>Puutteita…

>

Valkoinen sohva, Ikean Kivik ois täydellinen vaihtoehto! Vierelleen pieni valkoinen pöytä, joko mattavalkoinen tai korkeakiiltovalkoinen…

Nämä tulis meidän entiseen makuuhuoneeseen ja sit ku makkari palaa ruusuhuoneesta vanhalle paikalleen, nämä siirtyy ruusuhuoneeseen. Ei siis tule olemaan turhia silloinkaan!

Voisin käpertyä tämän valkoisen sohvan nurkkaan torkkupeittoineni villasukat jalassa, lukemaan jotain ihanaa lehteä tai kirjaa. Vieressä pieni valkoinen pöytä, jolla Pentikin valaisin valkoisine varjostimineen.
Seuranaan rykelmä valkoisia kynttilöitä…
Ehkä myös lasillinen punaviiniä :P (Vai sopisko valkoviini paremmin teemaan ;))
Sade rummuttais ikkunoita, joita peittäis kauniit mustavalkoiset verhot.
Samalla voisin toisella korvalla kuunnella telkkaria, valkoista uutta tv:tä, joka on jo kiinnitetty tämän huoneen seinään <3
Ja mikä estäisi bloggailua valkoiselta sohvalta valkoisella miniläppärilläni…

Siitä tulis selvästi mun huone!
White dreams, hih!


Nyt kysymys kuuluukin, milloin mä pääsen Ikeaan?

Comments

 1. Niina
  8.9.2011 / 17:37

  >Äh kirjoitin pitkän pätkän ja sitten netti katkes!:/Ikeaan tahtoisin kans!Kivoja juttuja sullakin on ostoslistalla!Mä oon yrittäny houkutella miestä mulle kuskiksi mut ei se lämpnene!:D täytyy varmaan kurvailla sinne yksin joku päivä!Lomanne kuulosti kivalta!Bookingia on tullu kans ahkerasti käytettyä!Samoin Ryan airia!:)Pakko mainita vielä tuon ikkunatauluja postauksen toka kuva, ihan mieletön!!Voisin vaan tuijottaa ja tuijottaa sitä!nuo tähdet näyttää niin hienoilta ilman valoja!Tosi ihanan näköinen nurkkaus! <3 <3 *huokaus!*Bb:lle en oo tänä vuonna lämmenny yhtään vaikka sitä yleensä oonkin seurannut ja tähän aikaan vielä tosi tiiviistikkin!Nyt katoin joku ilta 10 minuttiia ja se riitti!Ei vaan nyt jotenki napannu..:/Tulipas tekstiä!Oommä täällä käyny mut kommentointi jäänyt!Ihanaa viikonloppua ja kisumisuille rapsutuksia! <3

 2. Sabuska
  8.9.2011 / 17:48

  >Teidän käytössä Kivik on varmasti oiva hankinta!Meillä ollaan pikkuhiljaa miettimässä KIvikin vaihtoa johonkin toiseen :-/ Kivikin selkätyynyt ovat puolentoista vuoden käytön jälkeen tällä sakilla menneet ihan lyttyyn!!! Sohva ei ole enää ryhdikäs eikä se hivele silmää niinkuin nuo Ikean kuvat. Ektorpit kesti tällä sakilla huomattavasti parempana ja paljon pidempään. Mutta siis meillähn on kunnon testisakki joka rymyää päivittäin sohvalla, joten teidän seesteisen rauhallisessa kodissa varmaankin toimii :-))))Mukavaa iltaa!

