>Hotel Crystal, Trapani

>

Tähän väliin taas hiukan juttua Sisilian matkastamme…

Lennot Trapaniin ostimme Ryanairilta, hotellin varasimme Booking.com:sta. 
Hetken arvosteluja luettuamme päädyimme Hotel Crystaliin eikä kertaakaan loman aikana tarvinut katua! Yleensä tyydymme vaatimattomampaan hotelliin, sillä lomillamme emme juurikaan aikaa hotellissa vietä. Sen vuoksi tuntuisi turhalta maksaa suoraan sanottuna turhasta. Nyt maksoimme kahden hengen huoneesta 95 eur/vrk, ilman aamiaista. (Aamiaisen olisi kyllä lisämaksusta saanut, mutta teimme tarkoituksella näin.) Aamiaisella kävimme lähikahvilassa :P


Hotel Crystal on neljän tähden hotelli, joka on tänä vuonna kokenut täyden remontin. Look oli modernihko, aika kiva :)
Trapani-Birgi -lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Hotel Crystalista. Varasin hotellin kautta lentokenttäkuljetuksen ja siellä taksikuski odotti meitä nimilapun kera. Normaalisti ollaan aina seikkailtu hotellille ominpäin bussilla tms., nyt ajattelimme tehdä helpoimman kautta koska oli niin myöhäkin (melkein keskiyö). 
Check-in sujui ongelmitta, sillä Hotel Crystal on auki vuorokauden ympäri.Huoneemme sijaitsi ylimmässä, kuudennessa kerroksessa. Otin kuvat huoneesta heti iltamyöhään saavuttuamme, ennen kuin ehdimme tavaroinemme levittäytyä…Huone oli tilava ja erittäin siisti. Mitään melua huoneeseen ei kuulunut, en tarvinut kertaakaan edes mukana olevia korvatulppia :). Huoneessa oli myös tehokas ilmastointi, mikä oli noilla helteillä tosi hyvä asia. Kivasti vierähti siestat viileämmässä huoneessa!

Aivan pakko mainita vielä hotellin tyynyistä, että ne oli maailman parhaat tyynyt! Tähän asti sellaset on aina löytyny kotoa, mut nuo oli kyllä yliveto! Ihanan muhkeat, kuohkeat, silti erittäin pehmeät, ei muhkuroita ja tosi reilunkokoiset <3. Huonosta tyynystä saan helposti päänsäryn, näin kävi mm. Kuopiossa
Ja loma oli tosiaankin l o m a , ei siis yhtäkään kisuherätystä yöllä :). (Normaalistihan herään 1-4 kertaa yössä, syynä yleensä nuorempi neiti. Ja tätä on kestäny hänen meille tulosta saakka, yli neljä vuotta… Onneks on tulossa talvi, sillon yleensä saa yöt nukkua ku neiti tietää miten kylmä ulkona on –> ei mieltä haluta sinne!) Kylppäri oli myöskin tilava ja siellä parasta tais olla suihku!

Hansgrohen raindance:Tällaista sadesuihkua haaveilin meillekin, mutta mies ei suostunut :/. Seuraavaan kotiin, seuraavaan kotiin! (Tein sen miehelle selväks jo reissussa ;D)Kaiken kaikkiaan oli kiva hotelli! Hotel Crystal sijaitsee rautatieaseman ja linja-autoaseman vieressä; meille sillä ei tosin ollut merkitystä, koska päätimme paikan päällä vuokrata koko ajaksi vespan. 


Crystal Hotel Trapani - Piazza Umberto I TRAPANI


Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista, vastaanotossa puhuivat hyvää englantia. Kerroshoitajat puolestaan eivät puhuneet sanaakaan englantia :). 
Tosin pakko mainita vastaanoton vanhemmasta miesvirkailijasta… Aika, ööh, erikoinen. Ei kovinkaan hyvä asiakaspalveluasenne, sanotaanko näin ;). (Hänen asenteestaan oli näköjään mainittu nettikeskusteluissakin, huomasin matkan jälkeen.)


Merkitsin tähän karttaan hotellimme sijainnin. Tästä näkee myös, kuinka lähellä hotellia ranta ja satama sijaitsevat; ranta toisella puolella ja satama toisella!
Koko niemeke on vanhaa kaupunkia (hotelli sijaitsee vanhan ja uuden kaupungin laitamilla):Siirsin nämä tiedot tänne talteen en vain itselleni vaan toivottavasti jollekin muullekin, joka Trapaniin aikoo matkustaa. 

Comments

 1. Anonymous
  8.9.2011 / 10:40

  >Hei! Hienoja kuvia. Useasti olet maininnut laittavasi jotain seuraavaan kotiin, ei siis remontin yhteydessä, onko suunnitteilla muutto? :)

 2. S
  8.9.2011 / 11:11

  >Anonyymi: kiitti :)ai jaa niinkö :D siis se on mun tapa yleensäkin sanoa, sanon usein et nooh, seuraavaan kotiin sitte! haaveilen kyllä vielä toisesta meidän suunnittelemasta kodista, ehkä jonain päivänä… ;)

 3. Henriikka
  8.9.2011 / 11:50

  >Voi mikä luxushotelli! Kyllä tuolla kelpais…=)

 4. Rags
  8.9.2011 / 13:15

  >Hotelli ja huoneet vaikuttaa oikein kivoilta! Mekaan ei koskaan oteta mitaan "luksus"-hotellia, koska eihan siella juuri aikaa tule vietettya. Kunhan on siisti ja puhdas ja suht kiva kuitenkin. :-) Aamiaistakaan ei valttamatta oteta, koska on kiva kayda paikallisissa kahviloissa. Kaikkein "vaikeinta" matkaa suunnitellessa on mun mielesta hotellin etsiminen. Kuvissa kun kaikki nayttaa niin hyvalta. Ja valikoimaa on niin paljon. Heh, ma en ole nukkunut yli 13 vuoteen… :-D Kiva etta sait hyvin nukuttua lomalla! Kyllahan tuolla taas jaksaa. :-DMa odotan talviaikaan siirtymista, jospa meidan muruset nukkuisivat vahan pitempaan silloin….!

