>Leffasuositus

>

Tällaista postausta täällä ei oo vielä nähtykään! 
Mä tykkään monenlaisista leffoista, mut scifi ja kaikki yliluonnollinen on täysin OUT, en voi siis sietää :D. Myöskään fantasia-luokkaan kuuluvat elokuvat ei oo mun makuun. Harry Potterit ja Tarut Sormusten Herroista on ihan nou-nou! (Kaikella kunnioituksella niistä pitäville.)
Kauhu (mut vaan sellanen mitä oikeesti VOIS tapahtua, raja menee siis siinä), jännitys, draama, toiminta, trilleri, komedia… Kaikki kivoja!
Viime aikoina oon kuitenki tykänny katsoa ns. hömppäleffoja, joinain kertoina oon saanu jopa miesparan houkuteltua leffaseuraksi, heh! Hömppäleffat on ihania silloin tällöin, voi vaan heittää aivot narikkaan, nostaa jalat ylös soffalla ja seurata elokuvan helppolukuista juonta. Kevyttä ja kivaa, josta jää hyvä mieli! :)
Kuluneena viikonloppuna käytiin vuokraamassa kolme leffaa: yks mulle, yks miehelle ja yks yhteiseksi. Se minkä katsoin eilen aamulla yksin, oli aika hyvä! Näistä kaiken maailman hömppäleffoista positiivinen ylläri ja hiukan erilainen ku ne kymmenet/sadat muut. 


Rumor has it…
(Huhupuhetta)


Pääosissa mm. Jennifer Aniston ja charmikas Kevin Costner :)Onko joku teistä nähnyt tämän elokuvan?


Tämän päivän alkajaisiksikin vois katsoa jonku leffan vaikka digiboxilta (siellä niitä riittää)!


Niin ja hei, tervetuloa uudet lukijat, teitä on tullu taas kivasti lisää viime aikoina!
Kiitos myös vanhemmat & uskolliset lukijat, kiva ku piipahdatte täällä 
:)

Comments

 1. Ansku
  22.8.2011 / 09:32

  >Kiitos leffavinkistä! Syksyllä elokuvia on kiva katsoa enemmän, kun ei viitsi olla pihalla. Täällä on luettu hömppäpokkareita, lopettelen juuri Kinsellan Himopshoppaajan vauvaa. Eihän kaiken tarvitse olla vakavaa, hömppä rentouttaa hyvin! Mukavaa lomaa!

 2. Anonymous
  22.8.2011 / 09:41

  >Meillä on näkymäks ihan samanlainen leffamaku :) Mua ei kans kiinnosta pätkän vertaa mitkään scifi/yliluonnolliset leffat eikä mitkään sellaiset, jossa on jotain epämääräisen näköisiä ökkömönkiäisiä…Mutta just nuo samat, mitkä itsekin mainitsit,m enee myös mulle. Tosin kauhun kanssa on vähän niin, että ne tulee seuraavana yönä uniin, etenkin, jos katson illalla ;)Mukavia leffahetkiä!-I-

 3. Susu
  22.8.2011 / 09:43

  >Mä pidän myös monenlaisista leffoista, hömpät ja toiminta menee hyvin ja dekkarit myös. Mä suosittelen sulle semmosta elokuvaa (jos et oo jo katsonutkin) kuin "pientä säätöä" tohon hömppäosaston katsontaan. Se on mun mielestä tosi hyvä :)

 4. Tarja S
  22.8.2011 / 10:09

  >Hei! Meillä tuntuu olevan ihan samanlainen leffamaku! Minäkään en voi sietää scifiä enkä seikkailuleffoja, just näitä Harry Pottereita ja Taruja sormusten herrasta. Monta kertaa valitsen leffan naisnäyttelijän perusteella, he pysyvät aikalailla saman tyyppisissä leffoissa. Miesnäyttelijät taas saattavat olla erilaisissa elokuvissa, kuten esim Kevin Costner.Mun on pitänyt monta kertaa kysäistä, että millä alalla työskentelet? Veikkaisin joko hoitoalaa tai sisustusalaa… Meneekö kumpikaan lähellekään?Mukavia hetkiä leffojen parissa! Mulla alkaa nyt lukeminen olla suositumpaa kuin leffat, kirja on helpompi jättää kesken.

