>Kesäisiä herkkuja

>

Mietiskelin tässä mitä tänään syötäisiin… Aloin kuin itsestään selailemaan kesäisiä ruokakuvia ja ajattelinpa koostaa niistä tännekin postauksen! Aktiiviset lukijat on varmasti nähny jo osan näistä kuvista, mut on joukossa myös ennennäkemättömiä kuvia. 
Eilen oltiin syksyisissä fiiliksissä, nyt palataan taas kesään…

Tämän kesän ehdoton lempparini oli grillattu maissi & paprika! Ja toki hyvät pihvit :P
Mansikka, mikään ei voita suomalaista mansikkaa :)

Näiden kuvien myötä toivotan teille
suloista sunnuntaita! <3


P.S. Blogissani kommentoinnin sanavahvistukset on tullu jäädäkseen, valitettavasti. Otin ne kokeeksi illalla pois ja aamulla saldona oli 12 roskapostia, että sanavahvistuksilla mennään!

Comments

 1. Padmerine
  21.8.2011 / 10:25

  >Hitsi kun tuli nälkä!! :D Olipa kivoja kattauksia ja hyvännäköistä ruokaa, nams! Ehkä meidänkin pitäisi tänään grillata kun vieä voi.. hih!

 2. Anonymous
  21.8.2011 / 10:46

  >Voi mahdoton mitä herkkuja!! Nälkähän tässä tulee vaikka, myöhäinen aamiainen vasta syöty (kisut herätti VASTA 07:30) Eilen kyllä tuli jo herkuteltua, joten tämä päivä pitää yrittää olla kunnolla :D Hauskaa sunnuntain jatkoa ;)T: Niina ja 4kisua

 3. Hanna
  21.8.2011 / 11:27

  >Herkkullisen näköisiä kuvia! Grillattu maissi on minunkin suosikki =)

 4. Viivi
  21.8.2011 / 11:36

  >Herkullisia kuvia, lurps:)Mun lemppari tänä kesänä on ed. mainittujen lisäksi grillattu tai paistettu Halloum juusto, tietenki punaviinin kera.

 5. Jansku1985
  21.8.2011 / 11:51

  >Voi apua mitä herkullisia kuvia ja kauniita kattauksia. Taidanpa tästä piipahtaa jääkaapille :D

 6. Rags
  21.8.2011 / 12:10

  >Tuli nalka! :-)Ihanaa, kun sa jaksat panostaa kauniisiin kattauksiin. Aina on kaikki niin natisti laitettu. :-)Suloista sunnuntaita teillekin!

 7. Reetta
  21.8.2011 / 12:31

  >Upeita kattauksia ja herkullisen näköisiä ruokia. Mikä tuo juoma on joka ensimmäisessä kuvassa, jossa on mansikoita yms? Näyttää hyvältä :)

 8. S
  21.8.2011 / 12:50

  >Padmerine: kiitti :) grillatkaa ihmeessä! me grillattiin eilen :)Niina ja 4kisua: heh! kiitos samoin :) silityksiä kissakomppanialle!Hanna: maissi on kyllä superhyvää ku sirottelee suolaa päälle ennen grillausta :PViivi: voi halloumijuusto on mun kaikkien aikojen lemppari!! olin ihan unohtaa sen. onneks löytyy kaapista, päätyy lautaselle tänään :PJansku1985: heh, kiitos Jansku :)Rags: tykkään kattaa pöydän :). ja pakko kattaa lähes aina ku on lautasliinavarastotkin sitä luokkaa ;D ja kiitos! <3Reetta: voi kiitos Reetta! se on juomasekoitus mihin laitoin raparperilikööriä, vadelmaista kivennäisvettä, jotain marjaista limpparia loraus ja tilkkasen kirkasta. jäiset mansikat toimi jääpaloina :). tosi hyvää on, suosittelen ehdottomasti. tuo raparperilikööri yllätti, ihanan raikasta!

