>Sateinen ilta

>

Saunasta, lätyillä herkuttelusta,

elokuvasta ja hot & sour turkinpippureista,

niistä on meidän sateinen perjantai-ilta tehty!

Ehkä sytytän illan pimetessä muutamia kynttilöitäkin!


Yhtenä hetkenä surettaa et kesä alkaa olla ohi, mut toisena taas odotan sitä syksyn tunnelmaa; sateen ropinaa ikkunoissa, vilua & villasukkia, takkatulta, hyvää lukemista & lasillista viiniä, kynttilänvaloa <3


Kyllä, kaikissa vuodenajoissa on puolensa!

Comments

 1. Hanna
  5.8.2011 / 19:01

  >Minustakin on mukavaa, kun syksy tulee. Vesisadekin on välillä ihan kiva asia. :)

 2. Reetta
  5.8.2011 / 20:46

  >Kuulostaa ihanalta perjantai-illalta. Kynttilät on niin ihania että sen takia on kiva että illat vähän pimenee vaikka kesä on upea.

 3. S
  5.8.2011 / 21:45

  >Hanna: niinpä! kivaa vaihtelua :) ois tosi tylsää jos ois 12kk samanlaista!Reetta: kiva ilta on ollutkin, nyt vielä leffa :) kivaa iltaa sinnekin!

 4. Onnen Omenia
  5.8.2011 / 21:48

  >Minä ainakin odotan jo syksyä, pimeneviä iltoja ja kuulasta syysilmaa. Syksy taitaa olla minun lempivuodenaikani. Muistan jo lapsena, kun syksy tuntui aina jännittävältä koulun alkua odotellessa ja uusien varusteiden hankintaa pohtiessa talvea varten. Ja jostain syystä minulle on jäänyt mieleen, kuinka aina syksyisin katselin elloksen kuvastosta ihania nuorten syysvaatteita… Syksy on käpertymistä ja tunnelmaa, omiin oloihin vetäytymistä, kuin karhu talviunille :) Mukavaa perjantai-illan jatkoa sinulle! (Minä vietän omaa laatuaikaa, mies on vähän kipeänä ja meni jo ipanan kanssa nukkumaan) ;)

 5. Olivia
  5.8.2011 / 23:12

  >Olet niin oikeassa, vaihtuvissa vuodenajoissa on oma taikansa! Ja samalla jaan myös tuon vähän ristiriitaisen tunteesi, että toisaalta on haikeaa kun kesä on lopuillaan, mutta toisaalta syksyn tulo aiheuttaa lämpimän ailahduksen jossain tuolla mielen sopukoissa :)Nautitaan kaikista näistä päivistä, nyt ja tulevaisuudessa!

 6. Viivi
  6.8.2011 / 08:29

  >Ja noiden lisäksi aukeaa taas taidenäyttelyitä ym. Telkkaristakin taas jotain muuta kuin uusintoja. Mitähän mahtaa Emmerdaleen kuulua?Niin ja syksyn jälkeen joulun odotusta. Neljä vuodenaikaa on kyllä hyvä juttu. No, sen kuraisimman ja pimeimmän ajan vois kyllä lyhentää…Mitähän mahtaa teidän kisuille kuulua?

 7. Viivi
  6.8.2011 / 08:45

  >Hups. Huomasinkin nyt että edellisessä postauksessasi olikin kisuista. Siihen liittyen meidänkin kissat nauttivat kermavaahdosta kuten me aikuiset, vispaamme sitä vähälaktoositonta. Samoin voi kissoille antaa rahkaa, sitä jo kasvattaja aikoinaan suositteli.Raaka, Valion ym. yliprosessoitu maito ei ole kissoille suositeltavaa. Eriasia jos saisivat sen maidon suoraan lehmän tisseistä, kuten ennenvanhaa tai nykyäänkin lehmätiloilla. Suklaa on kiellettyjen aineiden listalla kissoilla ja koirilla! Joten kisusi onkin sen jostain lukenut ;)

 8. Jaana
  6.8.2011 / 10:05

  >Poltatko kynttilöitä ihan rohkein mielin? Eli kiinnostaako ne kissoja? Mie en ole vielä uskaltanut laittaa, kun en oikein tiedä, mitä tuo kisuli niistä tuumais.. Ettei vahingossa hyppää ja kaada tai jotain. Nyt kun on lapset jo sen verran isoja, että osaavat kynttilöitä varoa, niinnyt on sit kissa.. =)

 9. Mg
  6.8.2011 / 11:26

  >On se aina jotenkin haikeaa luopua lämpimistä kesäöistä ja siitä valon määrästä.. hellettä sen sijaan en jää kaipaamaan. Loppusyksy puolestaan ei ole niin miellyttävä vuodenaika, mut keväällä sen sijaan herään aina uusiin ulottuvuuksiin pitkän talven jäljiltä! :))Mutta toisaalta, kuten sanoit, jokaisessa vuodenajassa on puolensa ja oon iloinen, että ne meillä täällä Suomessa on. :)ps. V tuo lelua aina uudelleen heitettäväksi, kuin mikäkin koira. ;) Lisäksi se istuu käskystä! (silloin, kun sitä huvittaa..) ;)

