>Pientä muutosta olohuoneessa

>

Aiemminhan täällä meidän olohuoneessa näytti tältä:

En tarkkaan tiennyt mikä mua olkkarissa häiritsi, kunnes kaappeja järjestellessäni huomasin et ne on nuo Beståt! Niinpä siirsin miehen avustuksella sohvaseinustalta matalamman Bestån tv-seinustalle, toisen samanmoisen päälle. 
Lisäksi laitoin sohvaseinustalle jääneeseen korkeampaan tasoon samanlaiset alumiinijalat kuin tv-seinustan tasoissa on. Imurointikin on näin huomattavasti helpompaa!

Nyt näyttää mielestäni paremmalta, sain ikään kuin pätkittyä tuota pitkää seinää osiin. 

Tykkään myös, että samassa tilassa on erikorkuisia huonekaluja. Lähes samankorkuiset Beståt rinnatusten näytti jotenkin liian laimealta. 

Pienesineisiin ei kannata sen kummemmin huomiota kiinnittää, ne on jo vaihtuneet ja varmasti tulevat vaihtumaankin tasaisin väliajoin :). Kaiuttimet on tässä kuvassa vielä vähän hölmösti telkkarin takana ;)

 Mitään huonekaluja ei siis tullut lisää, mutta hassua on se, että tavarat asettui näihin uusiksi järjesteltyihin kaappeihin niin hyvin, että niissä on jopa tyhjää tilaa! Näin ei ollut ennen!

Kaappien järjesteleminen on kyllä niin mukavaa puuhaa! Siihen ryhtyminen joskus tai useimmiten laiskottaa, mutta itse järjesteleminen ja lopputuloksen ihasteleminen on i h a n a a !
Seuraavaksi mulla on järjesteltävänä eteisen liukuovikaapisto, sen jälkeen onkin sit kaikki kaapit käyny läpi syyssiivouksen! (Vaatehuone odottaa vielä vuoroaan…)

Mies on puuhaillu viime aikoina jotain uutta meidän pihalla, jonne on sen ansiosta ilmestyny uusi rakennus…
Tuleekohan siitä pyöreäikkunainen pihasauna? ;)Söpö ku mikä!
Voin näyttää parempia kuvia joku päivä, jos haluatte :)

Comments

 1. Tinsku
  6.10.2011 / 10:05

  >Ihana! Taas… =D Periaatteessa pienellä muutoksella kuitenkin suuri vaikutus. Tykkään! =)

 2. Sirja
  6.10.2011 / 10:09

  >Tosi hyvä muutos! :) Ja tottakai halutaan nähdä tuosta söpöstä piharakennuksesta kuvia!

 3. Soile
  6.10.2011 / 10:09

  >Tuli kyllä parempi järjestys noin….ehkä se sohvan vieressä ollut Bestå oli vähän liian pitkulainen pitkän sohvan vieressä…Ihana on teidän olkkari, niin valoisa!

 4. Hanna ★
  6.10.2011 / 10:13

  >Mä olen miettinyt, että pitäis tehdä vaatehuoneeseen sellainen "kaikki pihalle ja vain osa takaisin" siivous. Heittää kylmästi kierrätykseen kaikki mitä ei tule käytettyä, saisi sitten nätimmin esille ne vaatteet, joita oikeasti käyttää.

 5. Rags
  6.10.2011 / 10:27

  >Oi, kun kiva muutos! Mua ei "hairinnyt" se edellinenkaan, mutta tama on kuitenkin parempi! :-)Kiva kun pienilla muutoksilla saa ihan erilaisen ilmeen aikaan! (Jos ei oteta huonekalujeen siirtelya huomioon..)Aika ihana tuo Prinsessan sanky… :-)Ja ilman muuta halutaan nahda kuvia!!

 6. mapela
  6.10.2011 / 10:27

  >Kivalta näyttää nuo Beståt noin! Varsinkin nuo alumiinijalat saivat aikaan huomattavan "kasvojen kohotuksen" =)Mikähän siinä onkin että aina näin syksyisin iskee kaappien järjestelyvimma!?

 7. Anonymous
  6.10.2011 / 11:00

  >Hei!Kiva muutos! Yks kysymys teidän matosta, onko se yks iso vai kaksi pienempää yhdessä? Mun pitäis saada iiiiso matto meidän olkkariin, mutta ajattelin, että olis käytännöllisempää laittaa kaks nukkamattoa vierekkäin. Mietin vaan, että jääkö rajakohta häiritsevästi näkyviin..Ja lisää kuvia teidän piharakennuksesta! :)T. -M-

 8. Anonymous
  6.10.2011 / 11:27

  >Hei, hieno – tosi kiva muutos! Ei muakaan edellinen järjestyskään mitenkään silmään ottanut, mut nyt kun näkee nää kaks vierekkäin, niin onhan tuo uus järjestys paljon kivampi. Jotenkin paljon ryhdikkäämmän näköisiksikin muuttuivat nuo Beståt. Kätevä sarja, kun on noin helposti muunneltavissa ja ilme muuttuu heti. Ja edelleen ihastelen tuota teidän sohvapöytää!-I-

 9. Hanna
  6.10.2011 / 12:30

  >Muutos ku muutos piristaa kummasti. Teidan olohuone on kylla tosi natti!

