>Vuoristoelämyksiä Sardinian saarella

>

En olekaan vielä näyttänyt teille näitä kuvia (vaikka aikomus oli jo viime syksynä…)! Kuvat on viime syksyiseltä Sardinian lomaltamme. Viimeisenä lomapäivänä oli sopiva ilma vuokrata auto ja hurauttaa vuoristoteille, päämääränä meillä oli vaikuttavan näköinen paikka nimeltä Capo Caccia.
Capo Cacciaan tutustuimme myös mereltä käsin, kerroin siitä viime syksyisessä postauksessani Mikkihiiret merihädässä

Tästä ”kissahotellin” pihalta näkyy hyvin tuo vuoristo:

Jo täältä vuoristotien alkupätkältä oli aika pelottavat näkymät alas… Pelkäsin matkaseuralaisteni puolesta… Ja katsokaa kuinka pieneltä ihminen tuolla korkealla näyttää!

Jatkettiin autolla matkaa vielä korkeammalle, aivan vuoristotien päähän, hui!

Tosi pelottava näky oli alas vuorenrinnettä. Portaat kiersi vuorta ja tottakai miesten oli päästävä niitä testaamaan…

Tämä on yks mun lempparikuvista: upea maisema & valloittava meri, jossa valkoinen purjevene pienenä pisteenä <3 (Veljeni ottama kuva.)

Sillä välin ku miehet kiersi vuorta ”hieman” alaspäin, mä odottelin heitä turvallisesti vuoren yläpäässä. Välillä hermostuin ku miehet katos näkyvistä… Oli jossain vaiheessa pakko huutaa et nyt takas tänne ja heti! Kivasti kaiku tuolla :P

Välillä oli pakko ottaa tukea :P

Tässä Algheron keskustassa otetussa kuvassa näkyy kaukaisena tuo Capo Caccia. Jo tuona loman toisena päivänä kiinnostuimme paikasta, se näytti niin mielenkiintoiselta ja näkyi moneen paikkaan :)

Osa kuvista on veljeni ottamia. Terkkuja vaan, tais herätä matkakuume :P

Comments

 1. Laura
  9.8.2011 / 10:00

  >Ihanat maisemat! Matkakuume iskee! Mietipä niitä, jotka on nuo portaat rakentaneet! Miten se on edes mahdollista?

 2. Anonymous
  9.8.2011 / 10:30

  >Ihania kuvia ja maisemia! Mut voi jösses, mua korkeanpaikankammoista alkoi hirvittää jo pelkät kuvatkin, saati, et keikkuisin tuolla kallionnokassa ;)-I-

 3. S
  9.8.2011 / 15:25

  >Laura: eikö oo aivan upeat! joo sitä meki funtsittiin et huh huh, miten nuo portaat on tonne tehty :OI: joo kyllä siellä alko jalat tutista jos kauan alas katteli :/oli niin jyrkkiä pudotuksia yhtäkkiä, hui!

 4. Hanna
  9.8.2011 / 19:28

  >Aivan upean näköinen paikka!Meri on niin kaunis ja sen väri muuttuu melkein joka kuvassa! :)

 5. Marika
  9.8.2011 / 20:50

  >Aivan huikeat maisemat! Itsekin kärsin vähän korkeanpaikan kammosta, mutta ehkä olisin kuitenkin uskaltautunut tuonne ylös kun palkintona olisivat olleet nuo upeat maisemat.

 6. Marita
  9.8.2011 / 21:01

  >Hui mitkä huikeat maisemat!

 7. Onnen Omenia
  10.8.2011 / 00:24

  >Mahtavia maisemia! Minä olisin kyllä pökrännyt, kun ei tarvitse mennä kuin toisen kerroksen parvekkeelle, niin alkaa jo huimata ;)

 8. S
  10.8.2011 / 08:41

  >Hanna: joo ihan henkeäsalpaavat oli maisaemat kyllä! välillä tuntu et onko tää oikeesti oikea paikka vai kuvia :)Marika: mäki pelkään korkeita paikkoja mut ylitin kyllä itteni et uskalsin tuolla noinki kauan olla :D. vähä meinas paniikki tulla ku miehet lähti kauemmas ja häipy näkyvistä :/Marita: :)Onnen Omenia: heh, voipi olla :). luulin mäki etten tohi tonne mennä, sen verran korkeita paikkoja kammoksun, mut ylitin itteni ja onneks ylitin, niin huikeita näkymiä oli tuolta!

 9. A.J.V
  10.8.2011 / 13:36

  >Todella kauniita ja tyylikkäitä kuvia! Tämänhetkisen toimistolla istumisen vaihtaisi noihin maisemiin hyvinkin helposti :D

 10. S
  10.8.2011 / 14:25

  >A.J.V: kiitos! heh, ei kyl tarvi kauan miettiä kumpi vaihtoehto veis voiton ;D

 11. Anonymous
  17.8.2011 / 17:28

  >Kävin itse tuossa samaisessa paikassa 3 vuotta sitten. Näkymät oli kyllä aivan huikeat. Muut menivät noita portaita alas tippukiviluolaan mutta minä korkeanpaikan kammoinen jäin tutisemaan ylös :-) Oli kuulemma aikamoinen kipuaminen takasin sieltä tippukiviluolasta ja lämpöä oli varmaan +35. Muutenkin tykästyin tosi paljon kyseiseen paikkaan. Italiassa olin aiemmin käynyt vain Roomassa.-SS-

 12. S
  17.8.2011 / 20:11

  >SS: voi onpa kiva kuulla muiden kokemuksia samasta paikasta! Sardinian saari on kyllä ihana ja kaunis <3! ja tykkään ettei turistit oo vielä pilannu siellä mitään :) kokee aitoa italialaista elämääkin lomalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.