>Lisää raitaa

>

Eräs aiempi raita-aiheinen postaukseni herätti sen verran paljon ihastusta, että ajattelin tällaisena raitafanina jatkaa tätä aihetta vielä tämän postauksen verran :)


Kuvat

Huh, olipahan raitaa!
Ja huomasin et mä tykkään lähes mistä raidasta vaan, kunhan toinen väri on se valkoinen :)
Punavalkoraidastakin huomasin pitäväni, tosin ennen ajattelin että se kuuluu vain jouluun. Mutta kyllä tuosta yhdestä kylppärikuvasta tuli sellainen fiilis et sopiihan se vaikka mökillekin (kohtuudella) tosi hyvin!


Punavalkoraidasta puheenollen; ajatelkaa, kohta on joulu! Vastahan se oli ja kohta se on taas,
ihanaa ihanaa ihanaa <3. 
Psst.! Call me crazy, mut oon jo suunnitellu meidän olohuoneeseen tulevan joulun joululookin ;D. Nooh, ehkä muutamaa pientä yksityiskohtaa täytyy hioa, mut noin niin ku pääpiirteittäin valmista on! Miltäs teillä tulee näyttämään jouluna? :D (johan tässä on jo syyskuu!)

Comments

 1. Mussu
  2.9.2011 / 10:42

  >Se punavalkoinen herkku-ja piparipöytä on ihan mieletön! Osaako joku oikeasti tehdä tuollaisia, vau :)!Mulle kans ;)ja öööö…en ole vielä päässyt joulusuunnitelmiin :D Mutta mä olenkin nykyään kaikessa ihan jälkijunassa.

 2. Saila
  2.9.2011 / 11:27

  >Oot kyllä melko sähikäinen ku oot ehtiny jo joulunki suunnitteleen! ;)Ois hyvä ku tietäis missä joulun asuu ni sitte vois alkaa suunnitella. Meillä talohommat junnaa paikallaan ku oma vielä myymättä, mutta uskoisin että samoilla joulujutuilla mennään ku tähänki saakka :). Mukavaa syyskuuta!

 3. Rags
  2.9.2011 / 11:30

  >Tykkasin erityisesti noista harmaa-valkoraidallisista vuodevaatteista ja parissa kuvassa nakyvista mustavalkoisista matoista. Joulua en ole viela suunnitellut ollenkaan, lahinna arsyttaa kun kaikki joulutavara tulee kauppoihin niin aikaisin, etta sitten kun itse on valmis joulun suunnitteluun, kaikki parhaimmat on menneet jo. Mm. Selfridges Lontoossa avasi jouluosastonsa jo heinakuussa!!! Mina alan suunnitella joulua vasta ehka joskus Halloweenin jalkeen. Plenty of time still! ;-)

 4. Petteri
  2.9.2011 / 11:34

  >Raidat on jees, mekin ollaan hurahduttu siihen :) Tuo keltavalkoraidallinen kylpyhuone(?) jossa katossakin raitaa, oli mielestäni jo vähän liikaa. Tosi rauhaton tila.Olisiko jollain vinkkejä, mistä ihmeestä löytäisi mustavalkoraidallisia mattoja?? Ei tunnu taas missään olevan. Dekon asuntomessunumerossa oli eräässä kohteessa kuvissa sellainen, mutta lopulta messusisustuksessa se oli kadonnut.

 5. Lilianna Lehdokki
  2.9.2011 / 12:27

  >Et sä yhtään ajoissa ole :D :D Oltiin viime perjantain illallisristeilyllä (postasinkin siitä) ja yhdessä rantasaunassa oli jouluvalot räystäässä. Sellaiset värikkäät. Sopihan ne ihan kivasti myös lämpimään, mutta pimeään elokuun iltaan :DMeidän joulusta ei vielä tiedä. Jos päästään Suomeen jouluksi takaisin edes. Lähdetään lomalle pariks viikoks ennen joulua ja paluulento on 22.-23.12. Just tuli lentoyhtiöltä ilmoitus, että paluulento on siirtynyt jotain 6 tuntia myöhäisemmäksi. Ei sen tartte täs montaa kertaa siirtyä, niin ollaan joulu lentokentällä :DMut jos mä olisin jouluna kotona ja jos mä ehtisin jotain laittaa, niin meidän joulu olis valkoinen/hopeinen. Kuusi olis kyllä vihreä. Ja tontut punaisia. Mutta ihan pikkuriikkisen vain :)

 6. Nanna
  2.9.2011 / 12:34

  >Hui! Älä pelottele! Joulu tulee.. eli häätkin lähestyy, eli paniikkia pukkaa! =)

 7. I'm Lacking
  2.9.2011 / 15:32

  >Toi ekan kuvan raitajuttu on ainakin tosi hieno mun mielestä.

