Terassijuhannusta

Kuten eilen mainitsinkin, meidän juhannusaatto meni aika tehokkaasti terassin parissa. Kalusteiden asettelua (miehen iloksi muutamaan otteeseen vaihtui järjestys…), grillin kokoamista, terassin sisustamista…
Illalla lopputuloksesta piti tietenkin asiaankuuluvasti nauttia!

Sopivasti aurinkokin alkoi alkuillasta paistamaan :)

Olemme jättäneet osan tontistamme luonnontilaan, josta mies haki juhannuskoivuja pääsisäänkäynnin & autokatoksen yhteyteen, terassille ja saunaan!

 

Rennosti kotiasussa vietettiin meillä juhannusaattoa eikä villikset ollu tällä kertaa yhtään liikaa!

Paljastui sekin miks tää nuorempi oli niin innokkaasti terassirakentamisessa mukana… Ruuvarikissasta kuoriutui hetkessä terassikissa! Kaks yötä jo nukuttu pehmusteilla :D

 

Vanhempi kissa valitsi heti paikakseen kulmasohvan kulman, siinä nukuttiin illalla pitkään: 

Nuorempi alkoi yllättäen kadehtia vanhemman paikkaa…

… ja otti sen omakseen! Vanhempi neiti suutahti ja vaihtoi maisemaa…

Muistutan vielä että suurin osa kalusteista on lainakalusteita, joten pehmusteetkin on mm. kulmasohvassa väliaikaiset (eikä niitä ole riittävästi :D). Mutta näillä pärjätään paremmin kuin hyvin siihen saakka kunnes tilaamamme kalusteet ehtivät saapua! Nämä kalusteet kyllä pelasti meidän juhannuksen <3

 

Kisujen piti tallustella terassilla jatkuvasti, päästä päähän, kulmasta kulmaan…

Ja nuoremman oli tietysti aina seurattava vanhempaa (ja viisaampaa?):

Ja taas vanhempi lähti ja tämä neiti jäi yksin hämmästelemään; miks mun seura ei kelpaa?

Kaikenlaisia herkkuja grillattiin ja virvokkeita nautiskeltiin, niistä enemmän kuvia myöhemmin!

Näihin tunnelmiin päättyi juhannusaattomme:

Tänäänkin luvassa jotain kivaa ja aurinkokin paistaa :)

Mites teillä on juhannus sujunut?

Comments

 1. Outi-Hyypiön elämää
  25.6.2011 / 10:27

  >Nättiä. Haa säkin hankit sit Lechuzan ruukut :D

 2. O
  25.6.2011 / 10:41

  >Meillä meni aivan samalla tavalla juhannus. Kotivaatteet päällä terassilla ystävien kanssa :) Parhautta.

 3. Anonymous
  25.6.2011 / 11:54

  >Upean näköistä S!! Sulla on niin mielettömän hyvä maku, mekin ollaan puhuttu terassin uudistamisesta ja uudestakin terassista. Oon monta kertaa ajatellut että pitäisi ottaa suhun yhteyttä ja kysellä vähän mielipiteitä ;) Sun terassi -ja parvekepostauksista on ollut suunnattomasti apua! Kiitos niistä! Ja lisää saa laittaa, vaikka teidän terassista lisää kuvia :D Hyvää juhannuksen jatkoa! <3 -Anne-

 4. S
  25.6.2011 / 11:56

  >Outi: kiitos :). haa eipäs ookkaan Lechuzan ruukut ;D, vaan jotku paaaaljon edullisemmat!O: kuulostaa kivalta, kotijuhannuksetkin on ihania! :)

 5. S
  25.6.2011 / 12:00

  >Anne: voi ihana sinä, kiitos kauniista sanoista <3. saa kysyä mielipiteitä tottakai :). mahtava kuulla että näistä postauksista on ollu apua, oon iloinen :)). voi kuule, terassikuvia on tulossa vaikka millä mitalla, vielä pian kadut että pyysit niitä lisää :Dkiitos samoin sinne!

