>Raitaa makuuhuoneeseen

>

Olen rakastunut!
Vaaleansinivalkoiseen raidoitukseen nimittäin!
Lautasliinoista ihastus laajeni vuodevaatteisiin, nämä uutukaiset tilasin Ellokselta

Kun siihen yhdistää valkoisen ja varsinkin mustan, on kokonaisuus t ä y d e l l i n e n

Kesällä vaaleansinisen kaveriksi riittää pelkästään valkoinen, mutta näin syksyn lähestyessä laitan mielelläni joukkoon myös mustaa.

Mua vähän ärsyttää pedata sänkyä ku on kaks peittoa, jotenki niitä ei saa niin siististi ku haluaisin! Tuplapeitolla sais ihania ja siistejä petauksia, mut meille tuplapeitto on täys mahdottomuus ja kai se hyvin nukkuminen kuitenkin menee kauniiden petausten edelle ;)

Voi laittaa peiton jatkumaan tyynyjen alle tai sit näin sottasesti kääntää peiton pään, höh. Onko teillä kaksi peittoa? Miten petaatte? 
Ottaisin innolla vastaan uusia ideoita tähän elämääkin suurempaan ”ongelmaan”! 
;)


Ihanaa, tänään on jo torstai! Siitä tulikin mieleen et alkaakohan syksyllä taas uusi tuotantokausi Satuhäitä… Sitä odotellessa! :)


Comments

 1. Anonymous
  18.8.2011 / 10:53

  >Kauniit nuo uudet lakanat! Meilläkin tosiaan kaks peittoa ihan pakko olla, oon niin kova pyörimään öisin. Tosin kahdesta peitosta huolimatta olen joskus unissani vienyt miehenkin peiton ja hän sitä yrittäny hienovaraisesti kiskoa takaisin ;)Mä petaan yleensä niin, että vedän peitot suoriksi, kokoan tyynyt niiden päälle samalla tavalla kuin sullakin tuossa kuvassa on ja päiväpeiton olen vetänyt tyynyjen rajalle asti ja taittanut päätyosan (meidän tämänhetkinen päiväpeitto on H&M:n tuplapeitto valkoinen, jossa mustat reunat). Näin saa nukkumispeitot kivasti piiloon ja suojaan pölyltäkin. Välillä vielä lisään jalkopäähän Gant:n mustan tai beigen tähtitorkkupeiton ja siihen kuuluvat tyynyt.Ihanaa, huomenna on jo perjantai ja mulla tiedossa viikonloppu Helsingissä kahden rakkaan ystävän seurassa <3Mukavaa loppuviikkoa sinne!-I-

 2. mapela
  18.8.2011 / 10:53

  >Meilläkin on kaksi peittoa juuri sen takia että yhden peiton alla nukkumisesta ei tule mitään, ainakaan minulla. Kahden peiton petaus on mahdotonta saada siistiksi ilman päiväpeittoa…

 3. Olivia
  18.8.2011 / 11:19

  >Sama ongelma täälläkin, nykyisin nostan tyynyt peittojen päälle… Postaus erilaisista petaustavoista tulisikin enemmän kuin tarpeeseen! :)Hirmu ihanat ja raikkaat nuo vaaleansinivalkoraidat! Ja musta antaa sopivasti särmää! Oikein kaunista :)

 4. KittyCatCat
  18.8.2011 / 11:39

  >Kaksi peittoa on kyllä ihan pakollinen juttu täälläkin. Yöunista ei kumpikaan ole valmis tinkimään :PPetaus taas on ihan sellainen perus tyynyn päälle peitto vedettynä (silloin kun pedataan :P).Eli musta ei paljon apua ollut.

 5. Sally
  18.8.2011 / 12:15

  >Raikkaalta näyttää ;) Mulle iskee joka kevät kaipuu vaaleansiniseen + farkuun. Siitä tiedän, että kevät on koittanut.Blogissani on sulle jotain ♥ Terkuin, Sallyhttp://countrysally.blogspot.com/2011/08/kymmenen-kysymysta.html

 6. Anonymous
  18.8.2011 / 13:15

  >Kaksi peittoa – mies (ja koira) kayttavat tuplapeittoa ja mina "normaalikokoista". Kun sanky pedataan tuplapeitto jaa paallimaiseksi ja kokonaisuus sailyy siistina. Tosin lakanaostokset rajoittuvat ainoastaan niihin mallistoihin joista loytyy samanlaiset "normaalikokoiset" etta tuplapussilakanat. Tama toimii ainakin meilla erittain hyvin. Peitosta ei tarvitse tapella ja sanky on kivan nakoinen pedattuna. Ja halutessa esim. telkkaria katsellessa mahdumme kaikki (mies, koira & mina) saman peiton alle! :)

