>Aamupäivä terassilla

>

Heti alkuun täytyy mainita et jos jotain lukijaa kyllästyttää terassipostaukset niin soriii… Helpotusta ei oo luvassa ihan lähipäivinä :D. Ei siis auta muu ku hyppiä yli!
Me nyt lähinnä asutaan terassilla (varmaan koko kesä) ja koska blogin kuvauksessakin lukee mm.
arkipäivän elämää….
niin luonnollisesti tämä blogi on myös sitä! Tämä on mun blogi ja tällaista on meidän elämä :).
***
Tälle päivälle suunniteltu merimatka peruuntui sateen vuoksi, mutta toivottavasti voimme toteuttaa sen jonain toisena päivänä! 
Nyt onkin hyvä hetki muistella eilistä, jolloin aurinko paistoi…
Eilen aamupäivällä mies lähti moottoripyöräilemään, hetken harkitsin lähteväni mukaan, mutta koska aurinko paistoi niin kauniisti jo kymmenen jälkeen, vei aurinkotuoli voiton!

Jotain pientä herkkua tarjottimelle ja ulos aurinkoon!

Oon ettiny tuloksetta sopivaa pientä pöytää aurinkotuolien yhteyteen…
Täytyi sitten kehitellä se ite olemassaolevista tarvikkeista ja aika kymppi siitä mielestäni tulikin!

Siinä on vieläpä rullat alla!

Suklaathan meinas tietenki heti sulaa auringossa…

Voi harmi et joutu heti syömään ne alta pois ;D

Sit Dekoa ja aurinkoa :))Niin tää minipöytä, se koostuu tarjottimesta (Hemtex) ja kukkaruukusta (Elho) :PNo olihan mulla tietysti kaverikin:

ai heippa!

Näkyyhän mun maharusketus, näkyyhän?

<3

Comments

 1. Päm
  26.6.2011 / 10:56

  >Ihanaa terde-elämää! <3 Lisää,lisää,lisää…terdeen en kyllästy ikinä :)Täällä paistais aurinko ja ens viikoksi luvattu hellettä :)Kivaa sunnuntain jatkoa!

 2. Taina
  26.6.2011 / 11:10

  >Ei näihin sinun postauksiin voi koskaan kyllästyä :)) Terveisiä aurinkoisesta pohjois-suomesta ja mukavaa päivää sateesta huolimatta!

 3. Anonymous
  26.6.2011 / 11:13

  >Ihan turhaan "pyydät anteeksi" postausaiheistasi ja siitä, jos nyt tulee paljon juttua terassista! Mä ainakin katson mielelläni näin kauniita kuvia ja näistähän saa ihan loistavia vinkkejä mahdollista tulevaa omaa terassia varten! Ja nythän on kesä, ja silloinhan ollaankin enemmän ulkosalla -kyllä niitä sisäkuvia sitten taas talvella varmasti saadaan :)Voi, miten rento ja herkullinen aamupäivä sulla on ollut ja suloinen kattimatti kaverina! Edelleen vaan ihastelen teidän terassin sisustusta, sulla tota silmää näihin juttuihin löytyy! Ja ihan nappikeksintöhän tuo sun pikkupöytäs on! Onko noissa valkoisissa lepotuoleissa vedenkestävä pinta, vai joudutteko aina viemään sateensuojaan? Taidankin tänään Ikea reissulla ostaa noita tyynyjä, oon kattellu niitä monet kerrat (vaikka meille ei kyl miehen mielestä tarttis ostaa enää yhtään koristetyynyä lisää ;D)Mukavaa sunnuntaita!-I-

 4. Eija
  26.6.2011 / 11:14

  >Ihanaa, lisää vaan terde-postauksia, näitähän me ollaan odoteltu ;)Täällä etelässä paistaa nytkin aurinko, jepaaa!!!!Nauttikaa nyt ihanasta terdestä, kun se on Valmis!

 5. Taru
  26.6.2011 / 11:33

  >Kivalta näyttää.Kyllä uutta terassia kelpaa esitellä ja siitä nauttia :) Me vietettiin viime kesä uudella terassilla, se oli meidän "kesälomamatka" (eli lomarahat uppos terassiin) ja kyllä siitä nautittiinkin.Mielenkiinnolla seuraan terassin sisustamista, meilläkin se on kesken. Mukavia terassihetkiä, tänään taitaa tarvita villasukat jalkaan ;)Taru

 6. Piiju
  26.6.2011 / 11:37

  >Teillä asustellaan terdellä, meillä partsilla:D Kesäihanuutta <3 Upea musta-valkoinen terassi, meikäläisen makuun kolahtaa ihan kympillä! Postauksissa vilahdelleet valkoiset ruukut on kiinnittänyt huomion aika hyvin. Mistä ne olikaan hankittu:)?

