>KoKo-ihastus!

>

Alkuvuodesta tein postauksen Astiamietintöjä
Silloin mietiskelin, millä astioilla astiavarastojani täydentäisin. 
Nyt oon saanu myytyä muutamia ylimääräisiä astioitani ja alkaa olla aika ostaa hieman täydennystä arkiastiaston puolelle. Tavoitteena on yhtenäistää astioita siten, että tulee kiva laajempi kokonaisuus, jossa lähes kaikki astiat sopivat yhteen keskenään, ollen kuitenkin kahta tai kolmea eri sarjaa. Tällöin astiat on monikäyttöisiä eikä ehkä tarvitse aivan niiiiiin paljon erilaisia kippoja ja kuppeja. 
Paino sanalla ehkä. 

Viime helmikuussa törmäsin erittäin hyvään tarjoukseen valkoisista Teemoista, joten en voinut vastustaa kiusausta ja niin kauan mielessä olleet Teemat pääsi meille. 
Ostin tuolloin neljä kuppia ja lautasta. Mietin, että täydennän niitä myöhemmin jos haluan. 

Meillä on edelleen ne neljät kuppiparit ja niillä on hyvin pärjännyt tilanteissa, kun joku pariskunta tulee kylään tai on esim. neljän naisen kahvittelut :). 


Arabian KoKo on tullut tasaisesti mun mieleen kun olen pohtinut arkiastioita… Siis kun ei meillä oikein ole niitä! Jotain haja-astioita hankittuna sieltä sun täältä… Ja huomasin varsinkin arkiruokalautasten kohdalla et niitä on enää tosi vähän! 
V&B:n New Wave -astiastoani en halua arkisin juurikaan käyttää, no ehkä joskus harvoin kahvitellessa tms., sillä silloin juhlahetkinä ei ois mitään juhla-astiastoa ja nimenomaan astioilla haluan tuoda kattauksiin sen juhlafiiliksen. Itelleni siis :). 


Niinpä arkiastiastossa ammottaa tyhjä aukko!
Olisiko Kokosta täydennykseksi tälle saralle..?
Tosin KoKo on niin kaunis astiasto, että kelpaisi varmasti juhlahetkiinkin!
(Kuvat lainattu Arabia.fi)

Arabian KoKo-astiat tarjoavat aivan uudenlaista yhdistelyn vapautta houkuttelevin värein ja modernein muodoin.”


Valkoista ajattelin astiaston pohjaksi (ylläri). Valkoista vois sitten maustaa muutamalla väriläiskällä! Erityisesti lila ja aqua (vaaleansininen) tästä astiastosta viehättää mua. Niissä sävyissä vois hankkia muutaman mukin tai kulhon… KoKo-kulhot on tosi kauniita, upea yksinkertainen muotoilu!
Astiastosta eniten tarvisin ruokalautasia sekä juuri näitä kulhoja. 

Onko KoKoa mustana? Tein pikaselauksen netissä ja löysin sävyt blueberry ja chocolate, en täysin mustaa. 
Ihastuin tuohon ylläolevaan kuvaan, missä on valkoisia ja mustia (?) lautasia sekä piristeenä oranssia. Sopisi kyllä ihanasti näin syksyyn!

Millaisia arkiastioita teiltä löytyy?
Vai onko teillä erikseen astioita arkeen ja juhlaan?

Comments

 1. Sabuska
  5.10.2011 / 09:20

  >KoKo on kaunis eikä mun silmiin ole ainakaan koskaan osunut mustaa, siksi otin teemasta mustat :-) TUmman sininen on kyllä todella tumma. Mä sekottelen Teemaa ja Kokoa keskenään ja toimii :-)

 2. Petteri
  5.10.2011 / 09:43

  >Meiltä löytyy juuri tuota KoKoa valkoisena, aiemmin oli lilaa ja limeä, jotka saimme myytyä juuri pois. Sinullakin kuvassa olevaa limeä ei enää saa. Lila taas poistui jo vuosia sitten.Se juuri noissa värijutuissa on, että pitäisi ostaa kerralla koko astiasta, jos haluaa niitä kerätä, tuntuu "trendivärit" poistuvan vuosien päästä.KoKon lisäksi meiltäkin löytyy aika paljonkin tuota V&B New Wavea, joka on kyllä arkikäyttöön vähän turhan hienoa ;) Teema valkoisena on myös tosi kiva, mutta vaikea ehkä yhdistää noita, teemaa ja Kokoa. Teemaa on ainakin mustana, KoKoa en ole tavannut.

 3. Anonymous
  5.10.2011 / 09:44

  >Meillä käytössä on valkoista teemaa, ja joitan satunnaisia eri värejä koko-astioista,juurikin noita kulhoja ja mukeja sekä ruokalautasia.Olisi ihan kyllä hankkia lisääkin kokoa. Ja minusta nuo molemmat ovat modernin yksinkertaisia ja sopivat juhlaankin. Helppo yhdistellä muita astiastoja, koristeita jne..Itse en muista nähneeni Kokoa mustana (jokin aika sitten tein esitelmänkin ko.astiastosta, silloinkaan en törmännyt mustaan), todennäköisesti tuo kuvasi "musta" on se tummansininen, kuvavähän vääristää sävyä..