 7. Marie
  18.8.2011 / 13:34

  >Meillä pedataan ihan perinteisesti suoraksi päiväpeiton alle. Päiväpeiton päällä on sitten omien tyynyjen kohdalla kaksi isompaa suorakaiteenmuotoista tyynyä, niiden edessä pari keskikokoista neliötyynyä ja niiden edessä on vielä yksi pienempi neliötyyny sekä toisenlainen neliötyyny. Tyyny menevät sävyttäin pareittain, mutta tuo alin rivistö on näköjään muuttunut eripariseksi. Meilläkin täytyy olla molemmilla oma peitto. Etenkin minä olen peittohirmu ja miesraukka joutuisi nukkumaan ilman peittoa, jos joutuisimme jakamaan ;).

 8. Rags
  18.8.2011 / 13:40

  >Tosi kivat vuodevaatteet, ihanan raikas petaus! Vaaleansininen on kylla ihana, itsekin vahan aikaa sitten mietin vaal.sin. vuodevaatteiden ostoa, kun nain mainoksen niista, mutta sitten asia unohtui. Nyt en unohda. :-)Meilla on tuplapeitto, tarpeeksi ison kun ostaa niin kylla siita riittaa molemmille. :-)Ja samaa mielta alemmasta postauksesta, kylla ihan pienillakin muutoksilla saa ilmetta muutettua paljon. Minakin yritan pitaa perusasiat neutraaleina, tekstiileilla sitten tulee vaihtelua.

 9. Niina
  18.8.2011 / 13:48

  >Tosi ihanat on nuo siniraidalliset lakanat! Ei mikään ihme, että olet rakastunut :) Meillä nukutaan yhdellä peitolla ja petaan sen tekemällä samanlaisen käänteen peiton yläosaan kuten sinäkin :)

 10. Viivi
  18.8.2011 / 13:59

  >Jeps, vaaleansininen raikastaa, antaa kesäfiilistä! Meillä ei todellakaan toimisi yksi peitto. Isäntä kääntyilee siihen tahtiin ettie kissat pysyis "kyydissä". Kaikki kolme majoittuvat mun puolelle, yx (siamilainen) nojailee vatsaan peiton alla, yx sivulla tyynyn vieressä ja tietysti se painavin 7 kg nukkuu mun jalkojen päällä mutta onneks vaan alkuyön.Meillä sama määrä tyynyjä (isännän mielestä mä oon tyynyhullu) ja se peitto vedetään suoraksi ja tyynyt päälle.Hyviä unia:)

 11. Anonymous
  18.8.2011 / 14:26

  >Itse ensinnäkin petaan kaksi peittoa päällekäin auki ja käytän isoa ja muhkeaa päiväpeittoa, joka valuu kauniisti lattialle. Koristetyynyjä käytän kolmessa rivissä siihen päälle (2 isoa takana, 3 pientä keskellä, 2 pientä edessä). Itse en ole koskaan pitänyt tuosta "avonaisesta" petaamisesta ilman päiväpeittoa, vaikka omistankin kauniita lakanoita :)

 12. Johanna
  18.8.2011 / 14:26

  >Vaaleansinistä, nam… :)Meillä on kotona tuplapeitto, mutta työkseni kun petaan noita sänkyjä (…), niin kaksi erillistä peittoa petaan aina niin, että levitän peiton siten että alareuna tulee patjan jalkopään reunan kanssa tasan. Sitten taitan peiton yläreunan peiton päälle sen verran että se jää enää vain hiukan tyynyn alalaidan päälle. Sen jälkeen taitan pitkät laidat vielä peiton alle niin että paketista tulee patjan levyinen. Ihme selostus, ota tästä nyt tolkku :) Mun helmikuun postauksessa Päiväpeitepläjäys on yksi esimerkki kuva, jossa siis ruudulliset lakanat on levitetty ensin väärinpäin sänkyyn, jotta sitten kun yläreunan kääntää tulee näkyviin se kuvio. Itseäni aina häiritsee kotipetauksissa tyynyn aiheuttama kumpu päiväpeittoon! Kotona siis levitän peiton aina kokonaan sängyn päälle.

