>Myöhäisillan terkut

>

Onko täällä lukijoita vielä tähän aikaan :)
Mä oon hääränny koko illan kotona, ihanaa <3
Pyykänny, siivoillu…
Laittanu turkoosit tekstiilit kaappiin oottaan seuraavaa turkoosi-himotusta.
Tilalle mustaa ja harmaata, sitä mieli kaipaa taas näin syksyn tullen. 
Hassua oikeastaan! Sitä vois kuvitella että koska ulkona on pimeää ja synkkää, harmaatakin välillä, niin sisällä kaipaisi värejä. Mutta ei, mä oikein haluan rypeä tässä värittömyydessä, heh!
Ehkä on vaan helppo asennoitua tähän pimeään kauteen ku sisälläkin näkee siihen viittaavia merkkejä, oisko se niin… Ulkona tummaa ja sisällä tummaa.


Mies kattoo omia ohjelmiaan tuossa vieressä, minä surffailen ja luen blogeja. Kun kello on kymmenen, kääntyy kanava subille ja katotaan yhdessä Big Brother…
Joo, ollaan seurattu sitä nyt tänä vuonna. Viime vuonna ei, oli supertylsä kausi. Katotaan mihin asti sitä nyt tulee seurattua vai tuleeko loppuun asti. 

Hyvät yöt sinne! Tää ei ehkä nää ees BB:n lopputekstejä, en tainnu eilenkään nähdä ;D
Onko siellä muuten yötyöläisiä, lukeeko joku tätä blogia öisin?
Työniloa varmuuden vuoks, jos sellaisia on ruudun ääressä :)

Comments

 1. Liinu
  7.9.2011 / 22:07

  >Täällä on myös pidetty siivouspäivää :) Näin syksyn tullen innostun aina myös polttamaan kynttilöitä. En jotenki 'osaa' polttaa niitä kesäaikaan..ehkä liittyy valoisuuteen, pitää olla sitä hämäryyttä. samoin pöytälamput ovat alkaneet olla päällä myös, tunnelmallista syysillan jatkoa :)

 2. Anonymous
  7.9.2011 / 22:16

  >Täällä ollaan :) Ei yötyössä -muuten vain kukutaan ;) Ihanan tunnelmallisen näköistä siellä! Meillä ei katota BB:a, ei vaan kolahda. Yhtään kokonaista tuotantokautta ei ole tullu katottua.Rentoa iltaa ja kauniita unia! Ihanaa käpertyä peittojen väliin, kun ulkona tulee vettä taivaan täydeltä <3-I-

 3. Inanaa
  7.9.2011 / 23:59

  >Yökukkuilu täälläkin paheena. Hyvää yötä :)

 4. S
  8.9.2011 / 00:06

  >Liinu: mulla sama et kesällä en polta juurikaan kynttilöitä, ehkä joskus elokuun lopun pimeinä iltoina :). vaatii tosiaan sitä hämäryyttä, sit vasta kynttilä pääsee oikeuksiinsa ja lämmittäähän se toki myös. kumpaakaan niistä ei kesällä tarvi :). kiitos samoin!I: mä oon tainnu kattoo kolme tai neljä kokonaista bb-kautta. parina kautena ollu tuttuja ni on siks kiinnostanu :). kiitos, kuulostaa ihanalta teidänkin ilta!hyvää yötä (hassua toivotella täällä :D)Inanaa: heh, mä oon ihan ihmeissäni et oon vielä hereillä!!! mut jäin seuraamaan yhtä juttua enkä malta mennä nukkumaan :P onneks huomenna vapaapäivä :)hyviä unia!

 5. Dee
  8.9.2011 / 00:50

  >Täälläkin vielä hereillä! Huomena tosin vapaa päivä, mutta viikonloppuna lueskelen blogeja taas aamulla siinä viiden aikaan, kun töistä kotiudun :)Onneksi moni kirjoittelee aina iltaisin, niin on sitten itsellä aamulla luettavaa kun ei vielä väsytä :)

 6. maisamiisa
  8.9.2011 / 04:20

  >On täällä:) Muutama tunti pitäisi vielä jaksaa valvoa, onneksi on blogit viihdykkeenä :)Mistä mahtaa olla hankittu nuo ihanat lasilyhdyt tekstein? Tahtoo kans ;)

