Kesäkeittiömme – ei tosikoille!

Meidän perheessä elämää eletään pilke silmäkulmassa, niinpä oli juuri meille sopivaa valita kesäkeittiöömme jotain siitä kertovaa! 
Tosin tykästyin välitilan muutokseen niin kovin, etten taida ikinä malttaa ottaa tarraa pois… Ehkä syksyllä laitankin siihen vain tapettisuikaleen päälle ja näin saan lauseen säilymään (tapettihan vain nojaa seinää vasten, ilman liisteriä :)). 
 
Nyt ne ystäväiseni, jotka halus nähdä tän vasta paikan päällä, simmut kii :D
 
 
Viime aikoina on tullu taas kyselyitä tätä meidän keittiön välitilaa koskien. Lasina on 5mm lasiliikkeessä teetetty lasi, karkaistu lasi ei ole välitilaan välttämätön, koska ainakaan meidän kodissa siihen ei kohdistu mitään iskuja. Tämä 5mm lasi on lasiliikkeiden eniten myymä välitilalasi. 
Tässä kuvassa näkyy selvästi, miten lasi on paikoillaan eli lasin yläosassa on valkoinen, huomaamaton muovilista. Lista on ruuvattu yläkalusteisiin kiinni, joten lasi pysyy paikoillaan. Tapetti on helppo laittaa lasin taakse; liisteröinnin voi skipata, sillä lasi pitää tapetin paikoillaan seinää vasten. 
Lasin alaosaan voi laittaa jonkin listan (esim. alumiiniprofiilia) tai sit väritöntä silikonia. Meillä ei oo kumpaakaan, ainakaan vielä ei oo ollu tarvetta.
 
 
 
Mutta nyt vihdoinkin seuraa kuvapläjäys!

Tykkään ylipaljon: ihana, raikas ja yksinkertainen :). Livenä toki vielä kivempi ku kuvissa!

Tämän tarran haluamastani lauseesta meille tarjosi Tarravimma! Tässä suora linkki Tarravimman sivulle, jossa voit käydä teettämässä oman sisustustarran. Paljon väri-, koko- ja fonttivaihtoehtoja!
Tämä meidän teksti on tehty fontilla Anke Calligraphic.

Siinä oli kuvia iltahämärällä, tässä vielä päivänvalolla :)

Kesäkeittiö <3

Toivottavasti kuvia kannatti odottaa!
Ei muuta ku vettä säästämään!


Tervetuloa kesä(kuu)! 
:P

Comments

 1. S
  3.6.2011 / 13:11

  >Sabuska: kiitos paljon :))! pidä ihmeessä pääs!! ei varmasti halua laattaa sen jälkeen ku on tämmöseen välitilaan tottunu :). vaikka on laatoistakin paljon ihania erilaisia! mut tässä paras puoli on ehdottomasti se monipuolisuus: helposti saa uutta ilmettä. hmm.. en tiiä ymmärsinkö oikein tuota kulmahommaa mut eikö lasi voi vaan jatkua siinä kulmassa ihan samoin ku suorallakin seinällä..?kiitos, viikonloppuja teidänkin perheelle :).

 2. Laura
  13.6.2011 / 22:00

  >Loistava idea, että välitilan lasi ei ole lopullisesti kiinni! Ja hauska teksti, tuollaisen "uskaltaa" laittaa, kun tietää, että se ei seiso siinä seuraavia 20 vuotta! Saanko laittaa omaan blogiin kuvan ja linkin tähän postaukseen? Ihan vaan senkin takia, että itse muistan tämän sitten kun meillä oikeasti ollaan keittiötä suunnittelemassa :-)

 3. S
  13.6.2011 / 22:19

  >Laura: nimenomaan :)). saat lainata kuvaa lähteen kera, kiitos että kysyit! tsemppiä teidän projektille ja mukavaa kesää!

 4. Taru
  15.6.2011 / 20:41

  >aivan mahtavan kaunis keittiö, onneksi olkoon, minimalistinen ja kuitenkin kuin koru, tykkään kovasti, valkoiset kalusteet ovat itselläkin tulossa, paketissa kellarissa odottavat, on vielä vähän vaiheessa että pääsis keittiötä kasaamaan ;)

 5. S
  16.6.2011 / 10:05

  >Taru: voi kiiiitos Taru, aivan ihanasti sanottu! "kuin koru" <3ihanaa et saat uuden keittiön :)

 6. Anonymous
  10.7.2011 / 20:15

  >Siis AIVAN MAHTAVA, UPEE, IHANA :)Kiinnostais seuraavanlainen: Kilpailutitteko IKEA-keittiötä rakennusvaiheessa? Joskyllä, niin oliko jotain olennaisia sytä, miksi ette sitä halunneet tai jos ette, niin miksi? Onko sinulla kokemusta IKEAn keittiöistä?Kiitokset IHANASTA blogista!Kissoille rapsutuksia!-M

