>”Salahuoneen” esittely!

>

Meidän kodissa on yksi huone, jota täällä blogissa ei ole vielä kunnolla/kokonaisuudessaan näkynyt. Huone on toiminut ikään kuin varastona, mutta koska ulkovarastossa on vihdoin hyllyt paikoillaan, sai tämä yksi makuuhuone uuden ja arvoisensa käyttötarkoituksen!

Mm. tämmöisiä ajatuksia on tämä huone teissä lukijoissa herättänyt:

Heipsan!
Aivan ihanan raikas koti! Ja niin kade kun sulla on tavarat järjestyksessä ja kaikki on niin siistiä. (kahden pojan äitinä loputon työsarka tuo siivous).
Jäi kyllä niin paljon häiritsemään tuon yhden huoneen sisältö, että piti oikeen katsoa video uudestaan. Eli siis tuo ”tieskahuoneen” ja makuuhuoneen väliin jäävä huone. Ja sit ku mä katoin uudestaan, niin se ovihan on kiinni!!! senkin retale. Mitä siellä on? kyselee utelias koneen tällä puolen ja koputtaa näytön ruutuun, kop kop. :D
Terveisin Elli
No niin Elli ja muut, tässäpäs kuvia, joissa tämän kyseisen makuuhuoneen ovi on auki :)

Vanhemman neidin yks ehdottomista lempipaikoista on meidän sänky; siellä missä on sänky, on kissa! :) (Nyt sänky sijaitsee myös loistavalla paikalla: suora näköyhteys keittiöön!)

Muutama yö ollaan nyt tässä uudessa makuuhuoneessa nukuttu. Ensimmäinen yö tuli kyllä molemmilla nukuttua huonosti, ei tuntunu ollenkaan et ois kotona!
Mutta nyt on jo tottunu tähän uuteen nukkumisympäristöön, karkurikin nukkuu mun tyynyn vieressä kuten aina, ei väliä vaikka huone on eri <3

Yöpöydät ei mahtunu kunnolla sängyn sivuille, mut mun mielestä ne onki kivemmat tuolla sängyn päädyssä. Pentikin Rondo siirtyi ruokailutilasta tänne, tuo muuten ihanaa tunnelmaa makuuhuoneeseen iltaisin!
Ruusutapetin tilasin (silloin raksavuoden aikana) Photowallilta seinän mittojen mukaan. Ruusun seinään tapetoiminen oli helppoa, sillä vuodat oli valmiiksi numeroituja.

Tämän kattovalaisimen hankimme edelliseen kotiimme, olohuoneeseen. Uudessa kodissa laitoin sen tähän huoneeseen, sopii mielestäni ihan kivasti yhteen hempeän ruusutapetin kanssa ja muistuttaa edellisestä kodista, joka oli meille niin rakas :)

Uusille lukijoille tiedoksi, että meidän makuuhuone siis siirtyi toisesta huoneesta tähän huoneeseen. Muut makuuhuoneaiheiset postaukseni löydät kun klikkaat oikeasta sivupalkista tagin ”makuuhuone”. 


Olipa kiva muutos ja maksoi 0 €. 
Ja tulipa samalla siivottuakin kunnolla ku joutu monia huonekaluja pois paikoiltaan siirtelemään :). 
Jää nähtäväksi kuinka kauan makuuhuone tällä paikalla pysyy!
Siihen asti; ruusuisia unia <3

Comments

 1. Anonymous
  25.8.2011 / 09:41

  >Tosi kaunis tuli teidän uudesta makkarista! Ja kiva idea tuo sängyn vähän erikoisempi sijoittelu, tykkään!! Ja toi tapetti kruunaa kaiken -mun silmään huone ei juuri muuta sisustusta kaipaakaan. Pisteenä i:n päälle toki kisuille täytyy olla sängyltä suora näköyhteys keittiöön, ettei vaan mikään herkkupala jää vahingossa saamatta ;D-I-

 2. Hanna
  25.8.2011 / 09:47

  >No selvispä se nyt viimein! Toi on ihanan näköinen, rupesin heti miettimään sängyn siirtelyä mitä strategisimpiin asentoihin. Ja kissa <3<3 !!!

 3. aNNa
  25.8.2011 / 09:55

  >Voi kuinka ihanan vaalea ja valoisa makkari. Tuo ruusutapetti on parhautta! Tykkään tykkään paljon!!!

