Terkkuja Sisiliasta!

Moi!
Täällä ollaan taas :)
Melkoinen ilmastonmuutos oli vastassa, mutta en valita! Muutaman päivän lähes 40 asteen kuumuuden jälkeen otan avosylin vastaan tämän viileämmän sään.
Eilen vielä nautittiin rannalla makoillen, Välimeressä uiden & polkuveneillen. Keräsimme aurinkoenergiaa varastoon, osasimme arvata millainen sää on kotiin palatessa vastassa. Eilen suunnilleen näihin aikoihin vielä istuskelin polkuveneen kannella, kasvot kohti kuumaa aurinkoa, jalat meressä polskien…

Nyt istun kotisohvalla, paljain varpain, varpaat jääkylminä, torkkupeittoa hamuillen… Saunasta ehkä vain haaveillen, sillä onnistuin polttamaan olkapääni vespan kyydissä…

Mainitsin aiemmin viikolla, että vastailen kommentteihinne viiveellä tämän pienen lomani vuoksi. Blogipostaukset olin ajastanut etukäteen. Aloitan kommentteihinne vastaamisen jo tänään (jos vain kisujen halimiselta maltan)!

Niin ja matkapostauksia on luvassa useampia, ihan lähiaikoina kunhan ehdin käymään kuvia läpi!
Nyt vielä viimeiset matkalaukkujen purkamiset. Matkalaukun sisällä tuoksuu Sisilia <3.

Comments

 1. Anonymous
  3.9.2011 / 19:01

  >Onhan Sisiliasta tulossa runsaasti kuvia tulevissa postauksissasi? Itse kerran Italiassa käyneenä olen myös haaveillut, jos Sisilia olisi joskus matkakohteena. Aivan upean näköiset maisemat näyttää olevan :)

 2. Rags
  3.9.2011 / 19:26

  >Tervetuloa kotiin. :-)Ihanan nakoista, tuskin maltan odottaa lisaa kuvia ja matkakertomusta. Mutta halaile nyt kisuja ensin. <3

 3. Anonymous
  3.9.2011 / 19:36

  >Oih…ja voih! Italia fanina tää ei voinu ku huokaista kun näki pelkän otsikon! Kuvia ja ihania matkakertomuksia odotellessa :-)Ciao!-SS-

 4. Anonymous
  3.9.2011 / 19:47

  >Tervetuloa takaisin kotiin! :) Varmaan noiden helteiden jälkeen vilpoisammat kelit tuntuu ihan mukaviltakin.-I-

 5. Anonymous
  3.9.2011 / 21:36

  >Ihaaaaaaaniaaaaa kuvia, kuvaterapia auringostakin kelpaa näin sateisten päivien piristykseksi :DLomaa tiedossa vasta ensi vuonna…. :/ , mutta sitä odotellessa :) (kisut kuulemma kaipasivat mua ,kun olin tänään vain käymässä kaverilla nurmijärvellä 4,5h) voih…kaipaus kyl iskee ja kovaa jo pelkästä viikon poissa olon ajatuksesta♥♥♥ T:Niina ja 4kisua

 6. S
  3.9.2011 / 21:45

  >Anonyymi: kyllä on runsaasti kuvia tulossa, kunhan saan tässä postauksia jotenki päässäni jäsenneltyä. yhteen postaukseen ei läheskään kaikki mahdu. tai mahtuis mut niin pitkää ei jaksais kukaan lukea :D. kuvia kuitenkin tulossa juttujen kera useampana päivänä, stay tuned!Rags: voi kiitos ihana <3. kyllä on kisuja halailtu ja pussailtu, sydän pakahtuu, kamala ikävä oli :DSS: ciao! ihana juttu, mäki tykkään Italiasta, samoin Espanjasta koko sydämestäni <3. juttua tulossa mahd. pian :)I: kiitos paljon :). ootte ihania! <3kyllä kieltämättä tämä tuntuu kivalta et voi pukea lisää päälle, mulla on varmaan tänään ollu enemmän vaatetta päällä ku koko loman aikana Sisiliassa :DNiina ja 4kisua: jei mahtavaa, sitä toivoinkin, joten mukava kuulla että pelkät kuvatkin ilahdutti! tiedän niin ton kaipauksen kisujen luo, mä matkustelisin paljon enemmän jos voisin jättää kisut useammin. aina pääsee itku ku ne vien hoitoon, vaikka tiedänki että ne on mun vanhempien luona yhtä rakastettuja ku omassa kotonaankin :). nytki ku lähdettiin Sisiliaan, sanoin miehelle et sydäntä särkee ku jätän kisut, sydämestä tuntu jäävän pari palasta tänne Suomeen. mut nyt on sydän kokonainen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.