>Viikonlopun aloitus

>

Tänään on ollu kiva ja aika touhukaskin perjantai!
Alkuillasta kotiuduin ja aloin vaihtaa niitä jouluverhoja ;). Pientä tuuletusta ja paikoilleen toiseen huoneeseen! Ihmiset muuten pesee verhoja aivan turhan usein, kyllä suurimmaksi osaksi tuuletus riittää. Harvemmin niissä kuitenkaan pesua vaativia likatahroja on… (Tuli vain mieleen tämä ku kerran puhuin asiasta yhden verhomyyjän kans ja hän sanoi et ihmiset usein pilaa verhokankaat pesemällä niitä liian tiheään.)

Istahdin just alas ja kaadoin lasiin tilkkasen punaviiniä. Aion lueskella vähän blogeja, jääny viime aikoina tosi minimiin!, ja ois tuossa vieressä pöydällä kiva pino lukemattomia lehtiäkin. Lopetin kesällä lehtien tilaukset, koska nykyään ehdin katsoa niistä lähinnä kuvat… Joten tilaan vasta ku nykyiset on käyty läpi tai ostelen pelkkiä irtonumeroita… Eli lehtitelineiden läpikäymistä ois ohjelmassa vielä tänään, täytyy laittaa niistä luetut kiertoon kavereille ja säilyttää muut :)

Tuota valkkaria en oo ennen maistanu, taidan säästää sen huomiseksi :P

Illemmalla aion katsoa boxilta jonku kivan leffan, jonku josta mies ei pidä, Paholainen pukeutuu Pradaan on vahvoilla! Mies on nimittäin hieman kauempana lätkämatsissa, kotiutuu vasta iltamyöhällä ja löytää mut varmasti sohvalta nukkumasta ;). Täytyypä muistaa sammuttaa kynttilät ennen sitä!


Nyt minä ja kisulaiset toivotetaan sinulle rentouttavaa viikonloppua!
Kisut saa katkarapuja viikonlopun kunniaks :)

Comments

 1. La Petite Princesse
  28.10.2011 / 19:35

  >Mukavaa iltaa sinne! Toi punkku on kyllä yksi parhaista :)

 2. -Miia-
  28.10.2011 / 19:48

  >Oih, sulla on aivan ihana ilta luvassa! Mun suurin haave on, että saisin olla kokonaisen viikonlopun ihan itsekseni. Siivoasin pitkään ja hartaasti, saunoisin rauhassa ja kuuntelisin musiikkia (80`s rock ja BonJovi) kovalla. Lukisin blogeja ja lehtiä RAUHASSA, joisin muutaman lasin viiniä, katsoisin ihania hömppäleffoja ja nukkuisin sikeästi ja pitkään! <3 <3 <3 <3 <3Oon ihan kade nyt, HIh :D. No, mun vapaus ja rentoutumisen mahdollisuus vaihtui maailman rakkaimpaan tyttölapseen! <3 =D

 3. Adalmina
  28.10.2011 / 19:55

  >Mukavaa perjantai-iltaa sinulle, ja samalla hyvää viikonloppua! :)

 4. Ella
  28.10.2011 / 20:14

  >Hyvää valkkaria oot valinnut, on meinaan yks parhaimmista! :) En tykkää ite kovin kuivista valkkareista ja toi on just aika makeeta. :)

 5. Mömmeli
  28.10.2011 / 20:17

  >Kuulostaapa mainiolta perjantai-illalta! On muuten munkin lemppariviiniä nuo "kenokaulat".. :I

 6. Anonymous
  28.10.2011 / 20:53

  >Moikka,Mukavaa viikonloppua ja kiitos ihanasta positiivisesta, innostavasta blogistasi. Viikoittin saan täältä kivoja vinkkejä. Esim. tänään tuon paholainen pukeutuu bradaan leffan katselminen. En ole sitä pitkään aikaan nähnytkään :-). Hyvät leffat voi katsoa moneen kertaan.t.Iinuska

 7. Inanaa
  28.10.2011 / 21:26

  >Ihanalta kuulostaa! :) Mulla on myös tuo ongelma lehtien kanssa, pitäs joskus ottaa vaan aikaa ja lukasta ne. On kai pakko jotain lopettaa, kun ei mitenkään ehdi lukee. Tai ehkä ehtis, jos vaan lukis. Ja Paholainen pukeutuu Pradaan on tosi hyvä, justiisa semmosta hömppää. Eli siis rentouttavaa perjantaita toivotan täältä R-kisulin kanssa. Mun ADHD asuu nykyään Joensuussa ja R on tainnut kyllä tulla tänne jäädäkseen. Miten ihana ja hellyydenkipeä kisu. <3 (kauhee ko aloin tälleen höpöttelee :))

 8. Sentimental Journey
  28.10.2011 / 21:34

  >Sama merkki valkoisena ja ihan kuivana yksi omista lemppareistani. :) Mukavaa viikonloppua!