 4. Marika
  25.8.2011 / 10:04

  >Jos oli vanhakin makkarinne kaunis, niin tämä on myös aivan upea ja harmoninen. Kyllä teidän tuolla kelpaa nukkua :) valaisin sopii huoneeseen todella hyvin. Todella kaunis ja lämminhenkinen huone.

 5. Rags
  25.8.2011 / 10:11

  >Voi miten kaunista! Kylla tuolla uni maittaa niin teille kuin kisuillekin. Ihana tuo ruusutapetti! Ja tykkaan tuosta kulmaikkunasta tosi paljon. Viihtyisa huone todellakin!Mihin kayttoon teidan vanha makkari tulee?

 6. Outi-Hyypiön elämää
  25.8.2011 / 10:11

  >Kyllä se vaan on hieno, kannatti vaihtaa. Tuo ruusu-tapsu sopii just makkariin passelisti. Saisinkohan mä tästä postauksesta buustia omaan makkarin tapetointi-proggikseen.

 7. Soile
  25.8.2011 / 10:27

  >Niin kaunis huone! Tuo ruusutapetti on kyllä tosi upea:) Oikein ruusuisia unia teille molemmille <3

 8. Sanna
  25.8.2011 / 10:37

  >Mulla niin harmittaa kun en ostanut noita ikean tyynyjä viimeksi :( Mies väitti että ne on rumat ja mie en olettanu niiden olevan samettityyppistä kangasta, mutta nyt harmittaa niin kovasti! Ne on niin hienot kuten tejän makkarikin :)

 9. -Elli-
  25.8.2011 / 10:39

  >Voihan repeys :D :D :D että meni reisille nää mun arvailut. Mä olin kato varma, että tämän huoneen myötä paljastetaan vauvauutisia, hihhih. Jotenki katos ajattelin, että kun on kaikkea vaaleansinistä vilautettu kuvien muodossa (jostain syystä jäi mieleen ne servetit, joissa on valkosia palloja) niin tän on oltava vauvan huone :D Mut hei, ei nyt niin mönkään menny mun visio, nukkuuhan siellä teidän kisuvauvat ;D Että nyt naurattaa, niih :D Mutta mahtava huone kaikesta huolimatta! Toi on tosi kiva kun sänky on tuolla kulmassa, ja noi yöpöydät mätsää tuonne ihan sairaansikahyvin :)

 10. Ansku
  25.8.2011 / 10:48

  >Onpa houkuttelevan näköinen uusi makuuhuoneenne. Olen ihastunut noihin nurkkaikkunoihin. Asuntomessuillakin oli joku ihana nurkkaikkuna, joka sopi jopa tummaan sisustukseen hyvin. On aika kiva, jos voi muuttaa huoneesta toiseen nukkumaan – vaihtelu virkistää! Ja siitähän ne kisutkin tykkää. Aina uusi paikka on heti käytössä.

 11. Niina
  25.8.2011 / 10:59

  >Tulipas ihana tuosta "sala"huoneesta! Kertakaikkisen kaunis ja tunnelmallinen makuuhuone :) Aivan ihana! <3

 12. Mg
  25.8.2011 / 11:06

  >Oi oi, kylläpä näyttää erittäin hyvältä! Pehmoinen kokonaisuus, tykkään. :))Mutta mitäs siellä ex-makkarissa sitten tätä nykyä on? :P

 13. Anonymous
  25.8.2011 / 11:18

  >Wau, mikä sviitti :) Kiva idea yöpöydät ikkunan edessa kulmassa! Miltäs se "vanha" makkari nyt sitten näyttää, vai pidättekö senkin, koska vaihteluhan virkistää, heh..t. Äippä

 14. Pieni Lintu
  25.8.2011 / 11:27

  >Kivat noi raidalliset lakanat. Ihanan kutsuvat peti ja ruususeinä on kaunis!

