>Modernihko sisältä, perinteinen ulkoa

>

Lukija vinkkas mulle eilen tästä Etuoven kohteesta, ajatteli et tämän kyseisen kohteen sisustus ois mun mieleen. Täytyy todeta et hyvin tunnet mun maun Anna! :) Ihana koti sieltä löytyi; löysin monia yksityiskohtia, jotka miellyttää mun silmää. Niinpä siirsin ne miellyttävimmät kuvat tänne teidänkin ihailtaviksi! (Kuvat siis lainattu Etuoven sivulta ja poistan ne tarvittaessa.)

Mulle sydämentykytyksiä aiheuttaa K-tuolit, Tuplakupla, kauniit harmaan sävyt, Kanto-lehti-/takkapuuteline, tunnelmaa luovat seinävalaisimet…
Mustat verhot ja kahteen suuntaan aukeava takka :P

Tosin ihmettelin tuota takan edustan lasia! Meillä ei ois menny muuttotarkastus läpi, jos lasi ois ollu vaan takan toisella sivulla eli kyllä ainakin täälläpäin sen tulee ulottua koko luukun yli asti molempiin suuntiin.

Keittiö näyttää kivalta, vaikka itse en valitsisikaan samanlaisia alaovia, mutta tähän kotiin sopivat hyvin. 

Kivasti jatkuu sama kalustetyyli wc-tilaan:

Tällaiset lastenhuoneet miellyttää mua! Tuo musta tapetti on aivan ihana yksityiskohta pikkuneidin huoneessa, tyttömäisyyttä löytyy tapetin kuviosta :)

Tämäkin huone on mun mieleen: väriä on käytetty, mutta melko hillitysti eli pitäydytty lähinnä yhdessä tehostevärissä. Valkoinen ja musta rauhoittaa pinkkiä seinää. 

Yksinkertaisesti tosi kaunis koti!

Ja jos ihmettelitte otsikkoa niin tässä talo ulkoa:

Tätä mä just viimeks tarkotin, et vaikka talo on perinnemallia, ei sen aina tarvitse sanella myös talon sisustaa! Liian tylsäksi kävis elämä jos kaikki perinnetalot ois perinteistä maalaisromantiikkaa tulvillaan :D. Perinnetalokin saa olla modernihko sisältä ja tässä oli siitä yks hyvä ja onnistunut esimerkki!

Jos haluat katsoa tämän kodin kokonaisuudessaan, pääset kuviin tästä

Comments

 1. Minna.K
  28.10.2011 / 11:43

  >Ihania kuvia! Pidän erityisesti olohuoneesta ja tunnelmasta :)

 2. Marja
  28.10.2011 / 11:47

  >Ei paha. Eniten pidin noista lastenhuoneista – erityisesti siitä missä musta tapetti ikkunaseinällä… pitää näyttää omille tyttärille josko lämpenisivät idealle ;)

 3. Outi-Hyypiön elämää
  28.10.2011 / 11:47

  >Siis apua, saako Oulunseudulla kolmellasadallatontulla noin upeen lukaalin ja isokin vielä. Puuh, mä asun siis niin väärällä puolen Suomea jotta!!!

 4. Anonymous
  28.10.2011 / 12:40

  >Aivan ihana! Jos tuota takkaa ei saa auki tuolta toisesta sivusta ollenkaan ja siinä ei sen takia ole lasia? :)- Jonna

 5. Anonymous
  28.10.2011 / 12:45

  >Mä en kestä. Siis miten ton ihanan talon hinta voi olla tuo! Eihän toi voi olla mahdollista…Rose

 6. Kotiäiti
  28.10.2011 / 14:33

  >Kaunis koti ja meillä tuntuu olevan samanlainen maku. ;)

 7. Anonymous
  28.10.2011 / 14:48

  >tylsääkin tylsempi! Ei mitään "sitä" harmaata, harmaata, valkosta, rumia verhoja ja kivi tuikut riviin…tykkään harmaasta, valkoisesta ja kivi tuikuistakin, mutta plaah.

 8. Rags
  28.10.2011 / 14:55

  >Tosi kiva, tykkasin!

 9. S
  28.10.2011 / 15:00

  >Minna.K: samaa mieltä :))Marja: joo toki, tytöthän sen viime kädessä päättää ;)Outi: niinpä ja niin asut ;DJonna: niin mäki aattelin, sen täytyy olla ainoa syy :)Rose: heh, hinnat on vähä erit kehä kolmosen ulkopuolella ;)Kotiäiti: jaa kiva :) ja mä oon muuten jo tottunu niihin henkkamaukan karheisiin lakanoihin ;D Anonyymi: no voih :/ ehkä tää koko blogi on sulle väärä… ku ei täältä mitään sateenkaaren värejä löydy vaan toinen toistaan tylsempiä kotikuvia :DDja muistetaanhan käytöstavat noin anonyymistikin, kenenkään kodista ei minusta ole soveliasta sanoa noin.