 10. S
  6.8.2011 / 14:46

  >Onnen Omenia: kiitos kivasta kommentistasi :). syksy on totta tosiaan käpertymistä ja tunnelmaa, tosi hyvin ja kuvaavasti sanottu!Olivia: niinpä, pitäis aina muistaa iloita tässä ja nyt, joka hetkestä ja näistä meidän ihanista ja vaihtuvista vuodenajoista! kaikissa on hyvät ja huonot puolensa, mut niitä pitää vaan osata tarkastella oikealla tavalla ;)Viivi: siis se on tosiaanki ihanaa syksyssä et lempparisarjat palaa ruutuun <3. Emmerdale-fani oon minäkin, oon seurannu sitä nenä ruudussa yli 10 vuotta enkä kyllästy ikinä! ja tosiaan syksyn mukana lähenee joulu <3 rakastan joulua ja sitä tunnelmaa, oi että <3meilläkin kisut tykkää rahkasta :). ja aina ovat saaneet ja tulevat saamaan maitotuotteiden purkit nuoltaviksi. eikä oo mitään laktoosittomia vaan ihan normituotteita. tiedän kyllä ettei suklaata pidä antaa. Jaana: monet tututki on multa samaa kysyny, mut kyllä, meillä poltetaan aina kynttilöitä ihan ongelmitta. kynttilät on tietenki samassa huoneessa missä me, ku ei niitä yksin palamaan voi jättää, joten jos jotain sattuis, oisin ihan vieressä. mut ei kyllä oo ollu mitään vaaratilanteita, nuorempi on pari kertaa uteliaisuuksissaan nuuskassu et viiksiä palo (raasu <3), ei muuta. on niin pirun utelias kattimus! :Dihan jo sillon poltin kynttilöitä ku olivat pentuja, tottuivat siten varmaan. mut kerran ku asuin vielä vanhemman neidin kans kaksin (neiti oli vasta parin vuoden ikäinen), hänellä kärähti hännästä muutamat karvat :D. äkkiä juostiin suihkun alle, haju oli kamala mut kissa ei ite hokannu mitään :DMg: mäkään en kaipaa hellettä mut valon määrää jää ikävä! tosin tykkään pimeistä öistä, mut siihen asti kunnes meen nukkuun, sais olla valoisaa. onko muka liikaa vaadittu ;D. tää loppuvuosi menee ihanasti joulua odottaen, tammi- ja helmikuu pidempiä, mut sit koittaa kevät <3. voi teidän V on niin fiksu! ei meidän neitit vaan noin toimi!

 11. Anonymous
  6.8.2011 / 19:11

  >Hei! Löysin juuri blogisi ja ihastuin teidän lattioihin! Mistä olette ne ostaneet? Onko kyseessä parketti? :)

 12. S
  6.8.2011 / 19:20

  >Anonyymi: kiitoksia vain :)lattia on laminaattia ja tilasimme sen Kaakelikeskuksesta. laminaatti on Haro Tritty 75, sävy white oak.

 13. Anonymous
  6.8.2011 / 20:04

  >Hei S. Syksyn tullessa on pieniä perhosia vatsassa. Aloitan uudet duunit. Aiemmin kysyit mikä on talonrakennuksen jälkeen seuraava projektini. Minulle se on nyt kesällä uudelleen aloittamani ratsastusharrastus. Olen innostunut ja käynyt kesällä kursseilla, suorittanut kouluradan ja huomenna ratsastan ensimmäistä kertaa omalla vuokrahepalla. Lisäksi käyn ratsastuskoulussa tunnilla. Siinähän sitä on harrastusta. Nautin nautin. Tällä viikollakin 7 tuntia heppamenoa. Iloitsen uudesta harrastuksesta. Toivottavasti muutkin löytävät uusia harrastuksia ja uusia ystäviä. Eläin- tai ihmis-sellaisia. :)N

 14. Marianne
  6.8.2011 / 20:19

  >Hui, en ole pitkään aikaan ehtinyt käydä vilkaisemassa blogiasi! Kivoja mukeja olet ostanut! (nuo turkoosit ja valkoiset) Oikein kauniita :) Ja päähieronta kuulostaa ihanalta! :)Itsekin olen surenut, että kesä on lähestymässä loppuaan… kauhean nopeasti tämä kesä on mennytkin. :/ Mutta myös syksy tuntuu kivalta. :)

 15. S
  6.8.2011 / 21:37

  >N: moi N! oi onpa ihana kuulla että on jotain mukavaa odotettavissa! on tärkeää tehdä sitä mistä nauttii :) mukavaa huomista ratsastusta sulle!Marianne: no etpä olekaan! kiva että nyt ehdit piipahtaa ja viestiä jättää :). oon samaa mieltä et kesä meni nopeasti! mut nyt on taas syksyn vuoro ja sit vihdoin taas joulun <3. mä oon jo suunnitellu joulusisustusta.. normaalia..? ;D

 16. Anonymous
  7.8.2011 / 14:33

  >Minkäs leffan katsoitte? :)

 17. S
  7.8.2011 / 14:36

  >Anonyymi: apua muistanko ees noin vanhoja asioita… tais olla perjantain leffana Kaiken se kestää. miten ni?

 18. Anonymous
  8.8.2011 / 14:14

  >Eiku oon leffahullu ja mua vaan kiinnosti, että minkä leffan katsoitte, ei sen kummempaa :)

 19. S
  8.8.2011 / 15:35

  >Anonyymi: ok, heh :) oli muuten hyvä leffa toi Kaiken se kestää, ranskalainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.