 7. Anonymous
  8.9.2011 / 05:50

  >Kyllä täällä ollaan klo 21 jo nukkumassa (siis mä olen, isäntä yleensä valvoo myöhempään)Eka herätys oli tänään 02:20 (nyt klo 05:45 ja 07:ksi töihin)kun vanhin kisu halusi ulos :/ kyllä viimeistään 06 meillä on tupa hereillä, vaikka kuinka nukuttaisi. Vuorotyöläisenä en saa edes ilta vuoro viikolla nukkua…mutta sit kisut saa aamulla pidempään mamin seuraa♥ Ihnaa että sä uskallat polttaa kynttilöitä, meillä ei pahemmin uskalla ,kun kerran meinasi yhden kisumme häntä kärvähtää :( ehkä korkean hyllykön päälle uskallan laittaa muutaman tuikun. Hyvää loppuviikkoa :) T: Niina ja 4kisua

 8. S
  8.9.2011 / 09:39

  >Dee: mullakin on tänään vapaapäivä :)). hyviä vapaita meille! mut onhan sulla luettavaa aamuisin vaikka ne ois edellisenä aamupäivänä julkaistu :)maisamiisa: :) lasilyhdyt oon ostanu Kodin Ykkösestä, muistaakseni jo viime syksynä. Niina ja 4kisua: vanhin kisu taitaakin olla melkoinen pomo siellä :D. oi mä nukuin koko yön ilman kisuherätyksiä, nää on harvinaisia <3 vanhempi neiti nukku viekussa kuten yleensä aina :) <3toiv. voit nukkua päikkärit!juu mä oon aina poltellu kynttilöitä, kisut ei juurikaan pöydillä liiku. kerran vanhemmalla neidillä palo osa hännästä, monta vuotta sitte… hän ei ite huomannu mitään, ihmetteli vaan ku mami kiljas ja sit juostiinki suihkun alle :D

 9. Rags
  8.9.2011 / 10:07

  >Ihanan tunnelmallista. Ja samoin, syksy <3.On ihanaa kun voi alkaa polttaa kynttiloita ja vetaa torkkupeittoa paalle. :-) Meilla tosin kynttiloita (tai siis kissoja) pitaa vahtia koko ajan. Ne kun on niin uteliaita… :-)En ole muuten koskaan katsonut BB:ta… :-D

 10. S
  8.9.2011 / 11:09

  >Rags: meillä joskus nuorempi neiti nuuhkaisee kynttilää ja toteaa heti et oli huono idea… hän ei vaan muista et sama tapahtu edellisellä viikolla ;Det oo varmaan menettäny mitään kovin suurta vaikka BB on jääny kattomatta ;)

 11. Sari
  9.9.2011 / 20:41

  >Minäkin olen nyt poltellut kynttilöitä. Ostin kotiimme kaksi uutta isoa valkoista lyhtyä. Ovat olohuoneen lattialla ja niin kauniita.Myös Kartellin Bourgie on ollut päällä iltaisin. <3Ihana syksy…Leppoisaa syksyä sinne lämpimälle sohvalle torkkupeiton alle ja kisuille terkut.

 12. S
  9.9.2011 / 21:10

  >Sari: kuulostaa ihanalta! ja kiitos samoin sinnepäin :)täällä on just saunottu (kisut ei :D) ja nyt loppuilta soffalla :)

 13. Anonymous
  10.9.2011 / 16:28

  >Tykkäsin tosi paljon tuosta käpy-tuikkuyhdistelmästä, tosi kiva :)Meillä vanhempi kisu on aina saunonut. On ensimmäisenä lauteilla ja viimeisenä tulee pois :D-Nuppu-

 14. S
  10.9.2011 / 17:54

  >Nuppu: ai kiitos, kiva kuulla :)heh, ihana kisu! meidän vanhempi kissa sauno usein mun kans muutamia vuosia sitte ku kaksin asuttiin. tuli aina ylälauteelle, hetken oli seurana mut sit lähti aivastellen pois :D. saunon aika matalassa lämpötilassa, joten kisukin tykkäs.

 15. By J
  11.9.2011 / 14:34

  >Täältä blogimaailmasta löytyy vaikka mitä. Löysin blogiisi juuri, kauniita kuvia ja ihana tunnelma! :) Itsekin kynttiläaddiktina pimeät syysilmat ovat tervetulleita. Täytyypä laittaa blogi muistiin. Tervetuloa vierailemaan myös tänne: http://omadeco.blogspot.com

 16. S
  11.9.2011 / 20:15

  >By J: niinhän täältä löytyy! kiitos kovasti, kiva et löysit tänne, lämpimästi tervetuloa :).tuun pian kurkkimaan sinun blogiin!

 17. Linda
  12.9.2011 / 00:50

  >mä oon vähän jäljessä mutta yötyössä…monen monta yötä tälle vkolle luvassa :) että kyllä lukee öisin!

 18. S
  12.9.2011 / 10:13

  >Linda: ok, kiva tietää :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.