>Kesämielellä – vesi kielellä!

>

Olipa ihana eilen viettää koti-iltaa; vähän herkutella ja kattoo leffaa eikä kummankaan tarttenu mennä aikaisin nukkumaan, sillä sekä mulla että miehellä on tänään vapaapäivä. Yhteinen vapaapäivä kuukauteen!

Sen (ja helatorstain) kunniaks leivoinkin suklaamuffinsseja!
Oikaisin hieman ja tein muffinssit Sunnuntain valmiista muffinssijauheesta; lisäsin vain öljyn ja veden. Niin ja valkoista hasselpähkinäsuklaata murskasin joukkoon myös :P


Käytin ensimmäistä kertaa silikonisia muffinssivuokia, olipahan ihania! Muffinssi ei tarttunu yhtään vuokaan kiinni ja mikä parasta; vuoat voi pestä koneessa! Nämä KG Designin muffinssivuoat on Sisustajan Sopista.
Muistutan et tämän koko kesäkuun ajan Sisustajan Soppi tarjoaa -10% alennuksen kaikista tuotteistaan, alen saa käyttöön koodilla
ALLYOUNEEDISWHITE.

Kesä vois alkaa vaikka mansikoista!

Ja kesäisestä kattauksesta!

Lämmin suklainen muffinssi ja mansikoita = summerly heaven!

Tähän viimiseen kuvaan osu aivan ihanasti alkukesäisen ilta-auringon säteet <3

Näiden kuvien myötä mukavaa helatorstaita teille jokaiselle!
Niin kivaa että piipahdatte täällä mun ilokseni :)

Comments

 1. LauraR.
  2.6.2011 / 09:11

  >Itsenikin tuli eilen vietettyä kesän alkua. Tyttöjen kesken kuohujuomaa ja valkosuklaaseen dipattuja mansikoita. Onneksi kotimaisia saa jo, ne on niiiiiin hyviä.

 2. Niina
  2.6.2011 / 09:37

  >Täällä on kiva piipahtaa!:)Tykkään tosi paljon blogistasi vaikka oma tyyli onkin ihan erilainen!Mukavaa helluntaita! <3

 3. Sari
  2.6.2011 / 09:37

  >Vähänkö on kaunista! Ja varmasti hyvää myös:) Mukavaa helatorstaita myös teille ja nauttikaa yhteisestä vapaapäivästä!

 4. Niina
  2.6.2011 / 09:38

  >Tyyli,siis sisustustyyli!:D

 5. PipSa
  2.6.2011 / 10:04

  >Hei S,Jokohan onnistuisin kommentoimaan. Arvontapostaukseen yritin, mut ei onnistunu, joten voisin nyt vastailla sen kysymyksiin.Ensimmäisen kerran eksyin sun blogiin, kun haaveilin uudesta keittiönpöydästä uuteen kotiin. No nyt meillä on melkein samanlainen ja samasta paikasta :) Seuraava juttu, jota ajattelin kopioida, olis ulkomaalin sävy. Sutia pitäis tässä alkaa heiluttelemaan, mutta kun aina tuntuu satavan. Sunnuntainakin yritin, mutta sade yllätti, joten lähdin ajelulle tutkimaan minkälaisia rännejä ihmisillä on. Kappas kummaa törmäsin erittäin tutun näköiseen taloon :)Ränneistä olisikin kysymys. Oliko teille heti selvänä, että tulee tummat ja pyöreät rännit? Mikä on teidän rännien värikoodi? Itse tässä kovasti pähkäilen vielä mitä laittaisin.Mutta kiitoksia tästä ihanasta blogista. Sitä on aina kiva käydä lukemassa. Sistusjutuista pidän erityisesti, mutta on ne teidän kissatkin söpöjä :) Jatka samaan malliin…t.Lähellä asuva PipSa

 6. S
  2.6.2011 / 10:11

  >LauraR.: ou ou pitikö mun kuulla nuo valkosuklaaseen dipatut mansikat :D. se on kyllä ehdoton jokakesäinen herkku :PNiina: voi kiitos Niina, ihana kuulla, oon iloinen :). itekki tykkään paljon myös erilaisen sisustustyylin blogeista, kuten omastasi! tuo kivaa vaihtelua ja parasta on miten niistäkin SAA ideoita, vaikka tyyli on eri :). ja kiitos samoin!Sari: kiitos paljon Sari :). oli erittäin herkullisia muffinsseja! ja kiitos <3

 7. Marika
  2.6.2011 / 10:12

  >Todella kaunis kesäkattaus. Nauttikaahan herkuista (jos niitä vielä on :) Ja erittäin mukavaa vapaapäivää, varmasti kivaa viettää yhteistä sellaista :) Ihanaa kun on kesä!