 10. Sandra
  6.10.2011 / 12:43

  >Paremmalta näyttää noin ja halvaksi tuli sun muutos :)Ihanasti noi auringonsäteet tulee tuolsta ikkunoista. On tosi paljon ihaillu tuota sun divaaninurkkausta ja erityisesti noita ikkunoita ja oonki päättäny että samanlaiset ikkunat tulee joskus!Oisko halakoliiteri tuolla pihan perällä? ;)

 11. Marika
  6.10.2011 / 12:50

  >Minuakaan ei todellakaan häirinnyt edellinen järjestys mutta nyt kun näin tämän uuden, niin se on kyllä paljon parempi näin. Todella paljon tulee tilaan ilmettä ja muutosta noin pienellä vaivalla.Voisit heittää tännekin vähän sitä kaappienjärjestelyinnostusta ;) Ehkä vielä joku päivä minäkin innostun…Mitähän sieltä pihalta paljastuukaan :) Laita vaan uusia kuvia.

 12. S
  6.10.2011 / 13:33

  >Tinsku: kiitos Tinsku ja nimenomaan pieni muutos, mutta suuri vaikutus :))Sirja: kiitti Sirja ja kuvia tulee joku päivä! :)Soile: niin sitä just mäki aina kattelin, jotenki häiritsi mut en sen kummemmin asiaan ehtiny paneutua, kunnes nyt :). ja kiitos!Hanna★: voi mulla on just tuo sama eessä :/. oon miettiny tuota oikeesti jo monta kuukautta mut en oo ehtiny/jaksanu vielä ryhtyä puuhaan. oon tehny kaikki muut eka :D. vaatehuone on työläin ja aikaa vievin… tosin vein mä kesällä pari pussillista vaatetta SPR:n kirppikselle :)Rags: voi kiitos ja kiva kuulla ettei edellinen häirinnyt :)joo olkkari on kyllä tuntunu ihan erilaiselta nyt, kiva! tuo sänky on viime viikkoina ollu tosi vähällä käytöllä, ehkä siirrän sen hetkeksi pois ja sit taas takas ni neiti hokaa sen ;). tosin ei kyllä ole sylin voittanutta <3mapela: hei totta! jalat kyllä toi sen pisteen iin päälle eikä enää oo sitä kamalaa pölyä alleen kerääjää!en tiiä mikä on, jotenki varmaan siks ku kesällä ei halua sisällä kovinkaan paljoa häärätä ni kaapit pursuilee ties mitä eikä järjestyksestä niissä voi edes puhua :D

 13. S
  6.10.2011 / 13:40

  >M: kaksi mattoa on ku en tiiä mistä sais sellasen ihmisen joka veis semmosen jättiläismaton ulos ja tamppais sen :D. tosiaanki käytännöllisempi näin! saumakohtia ei juurikaan näin nukkamatossa nää, noi karvat peittää sen tehokkaasti :). ja varsinkin jos matto ei luista lattialla, sauma pysyy hyvin piilossa. ulkokuvia tulossa jonain päivänä :)I: kiitos paljon kivasta kommentista :). oon täysin samaa mieltä sun kans noista kaikista mitä sanoit!Hanna: totta! ja kiitos Hanna :)Sandra: kiva ja eikö vain tullutkin halvaks :). nuo auringonsäteet muuten näyttää ihanasti myös mun laiskuuden ikkunanpesussa :Dmäki tykkään tuosta ikkunanurkkauksesta, tulee rauhoittava olo ku kattelee sitä ja ikkunanäkymää :)Marika: kiitos Marika ja kiva ettei suakaan häirinny aiempi :). laitan joku päivä kuvia pihalta :)

 14. New England Rose
  6.10.2011 / 13:59

  >Toimiva muutos todellakin. Muutenkin pidän eleettömästä ja "kylmän viileästä" tyylistäsi tosi paljon <3 Rentouttavaa viikonloppua toivotteleeNew England Rose blogista Valkeat Unelmat

 15. Anonymous
  6.10.2011 / 15:18

  >Hei!Oikein kiva ja onnistunut muutos. Joskus sitä ei vaan heti hoksaa mikä asia häiritsee sisustuksessa, mutta kun sen keksii niin se kyllä tuntuu mukavalta :)Tykkään teidän lattiaan asti ulottuvista ikkunoista ihan mielettömän paljon! Voin kuvitella itseni istumaan tuonne sohvan nurkkaan ja katselemaan rauhoittavaa maisemaa, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan. Aivan ihana!!!Marde

 16. Terhi
  6.10.2011 / 15:34

  >Tykkään!! :) Todella iso vaikutus pienillä muutoksilla. Näyttää tosiaan jotenkin oikealta nyt.