 6. Anonymous
  25.6.2011 / 12:11

  >Niin kaunis tuli tuosta teidän terassista, oon kade! Kivasti jatkuu sisätilojen pelkistetty tyyli terassille asti.Tietysti nuoremman neidin piti päästä nauttimaan työnsä tuloksista, kun niin ahkerasti oli mukana rakennuspuuhissakin :) Ja miten te nyt ollenkaan voitte enää palauttaa noita kalusteita, kun neidit on selvästi jo ottaneet ne omikseen -no, ehkä he kelpuuttavat uudetkin kalusteet ;D Se tuntuu kisuilla olevan niin, et kaverilla on kaikki aina kivampaa, niin ku nyt tässäkin toisen paikka parempi :)Meidän juhannus sujui kivasti appivanhempien mökillä ja ilmatkin suosi. Täksi päiväksi meidät on kutsuttu mun sukulaisen mökille perinteiselle juhannuslounaalle -ilma ei näytä yhtä lupaavalta. No, kunhan ei nyt satais!Mukavaa juhannuspäivää teidän perheelle!-I-

 7. Outi-Hyypiön elämää
  25.6.2011 / 12:29

  >Oho, menee ihan täydestä. Presis sama muotokin :)Hieno homma, että löyty halvemmalla. Lechuzan ruukut on ihan ylihintasia :(

 8. Anonymous
  25.6.2011 / 12:42

  >Ihanan nakoista!!! Niin kaunis terassi! En yhtaan ihmettele, etta siella viihtyy kisutkin palvelusvakineen. :-DMeilla myos sama juttu; toinen kisu keksii jonkun uuden ja hyvan nukkumapaikan, eikohan toisen ole kohta mentava omimaan se itselleen. :-)Ihana tuo mustavalkoinen tyyny, mista se on? Koivut on ihania, ja ruukut natteja!!Rags

 9. S
  25.6.2011 / 13:28

  >I: kiitos paljon, kiva että oon onnistunu terassin suunnittelussa/sisustuksessa :)). voi että mä oon ottanu näitä päiviä!! joo heh, heti pitää kisujen sit uudetki kalusteet nuuskuttaa ja puskee, sit voi hyväksyä neki :D. toivottavasti siellä ei sada, täällä on tänään aurinkoisempaa ku eilen! just oli juhannuspäivän sauna, kohta grillataan ja sit illemmalla mökille saunoon :). kuulemma jotain juhannuspäivän illan ajeluakin tiedossa :Pkivaa juhannuksen jatkoa!Outi: eikö ;). noi isommat ruukut makso n. 34 euroo. Lechuza on aivan yliarvostettu, en ymmärrä alkuunkaan sitä hintaa. toki ostakoon ken haluaa, mut mun mielestä ne ei oo 200 euron arvoisia/ruukku. auts!!! :DRags: hih, kiitoksia :)). tuo nuorempi on kyllä meillä semmonen matkija että! hauska seurata :). mustavalkoiset tyynyt on Ikeasta, aivan ihanat, onneks ostin :).

 10. Aikku
  25.6.2011 / 15:56

  >Kaunis on terassi ja koristelut! Nuokin kalusteet sopii teille, vaikkei oo ne "oikeat". Toivottavasti teilläkin aurinko paistaa, niin kissatki saa nauttia terassilla.Kyllä kisutki osaa olla kateellisia toisillensa paremmasta paikasta tai toisen saamasta huomiosta:) Me vietettiin juhannusta kavereitten kans grillaten ja mölökkyä pelaten. Tänään käytiin katsomassa Kalajoen juhlintaa…Hyvää juhannuksen jatkoa teille ja kissimisseille!

 11. Katja
  25.6.2011 / 17:59

  >Kaunis terassi ja kalusteet teillä!Minä allergikkona hieman kauhistelen tuota kissojen pyörimistä lainatyynyissä. Toivottavasti seuraava omistaja ei ole eläinallergikko. Ettei käy kurjasti!!Mutta kai te olette sen verran fiksuja tai kaupassa myyjä niin fiksu, että on tällaiset asiat ajateltu? :)Meillä vielä haaveiluasteella terassi ja koko puutarha. Nyt meno kuin aavikolla! Hyvät juhannukset!

 12. Ansku
  25.6.2011 / 18:37

  >Upea terassi ja kalusteet, kelpais varmaan meidänkin kisuille. Mut kun ei ole katettua terassia, voidaan vain unelmoida sohvista pehmusteineen. Mökillä oltiin ja siellä grillailtiin ja nautittiin melko hyvästä säästä (eteläinen Keski-Suomi). Tänään piti tulla kisuja hoitamaan kotiin. Hyvää juhannuksen jatkoa!

