>Haaveilua

>

Sain tällaisen kivan haasteen Coconut white ja Oma Deco by J -blogeista. 
Listata siis tuotteita, mitä löytyy omalta ostoslistalta!


Voin kertoa, että yksi näistä mun listaamista tuotteista on aika haaveilu-asteella, (arvaatte varmaan mikä) mut voi voi miten ne sopiskaan meidän olkkariin kaksin kappalein <3


Iittalan Taika-kulhoja, Harri Koskisen K-tuoleja (luultavasti valkoisena pari kappaletta, vaikka mustakin on aivan unelma), Le Klint 172B, Iittalan Kartio-kulhoja kirkkaina sekä Artekin Kanto

Kuvat Googlen kuvahaku

Tähän onkin kiva myöhemmin palata ja katsoa, mitkä haaveet on käyny toteen :)
Napatkaas tästä mukaan tämä kiva haaveilu-haaste!


Valaisinjuttua on tulossa vielä myöhemmin jopa parin postauksen verran, mm. meidän olohuonetta koskien, joten toivottavasti aihe ei siis kyllästytä ;).


Lauantaita!

Comments

 1. Tickler
  29.10.2011 / 12:34

  >Hyvännäköiset haaveet :). Ajattelin tuota lukiessani, että onkohan sun haaveissa Waven tarjoiluastiat? Näkyvät olevan Kodin1:ssä alessa viikonloppuna.

 2. Anonymous
  29.10.2011 / 12:55

  >Kivoja juttuja sulla haavelistalla!Meillä tosiaan jo tuollanen K-tuoli löytyykin mustana, tykkään! Se valkoinen ei ole puhtaan valkoinen, vaikka kuvissa siltä näyttääkin vaan enemmän luonnonvalkoinen. Meillä löytyy sen värisenä Woodnotesin lehtiteline ja säilytys"koreja". Tuo Kanto on myös tosi kiva, meillä valkoisena, lehtitelinekäytössä.Tuo Klint on myös mulla haavelistalla, mutta tällä hetkellä ei enää ole jäljellä huoneita, johon mahtuisi. Ajattelin sitä aikoinaan makuuhuoneeseen, mutta totesin, että meillä ainakin makkarissa pölyttyy valaisin helposti, kun nukkumisen lisäksi myös vaatekomerot/pukeutuminen on makkarissa. Tuosta Klintistä on varmaan tosi "kiva" pyyhkiä pölyjä…Tällä hetkellä meillä on makkarissa musta Octo, siitä on ihan helppo pyyhkiä pölyjä muotonsa ansiosta.-I-

 3. Taru
  29.10.2011 / 16:08

  >Le Klintin valaisinta haaveilen makuuhuoneeseen, se on i-h-a-n-a! Sitä sinne odotetaan, koska kattovalaisinta ei ole ollenkaan ja toiseksi parasta vaihtoehtoa en edes harkitse ;) K-tuoleista tykkään, erityisesti harmaasta, mutta enpä tiedä ovatko liian moderneja meille.Mukavaa viikonloppua!Taru

 4. S
  29.10.2011 / 18:15

  >Tickler: joo no mulla on sitä sarjaa kyllä jo aika hyvin koossa, et ostan vasta sit ku tuntuu et jotain vielä uupuu ;).I: joo tiedän et se on enemmän luonnonvalkoinen, silti se vois olla tosi kiva meille. kuitenkin meiltä löytyy vähän sitä luonnonvalkoistakin eikä pelkästään vitivalkoista. mustat tommoset kyllä himottais myös, mut hyppäisköhän ne liikaa silmille sit, en tiiä… kuitenki niitten pitäis olla samanväriset ;). nooh, turha miettiä ees vielä, noi on niin kalliita etten ees tiiä ostanko niitä ikinä… mut se Eamesin keinutuoli -villitys mulla meni ohi :Dno tuo pöly-juttu tossa Le Klintissä just tökkiikin… :/Taru: oikea periaate et ostaa vain sen minkä varmasti haluaa :))mun mielestä noi K-tuolit sopii myös ei niin moderniin kotiin, ovat siitä kivoja! kiitos samoin :)

 5. Paula
  29.10.2011 / 22:11

  >Jotkut haaveilujutut on tosiaan pidempiaikaisia, itekin ihastuin K- tuoliin jo kun aikanaan sen ekan kerran näin. Ongelmana tosin paitsi hinta, myös värivalinnan vaikeus, valkea, musta ja harmaa kun kävis kaikki :). Mutta eihän sitä koskaan tiedä, tuolit voi joskus hyvinkin löytyä kotoa. Tykkäsin jälleen myös muista haavelistallasi olevista jutuista, Taika-sarjaakin löytyy hiukan jo valmiina. Samaa pölyongelmaa olen itsekin pähkäillyt tuon valaisimen kanssa, miksi pitääkin olla niin käytännöllinen aina…Eli se saa minulla jäädä vain haaveeksi.

 6. S
  30.10.2011 / 11:11

  >Paula: joo mäki oon pitempään haaveillu noista tuoleista, mut niin pitääkin tuon hintaluokan hankintoja harkita hyvän aikaa! mihin tässä kiire ois :) ja mulla ihan sama valinnanvaikeus ton värin suhteen…mä ehkä kuitenkin jonain päivänä hankin ton Le Klintin, niin kaunis se on <3 :))

 7. Hanna
  30.10.2011 / 11:54

  >Nuo tuolit on niiiiin ihanat!

 8. S
  30.10.2011 / 14:09

  >Hanna: oon niiiiin samaa mieltä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.