>Mitä tehdä sateisena syysiltana?

>

Saunoa, kylpeä, ja taas vähän saunoa :D, nauttia uusista suihkugeeleistä, kuluttaa body lotioneita että saa ostettua uusia, tehdä ranskalainen manikyyri uudella Mavalan Pink French Manicure -setillä… Käpertyä sohvannurkkaan kissojen kera kynttilänvalossa katsomaan telkkarista jokin ihana hömppäsarja tai -elokuva. Kissat on ihania ku ne on aina valmiita rentoiluhetkiin, heh!
Tässäpäs mun keskiviikkoillan suunnitelma ja nautin suunnattomasti jo pelkästä ajatuksesta!Tänään kävin etsimässä sitä mattoa tulevaan huoneeseeniIskussa oli ihana musta matto, mutta iso auts hinnan kohdalla: yli 300 €! En oo koskaan maksanu matosta noin paljon enkä maksanu nytkään, joten siellä se lepää Iskussa edelleen… Täytyy vielä jatkaa etsimistä, jospas Ikeasta löytyis sillä oon menossa sinne tällä viikollaaaaaa!!!
Haluan kuitenkin maton, joka on käytössä vuosikausia, joten jonkin verran saa maksaakin. Katsotaan nyt…


Mattoetsintöjen jälkeen löysin itseni ihanalta kosmetiikkaosastolta, oikeastaan paristakin eri liikkeestä. Silloin tällöin on ihana oikein ajan kanssa ostella kosmetiikkaa yms. Kiireessä se ei ole mukavaa. Niiden kosmetiikkahyllyjen välissä mä sainkin idean, miten tämän illan viettäisin… Muistin, että apua, kohta on joulu ja mulla on kotona body lotioneita ja ihania tuoksujakin reippaasti vielä jäljellä! Niitähän täytyy alkaa käyttää urakalla, että voi jouluna avata kääreistä uusia ;)

Nyt kesän jälkeen iho alkaa vasta enemmän kosteutusta kaivatakin, talvea kohti mentäessä iho kuivuu enemmän. Mulle tärkeää voiteissa on se, että ne imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Varsinkin käsivoiteissa tämä piirre on erittäin tärkeä, sillä en malta odottaa voiteen kuivumista ehkä minuuttia kauempaa :D. Niinpä täytyy vielä kertaalleen hehkuttaa tätä, jonka kohtaamisesta oon ikionnellinen:Tätä käsivoidettakin täytyy pian ostaa lisää! Se kulkee yleensä mun mukana paikkaan ku paikkaan. Joskus taas mukana kulkee tämä, jota tulee käytettyä silloin tällöin myös käsivoiteena:

Ihana tuoksu; Blueberry and white tea!
Kivasti piristää esim. työpäivää kun pysähtyy minuutiksi tai pariksi rasvaamaan kädet ihanan tuoksuisella voiteella <3 Tuoksusta saa sitten nauttiakin loppupäivän :)


Eilisestä postauksestani tuli mieleen, että ostanpa vaihteeksi Dovea!
Nekin on usein mun lemppareita, herkullisia tuoksuja.
En unohtanut myöskään miestä :)Täytyy malttaa käyttää vain yhtä kerrallaan! ;D


Hajuvesiä tuoksuttelin ja mietin, mitä voisin hankkia seuraavaksi… Mulla ei oikeastaan ole vain yhtä suosikkia, vaan vaihtelen tuoksuja usein. 
Tänään koin yllätyksen!
Oon nimittäin aiemminkin miettinyt ostavani Burberry Britin, mutta tuoksu ei ihan ole vienyt mukanaan. Tänään kävi toisin, sillä tuoksu ehti olla tuoksulapussa kauemmin ennen kuin haistelin sitä uudestaan ja
oh la la!
Oli pakko suihkauttaa sitä ranteeseenkin ja nyt täällä nuuhkin rannettani vähän väliä!
Jep! Tässä taitaa olla ensimmäinen rustaus joululahjatoivelistaani :P

Pakkaus vois olla kauniimpi, en suorastaan rakasta tuota Burberryn raita/ruutukuosia, mutta onneks tuoksu korvaa sen! 
Kääks, raaskiiko sitä mennäkään kylpyyn/saunaan, lähtee tämä tuoksu ranteesta pois ja jouluun on vielä matkaa…

Comments

 1. Päm
  14.9.2011 / 17:57

  >Heiii, hyvältä kuulostaa tuo saunominen ja kylpyily :)Mä oon saanu kuntoilukärpäsen ja aattelin töitten jälkeen lähtee lenkille :) JOskos sen jälkeen kans saunoilisin ja läträilisin ihanilla vartalovoiteilla :)Relaa iltaa! :)Nice to be back ;)

 2. Anttis
  14.9.2011 / 19:26

  >Kiva lukea näitä kosmetiikkapostauksia. Mistä tuota käsivoidetta saa?

