>Lukuhetki

>

Postilaatikkoon on viime päivinä tupsahdellut tasaiseen tahtiin syyskuvastoja.
Keräsin kaikki kasaan aikomuksenani järjestää jonain iltana pieni hetki kuvastoja selaillen.

Kaakaoon piti laittaa nokare kermavaahtoa, että sain itelleni lukukaverin:

Kisun löytää sieltä missä tarjoillaan kermavaahtoa!

Kermavaahto on siis vanhemman kisun suurimpia herkkuja, jo se purkin korkin avauksesta syntyvä naksahdus saa pikkutassut liikkeelle! Ja pakkohan sitä on kisun kuppiinkin pieni nokare tirauttaa, muuten sitä surusilmäistä katsetta ei kestä kukaan!

Mami bloggailee ja laittaa silloin aina viereensä tyynyistä tai torkuista ihanan paikan

Entäs mistä tietää et kesä alkaa olla ohi?
Meidän tyynyjen välistä pilkottaa nuoremman neidin korvapari!

Muutama lukija ilmaisi jo ikävänsä meidän kisuja kohtaan, toivottavasti tämä hiukan lievitti oireita ;)

P.S. Otin ensimmäistä kertaa kommentoinnin sanavahvistukset käyttöön, sillä oon viime aikoina saanu kiitettävästi roskapostia :/. Tiedän, että kommentointi sanavahvistuksen kera on kurjaa, mut katsotaan jos roskaposti vähenis!

Comments

 1. Rags
  5.8.2011 / 10:37

  >Helpotti joo vahan. :-)Ihania kisuja. <3

 2. Mg
  5.8.2011 / 10:42

  >:) Mullakin oli jo kisuja ikävä!Meidän V tykkää jäätelöstä ja jogurtista ihan kauheasti.. en tosin oo uskaltanu antaa, kun ihan vaan sormen päällä vähäsen. Vähälaktoosista vissiin pystys antaa enemmänkin?Rentoa viikonloppua teille! :) Rapsutuksia misuille.

 3. Anonymous
  5.8.2011 / 10:49

  >Kaakao kermavaahdolla -ihanuutta! Meillä löytyis tarvikkeet, pitäiskö tehdä…Kiva kun taas näkyy kisuleita :) Oi miten pehmeän näköisen pesän onkaan nuorempi neiti teidän sängystä löytäny -ihanan muhkean ja kutsuvan näköinen ja kaunis petaus taas! Vanhempi neitikin näyttää osaavan ottaa rennosti ;) Miten muuten häkkeilyt on sujunu?Mukavaa perjantaita ja rapsut raitakavereille!-I-

 4. S
  5.8.2011 / 11:23

  >Rags: kiva kuulla <3 Mg: voi niinkö <3 ja kiitos samoin!meilläkin asuu kaks jogurttihirmua, samoin jädet maistuis! mut suklaajäde ei :D. oon varmaan tehny jonku maailman suurimman synnin ku oon antanu omille kissoilleni maitotuotteita (pieniä määriä) ihan pennusta saakka. ei niille oo käyny kuinkaan :D. luulen et jos pennusta asti tottuu maitotuotteille, ei tuu ongelmia. mut sit jos yhtäkkiä aikuiselle kissalle antaa eka kerran maitotuotteita, voi oireilla. mut en ymmärrä miks yhtäkkiä on noussu kauhee haloo kissoille annettavista maitotuotteista! vanhat ihmisethän on vieläki siinä uskossa et kissat juo maitoa :D mun mummukin on näille heti maitoa tarjoamassa, oon kyllä yrittäny oikasta asiaa mut turhaan… ja kissa on siitäkin viisas ettei ylenmäärin maitotuotteita edes söis! esim. siitä mummun tarjoamasta maitolautasesta pikkasen maistavat eivätkä juo lautasta tyhjäksi. eikä kisu kyllä kermavaahtoa kerjäis, jos siitä kipeäksi tulis! annan suht pieniä annoksia kerralla kuitenki. esim. jogurttipurkin nuolevat puhtaaksi, samoin jätskipaperit :). ja tykkäävät aivan hirmusesti <3. toki voit antaa teidän V:lle vähälaktoosittomia tai laktoosittomia maitotuotteita, onhan ne varmasti parempia ku teidänki poitsu aika pentu vielä :)I: teeppäs kuule! joo mua niin nauratti ku pieni pää nousi tyynyjen välistä :D. mun pieni muruliini <3 se on taas sängyssä…häkkeilyt sujuu! kohta vien taas vanhemman neitin sinne ulkoilemaan, on sen verran levoton askel hänellä :D. tosin hänen nätti pieni naisellinen miau on saanu hiukan erilaisia sävyjä tarhassa, joskus sieltä huudetaan miuAAA :Dkiitos samoin teidän perheelle :)