 4. Lilianna Lehdokki
  5.10.2011 / 09:44

  >Moi!Kiva, että jollain muullakin on näitä astiapohdintoja, kun mä blogissani tasaisin väliajoin näitä myös horisen :) Meillä on Arabian Illusiaa sekä lila/pinkki-kukallisena, että valkoisena. Kukalliset Illusiat ajattelin laittaa blogiini myyntiin, koska oon niihin kyllästynyt. Tilalle ajattelin KoKoa :D Just viime viikolla hiplailin KoKoja kaupassa. Mulla on jälkiruokakulhoja valkoisena ja suklaana ja viime viikolla ostin lapsille KoKon ruokalautaset, sellainen välikoko, mikä ei ole aikuisen ruokalautanen, mutta leipälautaseks mun mielestä iso. En tiedä, mikä se "virallisesti" on, mutta sopii lasten hienommaksi lautaseksi hyvin. KoKoissa kivaa on se, ettei ne ole kauhean kalliita verrattuna moniin muihin Arabian sarjoihin. Mun tietääkseni mustaa ei ole. Mä luulen, että tuossa kuvassa on Blueberry. Luulin sitä itsekin mustaksi kaupassa, mutta sopivassa valossa huomasin, että onkin sininen. Se on TOSI tumma. Täällä on pohdintaa yös, jos haluat kurkata: http://liliannalehdokki.blogspot.com/2011/03/astioita-ja-niiden-palasia.html#commentsAurinkoista päivän jatkoa!

  • Kippofani
   3.1.2015 / 10:28

   Haluaisitko myydä illusia-astioita? Olisin kiinnostunut erityisesti valkoisista ja lilakukkaisista.

 5. Outi-Hyypiön elämää
  5.10.2011 / 09:45

  >Meidän arkiastioina on just teemaa, mulla on niitä aika paljon ja tosi monessä värissä, mix and match :=)Oliivinvihreetä, turkoosia, ruskeeta ja valkoista. Nyt mielin sitä uutta harmaa-valkoista Kulkua täydennykseksi. Meillä on nuo Kokon jälkkärikulho/soppalautaset, itse en tykkää, ovat kovin kiikkerät. Paremmat on teeman vastaavat ja ihan parhaat soppalautaset on kyllä teeman ihan oikeet soppalautaset http://www.iittalahomeshopping.com/WebRoot/Iittala/Shops/iittala/4C03/6CFB/475D/2891/592D/0A28/0F08/C2DE/A016255_Teema_syv_lautanen_21_cm_turkoosi.jpgIittalan 24h:t toimii myös hyvin Teemojen kanssa, niitä ajattelin myös haalia.

 6. Aira
  5.10.2011 / 09:45

  >Tuo KoKo sarja on kyllä kaunis :). Tosin tiskikoneessa vievät ihan turhan paljon tilaa mielestäni (siis lähinnä nuo kulhot), mutta ehkäpä teillä ei sitä tarvitse niin pohtia, kuin meidän kuusi henkisessä taloudessamme :DMinun silmät väittävät, että tuossa kuvassa missä on oranssi lautanen, on alin lautanen juurikin se blueberry, tuosta toisesta en ole varma, mutta veikkaan että se on se chocolate.

 7. Anonymous
  5.10.2011 / 10:08

  >Meillä ei ole arki- ja juhla-astiastoa erikseen, vaan Teema on käytössä niin arjessa kuin juhlassakin. Juhlassa sitten extraa mm. serveteillä ja paremmilla lusikoilla. Meillä löytyy valkoista Teemaa tusina oikeastaan kaikkea:ruokalautasia, murokulhoja, keittolautasia, kahvikuppeja, teekuppeja, kupinaluslautasia ja pullalautasia. Myös muutama sellanen isompi kuppi löytyy. Ja mustia kahvikuppeja myös tusina. Ja myös niitä neliön ja suorakaiteenmuotoisia -paistilautasiksiko niitä kutsutaan- meiltä löytyy, oon ihan pullakattauksessakin käyttänyt.New Wavea löytyy kattauslautasten ja kulhojen muodossa, niiden kanssakin saa kivoja kattauksia yhdessä Teeman kanssa. Ja myös Arabian Nero-sarjan kattauslautasia meillä on mustia ja valkoisia.Koko on myös kiva sarja, mutta nyt kun mainitsit, en muista koskaan nähneeni niitä mustina! Jännää, ehkä se sarja on haluttu pitää värikkään ja leikkihenkisempänä?-I-

 8. Sari
  5.10.2011 / 10:29

  >Meillä on V&B:n New Wave astiastoa tosi paljon ja Arabian Illusia astioita aika kivasti. Näillä on pärjätty loistavasti.V&B:n New Wave on kaunis + selkeä. Illusialla saa taas väriä/kuvioita kattauksiin. Pidän valkoisista kattauksista, joita voi täydentää väriläiskillä. New Wave on ehdoton lempparini.Tosin kesällä olisi kiva juoda kahvit esim. Green Gaten kauniista kukkakupista.Pyrin siihen, että meillä muutama ns. täydellinen astiasto. En halua "hajasarjoja".