 15. Anonymous
  25.8.2011 / 11:34

  >Voi kuinka kaunis! Ehdottomasti!Mitäs teidän entinen makkari nyt sisältää? Sehän se jäi nyt sit kiinostamaan tietty ihan kauheesti ;)Ihania ruusu-unia!-Minna

 16. [M]
  25.8.2011 / 11:37

  >Aivan ihana, ja rakastan tuota ruusutapettia! Taustalla oleva ikkuna, verhot ja kattokruunu muodostavat kauniin "sängynpäädyn", tai ainakin minun mieleeni tuli prinsessamainen "vuodekatos" vai miksi niitä sanotaankaan :). Luen blogiasi päivittäin, ihan koukussa :D

 17. J
  25.8.2011 / 11:56

  >No näkyikö ruusuisia unia? :) Aivan ihana kun oot laittanu sängyn noin vinoon ikkunoiden alle! Onnistunut muutos ja tuoliki sopii niin hyvin tuonne. Mihis muuten laitoit Pentikin valaisimet?

 18. Lilianna Lehdokki
  25.8.2011 / 13:11

  >No ni! Just kun mä siitä makuuhuoneen seinäpostauksesta sua varoittelin, niin sä ratkaisit sen asian jo :D :D :D :D :D Toi ruusu on ihana!!! Tosin mulla on ajatuksena laittaa sängyn päätyseinä, joten ehkä tuota ruusua ei siihen kannata laittaa, kun jäis sängyn taakse piiloon…hmmmm… täytyykin sittenkin miettiä jotain muuta. Eli kysyn sittenkin vielä mielipidettä aiheeseen myöhemmin :)Ihana on kyllä koko huone! Mutta onko noissa lakanoissa sinisiä raitoja? Alatko lipsua…? :D :D

 19. Anonymous
  25.8.2011 / 13:16

  >Aivan ihana makuuhuone! Kyllä tuolla varmasti kelpaa nukkua :) Mistä muuten olet ostanut tuon bannerissa näkyvän vihertävän huovan? Se on ihana, ja näyttää niin pehmoiselta :)

 20. Sari
  25.8.2011 / 13:47

  >Oih miten kaunis ja tyylikäs makuuhuone. Tosi kaunis. Seinä on upea. Mitenköhän isoja/korkeita tapetteja tuo firma pystyy tekemään? Meidän makuuhuoneen huonekorkeus on parhaimmillaan 5 m.

 21. Viivi
  25.8.2011 / 14:03

  >Vautsi, niinkuin nykymummot sanoo! Aivan ihana:)

 22. Jonna
  25.8.2011 / 14:53

  >Ai, se olikin tällainen makuuhuoneen muutos -juttu :D Ja minä kun toivoin jo salaa mielessäni, että sieltä olisi paljastunut mahdollisen vauvan huone ;)

 23. Riikka
  25.8.2011 / 16:04

  >Kiitos tunnustuksesta :)

 24. Sandy
  25.8.2011 / 17:29

  >Heti herää kysymys, että mitäs entisessä makuuhuoneessa nyt sitten on? :)

 25. Anonymous
  25.8.2011 / 18:04

  >AAAAAivan ihana tuo ruusu tapetti!!! Paljonko tollanen maksaa? Haluaa heti tollasen omaan kotiin.terkuin Heidi

 26. Sandra
  25.8.2011 / 18:31

  >Huikea tuo ruusutapetti!Onpa niin levollisen näkönen makkari, että tekis mieli köllähtää nukkumaan :)Sweet dreams :))

 27. Hanna
  25.8.2011 / 18:35

  >Siis aivan ihana! Sinä se osaat!!Hempeä, raikas ja rauhallinen! Tuo lamppu on just kiva tuolla sängynpäädyssä!

 28. PirjoSofia
  25.8.2011 / 20:52

  >Kaunista :-) !! Mikä lattia sinulla on ? itselläni vähän harkinnassa vaihtoehtoja, yksi valkoinen, kun vaan löytyis "just se oikea " … Vanhassa asunnossani oli Paradorin fruit & wine rustic -laminaatti, tykkäsin aivan kamalasti. Saman sarjan white vähän kiinnostaisi, mallipala vaan on mielestäni enempi harmaa, joten mietitään, mietitään ;-)

 29. Veronica
  25.8.2011 / 21:27

  >aivan ihana makuuhuone ja tuo ruusutapetti on upea! :) sain vähän inspiraatiota omaankin makkariin mistä tosiaan puuttuu vielä se kattolamppu ;) tosi hyvä idea laittaa nuo yöpöydät tuonne päätyyn, tuo tosiaan ihan erilaisen tunnelman. Ihastuin tähän nyt täysin :D