 13. Anonymous
  18.8.2011 / 14:51

  >Moi! Meillä myös kaksi peittoa, kesäaikaan ohuemmat ja talvella paksummat. Itse en petaa peittoa tavallaan kaksinkerroin, vaan jätän ehkä noin kolmasosan reunasta alle ja lopun sitten siististi päälle… vaikea selittää mutta kuitenkin niin ettei sängyn keskelle jää kohtaa, jossa ei ole peittoa lainkaan. Ja peiton laitan aina tyynyjen alle… Päiväpeitto toki lopuksi päälle, siistiä tulee minun makuuni :).Ai että, kunpa alkaisikin taas Satuhäät, se on niin positiivinen hääohjelma! Paitsi että pakko mainita miten mua ärsyttää kun hääjuhlien alkaessa juontaja sanoo AINA "vihdoinkin kaikki on hyvin":D. Ärr… miten niin, eikö muka ollut aiemminkin ihan hyvin…

 14. Asta
  18.8.2011 / 15:41

  >Meillä on myös kaiksi peittoa monesta syystä… mutta petauksen olen saanut toimimaan niin että laitan ensin molemmat peitot sängyn pälle sisäreunat aavistuksen limittäin, taitan sitten yläreunana pälle, ulkoreunat alle (niin että yläreunan viikaus menee mukaan). ja lopuksi viikkaan alareunan siististi alle. Näin mulle opetettiin kun hotellissa olin yhden kesän töissä ja systeemi on toiminut myös mulla kotona :)

 15. Verona
  18.8.2011 / 17:12

  >Moikka, meillä ei ole kahta erillistä peittoa, mutta mitä jos nuo pienemmät laittaisi pedatessa päällekkäin niin näyttäisivät päällepäin yhdeltä ja saisi ne ehkä asettumaan tasaisemmin..? Just an idea :)

 16. Anonymous
  18.8.2011 / 17:52

  >Moi,Meilläkin kaksi peittoa, jotka petaan limittäin auki, ja käännän yläreunat. Näyttää ihan suht siistiltä, kun siihen laitan vielä sitten viltin päälle.Muistatko muuten minkä merkkinen/niminen on tuo sinun Ikean valkoinen viltti/peite?Satuhäistä en tiedä, mutta toivottavasti uusi kausi alkaa syksyllä. Satuhäät on kyllä ihan mahtavaa viihdettä, vaikka juontajan kommentit onkin välillä hieman vinkeitä… ;)k

 17. S
  18.8.2011 / 18:07

  >oho, tämäpä herätti keskustelua :))en mä ite nyt niin vakavissani tän asian suhteen ole, mut joskus on kiva kysellä vinkkejä teiltä kivoilta! :) joskus ne omatkin ideat nimittäin loppuu…I: kiitos! joo mä kans vaadin ehdottomasti oman peiton, ei tulis jaetulla peitolla yhtään mitään! kuulostaa kivalta sun petaus, mulla monesti sama mut päiväpeittoa en oo vetäny tyynyjen rajalle asti. alanpa tehdä niin sit ku otan talvipäiväpeiton käyttöön!ja kiitti, ihanaa viikonloppua sulle ystäviesi seurassa <3mapela: joo kaks peittoo pitäis saada jotenki niin samalla lailla, mut aina toinen on jotenki pikkasen väärin :D. Olivia: sun petaustapa on mullakin usein käytössä :). voi pitääpä miettiä tuota petaus-postausta!kiitos kovasti kehuista :)KittyCatCat: minäki petaan yleensä pääasiassa kahdella tapaa, kaavoihin kangistunut :PSally: kiitos Sally :) ja kiitos kovasti mitä ikinä sun blogista mulle löytyykään!!Anonyymi: kuulostaakin siistiltä petauskeinolta :). ja ihania telkkari-iltoja ku koko perhe mahtuu saman peiton alle!Marie: kiva kuulla etten oo ainoa joka käyttää paljon tyynyjä ;). joo meilläkin mies joutuis nukkuun ilman peittoa jos se ois yhteinen ;DRags: voi kiitos :). tässähän alkaa ihan unettaa ku lukee näitä petaus- ja peittojuttuja :D

 18. Soile
  18.8.2011 / 18:37

  >Ilman muuta kaksi peittoa, muuten sitä meikäläinen sais nukkua peitotta;) Meillä on tuplatäkki valkoisine täkkipusseineen sitten päiväpeittona; käännettynä kauniisti, niin että taitos ja peiton reunassa kulkeva ohut musta raita näkyy sitten tyynynippujen edessä:) Päiväpeitto vaihtuu tarvittaessa hankkimalla pelkästään joku uusi tuplatäkkipussi.