 9. Viivi
  5.10.2011 / 11:14

  >Meillä on Koko astiat arkena paitsi niitä isoja ruokalautasia emme ole halunneet, koska pohjaosa oudon pieni? Ehkä se soikea menis.Juhlalautasena iso valkoinen Teema lautanen. Siihen on niin helppo yhdistellä mitä vaan.Teeman pienemmät lautaset (harmaat) esim. välipaloille.-Lapsuudenkodissani oli Teemasarja ja aikuisena ajattelin että sitä mä en halua, olinhan satavuotta niistä syönyt. Vasta muutamia vuosia sitten tuli hankittua ja todettua että kyllä äiti oli oikeassa;) hyvä perus sarja.Niin on kyllä Kokokin eikä niin "ankara" muodoiltaan.

 10. Anu
  5.10.2011 / 11:14

  >Voi en ole piitkään aikaan täällä käynyt, mutta täällä taas! :)Meiltä löytyy tosiaan tuota Iittalan valkoista Teema sarjaa. Oli juuri outletissa tarjous: kaksi 2-laatu tuotetta yhden hinnalla. Minulla oli vielä 10€ etuseteli joten ostin yhteensä 8 astiaa ja maksoin niistä alle 30€!Juomalaseina käytämme Kartio sarjan kirkkaita isoja juomalaseja.Tarjoiluastioina suosin taas Kastehelmeä. Löysin juuri ihanat (vintage) Kastehelmi-sarjan sokerikon ja kermakon enkä malta odottaa että ne saapuvat kotiin :)

 11. Rags
  5.10.2011 / 11:24

  >Kokot on ihania! Samoin Teemat. Kivaa on juuri tuo, etta niita on niin montaa eri varia, saa pienella vaivalla ja rahalla vaihtelua aikaan. Koko-mukeista tykkaan erityisesti, ovat juuri sopivan ohuet (en tykkaa paksuista mukeista).Arkilautasina meilla valkoista Teemaa, tosin usein kaytan niita juhlapaivinakin (muulla kattauksella saa juhlavuutta aikaan), koska ne on vaan niin ihanat ja ruokakin nayttaa niissa niin hyvalta. :-) Joskus jos jaksan, otan juhlakayttoon toiset lautaset (joiden nimea en nyt muista, joku englantilainen sarja), mutta ne ovat aika painavat eivatka mahdu astianpesukoneeseen, joten usein jaa kayttamatta. Ihan kauniit ovat kylla, pitaisi useammin kayttaa…Astioita mulla on aivan hirveasti, mutta yleensa tulee kaytettya aina niita samoja.. :-)

 12. Tinsku
  5.10.2011 / 11:29

  >Kiva postaus, taas! =)Meillä on paljon valkoista Teemaa ja sitten olen ostanut muutaman punaisen ihan vaan joulua piristämään. Nyt kesän aikana tuli hankittua muutamia osia turkoosia Teemaa. Kokoja löytyy kuppeina tuossa xs-koossa, eli niitä on kuusi kappaletta, kaikki eri värejä. Saa kivasti väriä napostelupöytään tai sitten esim meksikolaisen ruoan kattaukseen. =)Itsekin pohdin Kokoja lisäksi, mutta päädyin että jatkan Teema-linjalla. Seuraavaksi hankintalistalla 4 kpl joko mustia tai sitten helmenharmaita isoja lautasia, ja kentien yksi neliölautanen tarjoilua koristamaan. Tai sitten molempia… on niin vaikea päättää. =D

 13. -Miia-
  5.10.2011 / 11:47

  >Meillä on muutama valkoinen Koko. Ne on tismalleen samaa sävyä kuin V&B:n New wave. Joten perusvalkoista Kokoa yhdistämään astiastoa ja siihen muutama värillinen Koko tuomaan väriä ja piristystä. Ovat sitten tavallaan "eri-samaa-sarjaa", hih! :)

 14. Anonymous
  5.10.2011 / 12:20

  >Moi!Olen astioissa Iittala- ja Arabia-uskollinen, lähinnä siksi, että olen opiskeluaikoina työskennellyt näiden tuotemerkkien parissa. Aikoinaan sain lahjaksi sinisen Teema-astiaston, jonka sitten myöhemmin vaihdoin valkoiseksi. Minulla on siis Teema-astiasto valkoisena niin arki-kuin juhlakäytössäkin (juhlakäytössä ovat ne pienemmät kahvikupit). Lisäksi löytyy tarjoilukäyttöön Kokoa, Origoa punaraidallisena, Egoa, Taikaa..Muotoilultaan ehdottomia suosikkejani ovat Ego- ja Koko-astiat, Egosta lähinnä kahvikupit.Teema on kyllä ollut kaikkein käytännöllisin ja en ole siihen kyllästynyt. Huomasin, että värilliset astiat vaan tuppaa kyllästyttämään jossain vaiheessa, vaikka ne ovatkin ostohetkellä kaikkien herkullisimpia. Se hyvä puoli Arabian ja Iittalan astioissa on, että niitä pystyy tosi hyvin yhdistelemään ja myös tärkeänä pointtina on valkoisten astioiden sama sävy. Täydelliseen astiastoon voi siis poimia suosikkejaan useasta eri sarjasta ja muutamia väripilkkuja mukaan.Astiat ovat kyllä ihania ja niistä riittäisi juttua vaikka kuinka!T. -M-