 30. S
  25.8.2011 / 21:33

  >I: kiitos :) mustakin tuo tapetti riittää vallan mainiosti, en kaipaa muuta. näin yleisvaikutelma säilyy rauhallisena! juu vanhempi neiti tykkää tuolla makoilla ja tiirailla keittiön tapahtumia ;DHanna: kiitos Hanna :). jep, onneks hokasin laittaa sängyn noin viistoon!aNNa: voi kiitos Anna ihanasta kommentista :))Marika: voi olipa siinä kehuja yllin kyllin :D. kiitos sulle Marika <3Rags: kiitos niin paljon <3. meillä onki kaikki ikkunat ruokailutilan ikkunaa lukuunottamatta kulmissa, halusin niin et huoneet on helpompi kalustaa ja järjestyksiä voi helpommin vaihdella :)vanha makkari on tällä hetkellä pukeutumishuone vaatehuoneen vieressä, sieltä löytyy myös lukunurkkaus :). tänään ostettiin myös toinen tv, joka tulee sinne seinään :). Outi: kiitos Outi ja toivottavasti saat! :)Soile: voi kiitos Soile, kohta onki ruusuisten unien aika ku koko päivä ollaan menty pitkin Oulua :)Sanna: nuo tyynyt on kyllä aivan ihanat, ONNEKS ostin ne kesän alussa :). kiitos kehuista!Elli: ehkä sä oot nähny/kuvitellu mitä oot halunnu nähdä/kuvitella ;D. ettei sulla ois Elli hiukan vauvakuume :Pkiitos, munki mielestä huoneesta tuli tosi onnistunut :). et kiva kuulla et on muitakin jotka on samaa mieltä!Ansku: kiitos ja totta, vaihtelu virkistää! pitää käyttää näitä muutostilaisuuksia nyt kun niitä on :). meillä on nurkkaikkunat kaikissa muissa huoneissa paitsi ruokailutilassa. ne on käteviä huoneiden kalustuksenkin kannalta!

 31. Liinu
  25.8.2011 / 21:46

  >Oi ku näyttää kivalta, sopii hyvin tuo sänky tuohon ikkunan eteen. Tosin mulla olis kyllä tyyny aamulla lattialla jos ei ole pääty seinää vasten. Taidan sen verran myllertää yöllä.. :P samoin varmaan kävisi lampulle, mutta teillä ei taida olla sitä ongelmaa kun se on siihen päätyny :) Onko muuten tuo ruusu sun oma kuva vai oliko se tuolla paikassa valikoimassa?

 32. S
  25.8.2011 / 21:52

  >Niina: kiitos ihana Niina :)Mg: kiitos kiitos :). se ex-makkari on tietysti nykyinen salahuone, höhö ;DÄippä: oi, sviitiksi oikein ylistetään, kiitoksia :). no se vois olla tämänhetkinen salahuone ;D. no ei, se on nyt väliaikaisesti vaatehuoneen vieressä pukeutumishuoneena.. lukunurkkauskin sieltä löytyy ja tänään ostettiin toinen tv, joka laitetaan sen huoneen seinään :)Pieni Lintu: eikö vain, oon ihan täysin ihastunu noihin raitalakanoihin! ja kiitti :)Minna: kiitos Minna! jos se entinen makkari on nyt vaihteeks salahuoneena..? se on nyt väliaikaisesti vaatehuoneen vieressä pukeutumishuoneena.. lukunurkkauskin sieltä löytyy ja tänään ostettiin toinen tv, joka laitetaan sen huoneen seinään :)M: hei kiitti ja tosi hyvin ja kuvaavasti sanottu! mua joskus harmittaa ku meillä ei oo sängynpäätyä, tässä huoneessa se ei luonnollisesti harmita yhtään ;). ja kiitos siitäkin et tykkäät blogistani <3J: hih, kyllä niitä viime yönä näkyi ;D. kiitos kovasti kehuista <3. toinen Pentikin valaisin on olkkarissa, toinen entisen makkarin lukunurkkauksessa. Lilianna Lehdokki: totta, sänky peittäis ruusun tai muun kivan kuvion aika tehokkaasti. haluatko jotain koristeellista vai miten ois joku kiva raita? esim. vaakaraita? kiitos, kiva et tykkäät :) ja kyllä, vaaleansinivalkoista raitaa näkyy ja oon ihan in lööööv <3 :Dkato vaikka aiempi postaus tältä kuulta "Raitaa makuuhuoneeseen" ;)kohta sulle käy kuule samoin!Anonyymi: kiitoksia :). tuo vihertävä tai turkoosi torkku on todellakin superpehmeä ja se on ostettu lähes 2 vuotta sitte Iskusta. mulla on sama valkoisena, vilukissan unelmat <3