 3. Soile
  8.9.2011 / 17:52

  >Nam, nam; kun kuulostaa hyvältä:) Suosittelen sitä valkkaria jo senkin vuoksi, että jos vähän läikähtää;)

 4. Padmerine
  8.9.2011 / 18:22

  >Kävimme juuri ostamassa Ikeasta meidän "Sweet White Dreams"- huoneeseen Kivikin divaaneita 2 kpl valkoisina. Ensi viikolla huone valmis ja siitä tulee niin kiva! Myös Kivikin sohva on aivan ihana! Huoneesta tulee varmasti niin kiva teilläkin! ;)

 5. Anonymous
  8.9.2011 / 20:36

  >Kuulostaa täydelliseltä huoneelta ja varmasti siitä tulee ihana! Mut muista lisätä ostoslistaan 100 tarrateippirullaa kissankarvojen poistoa varten (sori, oon ilonpilaaja) :D Vai saiko noita Kivikejä nahkapäällysteisinä? Meillä on Ektorpin valkoinen rahi ja kisujen ei tartte kun kattoa sinne päin, niin jo on rahi karvojen peitossa…-I-

 6. Anonymous
  8.9.2011 / 20:43

  >Moi! Ihanaa unelmoida, eikä ollenkaan hassumpaa – sun oma huone, valkoinen tv, wau :) Ajankohtainen tuo Ikea mullekin, huomenna haen kuvaston Ärrältä (tänään tuli sinne) ja joku sunnuntai lähden parin ystävättären kanssa Vantaalle "lihapullille" ja ehkä jotain pientä…t. Äippä

 7. -Heli-
  8.9.2011 / 21:39

  >Ihania juttuja :) Ikeaan minullakin pitäisi päästä..kun vaan olis sitä aikaa niin pääsis! Valkoisista sohvista haaveilen,mut haaveeksi taitaa vielä jäädä, lapset ovat niin pieniä että odotellaan jokunen vuosi vielä! Valkoinen telkkari makuuhuoneeseen olis hakusessa myös, mulla siis selvästi valkoinen kausi menossa :D

 8. S
  8.9.2011 / 22:53

  >Niina: moi Niina ja kiitos ihanasta ja pitkästä kommentistasi :). oli mukava lukea! ja kiitos kehuista olkkarin kuvaa kohtaan, ite on jo niin tottunu siihen ettei nää sitä niin kivana ku muut. mut onhan se kiva kuva ja tunnelma siinä :). muaki nyt BB vähä kyllästyttää, en oo tänäänkään kattonu…kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin ja kisutkin kiittää <3 <3Sabuska: kiva ku kerroit kokemuksia! onpa harmi jos Kivik on tommonen, ei sohva sais noin pian mennä lysyyn :/. täytyypä vielä miettiä ostosta, tosin meillähän se ei ois pääsohva vaan satunnaisessa käytössä jossain makkarissa.. ja mielellään tietty vain MUN käytössä ;D"seesteisen rauhallisessa" haha!kiitos samoin :)Soile: no hei tuossa tietty paras pointti viinin valintaan ;DPadmerine: toivotaan, jos vaan saan päätettyä mitä hankin ja mihin! ootan kuvia teidän huoneesta :)I: hih, mun mielessä huone on ainaki ihan täydellinen <3 taidan muuttaa sitte sinne :D. joo onhan meillä jo toi valkoinen Ektorp-divaani, joten tiedän sen karvamäärän ;D. nuorempi neiti nimittäin joskus makoilee divaanin selkänojalla… ja teippirullia on kaapissa vino pino :D. tosin tuohan ois satunnaisessa käytössä tuo uus sohva, ei pääsohvana :) ja ehkä livahdan sinne yksin ja mies saa kisujen kaa olla olkkarissa :DÄippä: eikö kuulostakin kivalta ja haaveilu on kyllä ihanaa :). voi oispa meilläki Ikea lähellä… tai ees huomattavasti lähempänä!Heli: moi Heli kiva kuulla susta piiiitkästä aikaa :). meidän valkoinen tv löyty vihdoin ja Kodin Ykkösestä. pääsohviksi en ottais valkoisia, mut tollee makkarissa se voi mennä ja säilyä jopa valkoisena ;)

 9. Suikka
  9.9.2011 / 08:00

  >Onko teillä kestäny tuo divaani miten hyvänä käytössä? Entä tarttuuko kissojen kynnet siihen (en tiedä onko teidän kissoilla raapimisongelmaa huonekaluihin?)?Harkinnassa olis joko Ektorp- tai Kivik-divaani, idea on jo alustavasti kotona hyväksyttykin. Se tosin tarkottaa samalla kokonaan uutta sohvaa ja mahdollisesti rahia. Ja se taas tarkottaa.. ;)

