Kivat eteiset

 

Pienet eteiset on useissa kodeissa haasteellisia: niistä pitäis saada sekä mahdollisimman toimivia että mahdollisimman viihtyisiä. Kokosin tähän muutamia mun silmää miellyttäviä eteistiloja, nämä taitaa tosin olla kaikki kerrostaloasunnoista, mutta ehkä kykenevä poimii näistä vinkkejä omaan kotiinsakin; oli se sitten omakotitalo, rivitalo tai paritalo!

Tässä mua viehättää tuo kaistale tiiliseinää, hurmaava!

Tässä on kiva tyyny (tai varsinkin sen teksti) :)


Hyvin käytetty tila seinätiloineen kaikkineen! Liitutauluun on kiva raapustaa viestejä :)


Ihanaa valkoista, johon musta väri peilin kehysten sekä liitutaulumaalilla maalatun oven muodossa tuo sopivasti särmää!

Tässä huomio kiinnittyi tuohon ihanaan vaaleanpunaiseen Acnen kassiin ;D

Tässä eteistilassa ihastuttaa väripilkut!

Tässä kuvassa on mielestäni kiva tunnelma!

Tämä eteistila on hillitty ja yksinkertaisuudessaan kaunis:

Näistäkin kuvista huomaa valkoisen värin vaikutuksen :)

 

Kuvat lainattu Alvhem.

Comments

 1. Rags
  30.8.2011 / 12:12

  >Kaikki on omalla tavallaan kivoja, eniten kuitenkin taisin tykastya tuohon seiskaan, jossa on nuo rappuset. Aika kiva! :-)

 2. VM
  30.8.2011 / 12:16

  >Hei, semmoinen kysymys että mitä mieltä olet JYSK:n huonekaluista? olen miettinyt kauan siellä yhtä tasoa eikä vastaavaa tunnu mistään löytyvän ja sen hinta olisi kuitenkin 150 euroa. Kysessä korkeakiilto valkoinen taso. Nuo eteiset on aina haasteellisia, itse en pidä jos kengät on lattialla mutta mun asunnossa se on pakollista koska yleisesti kaikki katsomani kenkälipastot ovat liian leveitä :/

 3. mapela
  30.8.2011 / 12:31

  >Ihana tuo neljäs, musta-valkoinen eteinen! <3Näin kerrostaloasujana osaan arvostaa kaikkia kekseliäitä ratkaisuja jotka saavat eteisen näyttämään siistiltä, valoisalta, tilavalta tai käytännölliseltä!

 4. S
  30.8.2011 / 12:47

  >Rags: se kiva on kyllä kiva, jotain sellasta tunnelmaa :)VM: mulla ei oo omakohtaista kokemusta Jyskin huonekaluista, mutta ystäväni osti sieltä blogini lukijan vinkkaamana tv-tason ja on kaunis ja laadukas! se on valkoinen, en muista oliko korkeakiiltovalkoinen… sohvaa en ostaisi Jyskistä ikinä. meillä on eteisessä pieneen tilaan mahtuva kenkäkaappi Kodin Ykkösestä. just hyvä ku ei oo niin syvä! korkeutta on kyllä yli metrin, leveyttä noin 40-50cm. mapela: joo se on mun ehdoton lemppari, aivan ihana!

 5. PirjoSofia
  30.8.2011 / 13:13

  >Numero 1 ihana, olen heikkona tiiliseiniin ;-). Nelonen on tosi kiva, seiskassa portaat kutsuu niiiiiiin ulos terassille :-D ja kasikin on ihana…. No, missään ei kyllä valittamistakaan ollu!

 6. Anonymous
  30.8.2011 / 14:08

  >Vielä kun joku kertois, mihin noissa kuvien asunnoissa on tungettu kaikki kymmenet kengät, takit, huivit, laukut… :D Liukuovikaappi on kyllä kova sana eteissäilytyksessä, varsinkin koiraperheessä, jossa jokainen näkyviin jätetty kenkä tms. tulee syödyksi ;)

 7. Kaisa
  30.8.2011 / 14:44

  >Voi miten nättejä!!! Ihan kun oisin nähny tommosen mustavalkoisen tekstityynyt Hemtexin ikkunassa… Voisko olla?

 8. Hanna
  30.8.2011 / 16:11

  >Mun ehdoton lemppari on toi eka. Ilman tota tiiliseinäähän tuo olisi ihan kamalan tylsä eteinen, mutta nyt sillä on jo selkeä luonne. Ihana!