 19. Hanna
  18.8.2011 / 18:37

  >Todella kauniit lakanat ja petaus! Mä laitan yleensä päiväpeitteen kokonaan sängyn päälle ja sitten koristetyynyjä ja viltin. :)

 20. S
  18.8.2011 / 18:42

  >Niina: kiitti Niina :)) tuplapeittoon se käänne sopiikin, noilla meidän peitoilla näyttää vähä hassulta. ja tuo kuvien petaus oli muutenki sellanen pikainen, en jaksanu vääntää peittoja mihinkään, taitoin vaan pään ku unohdin laittaa sen tyynyjen alle :DViivi: kissat pysyis kyydissä, haha tosi hauska :D. meillä vanhempi neiti nukkuu mun tyynyn vieressä, jos ei tuu samaan aikaan nukkuun ku minä, hiipii siihen yön aikana et ku yöllä herään, pieni rakas on vieressä <3. miehen kanssa ei tykkää nukkua ku mies pyörii eikä muista kisua, jää pian alle! mamin viekussa on turvallisempaa <3 ja monesti jos nukun mahallani, nukkuu neiti mun selän päällä :D on joskus ollu hieman kuuma…Anonyymi: mäki oon koittanu niin et pidän peitot auki päällekäin, mut siinä peitot sekoittuu joskus. peitot ei oo myöskään yhtä leveät ku sänky, joten reunoille jää ohuet osat, en tykkää. kyllä mulla tuossakin petauksessa päiväpeitto on, se ei vaan ulotu tyynyihin asti koska on tollanen pienemmän kokoinen kesäpeite. mäki oon vasta tässä kodissa alkanu suosiin noita avoimempia petauksia et tyynyt on paljaana, näyttää muhkeammalta ja jotenki pehmeämmältä ja kutsuvammalta :). ja siten saa ihanat vuodevaatteet osaksi sisustusta päiväsaikaankin. makuasioita tietysti. Johanna: huh apua, en ehkä ihan ekalukemalla tuosta selvää ottanu ;D. juu mulla sama et tyynyn kumpu päiväpeiton alla häiritsee, sen takia en enää petaakaan päiväpeittoa tyynyjen päälle. Anonyymi: siis tarkoitatko et kolmasosan peittoa sijauspatjan alle vai minne alle? sori, oon vähä väsyny eikä hoksottimet pelaa kuten normaalisti :Dminäki tykkään Satuhäistä yli kaiken! ja tiäkkö oon kiinnittäny huomiota just tohon samaan miten se mies aina sanoo :D oon miehellekin siitä monesti maininnu :D. jännä nähä onko ens kaudella sama hokema!Asta: kuulostaa toimivalta kyllä! mä haluisin jonku mahd. nopean petaustavan, mut eiköhän kaikki sitä ole ku vaan tarpeeks harjotusta saa :)Verona: juu tuota oon koittanukki, mut luovuin siitä sitte koska peitot alko vaihtua ja vielä se että yksi peitto ei oo niin leveä kuin sänky! joten reunoille jää tyhjää tilaa. muuten tuo keino ois paras :)k: juu tuotakin oon joskus käyttäny, kiva sekin on :). tuo Ikean torkku on Ofelia-niminen, maksaa muistaakseni 19,90 €.Satuhäät on kyllä niin paras!! juontaja on hassu :D

 21. Nanna
  18.8.2011 / 20:16

  >Meillä on yks peitto, ollut alusta lähtien, en edes osais nukkua enää kahdella :D Makuasioita. Ihanat noi raidalliset lakanat, sopii hyvin tuollaiset hillityt :)

 22. Anonymous
  18.8.2011 / 20:40

  >Ihanan raikkat lakanat ja nuo mustavalkoiset tyynyt on kyllä mun mieleen. Mistähän olet löytänyt nuo? Tuollainen Ikean torkkupeitto on minunkin ostoslistalla jahka sinne taas pääsen. Sulla on muuten tosi kiva blogi, luen tätä lähes joka päivä :-) Kissojen touhuilujakin on kiva seurata vaikka en niin kissaihminen olekaan. Ja sun kissat on jotenkin erityisen "tyylikkäitä", sopii sisustukseen :-)-SS-