 10. S
  9.9.2011 / 09:48

  >Suikka: on se ihan hyvänä kestäny, tosin siinä ei ihan päivittäin istuta. ehkä tuo selkänojatyyny on alkanu mennä hiukan lysyyn, pitää kattoo jos sitä saa möyhittyä :). tai sanoa ihmisille miten siinä kuuluu istua :Dmeidän kisut ei raavi huonekaluja, mutta kyllä mä pari kertaa yllätin nuoremman neidin divaanin kimpusta ku oltiin muutettu eli joo, se on just sitä matskua mihin on unelma upottaa kynnet! se onneks jäi se harrastus ku mami anto vähä satikutia ;D

 11. Rags
  9.9.2011 / 10:01

  >Nice white dreams! <3

 12. S
  9.9.2011 / 11:53

  >Rags: :)

 13. Anonymous
  9.9.2011 / 19:06

  >Suosittelen erittäin lämpimästi hommaan kissoille isohkoja kunnollisia sisalista tehtyjä raapimalautoja jokka saa seinään kiinni. Mennee joku aika kyllä ennenku hoksaavat jujun :) Täyty viiä raapimalauvoille jos yrittivät muualle terotella ja sitte silleen sievästi/hellästi niitten etukäpälillä hiero sitä lautaa, näin meillä ne oppi :) Toiset saattaa tajuta jo heti mutta meillä meni päivä enneku ne hoksas :DMeillä niitä on 3 päällekkäin siis jonossa seinässä ja neiti-kissa hyppii ja juoksee täysillä sinne ja kiipeää niitä pitkin vaikka on jo 13v :) ja tietekki terottaa kynnet kans :) Tyhjiä hyllyjäki seinällä nuitten lautojen vieressä on että pääsee sinne hyppään :) Samoin herra terottaa kynnet nuihin mutta istuu alimman raapimalauvan alla lattialla ja nostaa etutassut laiskasti raapimalauvalle ja siinä sitte terottaa kynnet istualleen :) Juu, meän herra on semmonen pieni (lue: lihava) laiskimus :DMeillä ovat kyllä jättäneet huonekalut rauhaan ko niillä omat raapimalauvat seinässä ja pari on myös lattiallaki irrallaan maton päällä, eri huoneissa tosin :) No, jos ovat ilkikurisella päällä, menevät sohvalle kynnet esillä ja kattovat että näänkö, tietävät ettei saa terottaa sohvaan ja ko niitä kieltää, ne lähtee pers vinossa juokseen muka pakkoon :DOn toki muitaki raapimajuttuja olemassa mutta meillä nuo toimi parhaiten kaiken kokkeilun jäläkeen ja pääsevät vielä juokseenki/kiipeään korkialle nuita pitkin ja hyppään hyllylle, tai siis neiti juoksee :)Voi ei, tulipa taas pitkä tarina kissoista :D voisin kirjottaa vaikka kuinka paljon meänki kissoista tarinoita mutta annetaan nyt teän silmien levätä :DTerkuin,Satu, jolla 2 13v kissaa :)

 14. Anonymous
  9.9.2011 / 19:11

  >…oi, jäi laittamatta teän ihanille kisuille rapsutukset :)-Satu-

 15. S
  9.9.2011 / 19:23

  >Satu: joo mäki oon kuullu et ne on käteviä! tai ainaki osalla kissoista toimii :)hauskoja teidän kisut! meillä raavitaan vimmatusti kiipeilytelinettä :) peppu vaan heiluu ja jos oikein kehutaan, innostutaan vaan enemmän ja enemmän ja lopulta hypätään kiipeilytelineen huipulle! :Dniin ja vinot peput on täälläki tuttu näky, erinäisistä syistä :Dkiitos kisurapsuista, sinnekin terkkuja! minkäväriset kisut teillä on?