 8. Ansku
  2.9.2011 / 19:01

  >Kiva juttu, ettet pitänytkään postauslomaa! Raidat on kyllä aina raikkaita. Joulua ei osaa vielä ajatella ja meillä on yleensä menty aika perinteisillä koristeluilla (lapset tykkäävät niistä). Mutta ostin viime vuonna hopeakoristeita joulun jälkeen alesta, ja niillä sitten pikku muutoksia tehdään.

 9. Paula
  2.9.2011 / 19:37

  >Nuo harmaavalkoraidalliset pussilakanat <3! Raidat on ihania, itse taas kesän lopuksi sorruin raitatabletteihin, pariin raidalliseen pöytäliinaan ja muutamiin tyynyihin. Eikä suinkaan ole tarkoitus raidoittaa koko taloa, eli ei noita yhtä aikaa kaikkia käytetä sisustuksessa. Muuten pidän simppelistä ja rauhallisesta, jopa yksivärisestä (mutta sävyjähän tietty voi olla monta) tyylistä, mutta raidat… Ah, ne vaan tuo ryhtiä ja raikkautta.

 10. Anonymous
  3.9.2011 / 10:19

  >1,3,8 ja 15 olivat mun lemppareita! Mun silmää viehättää musta-valkoraita. Mukavaa viikonloppua! :)-I-

 11. S
  3.9.2011 / 19:14

  >Mussu: se on kyllä ihana! heh, en tiiä mistä mulle se joulu jo päähän pätkähti, ehkä näistä viilenevistä ilmoista :D. Saila: enkös, enkös ;). pitää olla jotain mitä odottaa ni jaksaa läpi tämän harmaan syksyn! ja kiitos samoin sulle Saila!Rags: mun huomio kiinnittyi niihin myös, toki, ei ne muuten tähän postaukseen ois päässytkään ;D. heinäkuussa :O ohhoh! mä alan oikeesti vasta loka-marraskuussa, mut tänä vuonna oli jostain syystä poikkeus :D. en paljasta enempää, vasta sit ku alkaa olla joulu lähellä, heh!Petteri: munki mielestä se oli jo vähän liikaa, mä tykkäsin tosta kylppäristä missä punavalkoraitaa oli vain matossa :D. hillittyä mutta pirtsakkaa! voi en osaa auttaa tuossa mattoasiassa, osaisikohan joku muu täällä???Eevi: raita on mun lempparikuvio, en kyllästy varmaan ikinä :)

 12. S
  3.9.2011 / 19:20

  >Lilianna Lehdokki: no ENPÄ :D. voi teillähän tuleeki jännä joulu! meillä oli viime joulu valkohopeinen, nyt taitaa niiden lisäksi tulla punaista ehkä reippaastikin :PNanna: elähän sinä panikoi :)I'm Lacking: joo ainakin näyttävää raitaa :)Ansku: pidin pienen blogiloman, mutta olin ajastanu postauksia valmiiksi siksi aikaa kun oltiin Sisiliassa :)Paula: jep, se kuva uppos muhunki! ja raitakuviosta pidän eniten minäkin, en varmaan ikinä kyllästy raitoihin :)I: kiitos samoin sulle I :)

 13. Anonymous
  8.9.2011 / 23:05

  >Hei Petteri! Mulle tuli heti mieleen Ikea iso musta-valko raitanen matto, mutta ilmeisesti sitä ei ole enää myynnissä. Mut on Ikeassa edelleen joitain raitamattoja. Yritin oikein googlata, ni tuolla ainakin puhutaan asiasta, mutta empä tiedä onko tosta keskustelusta suurta iloa: http://muotimielessa.blogspot.com/2009/12/sisustushankinta.htmlSe oli siis suuuuuri musta-valkoraitanen matto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.