 5. S
  22.8.2011 / 10:57

  >Ansku: joo mäki nauhottelin kesällä paljo elokuvia et voi nyt syksyllä huonomman kelin sattuessa katella :). hömppä on kyllä omiaan rentouttamaan!kiitos kovasti :))I: ai jaa kiva :). me katottiin illalla yks jännittävä elokuva, ihan kauhua ei ollu mut aika jännittävä. en onneks nähny painajaisia :D. kiitos :)Susu: hei kiitos vinkistä! mä oon tiäkkö maailman huonoin muistaan katsomieni elokuvien nimiä, tuoki piti googlettaa et oonko nähny enkä oo! täytyypä vaikka tässä kesäloman aikana katsoa tuokin :)Tarja S: moi kiva kuulla :). olin ihan varma et lähes kaikki muut täällä rakastaa pottereita ja sormusten herroja :D. molemmat alat meni pieleen… sisustusalaa kyllä opiskelen ;)ja kiitos! minä taas en oo lukenu kirjoja varmaan kolmeen vuoteen, kamalaa :O

 6. Niina
  22.8.2011 / 10:58

  >Enpä ole tuohon leffaan törmännyt. Onko se jokin uusi? Täytyypä laittaa katsottavien listalle :)

 7. Rags
  22.8.2011 / 13:28

  >Olen aina ajatellut, etta olen "outo" kun Harry Potterit yms. ei kiinnosta, sci-fi viela vahemman. En onneksi ole ainoa. :-)Tykkaan monenlaisista leffoista, romanttisesta hompasta ja sitten esim. The Boy in the Striped Pyjamas, Schindlerin lista, Chocolat, Fried Green Tomatoes yms. tyylisista (olen tosi huono leffojen nimissa, mutta nama sain pinnistettya!).Kiva jos laitat useamminkin leffasuosituksia!

 8. Marika
  22.8.2011 / 13:53

  >Kiitos hyvästä vinkistä! Mäkin tykkään hömppäleffoista ja tämä suositus olikin ihan uusi tuttavuus. Välillä tuntuu, että omassa elämässä tapahtuu niin paljon kaikenlaista, että ihan parasta katseltavaa on kaikenlainenn viihde, ei mikään liian syvällinen tai ahdistava. Kauhua en ole uskaltanut enää muutamaan vuoteen katsella, tulee vielä painajaisia :)Itsekään en voi sietää Taru Sormusten Herra ja Harry Potter -leffoja. Eilen tuli taas miljoonannen kerran joku Sormusten Herra uusinta, katsoin sitä n. 5 sekuntia ja kanava vaihtui :) Ei ole mun juttu.

 9. Vera
  22.8.2011 / 13:57

  >Olen samoilla linjoilla, elokuvan pitää jättää hyvä mieli! Miehen kanssa leffamaku menee aika ristiin, joten ollaan päädytty katsomaan yhdessä tiettyjä elokuvia jotka menee molemmille – dekkarit. Varsinkin pohjoismaalaiset (ja telkasta brittisarjat). Itse katselin juuri tänään vanhan elokuvan pitkästä aikaa ja kyllä kannatti! Kyseessä Six days, seven nights (Harrison Ford ja Anne Heche) ja nauratti niin. :) Suosittelen myös jo aikaisemmin mainittua "Pientä Säätöä", on tosi ihana (kuten muutkin Nancy Meyersin leffat – The Holiday, Jotain annettavaa). Hauskaa elokuvaa!

 10. Suikka
  22.8.2011 / 14:15

  >Ennen kävi leffa ku leffa mutta nyt kun ikää on tullu enemmän, on myös karsinta alkanu. Sinänsä kategorialla ei oo itelle väliä, mutta kun takana on satoja (tai ehkä tuhansia) katottuja elokuvia elämän aikana, alkaa aika usein juoni toistaan nopeesti itteensä. Joten nykyään hömppäleffat on varmimpia onnistujia, tosin kunnon hömpässä on helppo juoni, ennalta-arvattavuus ja oikeanlainen loppu. Oikeiden henkilöiden on saatava toisensa, muuten elokuva on pettymys. Sama pätee myös (hömppä)kirjoihin. Usein teenkin niin että luen kirjan ns. puoleen väliin ja jos alkaa tuntua että se lähtee väärille urille, luen pari vikaa kappaletta tai sivua, ja jos loppu on oikea, luen koko kirjan.

 11. S
  22.8.2011 / 15:14

  >Niina: 2005 näytti olevan, kannattaa katsoa jos hömpästä tykkää (tai eikö kaikki naiset tykkää ;))Rags: heh, et tosiaan ole ainoa :D. mä oon just sellanen et ku oon kattonu jonku leffan, en seuraavana päivänä muista enää leffan nimeä! jotku klassikot on kuitenki jääny ikuisiksi ajoiksi mieleen kuten pretty woman, forrest gump jne :)Marika: joo kevyet leffat on kivoja, mut en tykkää myöskään sellasesta Jim Carrey -ilmeilystä.. se menee jo yli eikä naurata pätkääkään. ehkä 5-vuotiaana nauroin moisille :D. siis mun mies laitto eilen nauhalle sen Taru sormusten herrasta, olin ihan et MITÄ :D. saapa nähä kattooko sitä ikinä, vähä epäilen, heh!Vera: todellakin! meilläkin on miehen kans aika erilainen leffamaku… mies tykkää yleensä aina jostain kotimaisesta, mä tykkään melko harvoista suomalaisista leffoista. sarjoista Emmerdale on meidän molempien suosikki ja sitä on kiva yhdessä katsoa :). Jotain annettavaa oli mun makuun ehkä hiukan liian pitkäveteinen, muuten ihan ok :). The Holidaysta tykkäsin minäkin!!Suikka: oikeanlainen loppu on kyllä elokuvassa tärkeä! jotenki vois luulla et on tylsää ku aina loppuu hyvin ja aika saman kaavan mukaan, mut joinain kertoina sitä loppua ei oo tullukaan ja seuras suuri pettymys. joten kyllä sitä vaan haluaa sen hyvän lopun ja sitä seuraavan hyvän mielen :)

