>Car, cat – cat, car

>

I love mommy’s car and mommy loves me!

Jos nyt unohdetaan se et miehen suusta kuulu julkaisukelvoton sana tän näyn keittiön ikkunasta nähtyään niin…


… onhan se aika söpis!

Kissa siis!(Kuolaa konepellillä?)
Mun oma söppänä höppänä <3


Vain muutama sekunti viimeisen kuvanoton jälkeen mies marssi sisälle kissa kainalossa ;D. 
(Minä keittiössä naurua pidätellen… Vieläkin hiukan naurattaa…)

Comments

 1. Anonymous
  2.6.2011 / 18:05

  >Ihana :D-I-

 2. Marika
  2.6.2011 / 18:14

  >Kylläpä kisun kelpaa loikoilla :) Mä voin todellakin kuvitella mitä miehellä on käynyt mielessä nähtyään kisun konepellillä ;) Mutta eihän se mitään pahaa autolle tee, ehkä vähän vaan pieniä tassunjälkiä.

 3. S
  2.6.2011 / 18:16

  >I: se on kyllä niin ihana murmeliini <3Marika: joo ihan räkkipoikkiväsynä konepellin päällä :D. no tuota voin kertoo et ihan kivat viirut tulee MUSTAAN konepeltiin kissan kynsistä :/. tosin ku mies niitä näyttää, sanon aina etten nää mitään :O:D

 4. Marika
  2.6.2011 / 18:23

  >Oikea asenne ;) Joo, niin niistä varmastikin kyllä jälki jää. Meillä ei kisut kiipeile auton päälle, niin en tiedä mitä jälkeä saisivat meidän autolle aikaiseksi. Todennäköisesti meilläkin olisi miehellä sama reaktio, on niin tarkka tuosta autosta :)

 5. Niina
  2.6.2011 / 18:27

  >Hahaa!!:D Mustakin oli niin söpöä kun kisu istui konepellillä tarkkailemassa!Ja miestä ei naurattanu sitte niin yhtään!!:D

 6. Piiju
  2.6.2011 / 18:32

  >Eikääh, voi toista:D Ihan sikiunessa siinä loikoilee:) Mutta jooh, voin hyvin kuvitella millaista jälkeä kissan kynnet tekee mustaan autoon, kääk:) Meidänkin musta auto on ihan naarmu magneetti!

 7. S
  2.6.2011 / 18:41

  >Marika: joo ei ne viirut ny niin selvästi näy.. en näkis jos en osais niitä ettiä. joo kaikki miehet on samanlaisia autojen suhteen :DNiina: outoja huumorintajuttomia miehiä! onneks sentään oman auton päällä eikä naapurin :PPiiju: joo ihan täysin sikeässä unessa oli :D. vanhempi ei tekis noin, se käyttää auton kattoa vain tähystämiseen ;D. jep, seuraava auto mikä hankitaan ei tuu oleen musta…

 8. LauraR.
  2.6.2011 / 19:24

  >Meilläkin kotona vanhempieni luona on tälläinen yksi vanha herra joka harrastaa tuota. Tämä herra kyllä osaa kiipeillä konepellillä ilman kynsiä, mutta iskäni kiroaa aina niitä hiekkaisia tassun jälkiä mitkä kissa jättää konepelliltä katolle :D

 9. Anonymous
  2.6.2011 / 20:16

  >No on se sopis! :-D Nakee kuin oikein nauttii siina kollotella.Onneksi ehdit edes ottaa kuvat ennen kuin mies tuli kissa kainalossa sisalle… :-DDDRags

 10. Marianne
  2.6.2011 / 20:44

  >Nauroin :D Kyllä on nauttiva ilme kisulla :)

 11. Viivi
  2.6.2011 / 20:59

  >Miau. Ne miehet taas… Pääasia että kisulla on hyvä olla ;)

 12. S
  2.6.2011 / 21:45

  >LauraR.: kyllä noiki varmaan osais, mut jotenki aina alas tullessaan pitää hiukan jarruttaa :D. hiekkaiset tassunjäljetkään ei oo kovin kivat… tai no onhan se ihan kiva et kisut merkkaa mamin auton: mulla lähes aina niitä tassukan jälkiä konepellillä ja tuulilasissa :D. näkee et meillä asuu kissoja!Rags: joo eikö oo nautiskeleva naama :D. heh, oli onneks kamera lähellä :)Marianne: arvaa etten minä :D toinen niiiin rentona siellä, voi aivan kuulla kuorsauksen :DViivi: joo nimenomaan ;D. kiva et kommentointi taas onnistuu!

 13. Elluu
  2.6.2011 / 22:19

  >ihana! :)

 14. S
  2.6.2011 / 22:23

  >Elluu: :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.