 9. Anonymous
  28.10.2011 / 21:45

  >Kiitos mukavasta ja kauniista blogista! :) Hyvä valinta, J.P. Chenetin medium sweet on ehkä paras valkkari! Nuo pikku pullot on tosi käteviä :)Terveisin J

 10. Viivi
  28.10.2011 / 21:47

  >Miauu. Kuulostaa ja maistuu hyvälle, toi Chenet on yx munkin lemppareista ja vielä enemmän pidän lilasta Chenetistä, on vielä pehmeämmän makuinen, sitä vaan ei löydy joka Alkosta.Minäkään en enää tilaa lehtiä, jos ostan ehdin/maltan katsoa vain kuvat. Ei oo tarvetta lehtiin kun on niin monta kivaa blogia. Blogit ja niiden kirjoittajat tuntuvat kodikkailta kavereilta. En nyt löydä sanoja mutta varmaan ymmärrät mitä tarkoitan. Tässä tulee myös tätä vuorovaikutusta:)Jostain syystä kun puhun duunipaikalla sisustusasioista huomaan olevani aika yksin. Varsinkin jos mainitsen joitain tuotemerkkejä (esim. seiska -tuolit) kukaan ei tiedä mikä se on. Kivoja duunikavereita mutta kun ei vaan kaikkia kiinnosta sisustaminen, kummallista, höh!Rentouttavaa vapaata:)

 11. Meän Satu
  28.10.2011 / 21:49

  >Kuulostaa tosi ihanalta, nautinnolliselta ja rentouttavalta illalta :)Ihanaa viikonloppua sinnekki ja kisuille kyhnytykset :)

 12. J
  28.10.2011 / 22:53

  >Kivaa viikonloppua :) Minäki otan nyt lasin valkkaria tai somersbytä. Mut leffa jää toiseen iltaan, niin paljo väsyttää.Ihana tuli tuosta keittiöstä, jonka suunnittelit!

 13. Anonymous
  29.10.2011 / 09:02

  >Täällä sitä nukahdettiin istualteen sohvalle perjantai iltana (olin herännyt 04:50) ja sitten kisujen kanssa nukkumaan.Yöllä heräsin kun pienin kisu oli päässyt peittoni alle ihan itse ja niin etten edes ollut herännyt siihen. Tein täällä kanssa saman ja lopetin kaikki lehtitilaukset, lehtipino tuossa kanssa odottaa lukemista ;D EN MUUTEN LÖYTÄNYT KÄRKKÄISEN NETTI SIVUILTA SITÄ VALKOISTA (TEKONAHKAINENKO SE OLI?) LEHTIEN SÄILYTYS "KASSIA" mikä sinulla on…niin mun tuuria…kun löydän jotain mitä haluaisin , niin sitten sitä ei saa enään mistään :( Mutta ihanaa vko:n loppua teille. T: Niina ja 4kisua

 14. By J
  29.10.2011 / 11:22

  >Hyvää lukemista, kynttilöitä ja punkkua lasiin, kuulostaa varsin samanlaiselta rentoutumiselta mitä itsekin harrastan :) Toimii takuuvarmasti, hyvää viikonloppua!

