>Merihenkistä

>

Tässä poimintoja Kokkolan asuntomessuilta; merihenkistä sisustusta meren ääreltä!

Nämä loput kuvat on yhdestä ja samasta kohteesta. Tämän kohteen paras paikka oli mun mielestä ehdottomasti sisäänkäynti/kuisti:

Saunarakennuksesta…

Yläkerran aulassa kiva merihenkiseen teemaan sopiva tapetti: 

Hyvänkokoinen vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä, täältä löytyi kiva raitatapetti, joka sekin sopii mielestäni meriteemaan. 

Mikäs noissa maisemissa ois työskennellä!

Kisupostauksia on kovasti toivottu, tulossa!
Samoin on toivottu postauksia meidän kodista, tulossa!


Mukavaa torstaita teille toivottelen!


Comments

 1. Hebbinen
  11.8.2011 / 11:24

  >Hei!Todella hienot kuvat oot pistänyt tänne :) Ihanan merihenkiset <3Hyvää päivänjatkoa!// Hebbinen

 2. Laura
  11.8.2011 / 12:46

  >Kivet, köydet ja denim <3 mut noi amerikanlippukuosit ei oo mun juttu.Oon niin käytännönläheinen (=laiska siivoamaan) et heti kiinnitin huomiota tuohon kiukaaseen: miltä ikkunat mahtaa näyttää kun kiukaalta roiskuu vettä ikkunoihin? Toisaalta tuossa näkyy varmaan lauteilta ihana maisema!

 3. S
  11.8.2011 / 12:52

  >Hebbinen: no heippa! mukava että tykkäsit, kiitos samoin :))Laura: lippukuoseja ei oo meillekään tulossa ;) (ainakaan näillä näkymin). juu saunassa on ajateltu lähinnä upeaa maisemaa, ehkä niillä käy siivooja tai eivät välitä muutamista roiskeista :Peräs blogin lukija kertoi muuten kerran et ku lasin käsittelee spriillä, siihen ei jää niin paljon roiskeita!

 4. Rags
  11.8.2011 / 13:09

  >Ihan nattia, mutta en tieda haluaisinko omaan kotiini noin merihenkista sisustusta. Jos olisi joku cottage meren rannalla niin sinne ehka. Voisin kylla jotain tuolta kelpuuttaakin meille kotiin, tosin niita lippuja ei ole meillekaan tulossa. Ehka. :-D

 5. S
  11.8.2011 / 13:28

  >Rags: nimenomaan, mulla on samat ajatukset et merenrantamökille merihenkistä sisustusta ja kohtuudella. kotona en jaksais päivästä toiseen katella, ehkä :P

 6. Anonymous
  11.8.2011 / 16:12

  >Juu, ei meillekään kotiin merihenkistä sisustusta! Mökille se tosissaan passaa, tosin sopivassa määrin sinnekin. Noissa asuntomessutaloissahan on meri lähellä, joten sinne tietty sopiikin tuollainen sisustus.-I-

 7. Hanna
  11.8.2011 / 19:08

  >Nämä oli ihan mun lempikuvia ja muhun todellakin iski nuo lipputyynyt! Niin paljon että hankin meille samanlaisia. Kyseessä on toki vain tyynyliinat, joten kun kyllästyminen tulee niin muutos ei tule kalliiksi. Meillä on myös hieman merihenkistä sisustusta, vaikka meri ei ihan lähellä olekaan. Mutta todellakin vain "hieman", ja kuten muunkin sisustuksen kanssa, olemme pyrkineet kohtuuteen kaikessa. Silloin ei kyllästy niin helposti.

 8. S
  11.8.2011 / 21:37

  >I: aivan. kyllä se merihenkisyys musta taloihin sopii, jos talon tyyli on sellanen et se sinne istuu! :)Hanna: joo kyllä mäki tuosta kohteesta tykkäsin! kuten paikan päällä silloin sanoinkin :). ja teidän talon tyyli on erilainen ku meidän, joten teille sopii ku nenä päähän ne lipputyynyt! nehän on aivan ihanat siellä olkkarissa sen uuden lattiavalaisimen kera <3. en vaan näe niitä lippukuoseja meidän kodissa, ehkä joku vois nähä mut mä en.

 9. Reetta
  11.8.2011 / 22:46

  >Mä tykkään merihenkisestä sisustuksesta paljon. En kuitenkaan koe että se sopisi omaan kotiini koska asun keskellä kaupunkia.. Mökille veden äärelle sopii ja jos joskus pääsen itse mökkiä sisustamaan niin silloin merihenkinen sisustus on pop.

 10. Anonymous
  12.8.2011 / 09:46

  >Heippa!Olen rakastunut! Tähän blogiin nimittäin :) Sattumalta surffailin tänne ja olen nyt 1,5 h lukenut kissapostauksia läpi :D Sisustusta ja kissoja, kaikki mitä tarvitset. Tuli kauhee ikävä omia karvapalleroita, ovat maalla vanhemmillani, koska eivät enää yksiössäni viihdy :( Mutta huomenna pääsen nuuskuttamaan niitä, ihanaa!Kiitos siis Sinulle ja mahtavaa vkl! :)- Marjo

 11. Little Photo Girl
  12.8.2011 / 12:48

  >You take lovely pictures.andshesings.blogspot.com

 12. Hanna
  12.8.2011 / 15:49

  >En mäkään näe teillä lippukuoseja. :D

 13. S
  12.8.2011 / 15:54

  >Reetta: aivan. mäki tykkään merihenkisyydestä, varsinkin raitakuosit on aivan <3 <3 <3 ja kyllä monet muutkin :)Marjo: oi ihana Marjo! kiitos kovasti ihanan piristävän hauskasta kommentistasi! :) voi teidän kisut varmasti rakastaa yli kaiken olla maalla :). ihanaa viikonloppua sinnekin ja nautihan omien karvapalleroiden seurasta!Little Photo Girl: well thank you :)Hanna: :) kivaa viikonloppua teille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.