 17. Villiina
  6.10.2011 / 19:19

  >Näyttää selvästi paremmalta kuin ennen. Sulla on tosi kauniita juttuja tuolla olohuoneessa, kuten esimerkiksi tuo hauska jalkalamppu. :)

 18. Avsa
  6.10.2011 / 21:03

  >Olohuoneesi on aivan äärettömän kaunis ja tuo hyllymuutos vain oaransi sitä. Asia, mitä jäin vielä kaipaamaan on jonkinlainen "rosoisuus" muutoin pelkistettyyn linjaan. Hetken kuvia katseltuani, mietin, että saisitko tuotua palan tuota kaunista luontoa sisälle olohuoneeseen. Se toisi luonnetta ja lämpöä olkkariin ja samalla ikkunoiden maisema yhdistyisi sisätiloihin. En osaa kylläkään sanoa, mitä se konkreettisesti olisi.Tämä oli vain idea jo ennestään kauniiseen tilaan.

 19. Meän Satu
  6.10.2011 / 23:01

  >On kyllä parempi muutos nyt vaikkei se edellinenkään ottanu silimään :) Jotenki ryhdikäs on :) Ja ko korkiat huoneet, soppii just nuin hyvin :) Ja sitte jos kyllästyttää niin heleppo vaihtaa taas uuenlaista järjestystä :) Tuo Bestå on kyllä monipuolinen järjestelmä :) Mie kans ihhailen tuota teän ikkunanurkkausta :) Ihanan isot ikkunat, ihana vaihtuva maisemataulu :) Tottakai halutaan nähä kuvia :) Siittä tullee ihan varmasti kisuille ulkorakennus johon ne pääsee kylymiä ilimoja pakkoon :)Ihanaa ja rentouttavvaa tulevaa viikonloppua :)

 20. S
  7.10.2011 / 09:16

  >New England Rose: voi kiitos, tosi kauniisti sanottu! ihanaa viikonloppua sinulle :)Marde: kiitos Marde mieltä lämmittävästä kommentista :). olkkarin ikkunat on kyllä ihanat ku maisema näkyy sisälle kauas asti, tuntuu ja näyttää kivalta :)Terhi: kiitos Terhi, mukava kuulla :))Villiina: kiitos kiitos :). voi tarkoitatko mun Soihtua <3Avsa: kiitti! mä en kaipaa tuota sun kuvailemaa rosoisuutta olkkariin ja oon ihan eri mieltä muutenki tuosta asiasta :). mun mielestä luonto yhdistyy jo sisätiloihin nimenomaan noiden suurten ikkunoiden ansiosta. ja haluan et luonnolle löytyy vastapainoa ja vastakohtaa tällaisesta ei-rosoisesta olohuoneesta. Meän Satu: kiitos, kiva kuulla :)). tuo maisemataulu on kyllä niin ihana, odotan jo sitä aamua ku on eka kerran lumi maassa ja herään aamulla, se näky on huikea <3kiitos, kivaa viikonloppua sinnekin!

 21. Anonymous
  15.10.2011 / 11:07

  >Mikä tuo valkoinen tuoli on? Ihana olohuone!

 22. S
  15.10.2011 / 11:13

  >Anonyymi: se on Flower-tuoli, ja kiitos :)

 23. Anonymous
  22.10.2011 / 20:07

  >Ihana olohuone! Löysin tänään tämän blogin ja tykkään kovasti. Kauhea sisustusvimma iski :-)

 24. S
  22.10.2011 / 21:04

  >Anonyymi: voi kiitos :) kiva että löysit tänne ja tykkäät, tervetuloa!

 25. Anonymous
  24.10.2011 / 10:18

  >Hei! Olen seurannut blogiasi ja tämä on aivan ihana <3 Kysyisin mistä olohuoneen verhosi on ostettu? Teillä on kaunis koti ja jutuistasi saa inspiraatiota laittaa omaakin kotia :)

 26. S
  24.10.2011 / 10:24

  >Anonyymi: moi kiitos sulle ihanasta kommentista <3 kiva et viihdyt täällä :)olohuoneen verhot teetin yhdessä liikkeessä, kangas on ihanaa kiiltävää ja hieman kahisevaa taftia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.