>Luonnosta

>

Annoin äitille tämmösen pikkuruisen syysasetelman (sisältö kynttilää lukuunottamatta omalta pihalta ;)):

Kiva että saadaan omalta pihalta mustikat ja puolukat, puolukat ei tosin ihan vielä ole kypsiä, mut koristeina niitä voi jo käyttää :)

Ihanasti sopii muuten valkoiselle alustalle valkoisten kynttilöiden ympärille pirtsakan punaiset puolukanvarvut!
Kivan syyskranssinkin niistä varmasti sais jos jaksais/ois aikaa väkertää…


Huomasiko joku tarkkasilmäinen muuten meidän pihakivet? Niitä on paukuteltu paikoilleen jo hyvä määrä! Sadekelit on hiukan tahtia hidastanu, mut mihinkäs sitä kiire ois…
Hiljaa hyvä tulee, eikö sitä niin sanota :)

Toivon et ens viikolla ois aikaa hipsiä takapihan metsikköön mustikkaan!
Muutaman rasiallisen aion poimia pakkaseen. Kohta varmaan puolukatkin on kypsiä!

Tämmöstä tältä erää…
Lauantaita sinulle!

Comments

 1. Magpie
  13.8.2011 / 16:29

  >On kyllä kaunis asetelma. Minäkin ole pohtinut puolukanvarvuista kranssin tekemistä, mutta katsoo nyt, saako sitä lopulta aikaan. :'>

 2. Hanna
  13.8.2011 / 17:06

  >Tosi kaunis asetelma! Kiitos vinkistä! Itse hain juuri pihlajanmarjaoksia maljakkoon.Ja pihakivet näyttää oikein hyvältä!

 3. Rags
  13.8.2011 / 18:40

  >Kaunis! Pihakivet nayttaa kivoilta! :-)

 4. Aikku
  13.8.2011 / 19:42

  >Meilläki pihakivet oottaa pihalla…pitäis lisätä laatoituksia…mutta vielä on kesää jäljellä! Toivottavasti:) Mun ei tarvi poimia mustikoita: anoppi toi sankollisen:) Muuten täällä kyl ollaan syystunnelmissa, ostin terassille 6 ihanaa eriväristä pientä lyhtyä ja odottelen pimeneviä iltoja…

 5. S
  13.8.2011 / 20:09

  >Magpie: kiitos :) kranssista tulis varmasti kaunis!Hanna: voi kiitos! pihlajanmarjat on kivoja kans, meillä niitä ei vaan oo pihalla :)Rags: kiitti :))Aikku: eiköhän sitä oo, ainakin niin lupailevat :P illat pimenee jo kovaa kyytiä!

 6. jaana
  14.8.2011 / 11:28

  >Todella kauniita asetelmia. Voi oikein tuntea kirpeän syksyn puraisun. Maljakon säröinen pinta viimeistelee ne täysin. Mistä olet onnistunut hankkimaan nuo maljakot?

 7. S
  14.8.2011 / 17:24

  >jaana: voi kiitti Jaana! säröinen pinta on kyllä kiva :). maljakon oon ostanu Iskusta jo viime vuoden puolella, SIA:n valmistama. mulla on itellä samanlainen isompana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.