 23. Anonymous
  18.8.2011 / 21:07

  >Meillä käytetään tuplapeittoa ja ihan hyvin ollaan saatu jaettua se, vaikka varsinkin itse elämöin paljon öisin. Illalla on vaan niin ihana käpertyä saman täkin alle <3Meillä pedataan sänky siten, että alimmaiseksi tulee parillinen määrä nukkumatyynyjä, jonka päälle sitten tuplatäkki ja päiväpeite. Koristetyynyt yritän asetella sitten siihen päälle nätisti, vaikka huomattavasti siistimmän petauksen saisi, jos jättäisi nukkumatyynyt siihen päiväpeiton päälle ja laittaisi ne vaikka siistien tyynyliinojen sisään päiväksi, etteivät pölyyntyisi.Avoimia petauksia en voisi ajetellakaan, lakanat pysyy mielestäni raikkaimpina kun peittelee ne päiväksi piiloon. Varsinkin kun työpäivien aikana sänkyyn saattaa hiipiä perheemme karvaisin kaveri…:)-hansu

 24. Maria
  18.8.2011 / 21:54

  >Kaunista :) Toi on ihanan rauhoittava toi vaaleansinivalkoraita. Hih, meillä on nukkumista varten molemmilla omat peitot ja päiväpeittona iso täkki. Tosin oon koittanut ylipuhua miestä, jos nukuttaiskin vain tuon yhden ison täkin alla. Ei ole vielä suostunut :)

 25. S
  18.8.2011 / 22:11

  >Soile: tuplatäkki päiväpeittona kuulostaa ihanalta idealta! oon kauan haaveillu valkoista untuvapeittoa ihan sellaisenaan päiväpeitoksi, vois sit talvellakin pitää valkoista sängyn päällä. tuo liru torkku on nimenomaan kesäksi, on niin ohut ja läpinäkyvä et viluttaa ku sitä kattoo talvella :DHanna: voi kiitos ystäväni <3Nanna: hih, hassua, mut noinhan siinä varmasti käy ku johonki tottuu! ja kiitos <3SS: kiitos kiitos SS :). nuo mustavalkoiset seinää vasten nojaavat tyynyt on Ikeasta nekin eli taas toinen syy mennä sinne ostoksille ;)kiitos kovasti, ihana et tykkäät mun blogista <3 ja vai että tyylikkäiksi kehutaan meidän maatiaismiuskuja, oi oi kyllä kelpaa. kiitos ja niiaus! ja miaut vielä päälle :). P.S. viikonloppuna blogissa kisuja!hansu: kiva että tuplapeitotkin on keksitty niistä pitäville! ei meillä varmaan ehdi tyynyt sun muut paljo pölyyntyä, joku käyttää sänkyä meidän poissaollessa takuuvarmasti ;D enkä sitä koe meillä ongelmaksi laisinkaan! joskus oon kyllä peittäny sängyn kokonaan sängynpeitteellä ja ne kaks karvakasaa on löytyny sit sen peitteen alta :DMaria: kiitos Maria! ja tosi nätti kuva susta tuossa profiilissa :)

 26. Anonymous
  19.8.2011 / 00:42

  >Meillä tuplatäkki pussilakanalla (tällä hetkellä Ikean Kajsa Sten-kuosi) päiväpeittona, helppo pedata kun saa vain heittää "päiväpeiton" sängyn päälle, alla tietty nukkumapeitot suoristettuna :) Päälle sitten tyynyjä ja se on siinä. Normaaleihin päiväpeittoihin täysin kyllästyneenä keksin tuon idean tuplatäkistä päiväpeittona jonkun aikaa sitten. Myöskin tämän "päiväpeiton" kuosia saa uudistettua uudella tuplaleveällä pussilakanalla aika ajoin helposti :)Kiitos blogistasi, aina mukavaa lukea :)-A-

 27. Suikka
  19.8.2011 / 07:36

  >Täällä kans ollaan kahden erillisen peiton kannattajina! Taloudesta löytyy kyllä tuplalevee, ja aina välillä jossain romanttisuuspuuskassa petaankin meille sen. Ekana yönä tosin karu totuus iskee jo vasten kasvoja, peitto on aina pelkästään jommalla kummalla ja toinen joutuu taisteleen omasta osuudestaan.Tuplalevee pedataan vaan 'heittämällä' sängyn yli, joko tyynyt peiton alla tai päällä. Erilliset peitot taitetaan reunoista kaksinkerroin ja tyynyt päälle. Päälle vielä päiväpeitto (joka harvemmin kyllä sänkyyn asti pääsee) ja pari tyynyä päälle. En ennen välttämättä halunnu/ehtiny sänkyä pedata vaan se sai jäädä petaamattomaksi jos siltä tuntu. Nykyään tilanne on menny ihan päinvastaseksi, sänky on pedattava joka aamu ehdottomasti. Jos jostain syystä se petaamattomaksi jää (esim. myöhästymisestä) petaan sen heti kun tuun kotiin koska pedattuun sänkyyn, oiottuihin lakanoihin on paljon miellyttävämpi mennä nukkumaan ku petaamattomaan ;)