 8. S
  2.6.2011 / 10:23

  >PipSa: apua apua apua tuli heti ekana mieleen :D siis missä asut, laita vaikka meiliä jos et täällä halua kertoa, jäi kovasti kiinnostamaan ja vaivaamaan :). joo siis meillä on sama terassien kaa, ei viitti tehä ku sataa koko ajan ja kaiken lisäks terassimatskujen toimitus on viivästyny. toivotaan et huomenna ovat liikkeessä niin ku (taas) lupasivat!no aika pian oli selvillä syöksytorvien väri, (oletan et ränneillä tarkoitat syöksytorvia :)) sillä monessa kohtaa syöksytorvet on tummanharmaiden lautojen kohdalla, joten valkoiset ois kyllä paistanu meeelko kauas! muotoa ei ees mietitty, sanottiin vaan väri ja peltifirmasta tulivat noita asentamaan :D. en haluis kyllä vaihtaakaan, sillä meillä on ympäri taloa valkoisia pyöreitä pylväitä, joten sopii mun mielestä muoto niihin! en tiiä värikoodista, mun mielestä tummanharmaata peltiä on vaan yhtä ja kaikilla firmoilla sama sävy. ikkunanpuitteissa sävy on RAL7024 (siis tummanharmaa). nää peltiosat valitsisin seuraavaankin taloon harmaina, valkoiset ei mun mielestä sopinu meille ja jotenki niistä ois meidän kodissa tullu halpa fiilis… makuasioita :)kiva et tykkäät lukea täällä!Marika: kiitti paljon Marika :) vielä parit muffinssit on jäljellä :P. mukavaa viikonjatkoa sinne!

 9. Mg
  2.6.2011 / 10:32

  >Olisinpa ollut kahvipöydässä mukana.. :)

 10. Seppo
  2.6.2011 / 10:49

  >Aivan mahtava blågi!Sisustusjutut kiinnostaa emäntää ja kissajutut minua.

 11. S
  2.6.2011 / 10:59

  >Mg: voi olisitpa :))Seppo: kiitos Seppo! kiva että ootte löytäny tänne. kävin kattomassa teilläpäin kisuja, aivan hurmaavia ja ihania!!! terkkuja meidän neideiltä :)

 12. Hanna
  2.6.2011 / 11:06

  >Ihanat muffinivuoat! Pitäisköhän ostaa tuollaisia? :)Muutenkin kivoja kuvia taas! :)

 13. Anttis
  2.6.2011 / 12:01

  >Noita silikonisia vuokia pitäisi itsekkin kokeilla -kaikki kehuvat.Ihanaa helatorstaita!

 14. Anonymous
  2.6.2011 / 12:13

  >Kaunis kattaus – taas! Oih, ja ihania suomalaisia mansikoita alkoi tehda mieli… :-)Rags

 15. Anonymous
  2.6.2011 / 14:22

  >Voi miten herkullisen näköisiä muffinseja! Ois pitäny itekin tilata noita vuokia, kun käytin sun koodin hyödyksi ja tilasin kukka-lasinalusia. Ovat muuten tosi kätsyjä ja vielä niin kauniita, että saavat olla kokoajan esillä (vanhat korkkiset saivat olla esillä vain sen hetken, kun niiden päällä oli jotain).Ja kattaus sulla on aina niin kaunis! Mäkin muuten ostin noita orkideoja, kun vinkkasit, mistä niitä löytyy :) Sopii ihan täydellisesti meille, kun niissä on tuota vaaleaa lilaa. Kiitos siis siitäkin vinkistä!Mukavaa helatorstaita ja vapaapäivää teille sinne ja tietty rapsut neideille!Mä meen jatkamaan sisustusleikekirjan tekoa. Olen käyny läpi lehdet kolmen vuoden ajalta ja leikelly itselle mieluisia kuvia. Nyt vielä tarttis tehdä niistä kansio. Kätevä tapa säilyttää ideakuvia, kun ei millään pysty kaikkia lehtiä säilyttämään, eikä niitä kyllä myöhemmin juuri tule luettuakaan.-I-