 33. S
  25.8.2011 / 22:09

  >Sari: kiitos Sari :). kävin katsomassa tuolla Photowallin sivulla ja se antoi valita korkeudeksi max 1000cm eli sen mukaan pitäis pystyä tilaamaan kymmenen metriä korkean tapetin! tässä linkki meidän tapettiin:http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/white-rose-close-upViivi: hih, kiitos Viivi :)Jonna: :D voi teitä Riikka: :)Sandy: heh, ihmiset on pohjattoman uteliaita :D. se on nyt väliaikaisesti vaatehuoneen vieressä pukeutumishuoneena.. lukunurkkauskin sieltä löytyy ja tänään ostettiin toinen tv, joka laitetaan sen huoneen seinään.Heidi: kiitos Heidi :). tuo maksoi meidän seinän mittojen mukaan muistaakseni jotain 220-240 euroa toimituskuluineen. myöskin liisteri tuli mukana. Sandra: kiitos paljon, ihanasti sanottu <3 kohta tonne kellahdankin shoppailupäivän uuvuttamana :Döitä sinnekin :)Hanna: oi kiitos sulle Hanna, mukava kuulla että onnistuin <3PirjoSofia: kiitti! meidän lattialaminaatti on Kaakelikeskuksesta: Haro Tritty 75, sävy white oak. lattiaa kannattaa miettiäkin ajan kanssa :)Veronica: voi kiitos ja ihana kuulla että sait inspiraatiota!! heh, mäki oon ihan ihastunu tuohon makkariin ja tekee mieli vaan makoilla siellä :DLiinu: kiitti! kyllä meilläki myllerretään, varsinki mies, yritän opettaa häntä tällä tapaa tavoille ;D. vielä ne tyynyt on pysyny sängyssä, tai no joskus osittain yöpöydällä :D. viime yönä mulla oli hiukan haastetta ku toisella puolella tyynyä oli vanhempi neiti ja toisella puolen nuorempi <3 yritin siinä heitä häiritsemättä saada nukuttua :Druusu on tuolla valikoimissa, tässä linkki:http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/white-rose-close-upotin tuon siis mustavalkoisena.

 34. Kitty
  26.8.2011 / 05:11

  >Todella kekseliäästi käytetty tila ja onnistuneita sisustusratkaisuja! Ihana ja upea…. mäkin tahdon! ;D

 35. Suikka
  26.8.2011 / 07:20

  >Yksinkertaisesti ihana!

 36. Hanna
  26.8.2011 / 08:31

  >Kaunis makuuhuone, ihanan rauhallinen tunnelma.

 37. S
  26.8.2011 / 10:38

  >Kitty: kiitos paljon, ihanasti sanottu!! :))Suikka: kiitän :)Hanna: kiitos Hanna, niin mustakin :)

 38. Lilianna Lehdokki
  30.8.2011 / 21:35

  >S: Meinaatko, että mulle käy vielä samoin? Ei kai sentään! :D :D Mulla on haaveissa Marimekon mustavalkoisia lakanoita. Aika kaukana siitä tuo vaaleansinivalkoraidallinen. Paitsi että…hups…vannomatta paras ;)http://liliannalehdokki.blogspot.com/2011/08/lastenhuoneesta.html

 39. S
  3.9.2011 / 22:03

  >Lilianna Lehdokki: heh, u never know ;D

 40. Päm
  28.9.2011 / 09:23

  >Höh, tääkin postaus jääny näköjään väliin….hyvä kun linkkasit uusimmassa postauksessa tänne. Todella erikoinen ja valloittavan upea! Fototapetti ihan mielettömän ihqu ja hauskasti sänky vähän niinkuin kulmassa…tykkään!

 41. S
  28.9.2011 / 09:55

  >Päm: ei hätää, onneks nää postaukset säilyy täällä ni voit lukea kesälomasi jälkeenkin ;)kiitos kovasti ihanasta kommentista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.