Onnen hetkiä

Pidän jokaisesta vuodenajasta. Kesä oli ihana, joten ei sureta niin kovasti että se alkaa kääntyä syksyyn. Nautin tästä syksyn kirpeydestä ja pienestä melankolisuudesta, vaikka väsyttääkin enemmän kuin kesällä.
Tänä aamuna oli ihana herätä aurinkoiseen syysaamuun. Hetken aurinko paistoi, nyt on taas pilvistä ja hiukan synkkää. Oli ihana hamuilla vaatehuoneessa lämmintä päälle, pitkähihaista paitaa ja lämpimiä housuja, kääriytyä villatakkiin & upottaa jalat pehmoisiin villasukkiin.
Hakea kisut tarhasta aamun happihyppelyltä ja lähteä lenkille. Kuinka onnellisia pieniä palleroita ne olikaan ku pääsi mukaan, oli sydän sulaa <3
Lenkin jälkeen mentiin vielä takapihan metsikköön poimimaan viimeiset mustikat, ne päätyy tänään piirakan koristeeksi. Mustikoita poimiessani kisut haisteli ja meni omia polkujaan. Kuitenkin aina kun mielestään joutuivat liian kauas musta, kuului hätääntyneiden naukaisujen sarja. Mun piti aina vastata (kutsuin kisuja, en naukunut :D), jolloin tulivat luo. Vanhempi kisu oli hassu ku joka kerta halus kurkata ja nuuskaista mustikkakippoon, varmaan omien eväiden toivossa…

Myöskin muutamia puolukanvarpuja taitoin mukaani, tosi kauniin punaisia marjoja!

Sisään tultaessa kisulle ruokaa (ruuvarikissa jäi vielä miehen seuraksi ulos) ja sitten sohvalle.
Ihastelemaan palavia tuikkuja.

Konetta ei oo niin helppo käyttää ku sylissä makaa kissa. Tämän oivalsi pian myös kissa.
Lähti torkkupeittokasan päälle nukkumaan ja jätti jälkeensä muiston metsiköstä:

Tämmöstä meidän kotiin tänään! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne toisiin koteihin :)

Comments

 1. Sabuska
  20.8.2011 / 13:40

  >Ihanan seesteinen tunnelma!Meillä vähän toisenlainen; mukulat vehtoo kaikki kuus,leluja, patjaa tavaraa siellä täällä, siivottu vaan ei sitä enää näy, omenapiirakoita uunista liukuhihnalla ulos, italianpata porisee liedellä.. Onnellisia hetkiä kotona, kun koko perhe yhes koos :-D

 2. Helene
  20.8.2011 / 15:23

  >Oi, olipas ihana postaus. Ihana tunnelma, nyt ei syksyn tulokaan tunnu niin pahalta!! :o)

 3. Rags
  20.8.2011 / 17:47

  >Nauratti tama "kutsuin kisuja, en naukunut". On teilla ollut ihana lenkki. <3Todella ihana tunnelma ja kaunis asetelma! Kylla nyt kelpaa nauttia kuohuvaa. Toivottavasti kisut ei syo puolukoita! :-DTosi natit nuo Pentikin tuikut!

 4. Pilvi
  20.8.2011 / 18:00

  >Itsekin pidän kaikista vuodenajoista, mutta kyllä se kesä sais olla pari kuukautta pidempi! Vähän on melankolinen olo kun syksy on tulossa, mutta toisaalta aika menee tosi nopeasti ja pian on taas kevät! Kauniita puolukoita!

 5. Ansku
  20.8.2011 / 20:58

  >Ihanat nuo puolukka-asetelmat. Ja ihana kun käytte kisujen kanssa lenkillä. Osaispa meidänkin kisut lenkkeillä. Epäilenpä, että meillä ei saa puolukka-asetelmat olla rauhassa kisuilta, sitten kun puolukoita päästään mökiltä hakemaan:)

 6. S
  21.8.2011 / 09:34

  >Sabuska: hih, kuulostaa hauskalta :D. voit käydä sit aina tän mun blogin ääressä "hengähtämässä" :)Helene: voi miten kivasti sanottu, kiitos Helene. ihanaa että tämä postaus sai hyvän mielen aikaan :)Rags: joo oli pakko tarkentaa ;D. kisut jätti puolukat rauhaan :). nuorempi kyllä haisteli tuikkuja, mut muisti et se on juttu mitä ei pitäny lähestyä… kerran oli viiksi nimittäin hiukan kikkuralla :/. joo ostin nuo tuikut Kuopion reissulta!Pilvi: joo ihan totta et kesä on liian lyhyt. siks pitäiski muistaa jo huhtikuussa alkaa sitä fiilistelemään täysillä. aika ennen juhannusta onki parasta kesäaikaa! nykyään nää elokuut näyttäs olevan aika huonoja kesäkuukausia…aika menee kyllä nopsaa ja nyt pian alan odottamaan joulua :)Ansku: kiitos Ansku :). kisut kyllä rakastaa yhteislenkityksiä ja tulevat edelleen tosi kiltisti meidän mukana. heh, meillä ei oo ainakaan vielä puolukoita maisteltu :P

 7. Anonymous
  21.8.2011 / 10:54

  >Meilläkin oli tänään 3 kisun kanssa yhteinen aamulenkki ♥ vanhin kissa on mentorina ja ensin toisen norskin kanssa ulkoillaan ja sitten kisun vaihto ja toinen norski ulkoilemaan. Pienin kisumme ei vielä pahemmin ulkoile, on niin pelottavaa ulkona :/ Nyt sitten koto onkin täynnä väsyneitä kisuja, varsinkin vanhin kisu, on niin rankkaa toimia oppaana :D T: Niina ja 4kisua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.