 9. Anonymous
  30.8.2011 / 16:13

  >Mun suosikkeja 1 ja 4 ja olihan niitä muitakin. Mutta missä säilytystilat? Aika vähän on noissa tilaa säilytellä jos lapsiakin kuten meillä. Mihin kaikki lapaset,popot ja kengät. Meilläkin tarvisi eteiseen ostaa vielä lamput, matto ja kenkäkaappi. =)

 10. Soile
  30.8.2011 / 16:54

  >Olipa osuva postaus! Koko päivän tässä just miettinyt uutta ilmettä eteiseen ja kieltämättä tuo valkoinen on niin valoisa….mutta jotenkin tykkään noista meidän raidoistakin, enkä itseasiassa ole niihin vielä näin kahdeksan vuoden katselun jälkeen kyllästynyt…. Tapetti on kuitenkin jo aika kulunut; paperitapettia kun on…niin uutta pitäisi laittaa ja melkeinpä olen jo siihen uudestaan raitaa hankkimassa;)

 11. I'm Lacking
  30.8.2011 / 17:48

  >Ihania noi kaikki jutut. Toisaalta tykkäisin, että ois noinkin valkoista mutta jossain vaiheessa siihen saattais kyllästyä. Puulattia olisi aivan ihana. Mua miellytti eniten ehkä 1,3 ja 4

 12. Anonymous
  30.8.2011 / 18:57

  >Ihania ideoita etteiseen ja ihania kuvia oot kyllä löytäny :) Ja ah! niin ihanan valkosta, minun lempiväriä :)Paras on tuo tyyny!! :D Kai sie jo oot katellu mistä tuommosen saa :DTerkuin,Satu

 13. Anonymous
  30.8.2011 / 18:58

  >Juuri ostin tuon tyynyn Hemtexistä! :) Kivoja eteisiä ja ihana se tiiliseinä. -A-

 14. Hanna
  30.8.2011 / 19:02

  >Mä löysin monta suosikkikuvaa, mm. tuo eka ja porraskuva! :)Meillä tosiaan on tv-taso JYSKistä ja on harvinaisen laadukas JYSK-tuotteeksi. On myös korkeakiiltoinen ja siistin näköinen. Ainoa miinus tulee jaloista, jotka on kai jotain vaneria ja maalattu hopeanvärisiksi. Mutta nekin menettelee. :)

 15. Hanna
  30.8.2011 / 20:06

  >Ykkönen, nelojen ja kasi ovat minun suosikit! Äkkiä valkoista meidänkin eteiseen! Taitaa mies saada ottaa maalisudin viikonloppuna käteensä ;)

 16. Lilianna Lehdokki
  30.8.2011 / 21:24

  >Hei KIITOS! Mä sain tästä idean meidän eteiseen! Pienen, mutta ihanan :) Ei siis mitään, mitä näissä kuvissa oikestaan olis ollut, mutta mun ideat rönsyää aina jostain ihan nurkkien takaa :D :D Meni toteutuslistalle melko alkupäähän, joten vinkkaan, kun saan valmiiksi. Kiitos :)p.s. mulla on nytkin yks juttu, mitä kommentoin sulle mun blogissa ;)

 17. Anne
  30.8.2011 / 21:44

  >Sisustuslehtien eteiset ovat kovin kauniita, mutta niitä katsellessa tulee aina mieleen, että missä on kuvien kotien omistajien kaikki päällysvaatteet ja muut tavarat, jotka käytännön syistä majailevat eteisessä. Ehkä ne tavarat on vaan roudattu sivuun, jotta tulee nätimpiä kuvia?! : ) Tai sitten asunnoissa on vaan niin käytännölliset ratkaisut ja säilytystilat, että vain tietyt valitut tuotteet pääsevät eteistilaa somistamaan.

 18. kaatosade
  30.8.2011 / 22:52

  >Oi, tuo neljäs on ihana. Just sellanen kun haluaisin meille. :P

 19. Kirsi
  31.8.2011 / 10:19

  >Mun suosikki on tuo missä koira nukkuu lattialla, juuri sen koiran takia :D

 20. S
  4.9.2011 / 16:39

  >PirjoSofia: hih, siellähän löyty monta kivaa :)Anonyymi: luulen että noissa asunnoissa on sen verran vähän säilytystilaa et vaatteita/kenkiä yms. säilytetään ulkovarastossa ja tuodaan aina sisälle kausittain. tai niin minä tekisin :)Kaisa: ai jaa! voi hyvinkin olla :)Hanna: totta, ei ois mitään ilman tota tiiliseinää.Anonyymi: juu ehdottomasti vaatis jonku kaapin/lipaston jos asuu useampi hlö ja varsinkin jos on lapsia. Soile: oi mulla onki jääny monta postausta blogeista välistä, ootan millon tulee sopiva tilaisuus tulla sun blogiin kurkkimaan mitä oot keksiny :))I'm Lacking: mulla taas valkoinen on ainoa väri johon en kyllästy :D (ainakaan vielä en ole). mut jos katto ja seinät on valkoiset, lattiaan haluan jotain sävyä…

 21. S
  4.9.2011 / 16:47

  >Satu: hih :) Kaisa ja A kertoivat tyynyn olevan Hemtexistä!A: kiva tietää varmuudella mistä tyynyjä saa, joten kiitos tiedosta!Hanna: kiitti ku kerroit Jysk-kokemuksia :)Hanna: heh, joutuiko mies maalauspuuhiin? ;)Lilianna Lehdokki: siistiä et sait idean :). mitäköhän se mahtaa (tällä kertaa :D) olla, hmm…jaa en oo ehtiny nyt aikoihin blogeihin, täytyypä tulla sullekin kurkkaan!Anne: totta! luulen et syy löytyy molemmista noista mitä mainitsit :)kaatosade: eikö ookki, aivan lovely <3Kirsi: hih, syy se on sekin :)). koira on kyllä söpis <3

 22. S
  6.9.2011 / 17:29

  >Lilianna Lehdokki: jänskää, tuun kurkkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.