>Kaunis koti Norjassa

>

Heikunkeikun!
Tiedättehän että minä olen vielä lomalla :).
Tästä syystä ajattelin pitää hiukan lomaa myös täältä blogimaailmasta.
Olin kuitenkin ehtinyt kerätä postausmatskua sen verran paljon varastoon, et annan niiden tulla tuutista ulos. Varmaan vain piipahtelen koneella, joten kommentteihin vastailen normaalista poiketen hieman viiveellä, sitten kun lomani on lopuillaan ja alan palailla arkeen. Toivottavasti ymmärrätte ja suotte mulle tämän pienen blogiloman, heh! ;)
Palaan sit taas ruudun ääreen uusia juttuja pursuillen! 
Voisinpa oikeastaan jo paljastaa et silloin (syyskuun numerossa, hih) on luvassa mm. kesäkuvia, kisukuvia, kodin syyskuvia sekä tunnelmakuvia terassilta!
Ja tulenpa jakamaan teidän kans jotain muutakin kivaa ;) 


***

Törmäsin yhtenä päivänä aivan ihanaan valkoisella ja harmaalla sisustettuun kotiin erään norjalaisen lehden sivulla!

Moderne villa

Puulattia on maalattu harmaaksi, lähes kaikki muu on valkoista. 
Herkullista!

Jacobsenin Seiskojen ja Muurahaistuolien ympäröimän pöydän yläpuolella yksi mun unelmien valaisin; Le Klint <3
Malt parkett
Oppussing i flere faser

Tätä seinustaa kaunistaa Eamesin tuoli:
Effektfullt stilleben
Tempeltak som sengegavl
Enkel base
Hvit og ryddig gang
Kuvat

Ihanaa viikkoa ystävällisille lukijoille toivotellen,

Comments

 1. Mari
  31.8.2011 / 10:17

  >Tuo sängynpääty on ihan mahtava! Muutenkin oikein kaunis ja rauhallisen näköinen koti.. :)

 2. Rags
  31.8.2011 / 11:01

  >Oikein kiva, kylla tuolla viihtyisi! Nautihan blogilomastasi! ;-)

 3. Marja
  31.8.2011 / 12:38

  >Ihana ihana ihana!! Ihanaa viikonjatkoa sulle!

 4. Anonymous
  31.8.2011 / 12:47

  >Nautinnollisia lomapäiviä! Palaat asiaan sitten kun siltä tuntuu – odotellaan :)t. Äippä

 5. Hanna
  31.8.2011 / 17:01

  >Tykkään tästä tosi paljon muuten, mutta toi keittiö kaipaa jotain lämmintä väriä sinne. Se on ihan sairaalakeittiö. Tai siis tarkoitan tuota ruokailutilakuvaa nytten. Mun edellisessä kämpässä meillä oli tuollaiset kiiltävät keittiön kaappien pinnat – tosin ne oli punaiset – ja ne on ihan hemmetin epäkäytännölliset. Niitä sai pestä koko ajan kun jokainen sormenjälki loistaa niistä niin pahasti ja peruun kelpaa vaan ikkunanpesuaineet kun muista pesuaineista jää rasvaläikät. Arrr.. vihasin niitä niin paljon! Yhdyn muuten yllä olevaan kommenttiin ihanasta sängyn päädystä ja lisään, että sängynpäätykuvan yllä olevassa kuvassa seinustalla lepäävä kaapisto on myös syötävän ihana!

 6. Aikku
  31.8.2011 / 17:30

  >Sä olet lomasi ansainnut! Nauti täysin siemauksin, kyllä me hyvää jaksetaan taas odottaa…Mä olen kans tän viikon lomalla. Käytiin tossa jo Kuusamon Tropiikissa hemmottelemassa itseämme kylpylän tunnelmissa, hieronnassa, hohtokeilauksessa ja ihanilla naudanpihviaterioilla viinin kera nautiskellen tietysti! Toinen yö oltiin Rovaniemellä. Kyllä kotimaan lomailukin on kivaa!<3

 7. Viivi
  31.8.2011 / 22:59

  >Aivan ihana, unelma:)

 8. Lilianna Lehdokki
  1.9.2011 / 13:06

  >MUN KOTI! Oliks siinä merinäköala? Jos oli, niin mä muutan Norjaan! Oliks tää talo myytävänä? IHANA <3

 9. S
  3.9.2011 / 21:55

  >Mari: on kyllä erilainen sängynpääty, ei ihan joka paikassa nää vastaavanlaista :)Rags: niinpä! ja kyllä tuli nautittua ;)Marja: voi kiitos Marja :) kivaa viikonlopun jatkoa sinne!Äippä: kiitos sinulle, kiva et odottelet :)Hanna: mä tykkäsin tuosta kuvasta missä näkyy tuo ruokailuryhmä :). taisin kyllä kiinnittää kaiken huomioni Le Klintiin :D. tässä kodissa oli kyllä hurmaavia huonekaluja!

 10. S
  3.9.2011 / 21:57

  >Aikku: voi miten nätisti sanottu, kiitos Aikku! kuulostaapa aivan ihanalta teidän lomanvietto, oon samaa mieltä et kotimaan lomailukin on ihanaa!! Suomi on pullollaan toinen toistaan ihanampia paikkoja. mukavaa viikonloppua :)Viivi: :)Lilianna Lehdokki: ei ollu myynnissä ja merinäköalasta en tiedä, ei muistaakseni käyny ilmi kuvista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.