 16. Marjo
  2.6.2011 / 15:35

  >Oi miten ihanan näkösitä , maistuis noi muffinsit minullekin! Aurinkoista helatorstaita Pohjanmaalta!

 17. Päm
  2.6.2011 / 16:51

  >Jep, noita mäkin ehkä osaisin leipoa ;) Onneksi tyttäreni on innostunut leipomisesta :DPaitsi etten nyt syö mitään makeeta…edelleen se armoton kesäkuntoon dietti jyllää :DTäydellisia kuvia! <3Kivaa vappaata ja Helatorstaita!

 18. S
  2.6.2011 / 18:14

  >Hanna: kiitos :)) osta ihmeessä ku tuo alekin voimassa nyt tän kuun ;)Anttis: kiitos Anttis, samoin!Rags: voi kiitos :). sua ajatellen kuvasin tämän päivänkin kattauksen :D. kuvia tulossa lähipäivinä!I: joo ne lasinaluset on kyllä kauniit :). minkävärisiä tilasit? kiitos! :) ja kiva et löysit orkideat! mä haluisin lisää noita valkoisia, ne on aivan valtavan ihania <3. kuulostaa kivalta sun päivä, mäki tein leikekirjaa ennen ku alettiin rakentaa, se jäi sit hieman vaiheeseen, mut mukavaa puuhaa oli kyllä! ihanan rentouttavaa :). ihana päivä ollu tänään, illemmalla vielä luvassa leffaa :PMarjo: kiitos Marjo! illanjatkoja täältä Pohjanmaalta varmaan sinne ylemmäs Pohjanmaalle ;)Päm: juu varmasti osaisit! kiitos kehuista <3, ihanko täydellisiä, ohhoh :D. illanjatkoja!!

 19. Anonymous
  2.6.2011 / 18:23

  >Ostin valkoiset lasinaluset :) Mietin pinkkejäkin, kun ovat kuulemma tosi hailakat sellaiset ja ois voinu sopia meille, mutta päädyin kuitenkin valkoisiin, kun ovat monikäyttöisemmät ja sopivat minkä värin kanssa tahansa. Mulla on kolme noita valkoisia orkideoja, ihastuin niin niihin. Sopivat muuten myös tosi kivasti Mariskooleihin ja pieniin Aalto-maljoihin/tuikkuihinkin :)-I-

 20. S
  2.6.2011 / 18:35

  >I: joo valkoiset on kivat. voi mun pitää kyllä huomenna vaikka työpäivän jälkeen poiketa kattomaan, jos ois vielä noita valkoisia orkideaoksia, tahon lisää! ja oi pieneen Aalto-maljakkoon niitä seuraavaks laitanki, kiitti vinkistä :))

 21. Marianne
  2.6.2011 / 20:49

  >Kaunis kattaus ja ihanan kesäinen! :) Muffinsit ja mansikat ovat tosi herkullisen näköisiä! Mukavaa helatorstaita sinullekin :)

 22. S
  2.6.2011 / 21:40

  >Marianne: oi kiitos :)! ootko se sama Marianne, joka ennen anonyymisti kommentoi? kiva et oot luonu Google-tilin :)

 23. Marianne
  2.6.2011 / 22:37

  >Joo oon se sama :) Tässä kun lueskelemaan aloin kaikkia blogeja nii siinä sitte tuli tehtyä :)

 24. S
  3.6.2011 / 13:09

  >Marianne: ok :)

 25. Jane
  5.6.2011 / 23:06

  >Mistä nuo hauskat kahvikupit asetteineen on?:)

 26. S
  6.6.2011 / 16:55

  >Jane: ne on Villeroy&Bochin New Wave -sarjaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.