 5. J
  8.9.2011 / 18:21

  >Höh, kirjotin tähän jo aamulla mut mihin lie hävinny..sanavahvistuksenki kyl laitoin..outoa. Sitä vaan kirjottelin et otitte sit äkkilähdön lämpimään! Kiva katella näitä lomakuvia ja haaveilla et iteki pääsis! :) Ja jotain muuta höpinää mä siihen kirjotin. Innolla odotan uusia maisemakuvia ja kertomusta reissusta :)

 6. S
  8.9.2011 / 19:32

  >Henriikka: hih, niin oli mustakin :)Rags: joo siisteys ja meluton on tärkeimmät kriteerit! ei sitä ulkomaille lähdetä et voi hotellissa hengailla :D. häämatkalla ehkä sais olla luxusta, mut en muuten kaipaa. meki tykätään eniten paikallisista kahviloista eikä siitä mömmöaamiaisesta mitä yleensä turisteille syötetään…joo nyt jaksaa taas seuraavat neljä vuotta yöheräämisiä ku sai 4 yötä nukuttua non-stop ;DJ: no voihan kökkö, mihinhän se kommentti hävis… kiva kuitenki et kirjotit uuden! joo yhtäkkiä hokattiin et kääk, lomaa enää viikko jäljellä joten ei ku nettiin matkaa suunnittelemaan :Pkiva että ootat matkajuttuja, mietin jo et haluaako kukaan niitä lukeakaan :). ainaki itelle jää muistoksi, joten juttua tulossa vielä ainakin kolmen postauksen verran!

 7. Anonymous
  8.9.2011 / 20:17

  >Heissan, Minäkin jätin tuossa yks päivä viestiä, mut sekin hävis jonnekkin..:( No, sisältö oli kuitenkin se, että innolla luen näitä matkapostauksia, sillä olemme lähdössä trapaniin aika piakkoin, joten kaikki kokemuksesi luen huolella ja painan mieleen :)

 8. S
  8.9.2011 / 21:19

  >Anonyymi: moikka! kiva että ilmoitit itsestäsi, nyt tiedän ainakin muutaman matkapostauksista kiinnostuneen lukijan (sukulaisteni, perheeni ja ystävieni lisäksi) :)milloin lähdette ja minkä hotellin ootte varannu?

 9. Anonymous
  22.10.2011 / 12:29

  >Hei! Kiva lukea myös matkajuttuja! Ryanairilla olen itsekin matkannut Italiaan, Bergamon kentälle ja sieltä vuokra-autolla Gardajärvelle. Rakastan Italiaa ja nyt nämä sun kuvat vaan lisäsi kaipuuta..! Sisiliaan vois kyllä lähteä myös ja mulla on kokematta vielä Rooma! Oliko niin että olet käynyt Roomassa? Olisiko vinkkejä? Hotellisuositusta? Kiitos! t. Anskuli

 10. S
  22.10.2011 / 19:21

  >Anskuli: kiva että tykkäät matkajutuistakin :) ajattelin Trapanista vielä ainakin parin postauksen verran kertoilla, kunhan vain ehdin postaukset tekemään!voi kiinnostuin toden teolla tuosta et Milanon Bergamon kentältä vuokra-autolla Gardaan, wau! onko matka sieltä kuinka pitkä? oon ollu Roomassa, oltiin 2-3 päivää keskellä kesää… ajankohta oli pakko-ajankohta, sillä pohjois-italialainen ystäväni meni naimisiin tuolloin ja yhdistettiin häihin miehen kans sit muutama päivä Roomassa :). enää en menis kesällä, liian kuuma ja saasteisen näköistä… ihana aamiaismajoitus meillä oli lähellä Colosseumia: Roman and Italian B&B, metropysäkki oven vieressä! kätevästi metrolla huristeltiin läpi kaikki nähtävyydet :)

 11. Anonymous
  23.10.2011 / 18:30

  >Bergamosta Gardajärvelle on noin tunnin verran ajomatkaa, kätevästi moottoritietä huristellen. Varattiin auto sekä majoitus netistä ja täytyy sanoa että oli tosi hyviä molemmat. Gardan alueella on tosi paljon nähtävää ja koettavaa, mä olen menettänyt sydämeni sinne.. Seuraavaksi tosin aion lähteä siskoni kanssa Roomaan, ajankohta vielä auki. Kiitos majoitusvinkistä! :) t. Anskuli

 12. S
  23.10.2011 / 18:56

  >Anskuli: voi kiitos kiitos, voit laittaa majoitusvinkkiä mulle vaikka sähköpostilla joku päivän, jos ehdit/viitsit, ois huippua :)innostuttiin miehen kans nyt molemmat tuosta, wau <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.