 16. Anonymous
  9.9.2011 / 19:56

  >Ihanat kisut teilläki ja kiitos terkuista, terkut välitetty :) (jep, oon vähän kisuhöperö)Meän kisujen äiti oli ihan tavallinen maatiaisäiti..eiku siis maatiaiskissa, en kyllä muista väriä ko siitä niin kauan aikaa ko haettiin nuo meille :) ja isä on ilmeisesti norjalainen ko nuilla pitkäkarva ja ihan norjalaisen näkösiä :) mutta ei tietoa isästä oikiasti, veikataan norjalaista nuitten meän kisujen ulkonäöstä :) Herra on semmonen isokokonen (ei saa sanoa lihavaksi herran kuullen) pikkulaiskimus, oikia nautiskelija ja painaa reilu 6 kiloa ja neiti on hieman pienempi 3.5 kilonen, näpsäkkä ja liikkuvainen :) Molemmilla omat ihanat luonteensa :)Herra nukkuu meän välissä pitkittäin ja poikittain, tekis mieli ostaa isompi sänky, semmonen 2m kertaa 2m että kaikki mahutaan kunnolla nukkuun ko herra potkii meitä silloin ko siirtyy hieman kauemmas meistä sängyssä :)Niin siis nuitten väri :) kato nyt, miehän sanoin että voisin jaaritella vaikka kuinka meän kissoista :D niillä ruskian eri sävyjä, hieman mustaa, hieman tumman harmaata, valkosta mahassa, tassuissa, naamassa, rinnassa ja kaulalla. Emmie ossaa sanoa mikä oikea väri nimeltään mutta nuita löytyy turkista :)http://www.fluffypaws.net/8Tuossa kuva (lainattu) ja meän kissat on tuon viimisen pennun värisiä :) Tosin meillä valkosta on enemmän nuissa missä luettelin.Terkuin :)Satu

 17. S
  9.9.2011 / 21:15

  >Satu: kisuhöperöys on hyvästä! voi miten hellusilta he kuulostaa <3. ja tuon linkin kuvan oikeanpuolimmaisin kisuvauva on AIVAN IHANA!!! <3 sen laittaisin heti laukkuuni! :))kissoista on kiva höpötellä, mukavaa illanjatkoa!

 18. Anonymous
  9.9.2011 / 21:16

  >Voi ei, toivottavasti et saanu väärää kuvvaa minusta, emmie oikiasti oo kissahöperö :) Emmie niitä terkkuja käyny sanomassa varta vasten vaan herra oli minun kainalossa ja siinä sille höpötin :DTerkuin :)Satu

 19. S
  9.9.2011 / 21:39

  >Satu: voi sua :D ymmärsin kyllä toisena kissaihmisenä mitä tarkoitit :D ja pidän sua ihan samanlaisena ku itteänikin :)

 20. Anonymous
  9.9.2011 / 21:52

  >No hyvä :DMutta on teillä ihana koti! :) Niin ihanan valosa, vaalea, avara ja kaunis :) Ei malta oottaa sinun valkosen huoneen valmistumista :) Näin niinku asiasta toisseen :D ja teän kissat on sulosia :)Mukavaa viikonloppua :)-Satu-

 21. S
  9.9.2011 / 21:54

  >Satu: voi kiitos kovasti Satu <3 ihana kuulla! niin ja en minäkään malttais oottaa :))kiitos samoin!

 22. Petteri
  10.9.2011 / 10:08

  >Enpä ole taas miettinytkään, miten joskus meilläkin Ikea oli päiväretken takana. Silloin kyllä piti miettiä etukäteen mitä sieltä ostetaan, ainakin osittain. Nyt se on 10min ajomatkan päässä niin sieltä voi käydä ostamassa yhden kynttilän vaikka ;)

 23. S
  10.9.2011 / 16:02

  >Petteri: voi mä ootan sitä päivää ku se on lähempänä meitäkin! nyt on kuitenki kolme tuntia matkaa sama kumpaan Ikeaan menee… et ei ihan sitä kynttilää lähetä hakemaan vaikka mieli tekiskin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.