 28. Anonymous
  19.8.2011 / 08:44

  >Hei!Kuinka leveä sänky teillä on? Meillä on 180cm leveä ja "ongelmani" on se, etten saa petausta näyttämään yhtä muhkealta. Tuplapeitto löytyy ja sen saa kyllä siististi, mutta kuinka paljon tyynyjä pitäisi olla, että avoimen petauksen saisi näyttämään hyvältä..tällä hetkellä laitan kuusi tyynyä, mutta sänky näyttää reunoilta jotenkin tyhjältä niin leveässä sängyssä.Teillä on aivan ihania petivaatteita!-M-

 29. Mia -Willa Oliviasta
  19.8.2011 / 08:59

  >Talvella mennään kahdella j akesällä yhdellä Kesällä kun ei haittaa vaikka jää ilman peittoa, ies nimitääin ryöstää sen aina.Itse en saa petattua muutakun päiväpeiton avulla sängyn hienoksi, jos kahdella peitolla mennään.

 30. S
  19.8.2011 / 16:07

  >A: juu peitto päiväpeitteenä on kyllä hyvä idea! ite tykkäisin valkoisesta untuvapeitteestä (siis ihan sellaisenaan) mitä oon Ikeassa nähny, pitää miettiä jos joskus ostaisin sen!kiitos, ihana kuulla että pidät blogistani :)Suikka: romanttisuuspuuskassa :Dmeillä jää sänky petaamatta niinä aamuina ku molemmat menee seiskaks töihin. on niin kiireinen aikataulu ku herätys on vasta vähä ennen puol 7 et sängynpetaus siihen vielä ni myöhästyttäis töistä :D. mut tänäänki petasin sängyn sit ku tulin töistä, kivempi niin ja näyttää siistiltä tässä illan aikana kotona häärätessä :)M: meidän sänky on 160cm leveä. muhkeuden tuo varmaan peitot, ne on ihanan kuohkeat, oi että <3 ja sit se vielä ku petaan peiton kaksinkerroin, ni on tuplamuhkea :)ootko koittanu laittaa tyynyjä kolme tai neljä vierekkäin? oisivat sit laajemmalla alueella ni reunoille ei jäis tyhjää.. oi kiitos, kiva kuulla :)Mia: mä en voi nukkua ilman peittoa, herään heti :D. muutenki palelen helposti… jopa kesähelteillä pidin tuota supermuhkeaa peittoa :D. oi sen alle on ihana kääriytyä, se on niin muhkea, kuohkea ja lämmin <3

 31. Tickler
  19.8.2011 / 22:19

  >Omat peitot on meilläkin ja petaus näyttää siltä, kumpi viimeksi on noussut sängystä :). Veikkaan, että työreissujeni aikaan petaus on, sanoisiko, luonnollinen :).Mistä olet löytänyt nuo mustavalkoiset tyynyt, jotka ovat seinää vasten?

 32. S
  20.8.2011 / 09:34

  >Tickler: heh, kuulostaa tutulta! mustavalkoiset tyynyt on Ikeasta :)

 33. Anonymous
  23.9.2011 / 23:35

  >Heips! Meillä mennään tuplatäkillä, mutta mökillä ja muualla on aina molemmilla omat. Hämmästyin kun kukaan ei ollut maininnut omaa petaustyyliäni kahdella peitolla. Laitan peitot poikittain sänkyyn peräkkäin, jolloin pystyn taittamaan "ylemmän" ja asettelemaan tyynyt kauniisti. Taitokseen asti levitän sitten päiväpeittoa, jolloin peittojen sauma peittyy. Tyynyt viel ja voilà, kaunis petaus! :) -Essi-P.S. vasta hetki sitten päädyin blogiisi ja ihastuin :) Rakastan myös valkoista ja kaksi kattimatikaista löytyy nytkin sohvalta vierestä :)

 34. S
  24.9.2011 / 10:40

  >Essi: hei kiitos Essi vinkistä, testaanpa tuota heti ku saan uudet raitapussilakanani :)). kiva et oot löytäny mun blogin, tervetuloa lueskelemaan ja silityksiä sinne kisulaisille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.