 12. Mg
  22.8.2011 / 15:36

  >Ootko katsonu Ps. Rakastan sinua-leffan? Sitä ei vaan voi itkemättä katsoa.. Just vähän aikaa sitten yritin jälleen, mut pakko oli keskeyttää jo vartin kohdalla, kun silmät oli jo niin turvoksissa. :P Huh..

 13. Anonymous
  22.8.2011 / 20:36

  >Itse asiassa , leffan nimi ei sanonut mitään , mutta kun näin kuvat, niin olenhan mä ton leffan nähnyt. Hauska se oli :D Nykyään tulee katsottua niin harvoin elokuvia, leffaankin tulee vasta mentyä kun liput on menemässä vanhaksi…T: Niina ja 4kisua

 14. Paula
  22.8.2011 / 20:44

  >Täällä myös yksi, jota ei voisi vähempää kiinnostaa Taru sormusten herrasta -leffat, tai Star Warsit tms. Samoin Harry Pottereita en ole jaksanut katsoa, Pottereista kyllä pidin kirjoina, mutta ehdottomasti alkuperäiskielellä. Yksi leffatyyppi mistä en myöskään tykkää, ovat sotaleffat, tai muut järjettömät "toimintapläjäykset", joissa hengästyy katsoessakin. Pitänee seuraavan kerran siis vuokrata tuo suosittelemasi leffa.

 15. S
  22.8.2011 / 21:01

  >Mg: joo oon kattonu ja itkin aivan hulluna!! voi että se Gerard Butler oli siinä kyllä niiiiiin :PPP mut en voi kattoo toiste, kamalaa vollottamista.Niina ja 4kisua: mä oon samanlainen etten muista yleensä mitään leffojen nimiä, se kyllä joskus hankaloittaa asioita :D. voi mä en ookkaan pitkään aikaan käyny leffassa, to do -listalle siis! tulis vaan jotain hyviä leffoja tässä syksyllä :)Paula: joo Star Warsit YÖKS. Potterit ei mee mulla ees kirjoina :D. sotaleffat on mulla myös inhokkilistalla.

 16. Anonymous
  22.8.2011 / 23:02

  >Moi!Eksyin kesälomallani blogiisi ja jäin "koukkuun". Ihmettelin ja hämmästelin vain, kuinka sisustustyylisi voi olla samanlainen kuin itselläni. Muutimme uuteen, itse suunnittelemaamme kotiin helmikuussa 2010. Koti on valkoinen sisältä ja ulkoa, höystetty mustalla ja harmaalla. Nyt oli pakko kommentoida tähän elokuvamakuun. Luulin olevani ainoa, joka ei pidä fantasiasta ja sci-fi:stä. Minuun ei tosin kauhukaan uppoa. Ja lukemiseksi parasta on kevyt hömppä. Kuten jollakin toisellakin kommentoijalla, on minulla menossa Himoshoppaajan vauva. Kannattaa myös katsoa Morsiusneidot-leffa. Niin hauska!-r-

 17. S
  23.8.2011 / 10:09

  >r: kauniilta kuulostaa teidän koti :). kiva että nyt päätit kommentoida ja vielä kivempi kuulla että pidät blogistani niin paljon että se on koukuttanut sinut, hih! muhunki uppoo vaan tietynlainen kauhu, siis ihan sellanen mitä vois oikeastikin tapahtua, ei mikään keksitty/tekaistu. ne on mauttomia. kiitos leffavinkistä, laitan korvan taa ehdottomasti!

 18. Anonymous
  23.8.2011 / 15:33

  >Meillä oli myös leffaviikonloppu ja ihastuin EAT, PRAY, LOVE elokuvaan. Matkailua, hyvää ruokaa ja romantiikkaa. Mitä sitä nainen muuta enää kaipaakaan :-)Elokuvan innoittamana ilmoittauduin sitten Italian kielikurssille. Salute! :-)-SS-

 19. S
  23.8.2011 / 16:06

  >SS: mäki oon nähny sen, tykkäsin erityisesti Italia-osuuksista! italialainen keittiö, mamma mia!!! :Pja Julia Roberts on yks mun lempparinaisnäyttelijöistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.