 15. Anonymous
  5.10.2011 / 12:25

  >Hei! Onpa jännä juttu, meilläkin on astioina valkoista Teemaa, lisäksi muutama Koko-muki, sarjat sopivat todella hyvin yhteen. Koko on tosiaan kaunis, kuten Teemakin. Ja lisäksi olen huomannut, että ovat kestäviä astioita, vielä ei näy ollenkaan kulumisen jälkiä, vaikka koneessa astiat aina pestään. Eli suosittelen! :)Sesilia

 16. Anonymous
  5.10.2011 / 12:26

  >Niin ja se unohtui kommentista, että meillä ei ole erikseen juhla-astiastoa, juhlavuus tehdään sitten muilla kattauskikoilla… ;)Sesilia

 17. Anonymous
  5.10.2011 / 12:36

  >Heippa! Meillä on kokoa ja teemaa, valkoisena ja aquana joita suosittelen lämpimästi! Olen kuitenkin ostanut teeman kulhot, koska kokot on aika kiikkeriä, pieni pohja ja korkeat reunat. Koko-kulhot on kauniimpia mutta en voisi lasten kanssa ajatellakaan noin helposti kaatuvia kulhoja. Meillä ne on käytössä kaikilla ruuilla lasten kanssa. Huippuhyvät! Valkoisena tai muumeilla :)

 18. PirjoSofia
  5.10.2011 / 12:47

  >Itsekin pidän KoKo astioista, eli ei pöllömpi valinta :-). Mustaa ei tosiaan taida olla, kävin itsekin vähän googlettelemassa. Itsellä meni muuton myötä (kesällä) astiat vaihtoon, ja uutta aletaan myös keräillä, kunhan saadaan noi isommat hankinnat alta pois ;-) (kun ei sitä lottovoittoakaan sitten tullunna )

 19. Anonymous
  5.10.2011 / 13:18

  >Astioita keittiökaappini tursuavat(samoin kotimme muutkin kaapit) :)Olen kerränyt arkiastioiksi Teemaa sinisenä ja valkoisena,muutama tuotannosta poistunut tumma harmaakin joukkoon on eksynyt. Teemaa minulla on lähes täydelliset astiastot kaikkine tarjoilukulhoineen.Egoa löytyy kahvikupit+lautaset,harmi ettei ruokalautasia ja muita osia enää valmisteta,olisi ollut hieno juhla-astiasto. Viimeisimpänä villityksenä olen hankkinut Pentikin Inkivääri sarjaa,tykkään tästäkin arkikäytössä. Myöskin (liiankin) kattava muumimuki-kokoelma löytyy kaapistani,kaikkia käytetään. Muutamia sekalaisia osia löytyy myös koko sarjasta. Kyseistä sarjaa ei ole mustava,kuva hämää :)Aikoinani ostin Paratiisi sarjaa mustavalkoisena,ajtellen että siitä tulisi juhlaan sopiva. Mieli muuttui nopeasti, kahvi- ja teekupit lautasineen on edelleen kaapeissa pölyttymässä,odottaen parempaa kotia.Juhlaan sopiva astiasto puuttuu edelleen, vaihtoehtoina on new wave,tai gray pearl villeroy&boch:lta. 24h mielyttää myös minua,mutta se(kin) on kovin arkinen. Juhlaan sopivassa astiastossa tulisi olla ripaus ylellisyyttä. Tosin täytyy muistaa että "se oikea" astiasto voi tulla vastaankin myös perusmarketeissa tai halpahallista :)TerkuinAstia-friikki

 20. Anonymous
  5.10.2011 / 15:27

  >Moikka!Muistaakseni blogissasi joku kommentoi viime kuussa, että heillä olisi Tampereella mustia kissanpentuja. Tätä viestiä en kuitenkaan onnistunut enää löytämään. :(Mistä kissaa kannattaisi kysellä? Kissan hankinta olisi ajankohtainen asia, ja väritoiveitakin olisi, joskin saisi olla ihan maatiaiskissa. KKY ja paikallinen löytöeläintarha on koluttu, ja Keltaisesta pörssistäkin on katseltu. Olisiko lisää vinkkejä? -Jenni

 21. Jaana
  5.10.2011 / 15:27

  >Itse tykkään myös noista vaaleansinisistä KoKoista. =) Täällä meilläpäin on yksi kahvila, jossa on noita KoKon mukeja erivärejä.Meillä on valkoista 24H:ta ruoka- ja leipälautaset, sekä viime vuonna ostin alesta valkoiset tee/kahvikupit. Samaa sarjaa löytyy kahviastiasto vihreänä (jota tietty ei enää valmisteta). Tuo valittiin joskus vuonna kukka ja kivi häälahjalistalle. Nyt valitsisin toisin. Siksi ostinkin tuon saman valkoisena. Juhla-astioita meillä ei erikseen ole. Juhlakahvikuppeja vähän haikailen, mutta semmoista sopuhintaista ei ole tullut vielä vastaan. Ehkä joskus saan ne mummon perintö Myrnat.. Joita siis miltei inhosin joskus, mutta kaipa sitä on jo niin vanha, että nyt ne miellyttää. =)

