>Kattauksia asuntomessuilta

>

Muutama lukija toivoo multa silloin tällöin kattauspostauksia. Niinpä ajattelin koota sellaisen tällä kertaa tämän kesän asuntomessuilla ottamistani kuvista. 
Messukuvista saa kivoja vinkkejä!

Oliko joku ylitse muiden?


Ai niin! Jos iltapäivällä kuuluu riemunkiljahduksia, se olen minä = lomalainen!

Comments

 1. Niina
  19.8.2011 / 10:12

  >Ihania kuvia-kiitos! Aika moni oli minulle ihan uusia, kun ei siinä väentungoksessa välttämättä ehtinyt ihan kaikkea rekisteröimään :) Tykkään tuosta Villa Whitesta ihan hirveästi ja toinen lemppari on Kannustalon Aarre. Nuo puukantiset purkitkin on aika kivat :) Ihanaa lomaa!!!

 2. Rags
  19.8.2011 / 10:52

  >Kaikki oli aika lailla kivoja, mutta tykkaan erityisesti tuosta ekasta ja viimeisesta. Vaikuttaa ehka se myos, etta nuo poydat on aivan ihanat! Voisin ottaa meille heti!Ihanaa lomaa sulle!!! Nauti! :-)

 3. Hanna
  19.8.2011 / 10:55

  >Heippa! Tämä oli kiva postaus :) ja meillä kun on hakusessa uusi ruokailuryhmä, niin tästä näki messusatoa niistäkin! :)

 4. Minna Karoliina
  19.8.2011 / 12:55

  >Ensimmäinen kattaus on mielestäni upea kokonaisuudessaan.

 5. Mia -Willa Oliviasta
  19.8.2011 / 13:50

  >Aika samantyyppisiä kaikki, hieman eri astioin. Mutta toisaalta kattauksessa on oltava tietyt jutut:) Jokaisessa oli jotain pientä kivaa, mutta itse ihastuin noihin Ultimarketin talossa olleisiin hieman laineella oleviin puutarjottimiin. Harmi, kun esittelijä ei tiennyt mistä ne oli:(

 6. Reetta
  19.8.2011 / 15:08

  >Tuo eka kattaus on aika mahtava, mun suosikki siis näistä!

 7. Mg
  19.8.2011 / 15:37

  >Olipas mukava koonti erilaisista kattauksita! :) Kiitos. Tarttis vissiin aloittaa ruuan syönti pöydän ääressä, eikä siellä olkkarissa.. (oon yrittäny, et syötäs yhdessä pöydän ääressä, mut aina se menee niin, et toinen karkaa olkkariin ja jään yksin keittiöön tai sit luovutan ja meen perästä.. :P)Ja ihanaa 2. lomaa sulle! Seuraavia kisukuvia täällä jo odotellaan.. ;)

 8. S
  19.8.2011 / 16:18

  >Niina: voi mukava kuulla että oli mieleen nää kuvat :). kiitos kovasti, ihanaa et on vielä lomaa <3Rags: munki mielestä varsinki eka kuvan pöytä on upea :) (tosin eihän se meidän nykyiseen kotiin sopis, mut upea silti!) ja kiitos <3, täytyy lukita kisut johonki hyvään paikkaan :DHanna: hei ja huippua et tästä oli hyötyä!!! :)Minna Karoliina: oon samaa mieltä :)Mia: ne puutarjottimet oli kyllä kivat :). ja joo, ei noissa kattauksissa ehkä mitään kovin repäisevän yllättävää ollu, mut tykkään useista silti :)Reetta: sama, sama ;)Mg: ole hyvä! heh, meilläkin on alkanu iltapalat ja välipalat kulkeutumaan olkkariin :P mut pääruoka syödään pöydän ääressä, siitä pidän kiinni! kiitos paljon <3 kisukuvia tulossa ennemmin kuin arvaatkaan ;)

 9. Anonymous
  19.8.2011 / 17:28

  >NRO 7 kuvan kattaus oli mun mieleen, vaikka melkein kaikissa oli jotain kivaa ;) En saannut itse kierrellä rauhassa asuntomessuilla, kun mukana mies ja anoppilan porukka ;D seuraavan kerran menen kyllä yksin ;)Oikein ihanaa lomaa ja aurinkoisia päiviä ;)T:Niina ja 4kisua

 10. Mg
  19.8.2011 / 19:10

  >Oon sitä mieltä, että viimeistään sitten, kun ollaan aikuisia, syödään ruuat pöydän ääressä! ;)..sitä odotellessa, siis.

