkiongelmasta lääkärillä puhunut. Me ollaan kokeiltu punkkipantaa, mutta siitä ei ollut apua ja se oli pakko ottaa kissalta pois kun se ihan ilmiselvästi kutitti sitä kovasti. Mutta nyt otetaan ehdottomasti tämä Frontline käyttöön! meillä on mökillä todella paljon punkkeja ja tästä on varmasti suuri apu.

 13. S
  19.5.2011 / 11:20

  >Marika: voi vitsi, oon tosi ilonen et sait vinkin ja tästä on kisuille hyötyä :)). tuo on kyllä ehdoton aine, en luopuis, niin tehokas on! ite löysin ton muistaakseni ihan sillä lailla et kysyin apteekista eri vaihtoehtoja. punkkipannasta oon minäki kuullu vaan huonoja kokemuksia, tehoton :/

 14. Anonymous
  19.5.2011 / 15:01

  >Meillä on kans vastaava aine Aapolla (koiralla) käytössä. Exspot muistaakseni nimeltään. Aine odottaa nytkin kaapissa, kunhan säät vaan paranis. Kun sen laittaa niin koira ei sais kastua niskasta pariin päivään, jotta se ehtii imeytyä kunnolla! Kommentoin nyt tähän perään kans mitä piti laittaa jo jokin aika sitten, mut kommentointi ei sillon onnistunut. Kysyit joku aika sitten siitä haluaako lukijat myös juttuja kissoista tms. Kuten kommentoin jo aiemmin, musta on kiva lukea myös teidän kissoista. Sit sulla oli jossain vaiheessa juttu missä oli ensin sisustusjuttua ja sit lopuks kuvia kissoista. Musta se oli tosi kiva! :) Lopuks tuli vielä kunnon hymy itselle, kun olit ottanut niin veikeiä kuvia teidän kissoista! :) -heidi

 15. S
  19.5.2011 / 15:52

  >heidi: onneks kisut ei kastunu sillon ku laitoin ku oli ihan poutasta :). tosin ne kyllä muutenki osaa/haluaa aina mennä suojaan. kiva et tykkäät lukea meidän misukoita myös, sitä juttua tulee kuitenki täällä säännöllisesti ja varmasti ainaki kerran viikossa :)). joskus on paljo kissakuvia ni siks teen niistä ihan oman postauksensa. joskus vaan pari kuvaa, ni ne voi sit laittaa sisustuspostauksen yhteyteen, jos aihe natsaa :). en oo kuitenkaan joka postaukseen niitä laittamassa ku on tosiaan niitäki jotka ei kisuista niin välitä. tosin sitä asiaa en kuolemaksenikaan voi koskaan ymmärtää, mut se onki jo ihan toinen juttu :Darvostan eläinrakkaita ihmisiä ja eläinrakkaus mun maailmassa tarkottaa sitä et tykätään ELÄIMISTÄ, oli ne sit kissoja, koiria, kaneja tai lintuja :D. mukavaa päivänjatkoa sinne etelään! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.