 3. Sabuska
  14.9.2011 / 19:50

  >Samoja tuoksuja käytän minäkin, Burberry Brit on ihan parasta ja Body Shop Butterit on myös lemppareita. Sitä poreammetta vaan joutuu kevääseen vielä odottelemaan :-))))

 4. Anonymous
  14.9.2011 / 19:50

  >Ihanalta kuulostaa sun keskiviikko :) Täällä ollut työntäyteinen päivä.-I-

 5. Hanna
  14.9.2011 / 20:16

  >Ihana postaus! <3

 6. Marika
  14.9.2011 / 21:15

  >Mukavia syksyfiilistelyjä :) Itselleni on tullut jonkinlainen syysankeusfiilis enkä ole vielä osannut nauttia tästä syksystä, mutta toivottavasti tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Se on ihan asenteesta kiinni tottakai.

 7. anne
  14.9.2011 / 21:33

  >Maton metsästys täälläkin meneillään ja ehdottomasti haluaisin moderniin kotiimme jotain pehmeyttä kuten itämaisesta matosta. . . olen googlettanut ja etsinyt vaaleaa kaunista kuviollista mattoa (ei missään nimessä liian räikeää) HINTA on suurin este unelman toteuttamiselle "paras" löytö, kun olisi maksanut 66 000,00€ HEI HALOO!!! Toki oli silkkiä ja hulppean kokinen, mutta eihän meidän koira"kaan" kato onko matto 60 000,00 vai 60,00€ arvoinen kun päättää siihen pissiä tai oksentaa. . . jäi sitten hankkimatta :D

 8. S
  14.9.2011 / 21:56

  >Päm: kuulostaa tosi kivalta :)kivaa iltaa sullekin!Anttis: kiva että kerroit pitäväsi näistä! käsivoidetta ostan aina täältä:http://www.mydreamhome.fi/shop/product_catalog.php?c=29tosin nyt en nähny siellä tuota käsivoidetta ollenkaan, onkohan väliaikaisesti loppu. Sabuska: joo en malta oottaa et saan tuon Britin <3 ottaisin sen arkikäyttöön! Body Shopin butterit vois kyllä imeytyä nopeammin, mut aina ei voi olla ihan täydellistä ;DI: :) voimia sinne!Hanna: <3 :)

 9. S
  14.9.2011 / 22:09

  >Night at Vogue: samaa mieltä!Marika: voi ystäväiseni, voimia ja jaksamisia <3 kyllä se siitä pikkuhiljaa ku löytää ilonaiheita :)anne: voi :D :Dkyllä mä joudun mennä Iskuun ja hakee ton mun maton, sehän on ilmanen, enemmän ku ilmanen ton rinnalla :D

 10. Anonymous
  15.9.2011 / 17:25

  >Ihanan näkösiä noi voiteet, mistä noita Heathcote & Ivory tuotteita saa? Oon ite todennut yhden Lumenen käsivoiteen imeytyvän tosi nopeasti, mutta toi on paljon paremman näköinen ja varmasti myös tuoksuinen!:D Miten sä saat kulutettua noin paljon suihkugeeliä, musta tuntuu että joudun tyyliin kaatamaan viemäriin niitä että ne loppuu ja saan avata uuden joululahjapakkauksen!:D Nyt rusketuksen ihanasti kuoriutuessa kaivoin kaapista Doven Cream Oil -suihkugeelin ja oi että se oli ihanan pehmeää ja öljyistä, täytyy ostaa jatkossakin!-Suvi

 11. S
  15.9.2011 / 20:13

  >Suvi: mä ostan niitä aina täältä:mydreamhome.fikäsivoide on hetkellisesti loppunut, mutta lisää on tulossa (tarkastin asian)!heh, en mä sitä mitenkään hulluna tuhlaa, nuo suihkugeelit kestää mulla kuukausia! mutta tykkään et käytössä on kerralla 2-3 ni voi aina vaihdella tuoksua :). ja voihan sitä aina kerralla käyttää melkein kämmenellisen :Plaitanpa ton Doven tuotteen korvan taa, kiitti vinkistä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.