 11. PirjoSofia
  19.8.2011 / 19:14

  >ekat on suosikkini :-) , mahtaakohan kukaan tietää kenen ruokapöytä on ? mahtavan näköinen …Rentouttavaa lomaa :-D !

 12. Aikku
  19.8.2011 / 19:34

  >Ihania kuvia!!!! Mä tykkäsin kans ekasta yli kaiken, ihana pöytäkin…tykkäsin myös…ööö olikohan se kuudes kuva ja sitte kuva 12-13, niissäkin on jotai ihanaa tunnelmaa mun makuun! Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!Kauanko nyt olitkaan lomalla ja mitä suunnitelmia? Meillä alkaa viikon loma viikon päästä ja me lähdetään käymään tällä kertaa pohjoisessa, hotellihuoneet varattu Kuusamon Tropiikista (+hoidot ja hieronnat!) ja Rovaniemeltä.

 13. S
  19.8.2011 / 21:43

  >Niina ja 4kisua: heh, yksin kiertämisessä on kyllä puolensa :). mulla oli kyllä ihanaa asuntomessuseuraa <3kiitos lomatoivotuksista, säästä viis, loma on loma :)))Mg: hyvä, hih :DPirjoSofia: voi en tiedä kenen pöytä on, valitettavasti :/. vai oiskohan tuonne varta vasten valmistettu? kiitos paljon :)Aikku: 12 ja 14 myös mun makuun, aivan ihana kattaus <3kiitos kiitos, pari viikkoa pidän lomaa :). ei vielä erikoisia suunnitelmia, päivä kerrallaan nautimme ku vihdoin ollaan yhtä aikaa miehen kans lomalla. aivan mahtavilta kuulostaa teidän suunnitelmat, vau :Pnauttikaahan!

 14. Anonymous
  20.8.2011 / 00:18

  >Villa White kaikkineen oli niin mun mieleen!! Ja tietty Anvia talon (kuva nro.5.) mun ystävän Anna Nygårdin tekemät valaisimet ovat hienoimmat <3-Anne-

 15. jaana
  20.8.2011 / 08:26

  >Hauska näkökulma messuille eli ei tullut pieneen mieleenkään katsella kattauksia vaikka ihaniahan nuo ovat. Kiva, että tarjosit kurkkauksen näihinkin :)

 16. S
  20.8.2011 / 09:45

  >Aikku: tarkoitin siis tietysti kuvia 12 ja 13 ;)Anne: Villa White oli kyllä kaunis kokonaisuus! kauniit valaisimet ystäväsi tehnyt, oi että! :)jaana: ole hyvä, kiva kuulla et oli mieleen tää postaus! näin sitä joka vuosi kiinnittää messuilla huomion eri seikkoihin, oman raksaprojektin edetessä ;)

 17. Olivia
  20.8.2011 / 11:45

  >Kiitos tästä, tosi kauniita kuvia, joista voi ammentaa ideoita omiin kattauksiin! Nyt vaan aloin haluta kaikkia kivoja astioita ja kattaustarpeita, mitä noissa kuvissa näkee (ihanat ruudulliset kipot, ja ne puutarjottimet, ja hopeaisina hohtavia kynttilänjalkoja!)…Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle :)

 18. S
  20.8.2011 / 16:21

  >Olivia: eipä mitään, hieno homma jos saat kuvista ideoita omiin kattauksiin :). hopeisina hohtavat kynttilänjalat kiehtoo muakin!kiitos paljon :)

 19. Avsa
  20.8.2011 / 21:14

  >Joku oli kysellyt Ultimate-talon puutarjottimien ostospaikkaa. Olen ostanut oman vastaavan tarjottimeni Pentikistä.

 20. S
  20.8.2011 / 22:14

  >Avsa: hei ja kiitos tiedosta Avsa! toivottavasti tämä viestisi tavoittaa myös Mian :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.