 15. S
  29.10.2011 / 11:29

  >La Petite Princesse: kiitos ja niin on :))Miia: oli kyllä ihana ilta! mut sun pitää hei järjestää tollasta aikaa itelles, ei saa unohtaa itseään vaikka tulee lapsia :). mut aikansa kutakin!Adalmina: kiitos Adalmina, samoin sinulle :). toivottavasti syysflunssa on jo paranemaan päin!Ella: voi jee, en malta oottaa et pääsen tänään sitä maistaan :P. mäkään en tykkää kovin kuivista valkkareista. sit sä voisit tykätä myös puolimakeasta chileläisestä valkkarista Satinela (semi dulce) ;)Mömmeli: hih! en oo vielä tuota valkkaria maistanu, mut tuo punkku on hyvää! just niinä kertoina hyvä ku ei jaksa miettiä mitä ostais, tuo on silloin aina varma valinta :)Iinuska: voi kiitos ihanasta kommentista, josta tuli niin hyvä mieli! kiva että jätit viestiä :). katoin ton leffan tosiaan illalla ja se on kyllä niin hyvä, ihana rentoutumisleffa! katoin sen toisen kerran, ehkä voi taas kolmannen kerran kattoo muutaman vuoden päästä ;)

 16. S
  29.10.2011 / 11:37

  >Inanaa: ihanaa et sait kisulin, rauhallisemman :). tuo leffa oli kyllä taas niin hyvä, näin sen nyt toista kertaa :D. oli kiva ilta, mukavaa viikonloppua sulle ja kisulle :)Sentimental Journey: kiitos samoin :))J: voi kiitos vain itsellesi ku jätit mulle noin kivan viestin :). mäki tykkään noista pikkupulloista, isoa ei yleensä jaksa kokonaan juoda ;D ootan innolla ton valkkarin maistamista tänään! muutki on sitä kehunu :)Viivi: jaa pitääpä pitää silmät auki jos löytäis sen lilan. joo blogit alkaa kyllä hurjaa vauhtia korvata lehdet… on niin kiva katella muiden koteja ja seurata niiden sisustamista jne. :)ja ymmärrän ton mitä sanoit; mullakaan ei läheskään kaikki kaverit oo kiinnostuneita sisustamisesta, joten tää on oiva kanava puhua ja höpötellä näistä asioista :))Meän Satu: ja sitä se oli! kiitos, kivaa viikonloppua sinnekin :). täällä vanhempi neiti on ihan liimautunu muhun tässä sohvalla :DJ: kiitos samoin! ja kiitti kehuista, kiva kuulla :))Niina ja 4kisua: no voi kurjuus, se on varmaan poistunu niiden valikoimista :/. ostinkin tuon muistaakseni yli vuosi sitten… tai sit se on sellanen tuote, mikä on vaan myymälöissä, niiden nettisivuilla ei välttämättä oo kaikkia tuotteita. kivaa viikonloppua teidänkin perheelle :))

 17. S
  29.10.2011 / 11:39

  >By J: niin toimii :)) kiitos samoin!

 18. Aikku
  29.10.2011 / 14:28

  >Äh, kirjoitin tänne pitkän rimpsun tekstiä ja sit tapahtui jotain…! Lyhennettynä: tuo on hyvä viini, meillä juodaan tänään naudan pihvien kanssa Abadia Raimattia, se sopii hyvin ruuan kera nautittavaksi. Oliko tuo valkkari hyvää?

 19. Marika
  29.10.2011 / 14:31

  >Hyvän leffan olit valinnut, itsekin katsoin sen viime viikonloppuna kun mies ei ollu kotona :) oli kyllä kirjana vieläkin parempi. Tuo punkku on mullekin kovin tuttu, erittäin hyvä hinta- laatusuhde mielestäni. Valkkariakin voisi kyllä kokeilla. Oikein mukavaa viikonloppua! Mä otan itse ihan rennosti, on ollu aika rankkaa nimittäin töissä. Meidän 3 hengen porukasta on yksi ollut jo 4 viikkoa saikulla keuhkokuumeessa ja meillä kahdella on tosiaankin sitten kiirettä pitänyt.

 20. S
  29.10.2011 / 15:57

  >Aikku: no voi harmi, se on niin kurjaa ku joskus käy noin! tuota valkkaria en maistanu eilen, vasta tänään :P odotukset on korkealla :DMarika: joo tuo punkku on niitä hyviä varmoja valintoja, voi ostaa silloin ku ei jaksa miettiä minkä viinin ostais :). valkkaria maistan tänään!voi rentoa viikonloppua sulle, lepäilehän kunnolla! <3

 21. Anonymous
  29.10.2011 / 18:19

  >Inanaa, kiitos vinkistä , täytyypä kävästä stockkalla ;) T:Niina ja 4kisua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.