 22. S
  5.10.2011 / 15:31

  >Moi! täältähän löyty monta muutakin astioista pitävää, olipa mukava yllätys. itsehän rrrrrrakastan astioita <3Sabuska: jep, olin kaupoilla ja totesin kans ettei oo mustaa :). oon kans sitä mieltä et toimivat hyvin yhdessäkin! KoKo ja Teema siis. Petteri: tuota lilaa oli kyllä kaupoissa ku kävin tänään. tuota vaaleanlilaa, joka postauksessa kulhona. onko tuo limen sävy vai pistacia, jälkimmäistä ainakin saa vielä :)ja aivan totta mitä sanoit noista trendiväreistä! niitä jos haluaa astiastoon mukaan, kannattaa ne hankkia melko lyhyen ajan sisällä.Anonyymi: aivan, munki mielestä molemmat sopii sekä arkeen että juhlaan! ja juu, totesin kauppakierroksella ettei mustana ole :)Lilianna Lehdokki: mä rakastan astioita yli kaiken, joten varmasti tulee astiahöpinää täälläkin tasaisin väliajoin :). kävin tänään kaupoilla tarkemmin KoKoon tutustumassa ja voipi olla että sittenkin kallistun Teemaan! kerron lisää jossain postauksessa :)ja totta, mustana KoKoa ei saa. kiitos samoin 8)Outi: oi sullahan on ihana kokoelma Teemaa! väritkin fiksusti, sopivat tosi hyvin vaikka samaan kattaukseen; turkoosin ta oliivinvihreän toimiessa kattauksessa tehostevärinä (siis eri aikaan :D). ja kiitti ku kerroit KoKo-kulhoista! tuota ei kaupassa hokaa :)Aira: kävin tänään kaupoilla ja huomasin muutamia seikkoja tuosta KoKo-sarjasta… ehkä Teema on sittenkin meille se paras :)ja jep, ei ole mustaa, mun kone vääristää sävyjä. I: o-ou! mä kuolaan sun astioita, ihana kokoelma! mä taidan sitteki pitäytyä tuossa Teemassa, tulin siihen tulokseen kaupoilla ja nyt pari kommenttia täällä vahvisti mun mielipidettä. Sari: mäki tykkään valkoisista astioista ehkä eniten :). niihin saa niin helposti ilmettä sit muilla tavoin!Viivi: olin tänään kaupoilla tarkastelemassa astioita ja jotenki petyin niihin KoKo-ruokalautasiin, tuntuivat kömpelön suurilta! ja kuitenkin se kohta, mihin ruoka tulee, oli ihan pieni :O. mietin kans et tuleeko hankaluuksia astianpesukoneen kans ku niitä saa sit sinne tunkea… Teemaan kallistumassa olen :)Anu: heippa! :) oi sähän teit hyviä löytöjä outletista! kauniita astioita teillä!

 23. S
  5.10.2011 / 15:55

  >Rags: mulla on kans ehkä vähän liikaa astioita, mutta kun tykkään niistä niiiin kovin! täytyy miettiä josko vielä myisin jotku, ni sais vähän väljyyttä laatikoihin :Pveljelleni sain lahjoitettua joitain astioita, otti innolla vastaan :DTinsku: voi kiitos, sä oot niin mukava! :)kuulostaa tosi hyvältä sun astiat, kaikki kelpais mullekin! mäki taisin tänään kaupassa tehdä päätöksen et jatkan Teemalla. mustaa, valkoista ja helmenharmaata haaveilen :)Miia: ai onko ne samaa sävyä? ku joku tuolla kirjoitti et Teeman valkoinen ja KoKon valkoinen ois samaa sävyä… ja valkoinen Teema ja New Wave on ainakin eri sävyä keskenään, Teema ei oo niin vitivalkoinen. nooh, oli niin tai näin, tulin kaupassa johtopäätökseen et taidan jatkaa Teemalla :))M: oi oi <3 mä tykkään kans tosi paljon Egosta, mut päätin etten voi itelleni kaikenlaisia erilaisia haalia :D. mut ei sitä ikinä tiiä, ehkä jonain päivänä jos sitä vielä saa.. ;)ja oon samaa mieltä et ostohetkellä aina houkuttaa ne herkulliset värit, mut valitettavasti niihin kyllästyy :/. siks mulla onki vaikka minkävärisiä servettejä :Dastiat on kyllä ihania ja kiva puheenaihe :)Sesilia: tosi kiva kuulla et on kestäviä astioita! se on luonnollisesti tärkeää ku on hankkimassa pitkäkestoista astiastoa. kyllä mäki tota V&B:n astiastoa viikonloppuisin usein käytän, en siis tarkoita et vain muutaman kerran vuodessa. se on liian kaunis ja arvokas säilytettäväksi kaapissa :D. mut siis perusperiaatteena kuitenkin on, että vähän erilaisimmissa tilanteissa käytän niitä astioita :)Anonyymi: heippa ja kiitos kommentistasi! hyvän yksityiskohdan toit esiin, tuota ei tosiaan kaupassa vielä voi tietää! vasta käytön kautta :)PirjoSofia: voi että sulla on tämä ihanuus sitten vasta edessä :) mukavia astiamietintöjä sitten kun sen aika on!Astia-friikki: sullahan löytyy vaikka mitä :). oon innoissani noista Teemoista nyt, taidan sittenkin kallistua niiden puoleen!tsemppiä sulle juhla-astiaston etsintään :)Jenni: moi Jenni! voi apua, tiäkkö mulla ei oo mitään muistikuvaa tuommosesta asiasta :O. ja luulen kyllä että muistaisin kaikki puheet kissanpennuista :Dvoikohan olla et se keskustelu on käyty jossain toisessa blogissa?voit laittaa ihan lehteen ilmoituksen tai kauppojen ilmoitustauluille! ja puskaradio on noissa asioissa myös tosi tehokas :)Jaana: voi mua alko naurattaan nuo Myrnat, munki mummu on niitä mulle antamassa :D. sanohan mummulle et antais nyt jo osan :))

