>Punatiili

>

Käsi ylös kuka muu on ihastunut siihen!
Punatiilellä saa sisustukseen aivan hurmaavia yksityiskohtia; katseenvangitsijoita!
Se sopii myöskin huoneeseen kuin huoneeseen.
Punatiiliseinä yhdistettynä moderniin valkoiseen
=
täydellistä!

Aivan täydellinen lukunurkkaus syysiltoihin! (Tosin tuoli sais olla vielä muhkeampi :))

Upea kokonaisuus! Vaikkakaan tuon tyylin valaisimet ei oo mun tyyliä, näyttää ne silti kivalta ja sopii tähän kokonaisuuteen! 

Ja just tällanen keittiö (hieman isompana) vois olla mun seuraavassa kodissa, f a n t a s t i n e n !

Kuvat täältä, täältä ja täältä

Tuli muuten mieleen tuosta toiseksi viimeisestä kuvasta, et se kuvastaa aika hyvin mun sisustusmakua. Nimittäin tuollainen kokonaisuus, mut valaisimet vaihtoon! Valaisimet sais olla koristeellisia (ei liikaa!!!), tuoda pikkasen sellasta glamouria muuten pelkistettyyn ja rosoiseen ilmeeseen. (Näettekö mielessänne mitä tarkoitan?)


Jep, tuo kuvastaa mun tyyliä just hyvin!

Comments

 1. Saila
  7.8.2011 / 09:38

  >Edelleenki tykkään!! Samoja kuvia onki ollu jo useammassa blogissa esillä, mut siltikään nuita ei kyllästy kattelemaan ;).

 2. Niina
  7.8.2011 / 10:03

  >Kyllä,tykkään tykkään!! <3 <3Tuo eteiskuva missä nuo tuikut on tuolla kivi"hyllyillä" voi ihana!! <3

 3. Marja
  7.8.2011 / 10:09

  >Hih mulla taitaa olla nuo kaikki samat kuvat sisustuskansiossani :) Ja tuo alimmainen keittiö on yksi mun innoittajani mitä tulee keittiöremppaan…

 4. Magpie
  7.8.2011 / 10:22

  >Ihan oikeassa olet, punatiili sopii ainakin pieninä pintoina tosi hyvin muuten valkoiseen painottuvaan sisustukseen. :) Minä olen tässä haaveillut sellaisesta valkotiilitapetista – sillä kun saa ihan oikean tiiliseinän vaikutelman ilman, että tarvitsee uusia seiniä alkaa rakennella. :)

 5. Hanna
  7.8.2011 / 10:34

  >Ihastelin eilen samoja kuvia. Tuollainen punainen tiiliseinä olisi aivan upea, ei se kyllä meille mihinkään sopisi mutta saahan niitä ihailla.

 6. PirjoSofia
  7.8.2011 / 10:55

  >Ihanaa selailtavaa blogisi, tämäkin aamu mennyt ihaillessa. Itse keittiötäni suunnittelen=seuraava syksyn projekti lattioineen, ja vaikeaa on ;-)- kun on kaikkea niiiiin ihanaa. Rakastan tiiliseiniä, sitä pitää saada ainakin vähän -mutta mitä muuta… sinun 27.7. postauksessa on välitilassa tekstitauluja, ihana idea sekin, saitko selvää miten se oli toteutettu ? vai lepäävätkö taulut ihan työtasolla ? tuo oven päällystäminen fotolla, näyttää myös tosi kivalta silmääni :-)… huh,huh :-D. Suuret kiitokset mahtavasta blogista,ihanine ideoineen !!

 7. O
  7.8.2011 / 11:11

  >Onhan se hieno. Harmi kun suurinosa haluaa peittää tiiliseinät joko tapetilla tai maalilla :/

 8. Nanna
  7.8.2011 / 11:35

  >Toi eteisen nurkkauksen tiiliseinä oli ihan paras! Aikas rouhea :P Tosin kyllä tommonen viimeisen kuvan keittiökin passais! Onneks kaikki kodin suunnittelut ja muut on vielä edessä niin ehtiä miettiä sitä omaa makua kunnolla :)

