>Vapaapäivinä

>

Tämä viikko on poikkeuksellinen, sillä vietän vapaapäiviä sekä arkena että viikonloppuna!
Viikonloppuvapaa siis tiedossa ja oon niiiiiin täynnä intoa ja onnellisuutta!
Meillä on miehen kans piiiiitkästä aikaa tiedossa yhteisiä vapaapäiviä, viimeiset yhteiset vapaapäivät vietimme Sisiliassa ja siitä on kauan!
Vaikka viikonlopuissa on se aivan oma fiiliksensä, pidän myöskin arkivapaapäivistä.
Silloin saa jotenkin eri tavalla asioita hoidettua ja ne arkivapaat tuntuu usein erityisen pitkiltä, mikä on luonnollisesti mahtavaa :)

Joskus tuollaisina vapaapäivinä tykkään käydä yksin kaupungilla; ostoksilla, kampaajalla & lounaalla. Tällaisen päivän vietin tällä viikolla!
Toki shoppailu ystävän kanssa on ihan omaa luokkaansa, mut välillä sitä on kiva tehdä yksinkin.
Ostoskassien kanssa kotiuduttua oli ihana juoda kuppi lämmintä teetä.

Eikä mitä tahansa teetä, vaan mulle uutta vaniljateetä (kiitos lukijalle vinkistä!)

Joku varmaan muistaakin miten ostin ensimmäiset Kivi-tuikkuni vasta viime syksynä. 
En ymmärrä miten saatoin olla niin kauan ilman. Nyt ne on ihan lemppareita!

Nyt omistan niitä tusinan: kirkkaita, mattakirkkaita, joulunpunaisia sekä uutukaisena viikolla ostamani harmaa kaksikko ♥

Tässä huoneessa on kiva kynttilänvalossa nauttia kuppi teetä ja katsella samalla vaikka jotain sisustusohjelmaa tai lukea blogeja :)

Töiden jälkeen taidan poiketa kukkaostoksilla näin viikonlopun kunniaksi. Ihanaa saada kauniita kukkia kotia sulostuttamaan, pitkästä aikaa. Illalla vois viettää vaikka leffailtaa!

Teille toivottelen oikein superihananloistavanmahtavaa viikonloppua!
Nautitaan :))Comments

 1. Padmerine
  7.10.2011 / 09:39

  >Nauttikaa <3 Ja ihanaa viikonloppua teillekin!

 2. Niina
  7.10.2011 / 10:10

  >Viikkovapaapäivät on kyllä tosi ihania!Juuri eilen sellaista vietin ja postasinkin siitä!:)Ne päivät tuntuu aina jotenkin ihanan pitkiltä!Mukavaa viikonloppua!

 3. Rags
  7.10.2011 / 10:41

  >Superihananloistavanmahtavaa viikonloppua sullekin!:-)Kivi-tuikut on ihania!! En makaan ymmarra, miten olet nain kauan voinut olla ilman niita!! :-DKauniita, tunnelmallisia kuvia, nyt maistuisi kuppi teeta! :-)

 4. Anonymous
  7.10.2011 / 10:42

  >Moi! Juuri tuollaisista laatuaikapäivistä saa sitä energiaa :) Kiva postaus – niin tärkeää ottaa välillä sitä aikaa vain itselleen, herkutella ja tehdä ihan mitä lystää :) Nautinnollista viikonvaihdetta ja terkkuja karvapalleroille (kuvia pliis)t. Äippä

 5. Marika
  7.10.2011 / 11:26

  >Viettäkäähän piiitkä ja nautinnollinen viikonloppu :) Todella mukavaa, että pääsette pitkästä aikaa viettämään sitä yhdessä. Tykkäsin itsekin kyllä kovasti myös arkivapaista edellisessä työssä, silloin sai oikeasti tosi paljon aikaan ja päivä tuntui tosi pitkältä, paljon pidemmältä kuin vastaava työpäivä. Hassua, luulisi että olisi ollut toisinpäin.Vaniljatee on minunkin yksi lemppareista, tykkään kovasti myös Keisarin Morsian ja Tiikerin Päiväuni -teestä. Jotain näistä minulta löytyy aina, aamu ei lähde käyntiin ilman höyryävää kupillista hyvää teetä.

 6. S.C.
  7.10.2011 / 14:10

  >Ihania kuvia ja noi tuikut on niin parhaita. Itellani on 2 harmaata ja tykkaan muutenkin taalla lontoon kodissani mahdollisimman paljon et on suomalaista iittalaa/marimekkoa!Ihanaa v.loppua sinne =)http://iseesc.blogspot.com/

 7. Onnen Omenia
  7.10.2011 / 14:33

  >Mukavia vapaita! Itsekin vuorotyötä jo muutaman vuoden tehneenä tiedän kyllä tunteen :)

 8. Anonymous
  7.10.2011 / 18:05

  >Ihania ja leppoisia yhteisiä vapaapäiviä teille ja raitakavereille <3-I-

 9. S
  7.10.2011 / 20:00

  >Padmerine: kyllä! kiitos paljon <3Niina: niinpä! iiiihanan pitkiä arkivapaat :) kiitos <3Rags: hih, kiitos <3. joo en jotenki aiemmin ollu Kivi-tuikkuja sillä silmällä ajatellu, siinä taitaa olla syy ;)Äippä: nimenomaan noin! ja kiitos paljon, kuvia kisuistakin tulee taas joku päivä :DMarika: arkivapaat on kyllä helmiä silloin tällöin <3 kiitos toivotuksista, nautimme kyllä! :) tosin vähän näyttää et mies tulee sairaaksi, blaah…S.C.: kiitos paljon! :) nuo tuikut on just sellasia et mitä enemmän niitä on, sen parempi :DOnnen Omenia: kiitos paljon <3I: kiitos <3 kivaa viikonloppua teidänkin poppoolle!

 10. Villa Brickyard
  7.10.2011 / 21:42

  >Heips! Minä löysin tänne takaisin.Hurraa! Löysin blogisi jo keväällä, mutta en laittanut silloin nimeä ylös ja olit kadoksissa jonkin aikaa, Nyt pitää laittaa tää muistiin. Teillä on niin ihanan selkeälinjainen vaalea koti. Tykkään!

 11. S
  8.10.2011 / 11:06

  >Villa Brickyard: moikka :))ihana että löysit takaisin, oikein kovasti tervetuloa! sun blogissa kävin kattelemassa ihania kuvia, kivaa syystunnelmaa sieltä sain :)kiitos paljon kauniista sanoista!

 12. Elina
  8.10.2011 / 13:27

  >Ihanaa fiilistelyä! Voin muuten lämpimästi suositella vielä teekannun ostamista ja irtoteestä teen hauduttamista, siitä tulee vielä oma ihana rauhallinen tunnelma :)Ja sitä paitsi, teekannuja löytyy monenlaisia, nättejä ja söpöjä :P Samoin kuin erilaisia ja makuisia teelajikkeita asiaan erikoistuneista kaupoista jos oikein haluaa hifistellä :) Mulle useimmiten riittää vähempikin, mutta teekannustani en enää luopuisi.

 13. S
  8.10.2011 / 14:47

  >Elina: ahaa laitanpa vinkkisi korvan taa ;)kyllä mulla joskus irtoteetä onkin, mut tykkään vaan usein noista kauniista teepusseista, joten sorrun ostamaan niitä ;D (nytki kaapissa kolme erilaista laatikollista teepusseja…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.