>Herkkumuffinssi kiertoon

>

Ja näin käynnistyy heinäkuun viimeinen!
Avosylin ja lämpimin ajatuksin otin vastaan mulle ojennetut muffinssit tai cupcaket, kiitos Päm ja kiitos Outi! :)

Kun tämän tunnustuksen osakseen saa, kuuluu kertoa kolme lempiasiaa:

1. väri
2. ruoka
3. paikka, jossa haluaisi käydä

Mulla tuottaa vaikeuksia tämmöset, mihin pitäis vastata vain yksi… Joten vastaankin monta :D


1. Sisustuksessa valkoinen-musta-harmaa, vaatteissa musta & valkoinen sekä pieninä määrinä beigeä, pinkkiä, turkoosia & korallinpunaista (ei samanaikaisesti ;D).


2. viime aikojen lemppari pippuripihvi konjakkikermakastikkeessa :P


3. Voi näitä on enemmän ku laki sallii… Kotimaassa nyt ainakin Tampere, Kuopio ja Oulu (seuraavaksi siis, vaikka käyty on jo monta kertaa). Ulkomailla Barcelona, Wien, Budapest, Praha, Milano, Venetsia, jossain Iso-Britanniassa, jossa voi kokea Emmerdale-tunnelmaa… Lista ois ehkä loputon, jos enemmän aikaa uhrais!

Tunnustus jaetaan eteenpäin 15:lle blogille. 
Minä päätin tehdä valinnan tällä kertaa niiden joukosta, jotka ovat viimeisimpinä viime postauksiini kommentoineet! Joukossa on myös sellaisia, joilla ei omaa blogia ole (ei ainakaan nimimerkistä löytynyt), joten te saatte kirjata vastauksenne tämän postauksen kommenttiboxiin :))

Aikku
I
Niina ja 4kisua
Mg
Linda
Rags

Eli edellämainituista te, joilla on oma blogi, voitte ottaa tunnustuksen vastaan ja vastata siihen omassa blogissanne ja te, joilla blogia ei ole, vastauksia kommenttiboxiin :)


Leppoisaa sunnuntaista aamupäivää!
Tuohon omaan vastaukseeni nro 2 palaan ehkä vielä tänään ;)

Comments

 1. Mg
  31.7.2011 / 10:10

  >Kappas. :)1. Tällä hetkellä ylivoimaisesti nuden sävyt, vaatteissa siis. Muutenkin murretut sävyt ehdottomasti, mustan ja valkoisen lisäksi. :) Sisustukseen sain vihdoin ja viimein sitä valkoista (ja mustaakin), kun heivasin entiset rumiluskalusteet olohuoneesta pois ja uutta valkoista tilalle! :) Väriä tulee haaleanvaalean vihreästä ja ripauksesta pinkkiä täälläkin. 2. ruokaisat salaatit, joissa voi olla vaikka kymmentä juustoa samaan aikaan. ;)3. Uusi Seelanti, Vancouver, New York kenties..Tällaista mulla. :) Edesmennyt blogini eli lyhyen, mutta kauniin elämän.. ;P

 2. Anonymous
  31.7.2011 / 10:44

  >Moi. No niin täältä tulee vastaus kysymyksiin. 1. värinä mulla on musta, valkoinen ja vihreä(armeijan vihreän eri sävyt)välillä räväytän jopa punaisella;) )2. ehdoton ruoka suosikkini on äidin tekemä lihasuikalekastike(possua tai nautaa) nami nami :)3. matkustaa haluaisin joskus kreikkaan , siellä ei ole pahemmin tullut käytyä. Nykin reissu on tiedossa ja meksikokin on suunnitteilla. Kisujen hoito paikat on ns.kortilla koska en huoli kovinkaan montaa hoitajaksi, joten matkustelu on vähentynyt roimasti, mutta KISUT MENEE AINA ETUSIJALLE ♥♥♥♥ t: Niina ja 4kisua