 7. Anonymous
  10.7.2011 / 20:37

  >Ja kysymäni piti myös tuosta aivan ihanasta kylppärin "huurteisesta" ovesta, onko se mistä`? -M

 8. S
  10.7.2011 / 23:06

  >M: voi kiitos, ihanan ilahduttava kommentti :)). ei kilpailutettu Ikea-keittiötä ihan sen takia, et lähin Ikea on liian kaukana meidän mielestä. Mulla ei oo omakohtaista kokemusta niiden keittiöistä, mut yleisesti ottaen oon kuullu vaan hyvää. kylppärin ovi on Skaalan valmistama, tosi kiva ovi :)

 9. Maruzella
  4.10.2011 / 22:48

  >Hei!Aivan ihana koti Teillä. Jäin nyt kyllä koukkuun blogiisi :)Mistä tuo ihana koukerotapetti välitilassa on ostettu? Kivaa vaihtelua ja kivan näköinen myös tuo tekstitarra. Kerrassaan upeaa!!

 10. S
  5.10.2011 / 08:42

  >Maruzella: oi tuhannet kiitokset! kiva että tykkäät :)tuo koukerotapetti on tilattu K-Raudan jostain tapettikirjasta, yhtään tarkemmin en muista :/. mutta asiantunteva tapettimyyjä kyllä tunnistaa tapetin kun sitä kuvailee! toivottavasti löydät haluamasi :)

 11. Anonymous
  30.11.2011 / 18:57

  >Ihan pakko kysyä, että onko välitilalasi kiinni muuten kuin tuolla valkoisella listalla? Ja onko lasi siis jatkuvasti liikuteltavissa? Muistatko lasin hintaa? Kyselen kun meille on tulossa keittiöremontti ja olen kauan haaveillut tuollaisesta lasista (tai pleksistä, onko kokemusta sen käytöstä?).Iida

 12. S
  30.11.2011 / 19:16

  >Iida: vain listalla on kiinni ja lista on kiinni ruuveilla :). eli ruuvit ja lista vain irti ni lasia voi liikuttaa. pleksiä en itse laittaisi, näyttää jotenkin halvalta omissa silmissäni. tämä meidän välitilalasi ei ole karkaistua lasia, lasiliikkeessä sanoivat ettei tosiaan oo välttämättömyys laittaa karkaistua välitilaan et eniten myyvät tätä 5mm lasia välitilaan. maksoi alle 100 euroa tuo meidän palanen, yhtään tarkemmin en muista.

 13. Anonymous
  18.3.2012 / 21:33

  >Kiitos hyvästä välitilavinkistä! Mikä tapetti lasin takana on? Onko ihan valkoinen vain kuviollinen?

 14. S
  18.3.2012 / 23:12

  >ole hyvä :)siis mikä tapetti? tämän postauksen kuvissa lasin takana on tekstitarra.

 15. Anonymous
  11.4.2012 / 00:14

  >Hei. Tosi ihana keittiö! Mutta kirjoitit ettei lasin ja pöytätason välissä ole siloconia ollenkaan. Miten käy roiskeveden tai jos kaatuu kunnolla vettä (tai viiniä) pöydälle? Valuuko se kaapiston ja seinän väliin?

 16. S
  11.4.2012 / 09:21

  >kiitti! :)tottakai se valuu väliin, jos sellaista pääsee tapahtumaan. eli jos epäilyttää ni kannattaa ehdottomasti omassa keittiössä vetää silikoni alareunaan. meillä sille ei oo ollu tarvetta, johtuu monestakin seikasta: hanan mallista, altaan syvyydestä… eikä olla kovin ronskeja tiskaajia et vesi lainehtis tiskipöydällä, sellaista ei oo tapahtunu mun elämässä koskaan missään asunnossa, joten uskalsimme tehdä näin :). ja äkkiäkös sen silikonin sinne saa, jos tulee tarve.

 17. lulu
  11.3.2013 / 16:20

  Hei,
  todella hyvännäköinen välitila! Minkälainen kuva täll hetkellä koristaa? Entä minkämallinen lista sinulla on tuossa lasia pitämässä kiinni?

  • 12.3.2013 / 09:34

   kiitti lulu! välitilassa on edelleen tuo sama teksti, en ole keksinyt vielä mitään parempaa/korvaavaa ratkaisua tilalle. lasin yläreunassa on valkoinen muovilista, koko noin 1cmX1cm. lasiliikkeestä sen ostimme.

   • lulu
    14.3.2013 / 13:24

    Se onkin sen verran nätti, että en vaihtaiskaan ;)

    Palaan tuohon listaan vielä, onko se kiinni siis keittiön yläkaapissa? ja lasi nojaa siihen? Eli listaa ei kiinnitetä lasiin?

    • 14.3.2013 / 18:25

     :) joo keittiön yläkaapissa on lista kiinni. lasi on sitten listan ja seinän välissä, pysyy tukevasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.