 5. J
  5.8.2011 / 12:34

  >Mulla just samanlainen hetki yks ilta, lasissa oli vaan punkkua :D (en oo muuten koskaan punaviinistä tykänny, mut nyt ajattelin opetella tykkäämään :DD) ja ISO KASA sisustuslehtiä. Me lämmitettiin eilen jo takkaakin, ku tuntu ilma niin viileeltä. Siitä tietää et syksy tulossa :)

 6. Mia -Willa Oliviasta
  5.8.2011 / 13:03

  >Nuo kisulit on niin ihania <3 Mun pitäis pitää tuollainen lukusessio myös. Lukemattomia lehtiä on kerääntynyt tässä kevään aikana melkoinen pino.

 7. Anonymous
  5.8.2011 / 13:29

  >Hei,Mulle tosiaan tulee välillä hirmu kissakuume kun katselen kuvia kisuistasi.Ihania ovat. Oma rakas karvaturrini kuoli 16 vuotiaana n. 2 v sitten :-(t.Iinuska

 8. Jaana
  5.8.2011 / 16:00

  >Ihania misuja! Meidän pikkukisuli tykkäis kans jugurtista ja viilistä, käy nuolemassa purkkien jämät, jos vaan pääsee. Jätskistä parhaiten kelpaa lakritsi(!?!), vanilja ei maistunu.Meillä kyllä suurin osa maitotuotteista on vähintään vähälaktoosisia muutenkin, että ei varmaan pienet määrät haittaa.Mulle oli itselle ihan vierasta vielä vähän aikaa sitten, että kissoillakin on laktoosi-intoleranssa. Kyllä meilläkin kotona ennen kissat joi maitoa, enkä tiedä, saiko ne mitään oireita.

 9. Aikku
  5.8.2011 / 17:39

  >Pikkusen lievitti ikävä:) Mun pitäis kans järjestää tollaset istujaiset lehtien kans, tosin mäkin ottasin sen punkkulasin…

 10. Anonymous
  5.8.2011 / 19:22

  >Hrrrr…<3<3 Vanhempi kisu miettii selvästi, miten saatoin olla niin typerä, että olin lähes kaksi viikkoa pois näiltä ihanilta torkuilta ja tyynyiltä ; )Iiiiihania söpöläisiä ja kiva, kun toteutit toiveita : )-Nuppu-

 11. S
  5.8.2011 / 20:02

  >J: mäkään en oo aina tykänny viineistä. muutamia vuosia sitte satuin vaan usein paikkoihin, jossa ei voinu valita ku olutta tai viiniä ja minä ku en olutta oo koskaan juonu, jouduin valitsemaan viinin ;). sit hetken päästä huomasin et valitsin sen aina, vaikka ois ollu muitakin vaihtoehtoja! et kyllä siitä vaan oppii tykkäämään :))Mia: voi kiitos, niin ne onki <3Iinuska: en yhtään ihmettele et tulee kuume :). voih, lemmikin menettäminen on jotain ihan hirvittävää, en voi ees kuvitella sitä päivää ku tälle kaksikolle joudun hyvästit jättämään, sydäntä särkee pelkkä ajatuskin!Rita: well thank you Rita! :)Jaana: hih, meidän nuoremmalle maistuis kaikki maut mut vanhemmalle ei kelpaa suklaa :D (ihme nainen!) juu onhan se kissoilla niin ku ihmistenki kans et joillekin maitotuotteet ei sovi :)Aikku: kiva :). joo järjestä ihmeessä! mullakin ois ollu punkkua, mut ku halusin juoda uusista mukeista eikä noihin oikein viini sovi ;DNuppu: joo niin kelpaa kyllä miettiäkin :D. enää ei karkuun pääse! just käytiin lenkillä koko poppoo, kisut nautti <3

 12. Anonymous
  7.8.2011 / 22:14

  >Ihana tuo kisu tuolla tyynyjen välissä!! Meidänkin kisunen tahtoo usein mennä sinne "piiloon" eikä tykkää jos mami tulee lepertelemään. Se on ikään kuin sen oma juttu minne muilla ei ole asiaa! :D

 13. S
  7.8.2011 / 22:17

  >Anonyymi: hehee, hauska :D. joo tämäkin neito selvästi nautti ku sai koko sängyn vain itelleen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.