 9. Jaana
  21.8.2011 / 13:10

  >Voi namia!! =) Ihania herkkuja. Mmmm.. Ja olen samaa mieltä – mansikka on ihan ykkönen!Selailin eilen sun vanhoja kisupostauksia, ihan huippuja! Kyllä kissat vaan on niin mahdottoman hyviä persoonia ettei niitten voittanutta. =)

 10. Niina
  21.8.2011 / 14:10

  >Lyhyesti ja ytimekkäästi NAM!!Kaikki maistuis!:)

 11. Sandra
  21.8.2011 / 17:46

  >Herkkua on siinä monenlaista!Ihana, ku toisessa lasissa maitoa ja toisessa viiniä :) Vaa ei kyllä itellekkää viini pahemmin maistu ku heti tulee migreeni..ps. kylläpä alko tekee mieli tuota fazerin suklaata!

 12. Anonymous
  21.8.2011 / 17:53

  >Oi, mitä herkkuja! Kivoja postauksia tullut viikonloppuna, nyt vasta kerkesin lukemaan :) Paras oli kerjääjäkisuli ;)Mukavaa sunnuntai-iltaa!-I-

 13. Anonymous
  21.8.2011 / 18:06

  >Moi! Minkä merkkisiä nuo teidän jälkiruokamaljat on? Näyttää todella kivoilta! Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

 14. S
  21.8.2011 / 21:06

  >Jaana: mä voisin syödä mansikoita vaikka kuinka paljon :Pkiva et tykkäsit kisujutuistani! <3 kisut on kyllä huippupersoonia jotka yllättää JOKA päivä :DNiina: hih, kiva :))Sandra: voi alko soimaan tuo joululaulu päässä :D joo heh, mies kyllä pitää punaviinistä, mut ruuan kanssa juo aina maitoa. punkkulasi sit perään :D. oon yrittäny opettaa juomaan viiniä ruuan kans mut luovutin melko pian :). kukin tavallaan. I: kiitos I ja kiva ku oot takas! :) ja kiitos samoin sulle <3Anonyymi: heippa ja kiitoksia :). tarkoitatko noita joista nautitaan jätskiä ulkosalla? ne on samat ku ekojen kuvien drinkkilasit, oon ostanu ne Kodin Ykkösestä, merkkiä en valitettavasti muista. myöskin Stockmann myy lähes samanlaisia laseja muistaakseni vitosen kappalehintaan :) (Casa-merkkiset)

 15. Suikka
  22.8.2011 / 07:48

  >Ah, mitä ihania kesäkuvia! Vaikka vielä haluais miten uskoa että vielä on kesää jäljellä, täytyy näiden kuvien perusteella kyllä myöntää että kyllä nyt taitaa syksy jo olla.

 16. Heidi
  22.8.2011 / 08:04

  >Hei, täällä yksi uusi lukija ilmoittautuu :) Törmäsin blogiisi jokin aika sitten ja nyt muutamassa päivässä kahlasin sen läpi – aivan ihastuttava blogi sinulla! Ja nuo kisusi ovat aika hurmureita :)

 17. Anonymous
  22.8.2011 / 09:18

  >Kiitos paljon tuosta drinkkilasivinkistä! Täytyykin mennä käymään Stockmannilla :)

 18. Reetta
  22.8.2011 / 11:44

  >Kiitos juomareseptistä, täytyykin joskus kokeilla :)

 19. Marika
  22.8.2011 / 14:01

  >Nam, miten hyvännäköisiä kesäherkkuja! Hyvin syöminen ja grillaaminen ovat ainakin meillä yksi kesän kohokohdista :)

 20. kaatosade
  22.8.2011 / 14:09

  >Ihania kattauksia! Tässähän tulee ihan nälkä… Muutenkin blogisi on vallan ihana. :)

 21. S
  22.8.2011 / 14:25

  >Suikka: kiitos :) niinpä! ei enää näytä samalta kuin ennen juhannusta…Heidi: voi kiitos paljon aivan ihanasta kommentista Heidi! kiva että löysit mun blogin ja tykkäsit näkemästäsi :). kisutkin tykkää tämmöisistä viesteistä :)Anonyymi: ole hyvä, toivottavasti löydät mieleiset :)Reetta: se on kyllä kokeilemisen arvoinen resepti :)Marika: samoin meillä!! :Pkaatosade: voi lämpimät kiitokset, nätisti sanottu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.