>Lisää työpisteitä

>

Kivoja työpisteitä kokosin kerran aiemminkin yhteen, postauksen löydät täältä
Niissä työpöydät oli kivannäköisiä, mutta säilytystilaa niistä löytyi niukasti. 
Tässä postauksessa on nyt sitten myös sellaisia työpisteitä, joiden työpöydistä löytyy sitä säilytystilaakin, mikä on tietysti melko kätevää ;)

Kuvat täältä ja täältä

Tällä viikolla aion muuten esitellä teille sen suunnittelemani keittiöremontin ennen ja jälkeen -kuvin! Siitä on ollut puhetta niiiiin kauan sitten, että muistaakohan kukaan sitä edes enää…
Mutta nyt mulla on vihdoin jälkeen-kuvat muistikortilla :)


Kivaa keskiviikkoa!


Comments

 1. champagne
  26.10.2011 / 11:14

  >Näistä näkee, että selkeästi työpisteitä tehdään läppäreitä varten:) Suunnittelen omaa uutta työtilaa ja näistä ei kyllä mikään omaa niin paljon pöytätilaa kuin itse tarvitsen:D Mutta kauniita ovat kyllä:)

 2. Meän Satu
  26.10.2011 / 17:53

  >Kivan erilaisia ja persoonallisia työpisteitä oot löytäny :) Kivvaa keskiviikkoa sinnekki päin ja silitykset kisuneiteille :)

 3. S
  26.10.2011 / 19:44

  >champagne: heh :) mut ehkä löytyy jotain mitä soveltaa omaankin työpisteeseen!Meän Satu: vitoskuva oli jotenki kiva kokonaisuus, yllätyin et tykästyin siihen! myös kolmanneks viimeinen miellyttää mua :)kiitos Satu! sinnekin terkut kisukaksikolle :)

 4. Anonymous
  26.10.2011 / 21:31

  >hei, tämä ri liity millään tavoin tähän juttuun mutta sulla oli juttua aiemmin niistä buttereista, voisitko kertoa on se sama asia kuin vartalovoide? :O

 5. S
  26.10.2011 / 21:42

  >Anonyymi: öööh no tavallaan ne on samoja asioita, mut vartalovoiteitahan on erilaisia. voi olla esim. body lotioneita tai sit body buttereita. butterit on (hmm miten tän sanois..) paksumpia koostumukseltaan ku lotionit ja butterit myös kestää/vaikuttaa iholla pidempään kuin vesipohjaiset lotionit. jos on tosi kuiva iho, kannattaa käyttää buttereita, mut jos ei niin kuiva, voi pärjätä pelkillä lotioneillakin. auttoko tämä vastaus yhtään? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.