 13. gone to the beach
  25.6.2011 / 19:45

  >Kyllä ne eläimetkin tietää kodin mukavat sopet!!Ja tunnistavat uudet tilat! Meilläkin sohva on mielipaikka, mieluiten nurkkapaikka. Juhannus meni kyläillessä, grillatessa, seurustellessa, lenkkeillessä. Hyvää kesän jatkoa sinne!!Kauniita oli kotisi kuvat. Niin ihanan valkoista, I like!

 14. LauraR.
  25.6.2011 / 21:26

  >Meilläkin vietetttiin hyvin rauhallisissa merkeissä juhannus. Hieman ajeltiin pitkin maakuntaa ja kyläiltiin sukulaisten luona syöden itsemme ihan ähkyyn. :D. Tänään ollaan vain oltu ja nautittu kotioloista välillä ulkona kävelyllä käyden.

 15. Anonymous
  25.6.2011 / 22:28

  >Hei. Ihana terassi. Mistä nuo ruukut on ostettu?Entä miten saitte lainakalusteet? En ole kuullut moisesta? Jos kerran tilasitte jo omat kalusteetkin?Kiitos vastauksista.t:Kati

 16. S
  25.6.2011 / 22:58

  >Aikku: kiitos :). oikeat kalusteet on kyllä melko samanlaiset, ei välttämättä huomais eroa kuvissa jos en ois kertonu… tänään on paistanu koko päivän, nyt myöhään illalla tuli sadekuuro. just tultiin kotiin Kalajoelta, käytiin nyt iltasella seillä pyörähtämässä :). mukavaa juhannuksen jatkoa teidänkin perheelle!Katja: kiitti! no se nyt on täysin mahdottomuus estää kissoja elämästä terassilla. Maskussa oltiin kyllä tietoisia kissoista ja silti tämä järjestely. ehkäpä nämä tyynyt päätyvät meidän kodin jälkeen esittelyryhmään esille, näin ite oletan… niin tai näin, hyvää juhannusta!Ansku: kiitos Ansku :)). täälläkin oli tänään ihana ilma!! ei meilläkään tuo osa, missä sohva on, ole katettu. se on ihan taivasalla olevaa patiota. pehmusteet aina kuskataan sateensuojaan, rungothan kestää sadetta :). ryhmän päälle voi myös heittää pressun sateen ajaksi, miten vain haluaa :)kiitti samoin!gone to the beach: totta, ne tietää ne mukavimmat paikat jopa paremmin ku ihmiset! kivalta kuulostaa teidän juhannus ja kiitos paljon kehuista ja muutenkin mukavasta kommentista :). mukavaa kesää sullekin :) Hanna: oi kiitos Hanna, ihanasti sanottu <3.hyi mikä linkki :DD. älä älä älä näytä tommosia :DLauraR.: hih, kuulostaa oikein kivalta juhannukselta :). me just kotiuduttiin Kalajoelta, huomisen suunnitelma vielä hiukan auki, riippuu säästä!Kati: kiitti, niin mustakin :) :Druukut Elho-merkkiset, Bauhaus. lainakalusteet selviää ku luet tän postauksen:http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/06/terassikurkistus-ja-vahan-muutakin.html

 17. Hanna
  26.6.2011 / 06:59

  >Hienosti jatkuu kodin tunnelma terassille! Näyttää niin hienolta! Ja mikä grilli!!!Ihastelin ihania kisukuvia! Voi miten he tykkäävätkään uusista kalusteista, joissa voi loikoilla. <3

 18. S
  26.6.2011 / 16:57

  >Hanna: kiitos ihanainen <3. grilli on kyllä melko hulppea, oisin ollu tyytyväinen vaatimattomampaankin, mut annoin miehen valita et hänelläkin on jotain huikeeta ;D.

 19. Anonymous
  23.7.2011 / 14:53

  >Hei! Ihana terassi syntynyt teille :), omaa odotellessa; millainen komposiitti on ollut näillä kuumilla keleillä, kuumeneeko vai pystyykö kävellä paljain jaloin? Mukavia terassihetkiä!Hanna

 20. S
  23.7.2011 / 15:01

  >Hanna: kiitos :)). kyllä se kuumenee et melko nopsaan saa terassin poikki avojaloin hyppelehtiä :D ja kiitti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.