Blueberry-Vanilla Milkshake

Kun kotiuduttiin Kuopiosta, oli kissahoitajien toimesta meidän keittiön pöydälle ilmestynyt kulho oman pihan mustikoita :). Osan pakastin, osa herkuteltiin noin vain ja osasta mies loihti maailman parasta mustikka-vaniljapirtelöä. Täten nimeän hänet meidän perheen viralliseksi pirtelön valmistajaksi!
 Nammmmmm!!!

Tämä varmaan jo todistaa kuinka herkullista pirtelö oli… Huumaava tuoksu, joka levisi kauas, aina kisun pieneen nenään saakka:

Maistiainen, maistiainen!

Ei huvittais odotella…

Noh, noh, joko??!

Pirtelö ois kyllä menny parempiin suihin, jos en ois hörppiny sitä melko pikaisesti :D
(Ja juu, kyllä kisu pienen maistiaisen sai.)

Mustikkaista lauantaita <3
Minä taidan tänään korkata metsästämäni kuoharin, josta tuli mainittua jo täällä
Kyseessä on makea italialainen kuohuviini (Canti Asti Spumante), joka kuuluu Alkon tilausvalikoimaan. Tilasivat sitä pyynnöstäni ja eilen mies kävi nappaamassa pullon (tai myönnän kaksi) mukaansa. Parasta maistamaani kuohuviiniä ikinä!
 
Päivällä voisin tehdä sen suunnittelemani pienen syysasetelman olkkariin, jonka parissa voi illalla tunnelmoida lauantai-iltaa kuohuviiniä maistellen :)
 
Loma. Ja aurinkokin paistaa <3

Comments

 1. J
  20.8.2011 / 09:44

  >Ihanaa lomaa sulle ja nyt voit nauttia siitä! Ei tarvii etsiä kisua.. Meidän toinen kisu oli kolme päivää kateissa, minä huutelin ja etsin pyörän kans sitä joka paikasta ja olin jo ihan varma ettei enää tuu kotia. Korkeintaan yhen yön on ollut ennen poissa. Noh, sieltähän se löyty naapurin terassituolilta makoilemasta (sielläki olin käyny monta kertaa) ja ei ollu moksiskaan ku minut näki! Että siinä kiitos mun etsintäreissuista :DDMun on kyllä pakko kokeilla tuota kuoharia :)

 2. Jenni
  20.8.2011 / 10:03

  >Meillä Seinäjoella tuo canti asti kuuluu valikoimiin! Ainakin juotiin monta pulloa polttareissa :D Hyvältä näyttää pirtelö, onko resepti salaisuus vai haluaisitko joskus jakaa sen? :)

 3. S
  20.8.2011 / 10:30

  >J: no älä muuta sano! :D kiitos paljon lomatoivotuksista <3onneks teidän kisu löyty, se huoli on ihan kamalaa ja raastavaa :(. ei ne ymmärrä katsoa kelloa, ryökäleet!!!tilaa ihmeessä tuota kuoharia, aivan huippuhyvää :)Jenni: joo Canti Astia löytyy monenlaista, mut tuota Canti Asti Spumantea on vain tätä yhtä laatua. ja sitä ei ole Alkoissa muuta kuin tilauksesta. myyjä katto täällä Alkossa et pulloja oli sillä hetkellä Suomessa 9kpl ja ne oli Rovaniemellä :). eli ne on aina tilattava. pullo on musta, jossa tekstit punaisella. pirtelöön tuli kuulemma mustikoita, maitoa, vaniljajädeä, vaniljasokeria… :Pmut se oli tehty meidän pihan mustikoista, joten et varmasti saa samanmakuista ;D

 4. Mammamarian
  20.8.2011 / 10:35

  >Oi ihanaa, mustikat on ihan parhaita. Voisin elää mustikkasuuna ja työnnän niitä joka paikkaan, puurosta viiliin. Superterveellisiä, joiden jälkeen voi hyvällä omalla tunnolla syödä herkkuja ;)Teidän kisut on niin ilmeikkäitä! Mua aina naurattaa niiden kerjäämiset ja se postaus altaasta juomisesta oli huippu. Ilman noita karvapalloja olis täällä kotona aika paljon ankeampaa! Mukavaa lomaa!!

 5. Johanna
  20.8.2011 / 11:56

  >Superruokaa, suomalaista mustikkaa :)Ai noita teidän kisuja, on ne ihania. Meillä koira+pirtelö yhtälö on ihan samanmoinen :)

 6. Sandra
  20.8.2011 / 12:58

  >Ihanan näköstä pirtelöä! Eipä ookkaa tullu koko kesänä tehtyä, vaikka vielä kyllä ehtis.Ootko maistellu Gancia Asti kuoharia? Se on huippu hyvää ja mun ehoton lemppari <3

 7. Rags
  20.8.2011 / 13:02

  >Hyva etta murunen sai maistiaisia! Ihana tuo asento, kun poydan reunalla kurkotetaan niin, etta melkein meinaa tippua, se ilmeisesti auttaa saamaan herkkua nopeammin. Sama juttu meilla. :-)Ihanaa lauantaita!

 8. Aikku
  20.8.2011 / 15:34

  >Ihana nöpönenä "pulloposki" söpöläinen siellä pirtelöä haluaa!:) Että osaa toinen olla sulonen!<3 Pitäispä itekin tehä taas pirtelöä, ku anoppi toi sankollisen mustikoita. Ja taidanpa matkia sua ja tehä jonku ihanan syysasetelman, ku illalla katan pöydän ja syödään jonku uuden punaviinin kera (kahdesta uudesta voi valita)… Pitää nyt nauttia ku kuuden päivän työputki ohi!

 9. S
  20.8.2011 / 16:37

  >Mammamarian: mäki laitoin aamulla puuroon mustikoita :). mut huomasin et tykkään puurossa enemmän mansikoista. totta turiset, kisut tuo arkeen niin paljon iloa ja tapahtumia :Dkiitos kovasti!Johanna: heh, kiitos :). joo voin kuvitella et koiran makuun pirtelöt myös!Sandra: oli kyllä superhyvää, tee vaikka tänään :). tuota kuoharia ei oo tullu maistettua! pitääpä joskus testata sekin. onko se kuivaa? mä tykkään makeista :PRags: joo tää katti on kurkottelun mestari :D. aina nenä pitkällä! kiitos samoin teille :)Aikku: hih, on se kyllä söpö <3. ja eläinlääkärikin sano viimeks (se joka ajeli tassun) et tällä kissalla on kunnon kissan paksut posket :D. oi nautihan lauantai-illasta!

 10. Pilvi
  20.8.2011 / 17:56

  >Suloinen herkkusuukatti <3. Meillä pienempi kisu kärkkyy aina jäätelöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.