 3. Anonymous
  31.7.2011 / 10:57

  >Kiitos ihana S! Tässä tulee mun vastaukset, mahdotonta munkaan mainita vain yhtä…1. Sisustuksessa musta, valkoinen, harmaa (ja beige). Tehostevärinä oon jo pitkään tykännyt vanhasta roosasta. Vaatteissa tykkään alaosissa käyttää mustaa, sen pariksi yläosa voi olla kirkkaampikin (yleensä mustan neuleliivin kanssa).2. Tämän kesän herkkua on ollut kana-ceasarsalaatti. Myös yksi mun lemppareista on sama kuin sulla eli pippuripihvi kermaperunoilla.3. En ole kovinkaan matkustelija-tyyppiä, mutta shoppailureisulla voisin käydä mm. Pariisissa ja New Yorkissa. Myös Kiinassa voisin käydä tervehtimässä hyvää ystävääni.Leppoisaa sunnuntaita sulle myös!-I-

 4. Kirsikka...
  31.7.2011 / 11:50

  >Onnea tunnustuksesta! :)Iloista aurinkoista sunnuntaita Suomeenkin!

 5. Anonymous
  31.7.2011 / 18:32

  >Kiitos haasteesta. ;-)1. Varsinaista lempivaria ei ole, mutta sisustukseen viime aikoina ilmestynyt aika paljon harmaata ja musta-valkoista. Vaatteet linjaa musta/valkoinen/harmaa/ruskea ja joskus saattaa lisaksi olla jotain muuta varia piristeena, vaikka pinkki.2. Nyt kesalla herkkua on erilaiset grilliruoat, mutta suosikkeja taitaa olla mieheni tekemat chicken chow mein ja lammascurry. :-)3. Tama onkin vaikea… Helpompi olisi varmaan kertoa minne en haluaisi matkustaa. :-DNew York ja New England kiertue, Kuala Lumpur ja siihen yhdistetty vaikka viikko Malediiveilla (paratiisi!), Aasia yleensakin, monta kohdetta Euroopassa; Krakova, jonnekin Kroatiassa, Italia esim. Lake Garda ja Como, Toscana, Sisilia… Saksa, varsinkin Baijerin alue, Etela-Ranska… Ja Suomessakin haluaisin matkustaa vaikka missa! :-)Rags

 6. Aikku
  31.7.2011 / 20:21

  >Oi, mutkin oli mainittu täällä…:)1. sisustuksessa valkoinen ja beige, ruskeakin…pukeutumisessa ehdottomasti musta ja valkoinen ja aika paljon pinkkiä, varsinki kesällä! 2. itse tehtyistä naudan ulkofilepihvi ja sinihomejuustoperunat, ravintoloissa pippuripihvi ja kermaperunat,tai porsaanleike3.Vaikka minne! Ulkomaille (mut mies ei lähe ja kisujen hoitoon vieminen vaikeaa…) ja Suomessa Kuusamoon (lähetäänki viimeisellä lomaviikolla elokuun lopulla:)), Jyväskylään (oltiin ekalla lomapätkällä) ja Tampereelle.

 7. S
  31.7.2011 / 22:57

  >kiitos vastauksista Mg, Niina ja 4kisua, I, Rags ja Aikku! oli kiva lukea teidän vastaukset :)Kirsikka: kiitos paljon! :)

 8. Maija
  1.8.2011 / 00:35

  >Kiitos tunnustuksesta ja virtuaalisesta kuppikakusta! :)

 9. Mia -Willa Oliviasta
  1.8.2011 / 13:34

  >Mulla bloggeri on taas takkuillut oikein urakalla:( Vasta nyt huomasin, että sinulla oli minulle jotain erittäin kivaa :DSuuri kiitos ja niiaus sinulle siitä!!

 10. S
  1.8.2011 / 17:11

  >Maija: :)Mia: no voi että, nuo takkuilut silloin tällöin kyllä ärsyttää! kiva et tykkäsit :)

 11. Mikaela
  8.8.2011 / 14:05

  >Kiitos, kiitos! :) Vastailen tonne oman blogin puolelle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.