 9. Anonymous
  7.8.2011 / 11:41

  >Kyllä punatiili tuo oman kivan säväyksensä sisustukseen, mutta en itse laittaisi ihan kokonaista seinää sillä (kuten taitaa kuvassa 1 olla), vaan jonkun pienemmän pätkän vain.Mun lemppari näistä kuvista oli kuva 6, joka on vilahdellut monessakin blogissa tässä kesän aikana. Siinä on niin raikas ja valoisa tunnelma eikä liikaa tiiltä. Mahtaiskohan joku tietää, kenen nuo taulut ko. asunnon seinällä on ja mistä niitä saa? Tokihan tuollasen vois itsekin tehdä, mutta itse lähden siitä, etten halua kopsata muiden teoksia vaan haluaisin mielummin alkuperäisen.Ton viimeisen keittiön huolisin mäkin ja ihan noilla valaisimillakin :)-I-

 10. Inanaa
  7.8.2011 / 11:51

  >Kääk! On muuten mageen näköistä. :)

 11. Marita
  7.8.2011 / 12:10

  >Tyykkään kovasti punatiilestä! Siskoni uudessa kivitalossa on porrasseinä juuri tuota ja se upea! Voit tsekata blogistani "Taloprojekti Espoossa". Ja tuo keittiö, ihan minun makuuni myös :) Minulle tulossa uusi keittiö… joskus. Ihana postaus!

 12. Onnenkyynel
  7.8.2011 / 12:33

  >Hep.Tiiliseinät on vaan niin kauniita.Ja just noin täsmä tehosteena.Kokonaisuus toimii tosi hyvin noissa kuvissa.Valaisimista oon samaa mieltä, tosin itse vaihtaisin hieman teollisempaan suuntaan ja isompiin ;)Makuki on sitte jännä juttu,kun ne mitä ensin vieroksut omassa kodissa,mutta tykkäät hirveästi ihailla muualla ja lopulta sitten näet ne jo omassa kotona.Sisustaminen on sitten rentouttavaa hommaa.

 13. minni
  7.8.2011 / 13:22

  >Kyllä todellakin! Meillä on tässä asunnossa yksi sivu kokonaan tiiltä, siis sitä harmaata, eikä punaista! Punaisena olisin jättänyt pinnan sellaiseksi, mutta tuo harmaa oli niiiiin ankea että se on maalattu valkoiseksi :) Punatiili on kyllä <3

 14. lindam
  7.8.2011 / 14:34

  >Tiili on niiiin hienoa! Mun unelmatalossa olis tiiliseinää sopivassa määrin, lankkulattiat (sellaista leveää, "vanhan" näköistä lankkua) ja jotku kattoparrut <3

 15. S
  7.8.2011 / 15:35

  >Saila: joo pari näistä kuvista on näkyny mun omassa blogissakin aiemmin, nyt kokosin niitä lisää ja enemmän yhteen. en kyllästy näihin minäkään :)Niina: apua,mulla oli täysin menny nuo tuikut ja kivihyllyt ohi :O. ihailin vain tota seinää ja sen rosoisuutta :D joten kiva et mainitsit ne!Marja: oi ihanaa, saat suunnitella uutta :))Magpie: mun ystävillä on valkotiilitapettia: olkkarissa ja keittiössä molemmissa yks seinä sitä ja näyttää tosi kivalta :). heillä on hieman vanhempi talo ja sopii kyllä sen henkeen loistavasti!Hanna: nimenomaan, meillekään toi ei sopis mut aina niitä kuvia tulee ihailtua :) vaatii tietynlaisen ympäristön et sopii tollanen tiiliseinänpätkä!PirjoSofia: voi kiitos paljon mieltä lämmittävästä kommentista, ihana että täältä löytyy mielenkiintoista luettavaa ja ideoita! luulen että taulut lepää ihan tasolla siinä keittiössä. tsemppiä sulle valintoihin :))O: no niinpä! kokonaan ei kyllä kannattais peittää.