 24. Aikku
  5.10.2011 / 17:10

  >Mulla löytyy sekalainen seurakunta astioita: Arabian Arcticaa löytyy arkiastiastona sekä kahvitteluun, Teemaa parempiin kattauksiin valkoisena sekä jouluksi muutamia punaisia, kuppeina myös pari turkoosia. Kokoa mäkin myös mietin, mut tulin tulokseen, et se on liian kiikkerää mulle:)Muumimukeja löytyy ja myös muutamia Greengaten kuppeja kahvitteluun. Lasitki on sekalaista: Ainoa, Otetta ja Vernaa… Tuo New Waveki on alkanu kiinnostaa vähän parempiin kattauksiin itelle iloksi:)

 25. -Miia-
  5.10.2011 / 18:54

  >En tiedä teemasta ja kokosta mutta New wave ja kokon valkoinen on ainakin omassa kaapissa AIVAN TISMALLEEN SAMAA VALKOISEN SÄVYÄ! :) Voihan toki olla että Koko on vaihtanut sävyä jossain vaiheessa. Omat Kokomme ovat vajaa 2-vuotta vanhoja. New wavet ovat max vuoden ikäisiä. Omaan silmään Teemä on aina näyttänyt hivenen kermaiselta, tiedä sitten miten asia oikeasti on… :)

 26. S
  5.10.2011 / 19:17

  >Aikku: turkoosit Teeman kupit ois ihanat kyllä! :)tuo kiikkeryys KoKossa on yks syy, miksi kallistun Teemaan…Miia: vertasin vierekkäin Teemaa ja New Wavea, tosi lähekkäin on sävyt. New Wave vaan kirkkaamman valkoinen.

 27. Anonymous
  5.10.2011 / 19:56

  >Tuossa kuvassa tuo tumma on ainakin mun näytöllä ihan selkeesti se ruskea. Meillä löytyy koko astiasto tuota KoKoa aika monessakin värissä. Varsinkin nuo xs-kulhot on ihanan värisiä ja mukavaa on myös se että ne pienet espressokuppeihin sopivat lautaset menevät kivasti kansista sekä noihin kulhoihin että molempiin mukeihin..Meillä ainakin käytetään aika usein niitä pienempiä ruokalautasia ihan aikuistenkin ruokalautasina koska ne isot lautaset aiheuttavat sen että tulee ahmittua liikaa ruokaa kun sitä kerran niin paljon lautaselle mahtuu :D

 28. gone to the beach
  5.10.2011 / 20:31

  >Teemaa täälläkin, valkoista:). Meillä on myös Arabiaa. Paratiisia olen ajatellut useaan otteeseen alkavani keräillä. Noihin Koko astioihin en ole koskaan ollut erityisen innostunut, paitsi nykyään sarjan jälkiruokakulhoihin (tai millä nimellä niitä virallisesti kutsutaan). Ne olisi niin sopivia viili,-jogurtti-, jäätelö ym.tarjoiluun.Hei niin piti sanoman, kisukuvat oli IHANIA.

 29. Anonymous
  5.10.2011 / 21:02

  >Ystävälläni on paljon Kokoa, mutta ei kuulemma pidä siitä, että isot lautaset keikkuvat, sillä se osa, joka koskettaa pöytään on suhteessa liian pieni. Kannattaa siis testailla ennen kuin ostat ison kasan, näin vinkkinä vaan :)

 30. Jaana
  5.10.2011 / 21:08

  >S: Mun mummo on valitettavasti jo edesmennyt ja ne Myrnat on mun vanhemmilla. Villi veikkaus on, ettei äiti anna niitä mulle… =)

 31. Meän Satu
  5.10.2011 / 21:50

  >Ihana postaus :) Kyllä tuo valkonen Teema vaan on niin kaunis ja yksinkertasen tyylikäs ja juhlava :) Väriähän saa niistä syötävistä, mitä laittaa esille niihin (makeat leivonnaiset jne) ja ruuista :) Ja serveteillä tietekki ja pikkulusikoilla eri näköseksi :) Vaikka ohan nyt muotia yhistellä eri sarjoja ja värejä keskenään, joka onki kiva idea :) Saa erilaisia kattauksia jos ei aina halua samanlaista :)Meillä on valkosena Teemaa ja sitte kahvimukeina Pentikin Saaga-poromukeja ja muutama muuki astia tuota Saagaa :) Oohammie Lapista lähtösin, lievittää hieman Lappi-ikävää ko juo kahavit Poro-mukeista :) Vielä on Saaga-sarjan kerräys kesken :)Sitte on mummolta saatu tummansininen Kilta-sarja jostaki vuojelta pipo, oisko 50-luvulta? :) ja erittäin hyvässä kunnossa ovat kaikki vieläki vaikka monta kymmentä vuotta vanhoja ja pestään astiapesukonneessa :) Harmittaa vaan se tummansininen väri mutta ei auta valittaa, ohan se sarja sentäs jo melekein antiikkia, no retroa ainaki, vai Vintagea :)Arkiastioina on ihan Ikean Dinera-astiasto vaaleana :) mutta muuttuu Saaga-sarjan kasvettua, toki käytetään tuo Ikea-astiasto loppuun asti ettei hyvvää laiteta pois :)Oi, valkonen ja turkoosi Teema nam mikä yhistelmä ja sopis teille ko nenä päähän :)