 7. Saila
  26.6.2011 / 12:11

  >Mää niin tykkään teiän terdestä ja taas tuntuu, et pitäsköhän mun muuttaa teille!!?? ;) Ja aivan huippua ku vihdoin kommentointi onnistuu! Ois ollu jo niin monesti kiva kommentoida sun kivoja postauksia (varsinki se edellinen kissapostaus!) mutta hitsi ku se ei oo onnistunu, mut onneks nyt! Mukavaa Juhannusviikonlopun loppua!

 8. S
  26.6.2011 / 12:35

  >Päm: hih, lisää tulee kyllä, en minäkään kyllästy! voi nauti auringosta munki puolesta, täällä melko harmaata… nooh, vois vaikka saunoa ja suunnitella pihakiviä :Pkiitos samoin!Taina: voi kiitos, tosi ihanasti sanottu <3. mukavaa päivää sinne aurinkoon, toivottavasti täälläki paistais vaikka illalla :)I: en pyydäkään anteeksi mitään mitä täällä kirjoitan, tää on mun blogi ja mulla on täysi oikeus kirjottaa täällä mistä ikinä haluan :). tuo oliki vähä tsoukilla et ihmiset tietää et blogi on melko lailla tätä kesän ajan :D. tai nyt alkuun ainaki ku oon luonnollisesti tosi onnellinen meidän terasseista <3kiitos sulle ku noin ihanasti kirjoitit ja kehuit <3. tuli tosi hyvä mieli :). ja huippuahan se just on jos ihmiset saa inspistä ja ideoita itelleenkin!nuo aurinkotuolit on säänkestävää textline-kangasta eli ei tarvi kuskailla suojaan muuta ku tyynyt :). osta pois vaan ;D tosin mullaki tyynyjä ihan liikaa et pitäis myydä muutamia pois et mahtuu säilyttään…Eija: voi kiva, kiitos Eija! ja lisää terassijuttuja kyllä tulee :). nautitaan takuuvarmasti, nauti sinä siellä etelämmässä auringosta meidänkin puolesta!Taru: kiitti :). joo koko ajan huvittais olla terassilla, mut nyt on niin märkää ku on satanu et vähä lannistaa intoa… mut onhan näitä kesäpäiviä vielä :). ja onneks on tosiaan villikset :DPiiju: se on ihan parasta, niin sitä pitääkin :)! kiitos kehuista <3. valkoiset ruukut oon ostanu Bauhausista! Oulun liikkeestä oli loppunu kaikki suurimmat koot vko sitten, joten lähdin Treelle asti niitä hakemaan :D. no oli mulla sinne kyllä muutaki asiaa, et sopivasti nappasin ruukut sit samalla mukaan :))Saila: voi kiitos kiva Saila :). tuu ny käymään eka ennen ku ihan muuttaa päätät ;D. jaa eikö oo onnistunu kommentoida :O. vaikuttikohan se ku kokeilin tätä kommenttilomaketta tämmösenä ponnahdusikkunana, hmm… en kyllä tykkää tästä ponnahdusikkunasta, mut jos tää mahdollistaa kaikkien kommentoinnin niin pitää miettiä.ja kiitos samoin sinne :). P.S. kiva profiilikuva!

 9. Anonymous
  26.6.2011 / 13:11

  >Ihanan näköistä teidän terassilla!Meillä taitaa mennä terassikalusteet uusiksi, kiitos sinun :) Ihastuin erityisesti kivipöytään ja noihin aurinkotuoleihin. Saako niiden selkänojaa säädettyä eli meneekö alas asti? Materiaalikin olisi helppohoitoinen ja ulkonäkö on ihan huippu.Leppoista terassikesää ja kisuille silityksiä!Marde

 10. Onnenkyynel
  26.6.2011 / 13:49

  >Voi tuota linssiludetta, lutunen köllikkä ;)Värit on kyllä ihan melkein meidän 1v kollin.Terassijuttujahan sitä nyt toki, ku on kuuma, huh.Ehtii sitte sisällä pyöriä blogissaki talvella ;)Kutsuvan näköset lepotuolit, en ihmettele, et tuoli veti pyörää enempi..Tervetuloa kurkkaamaan omaan blogiini uusin postaus. Meidän pikkanen uus karvanen kaveri.

