>Petauksia syksyisissä sävyissä

>

Ja niin vaihtui viimeinen (?) virallinen kesäkuukausi syyskuuksi!
Se antaakin hyvän syyn kurkistaa syksyisiin petauksiin:Aika lailla menee ruskea-harmaa-musta -linjalla näiden petausten sävyt. 
Kuvat

Monessa kuvassa päiväpeite on ylipitkä ulottuen reilusti lattiaan saakka, sellanen tapa ei oo ollenkaan mun mieleen. 
Mun mieleen oli erityisesti kolme viimeistä petausta sävyineen! Tosin ensimmäisessäkin petauksessa on jotain kivaa, näyttää kutsuvalta, ylipitkästä päiväpeitteestä huolimatta… 
Kahdessa viimeisessä kuvassa kiinnitin huomiota tyynyjen erilaiseen asetteluun, heh, aika hauska. Mutta taidan silti tästä eteenpäinkin suosia sitä perinteisempää tapaa ;)
***
Ja arvatkaas mitä?
Tänään mun pieni ja rakas ystäväni täyttää 9 vuotta! Kisun tarkkaa syntymäpäivää en valitettavasti tiedä, mutta arvelin kisun mulle päädyttyä syntymäpäivän noille paikkeille ja päätin et syntymäpäivä on 1.9. 
Toivon mukaan edessä on lukuisia yhteisiä vuosia, ehkä vähän vähemmän seikkailuja ;). 


Onnea pikkuinen <3


Comments

 1. Rags
  1.9.2011 / 12:48

  >Onnea sopolle pikku muruselle! <3Naista kuvista tuli niin ikava omia kisuja.. paasispa pian kotiin. :-)Ma myos ihastuin tuohon ekaan petaukseen, vaikka kaikissa on kylla jotain kivaa. Erityisesti tykkaan petausten vareista, just niin mun vareja; tykkaan maanlaheisista luonnollisista vareista. Taidan ottaa naista mallia omaan petaukseen. :-)

 2. Janet
  1.9.2011 / 13:29

  >Oikein paljon onnea kisulle! Rapsutukset meiltä :)

 3. Anonymous
  1.9.2011 / 13:29

  >Onnittelut teän pikku kullanmurulle täältä meän kahelta 13v kisulta :)Terkuin,Satu

 4. Anonymous
  1.9.2011 / 15:55

  >Tooooosi piiiiitkät onnenrapsutukset "pikkuiselle"<3Meidänkin molemmat kisut täyttivät tänä vuonna 9v. -Nuppu-

 5. Hanna
  1.9.2011 / 19:01

  >Onnea söpölle mussukalle!!! <3

 6. Anonymous
  1.9.2011 / 20:11

  >Ihan hirveen paljon kisulle haleja ja rapsutuksia synttäripäivänä♥♥♥Mulle vähän naurettin kun meidän kisuille tein synttärinä kakun ja meille tuli naapurin rouva ja ystävät kahville :) Pikkuisin kisumme täyttää 1v. (15.10) ja sit taas leivotaan kakku♥ (nyt olen tarkempi kakkupohjan kanssa , koska viimeksi jätin sen kostutettuna pöydälle folion alle ja kuinkas ollakkaan se oli aamulla tiputettu lattialle ja syöty kunnon palat!! sit piti leipoa kiireellä uusi ;D ) T: Niina ja 4kisua

 7. Paula
  1.9.2011 / 20:27

  >Kauniita petauksia, mun suosikki oli kolmas. Valkoinen, harmaa ja musta ovat yleisesti ne värit, joita löytyy sisustuksestani eniten, sama pätee myös petivaatteisiin. Minäkään en tykkää, jos päiväpeitto on lattiaan asti (sama kuin ylipitkät verhot – ei nappaa), kun tuntuu, että se vaan kerää pölyä. Oli tuo viimeinenkin petaus tosi kiva, mutta siinä ahdisti se, että pussilakana (vai onko vain lakana + täkki) oli viritetty liian tiukkaan hotellityyliin. Mielestäni pehmeämmin laitetut pussilakanat näyttävät kutsuvammilta, eli muhkeutta ja pehmeyttä saa sängyssä ja petauksessa olla.

 8. Jaana
  2.9.2011 / 10:04

  >Onnittelut kisulle! Meidän pikkupallero täytti 30. päivä kokonaiset 5kk. =)

 9. Anonymous
  2.9.2011 / 10:15

  >Onnea pienelle kissakaverille!<3Hän näyttää oikein vetreältä ja aktiiviselta 9-vuotiaaksi,itselläni kaksi vanhempaa kaverusta 14- ja 13- vuotiaat karvaiset kaverit<3-Sanna-

 10. Aikku
  2.9.2011 / 12:46

  >Onnea paljon kisulle ja oikein pitkää ikää rakastavan emännän hoivissa! Kisu on kyl ylisöpö ihanuus!<3 Mun entinen kisuni eli 16-vuotiaaksi ja nyt nämä kissatyttöset on vasta 2,5-vuotiaita vauhtihirmuja:)

 11. Saaru
  2.9.2011 / 14:19

  >Poustausehdotus: mitäpä sitten kun petaukset otetaan pois ja tyynyt sekä päiväpeitto pitäisi saada johonkin nätisti?;)tämä miellä ongelmana ja siitä olisi kiva nähdä kuvia!

 12. I'm Lacking
  2.9.2011 / 15:32

  >Ihana :D.

 13. Anonymous
  3.9.2011 / 10:23

  >Onnenrapsutukset ihanalle raitakaverille ja terkkuja meidän neideiltä teidän neideille :)Toi oikea alakuva on mun lemppari <3-I-

 14. Mg
  3.9.2011 / 13:53

  >Pusuja synttärisankarille! <3

 15. S
  3.9.2011 / 19:07

  >Rags: kisu kiittää kovasti <3. kiva jos petauksista löyty jotain mistä ottaa mallia :)Janet: lämpimät kiitokset <3Satu: kiitokset Satu & kisut :))Nuppu: kiitos paljon :). silityksiä sinnekin!Hanna: kiitos ihanainen <3Niina ja 4kisua: kiitos hirmuisesti vähän jälkikäteen :). voi ku nauratti tuo sun kakkutarina, oot hauska :D. mä en oo vielä leiponu, mut muita herkkuja meilläkin jaetaan :). Paula: kolmosessa oli kyllä kivat sävyt munki mielestä! pari viimeistä edustaa kyllä hotellityyliä, siistiä mutta ei niin kutsuvaa kuin muhkeat petaukset! Jaana: kiitos Jaana :). oi ihanaa, teillä on siellä villi vauva <3Sanna: kiitos Sanna, niin hän onkin, onneksi <3. joskus tuntuu et meidän 4-vuotias on oikeesti vanhempi ku tää 9-vuotias :DAikku: kiitos kiitos! pitkää ikää toivotaan <3 se on mun oma söppänä höppänä <3Saaru: heh, meillä ei päiväpeittoa ja tyynyjä säilytetä yön yli ainakaan missään nätisti ;D. nojatuolissa mytyssä :P. mut laitan ylös tämän toiveesi, jos joskus törmään aihetta vastaaviin kuviin :)I'm Lacking: :)I: kiitos <3 terkut sinnekin! se kuva on kyllä söpö :)Mg: lämpimät kiitokset! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.