 32. Anne
  5.10.2011 / 22:32

  >Meillä on arkikäytössä Pentikin Ainoa niin ruokailussa kuin kahvittelussakin. Tai no mukit löytyy, niistä kahvikupeista en tykkää. Lisäksi on muumimukit. Lapsilla myös muumikulhot jokapäiväisessä käytössä.Juhlakäytössä kahvitteluun on Arabian Lumi -sarjaa ja siitä tykkään! Pitäisi vielä pari teemukia hommata. Pari ruokalautastakin löytyy, mutta on olleet ihan tarjoilukäytössä. Pitäis hommata lisää niin vois joskus ihan syödäkin sit "juhlavammin" :)

 33. Inanaa
  5.10.2011 / 22:47

  >Heh, kaikilla on Teemaa, KoKoa, V&B:ta :) Mulla on ollut yksinkertaisesti Sara La Fountainen Marokko-sarjaa ja nyt uuden sisustuksen myötä siirtymässä siitä pois. Olen ostanut tilalle valkoista House-astiastoa. Househan on se S-ryhmän oma merkki. Toistaiseksi olen saanut kasaan vain kahvikupit ja kulhot. Kahvikupit muistuttaa hieman Teemaa. Lisäksi on sekalainen kokoelma Muumi-mukeja.

 34. Anonymous
  5.10.2011 / 23:50

  >moikkaen tiedä missä hinnoissa koko-astiat yleensä kauupassa liikkuvat (joten en tiedä onko tarjouksesta iloa), kun itse olen vannoutunut teema-fani, mutta vinkiksi vain että huomenna (6.10.) saa iittalan myymälöissä ja netissä kaikista tuotteista -20 % (:-riikka

 35. Suikka
  6.10.2011 / 07:53

  >Meiltä löytyy arkikäytöstä myöskin teemaa, pääosin valkoista, muutama tumman sininen ja vihreä on eksyny lautaspinoihin. Mukeja löytyy valkoisten lisäksi myös keltaisina, jotka ei omaa silmää laisinkaan, en oo vaan saanu vielä laitettua niitä myyntiinkään..Meiltä löytyvä ns. parempi astiasto on Arabian Lumi-astiasto. V&B:n New wave olis ollu myös oma suosikki, mutta mies pisti kovasti vastaan. Halusin valkoisen astiaston, eikä sopivaa meinannu millään löytyä. Lumi oli hyvä kompromissi silloin ja nyt käytössä täytyy sanoa että pidän siitä kovasti. Ainut negatiivinen osa on kermakko, tilavuus on surkean pieni ja siitä on todella huono kaataa, mutta nättihän se on ;)

 36. Tinsku
  6.10.2011 / 09:50

  >Ja tuli muuten mieleen että Teeman kanssa sopii mielestäni loistavasti Kivi-tuikut! Niitähän sinullakin on jo muutama… =D Meiltä löytyy niitäkin vaikka mitä värejä, ja ne antaa kivasti väriä ihan siihen valkoiseen Teema-kattaukseen. =)

 37. S
  6.10.2011 / 10:13

  >Anonyymi: ok, näytöstä on paljon kiinni värisävyt :). täytyypä katella kuvaa toiselta koneeltani!KoKoa on kyllä herkullisissa väreissä :Pgone to the beach: mäki kallistun Teemaan. useat on sanonu täälläkin noista KoKo-kulhoista, et ovat kiikkeriä. joten kannattaa varmaan jollain tavoin kaupassa testailla ;D ja kiitti kisukehuista <3Anonyymi: kiitos paljon vinkistä, erittäin hyödyllinen sellainen! tuo onkin yks syy miks kallistun Teemaan :)Jaana: ai, voi surku <3Meän Satu: niin mäkin sen ajattelen et tarjoiltavista tulee tarpeeksi väriä. samoin servetein, tabletein/kaitaliinoin, kukin ja kynttilöin saa väriä kattauksiin :)oon muuten monesti törmänny tuohon miten vanhat astiastot on niitä kaikkein kestävimpiä!

 38. S
  6.10.2011 / 10:26

  >Anne: meidän koti taitaa olla niitä harvoja, joissa ei oo ainuttakaan Muumimukia :D. googletin Lumi-sarjan, näytti kauniilta!Inanaa: niin tai sit vaan sellaset, joilla on juuri noita, on jättäny kommentin :). oon ite monesti huomannu hiplailevani House-sarjan tuotteita, ovat ihania!!riikka: ahaa okei hyvä tietää :)). Teemaa aion minäkin alkaa nyt keräämään, aluksi ruokalautasina ja kulhoina :) täytyypä piipahtaa tuolla nettisivulla :PSuikka: mä oon joskus sillon ku sitä keltaista Teemaa vielä myytiin, ihastellu sitä kaupoissa! se on sellanen ihanan keltainen, ei niin peruskeltainen vaan hieman vaaleampi, kaunis! sehän sopii ihanasti kesäkattauksiin :) esim. mustan ja valkoisen piristykseksi!googletinkin tuon Lumi-astiaston, oli kaunis. mä aloin kerätä New Wavea ihan mun ja miehen alkutaipaleella, 4-5 vuotta sitte. mieheltä en ees kysyny, shame on me!Tinsku: voi sinäpä sen sanoit!!! niin sopiikin ja usko tai älä niin eilen join teeni Teema-mukista Kivi-tuikkujen valaistessa :D (kuvia löytyy todisteeksi). ostin eilen pari uutta Kivi-tuikkua mun kokoelmaani :))