 16. S
  7.8.2011 / 16:04

  >Nanna: eikö vaan ollutkin melko herkku :P nauti suunnittelusta :)I: en mäkään koko seinää laittais, valkoisella tiilellä voisin kyllä laittaa koko seinänki :Pjuu noi taulut on kyllä ihan kivat.ai oho, en tienny et tykkäisit kodissasi myös tollasesta tyylistä!Inanaa: niinpä :))Marita: kiva et tykkäsit :). juu mä oon nähny ne kuvat siskosi kodista, portaiden tiiliseinä on kaunis!Onnenkyynel: ai jaa heh, mä en jotenki syty sellaselle teollisuustyylille, vai mikskä sitä sanotaan :D. jotenki liian arkinen mun silmään, mut silti ihailen sitäkin tyyliä muissa kodeissa, hassua :). mut eipä sitä omaan kotiin voi kaikkea silmää miellyttävää haalia, se täytyy toki muistaa :D. sisustaminen on kyllä aivan ihanaa <3minni: oi valkoista tiiltä <3 sehän nyt voittaa kaikki muut värit ilman muuta :D tiedän että punaiseen tiileen kyllästyisin jos sitä omassa kodissani ois. lindam: kuulostaa aivan upealta sun unelmatalo! mä haluisin samanlaisen kesämökin :)

 17. Viivi
  7.8.2011 / 16:32

  >Kyllä täälläkin on käsi pystyssä, näetkös:)

 18. Anonymous
  7.8.2011 / 19:59

  >Joo, pienissä määrin noiden keittiön lamppujen tyyli omassa kodissa mua kiehtoo nykyään. Ostin meidän eteiseen valkoisen Muuton E27 lampun ja musta se on kiva :) Ja tohon sun laittamien kuvien keittiöön ja eteisen tiiliseinään yhdistettynä se lamppu sopii mun mielestä aika kivasti.-I-

 19. S
  7.8.2011 / 21:32

  >Viivi: kiva kiva :)I: juu tohon kotiin nuo valaisimet kyllä sopii, mut silti omaan kotiini en niitä valitsis :)

 20. K
  8.8.2011 / 12:13

  >Mun ei varmaan tarvitse sanoakaan, että peukutan punatiiliseinille :) Täytyy silti sanoa, että olen tosi tyytyväinen, ettei sitä täällä ole jätetty kaikkialle vaan esim. olohuoneessa on maalattu valkoiseksi.

 21. S
  8.8.2011 / 15:34

  >K: kohtuus noissa punatiilissä nimenomaan täytyy olla! pieninä määrinä kiva.

 22. Sentimental Journey
  8.8.2011 / 16:20

  >Tuo ihanan rouhean tunnelman tuohon makkariin! Toimisi varmaan hyvin myös valkoiseksi maalattuna.

 23. Hanilo
  8.8.2011 / 16:52

  >Mulla on varmasti jäänyt jotain tiilitraumoja yliopiston punatiilisestä luentosalista, jossa ne tiilet oli juurikiin sellaisen stereotypisen tiilen näköisiä kaikkine reikineen, että ne ihan vilisivät silmissä ja pää tuli kipeäksi. Noissa kuvissa tiiliseinä näyttää kuitenkin yllättävän hyvältä. :)

 24. S
  8.8.2011 / 21:27

  >Sentimental Journey: totta! ja valkoinen tiili uppoo muhun yhtä lailla :PHanilo: voi kauhee :D. toiv. traumat unohtuu pian! :)

 25. Anonymous
  9.8.2011 / 08:43

  >Punatiili sopii myös omasta mielestä hyvin sisustukseen SISÄtiloissa, ulkoverhoiluna en siitä niinkään pidä.U-mallisista keittiöistä kovasti pidän itekkin, tosin sellasena versiona että siellä on tilaa useammalle kuin yhdelle ihmiselle. Alin kuva on ihana, mutta en henkilökohtaisesti pidä siitä miten keittotaso ja uuni on sijoitettu hieman limittäin. Oma insinööriys nostaa päätään, tollasten asioiden pitää olla samassa linjassa :D- Suikka

 26. S
  9.8.2011 / 14:46

  >Suikka: joo jos ulkoverhoiluks ois pakko valita tiili, ois se valkoinen :)mä en ollu ees kiinnittäny huomiota koneiden sijoitteluun, kiinnitin tohon huomiota vaan laajana kokonaisuutena. typerältä näyttää kyllä liesi ja uuni noin :D

 27. A.J.V
  10.8.2011 / 13:51

  >En ole paljon selaillut sisustamiseen littyviä blogeja (enemmän vaatetukseen), mutta diggailen todella paljon kirjoittamastasi ja blogisi kuvista :) Tuollainen keittiö olisi hyvin omantyyliseni…

 28. S
  10.8.2011 / 14:22

  >A.J.V: voi että, ihana kohteliaisuus! kiitos kovasti sinulle :)meillä on sit aika samanlainen maku, koska tuo keittiö on munki mieleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.