 11. Tiinu
  26.6.2011 / 13:52

  >Jonkin aikaa blogiasi lukeneena ja vain yhden tai kaksi kommenttiajättäneenä oli tultava jättämään heti tänne merkki, koin nimittäin tänään ahaa-elämyksen :DÄskeisellä lapsennukutusreissulla törmäsin "teihin", tuli heti niin kyttäysolo :D , joten käyhän vastavuoroisesti bongaamassa mun blogista meidän sijainti :D Luulen, että meiänkin talo on sieltä ihan tunnistettavissa :)

 12. S
  26.6.2011 / 14:13

  >Marde: voi kiitos :). kivipöytä on kyllä aivan unelma, en tiiä nyt mitä tehdä: pitääkö vai vaihtaa siihen alkuperäissuunnitelmaan… aurinkotuolit menee ihan makuuasentoon eli on säädettävä selkänoja :). kiitos kivasta kommentista ja ihanaa kesän jatkoa sullekin!Onnenkyynel: se on kyllä niin linssilude :D. no aivan, kesä on niin lyhyt et aina pitää olla terassilla ku vaan mahdollista! tuunpa heti blogivierailulle :))Tiinu: voi apua, jotenki sitä säikähtää heti ku lukee tämmöstä :D mut tosi kiva et jätit kommentin, en kyllä löytäny sun blogista tunnistettavia kuvia teidän kodista, kelasin viime kesäkuuhun asti… pitääkö sitä lähtee tonne naapurustoon oikeen etsimään :D asutteko ihan samassa korttelissa?

 13. Tiinu
  26.6.2011 / 14:31

  >Kirjottelempa tuonne sun spostiin, niin ei itsestäänkään tarvitse tähän julkisesti paljastaa enempää :D

 14. Hanna
  26.6.2011 / 19:11

  >Nuo teidän aurinkotuolit on tosi tyylikkäät! Minkä hintaiset olivat?

 15. S
  26.6.2011 / 19:35

  >Tiinu: sähköposti on aina hyvä vaihtoehto ;)Hanna: kiitti, tykkään niistä itekki tosi paljo :). ostin tarjouksesta 59eur/kpl, normihinta 129 eur. nyt näyttäs olevan vielä tarjoushintaan 77,40 €

 16. Mammamarian
  26.6.2011 / 22:35

  >Heippa S. Vielä kyselen noista teidän aurinkotuoleista kun niin valtavan herkullisilta näyttävät. Tuntuuko kangas tukevalle, niin ettei se virahda käytössä vaikka miehenretjakekin siinä makailis. Ja toinen mitä mietin, niin kuumeneeko toi metallinen käsinoja auringossa niin, että siihen saa kätensä sihautettua? Mulla on nyt vaihtoehtona polyrottinkiset tai noi aurinkotuolit, vaikiaa on ;)

 17. S
  26.6.2011 / 22:39

  >Mammamarian: kangas tuntuu kyllä tosi tukevalta näin muutaman päivän vaikutelman jälkeen :). tietysti paha mennä vannomaan ettei kankaaseen mitään käytön jälkiä/painaumia jäisi… mut kyllä nuo tuolit riskin arvoisia on ;)käsinoja ei kuumene, eilen olivat koko päivän auringonpaisteessa ja otettiinpa niissä iltapäivällä pienet torkutkin, ei ollu käsinojat kuumat. se on jotenki sellasta materiaalia ettei kuumene auringossa.

 18. Satu
  27.6.2011 / 13:38

  >Teillä on kyllä aivan ihana terassi. Toivottavasti tällä viikolla riittää aurinkoa niin, että ehtisi siitä työpäivän jälkeenkin vähän nautiskella :)

 19. J
  27.6.2011 / 14:15

  >Oi oi miten hyvältä teidän terassi näyttää!!! Ja ihana värimaailma, mustaa, harmaata ja valkoista :)Meilläki varmaan ois kisuilla lempparipaikka toi sohva! Näyttää niin kutsuvalta.

 20. S
  27.6.2011 / 15:32

  >Satu: kiitos Satu :). näyttäis kyllä aurinkoa riittävän ja mähän oon parasta aikaa lomalla :)). täällä terassilla näppäilen nytki :DJ: kiitos ihana <3. värimaailma on kyllä just mun värimaailma :D. joo tänä aamunakin toinen kisu kuorsas niin onnellisena Maskun sohvalla :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.