 10. S
  28.10.2011 / 15:18

  >Rags: me too! :)

 11. Laura K
  28.10.2011 / 15:37

  >Tuli kauhea hinku muuttaa,hmm… esim TONNE. yes pleas!!!larakoo.blogspot.com

 12. Satu
  28.10.2011 / 15:52

  >Ajattelinkin, että miksi kuvat näyttivät niin tutuilta…Minulla on tapana selata kotipaikkakunnan myyntitarjonta ihan huvikseni tasaisin väliajoin, niin sieltähän nämä on bongattu :)Tykkään itsekin kovasti sisustuksesta. Jos vaikka lotossa osuisi viikonloppuna numerot kohdalleen, niin voisi ostaa pois :) Eipä olis pitkä matka muuttaakaan, kun melko lähellä asutaan ;)

 13. Marika
  28.10.2011 / 15:55

  >Voi kun kiva ja avara koti, tykkään kovasti. Voi kun meilläkin olisi noin tilavaa ja avaraa, mä niin nauttisin!

 14. Anonymous
  28.10.2011 / 16:31

  >Tosi kiva koti, kyllä kelpais mullekin! Paljon meiltä jo samoja juttuja löytyykin, mutta toi avaruus ja tila kelpais kyllä :) Mä myös pitkään haaveilin K-tuolista ja kesällä sen viimein kotiutin (mustana), kun oli Vepsäläisellä alessa. Myös valkoisen Kanto:n huusin Huutonetistä reilussa alessa normihintaan verrattuna ja oli kunnoltaan täysin uudenveroinen ja vain lehtitelineenä pidetty.Mukavaa alkavaa viikonloppua!-I-

 15. Meän Satu
  28.10.2011 / 17:15

  >Asuisin :)

 16. Anonymous
  28.10.2011 / 17:22

  >Kiva että tykkäsit, niin jotenkin arvelinkin… ;) Nyt vasta pääsin kommentoimaan. Itsekin tykkään just näistä sävyistä ja paljon olen niitä omassakin kodissa käyttänyt. Talon rouva on taitava sisustaja! Hyvää viikonloppua sinulle!Anna

 17. Saila
  28.10.2011 / 19:09

  >Kylläpä näytti kuvat tutulle! Tullu tuota etuovea luettua vähän tarkoin viime aikoina kun omakin koti myynnissä ;). Ihan OK oli tuo talo, mut vuokratontilla, molemmin puolin naapureita ja ei kuitenkaa mikään "helmi" meiän perheen tarpeisiin. Mutta toki on kauniisti sisustettu. Minuakin miellytti just tuo takka ja K-tuolit :D.

 18. S
  28.10.2011 / 19:31

  >Laura K: heh, sehän on hyvä asia ;)Satu: ai jaa kiva! lottovoittoa odotellessa siis :DMarika: on kyllä kaunis koti :)I: musta K-tuoli ois ihan huippumakee!!! mut niin valkoinenkin… vitsi ku ne maksaa niin paljo, niitä pitäis nimittäin meille saada kaksi :Dkivaa viikonloppua sullekin!Meän Satu: :)Anna: niin on taitava sisustaja :). kiitos samoin sulle Anna!Saila: mä en muuta kattonukkaa ku tuota sisustusta, ei oo tarvetta tietää muuta ;D

 19. Viivi
  28.10.2011 / 22:12

  >Hieno sisältä! Itse kuitenkin kaipaan myös jotain piristävää väriläiskää esim. abstraktia maalausta tai jotain persoonallista.Täällä Hesan Herttoniemenrannassa sais tuolla hinnalla n. 70 neliöö kerrostalosta ja vuokratontilla. Huoh! Elämä on…

 20. Kotiäiti
  28.10.2011 / 22:33

  >Siis nyt on pakko kysyä: mihin henkkamaukan karheisiin lakanoihin? En ymmärtänyt? :D

 21. S
  29.10.2011 / 01:33

  >Viivi: joo voin kuvitella ne hinnat siellä teilläpäin :DKotiäiti: voi hehee ois ollukin melkoinen ihme jos OISIT ymmärtäny mistä puhun :D eli tuo lauseenpätkä tuli väärälle ihmiselle, pahoitteluni :D

 22. Kotiäiti
  31.10.2011 / 16:19

  >No problem! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.