 39. rekku
  6.10.2011 / 10:30

  >meillä ilmenee astioiden sekamelskaa kaapeissa, mikään ei oikeen soinnu yhteen. nyt uuteen asuntoon muuttaessa päätimme että ''yhtenäistetään'' kaapin sisältö. Näistä en luovu: Iittalan ''sammaleenvihreä?''(en muista sävyn nimeä) Verna sarjasta löytyy 8 kpl laseja ja mustikansävyisiä jalallisia jälkiruokakulhoja 4. seuraavana tulee keräämäni sarja arabian paratiisia värillisenä jota yritän kasvattaa ''juhla''astiasto-komeuteen asti :) nyt alennuksesta mies kävi ostamassa 6 kpl iittalan harmaita teema-lautasia ja hyvältä näyttää jos saatais siitä kerättyä harmaa arkiastiasto :) ai ja vielä löytyy teeman punaisia mukeja myös 6.. en edes mainitse ikean ja halpahallin kirjoa jotka lähtevät etsimään uusia ulottuvuuksia vaikka SPR:n Kontista :DTuota KoKo sarjaa olen ihastellut jo tovin, upea muotoilu, kannatan ;) siskolleni ostimme äitini kanssa KoKo sarjaa oranssia turkoosia vihreää ja siihen Hackmannin Flirt aterinsarjan, Nam :3

 40. Tinsku
  6.10.2011 / 10:32

  >Ajattelinkin että olet varmaan jo testannut Teeman ja Kivi-tuikut! =) Tuollainen yksinkertaisen kaunis muotoilu on kyllä upean näköistä ja niin helposti yhdisteltävää, eli voi miksailla eri sarjoja aika huoletta. =) Mä vaan niiiiiiiin odotan että meidän talo valmistuu ja pääsen laittamaan kaikki paikalleen; pää pursuaa ideoita. =)

 41. S
  6.10.2011 / 11:47

  >rekku: voi ne harmaat Teemat ihastuttaa muakin :). mietinkin kuumeisesti, mitä osaa ostan helmenharmaana, se on niin kaunis sävy! aion hylätä tosiaan tuon KoKon, päätin niin monestakin syystä ja alan haalia lisää Teemaa :)Tinsku: juurikin noin! heh, muistan hyvin tuon tunteen ku ei malttais oottaa :). mut kyllä se hetki piakkoin koittaa, koita nauttia näistäkin hetkistä :)

 42. Inanaa
  7.10.2011 / 00:48

  >Jep, mä tykästyin siihen sarjaan, kun on kuitenkin pitkälti samantyyppinen kuin Teemat yms. Selkeä linjoiltaan ja ihan sopuhintainen. Vielä kun saisi ne leipä- ja ruokalautaset. Syviä lautasia en aio edes hankkia, kulhot on keittoihin yms. paljon käytännöllisempiä. :)

 43. S
  7.10.2011 / 09:27

  >Anonyymi: kommenttisi oli joutunut roskapostilaatikkoon, josta vahingossa sen deletoin. muistan, että mainitsit jotain noista Iittalan merkeistä. voitko ymmärtää, et mä ihan tykkään niistä, siinä syy! jos ne lähtee koneessa, ne lähtee, mut ite en niitä irrota. ainoastaan jos joku kulma alkaa pikkasenkaan repsottaa. mut mulla ei sun tavoin ole mitään hienostelutarvetta :D. ei tulis mieleenkään, mitä hienostelua on perusteemoissa :D. tai astioissa ylipäätään…tässä hyvä esimerkki!:jos mulla ois joku kuviollinen Teema-muki, esim. Muumi-muki, poistaisin merkin. mutta koska Teema on näin yksivärinen, siihen sopii tuo merkki pisteenä iin päälle!makuasioita, en ymmärrä miks joku jaksaa näistä elämääkin suuremmista asioista höpöttää.Inanaa: hyvä pointti tuosta syvistä lautasista, laitanpa itekki mietintään noiden Teemojen kohdalla!!

 44. Anonymous
  7.10.2011 / 19:34

  >Meillä "jyrää" kanssa teema astiat. Valkoisia ja oliivin vihreitä suurin osa (vihreiden valmistus lopetettu) Teema mukeista löytyy punaista , valkoista,keltaista, rakkaus muumi mukeja (noi on kaikki saatu lahjaksi) Muuten olisin pysynyt vihreässä ja valkoisessa :) T: Niina ja 4kisua

 45. S
  7.10.2011 / 20:01

  >Niina ja 4kisua: saapa nähdä milloin mä käyn ostamassa ekan satsin Teemoja (siis noiden kuppien lisäksi) :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.