>Monday

>

Ääh, maanantai…

Mut sit ku pääsee yli tästä fiiliksestä…

… huomaa et on se uus viikko oikeestaan ihan jees juttu!

Maanantaikin voi olla ihan kiva päivä!

Uusi viikko, uudet kujeet!
Ja huomenna uusi kuukausikin :))

Comments

 1. J
  31.10.2011 / 10:37

  >Ihana!Just tuolta musta tuntu aamulla :D

 2. Onnenkyynel
  31.10.2011 / 10:45

  >=) Mikä pörröpää =)Vähän ku minä…Aina =)Maanantai on juuriki paras päivä.Koko upea viikko edessäpäin <3

 3. Anonymous
  31.10.2011 / 10:53

  >Ihana söpö päivän piristäjä <3Mukavaa viikon alkua sinne!-I-

 4. Rags
  31.10.2011 / 11:00

  >Teidan nuorempi neiti nayttaa just silta, milta musta tuntuu… blaah maanantai. Ja vaikka tunti saatiin lisaa, miksi vasyttaa entista enemman, huoh… Ihania kuvia! Mukavaa viikkoa! :-)

 5. Meän Satu
  31.10.2011 / 11:16

  >Iih! Ihanat kuvat teän neitistä :D

 6. Marika
  31.10.2011 / 11:55

  >Ihana pörröinen kissi :) Itse olisin voinut jäädä tänään peiton alle. Pää ja kurkku kipeä ja pelkään, että olen tulossa kipeäksi, ihan höhlä olo. Toivottavasti menee ohi eikä iske tautia päälle.Mukavaa viikon alkua!

 7. Heidi
  31.10.2011 / 12:01

  >Voi ihana kisu! Piristit näillä kuvilla minun ankeaa maanantaitani huomattavasti :) Tänään oli kyllä NIIN maanantaifiilis ja teki mieli työmatkalla kääntää auton nokka takaisin kotia kohti…

 8. Villikissa
  31.10.2011 / 12:36

  >Oi että minä tykkään tästä nuoremmasta kisusta, on niin ihanan ilmeikäs joka kuvassa. :D

 9. Pilvi
  31.10.2011 / 13:05

  >Näinhän se on, että alku aina hankalaa! Ihana uninen kisu <3!

 10. S
  31.10.2011 / 13:51

  >J: niinkö, heh! on kato kissoillakin maanantainsa ;DOnnenkyynel: pörröpää :D hauska! pörröpää kuorsaa taas sängyllä, masu täynnä maanantaimurkinaa <3toinen neiti on liimautuneena muhun tässä sohvalla, tapansa mukaan :)I: kiitos <3 samaa sulle :))Rags: mukavaa viikkoa sullekin ja toiv. pahin väsy on jo takanapäin! kohtahan onkin jo tiistai ;)Meän Satu: hih, se on niin kuvauksellinen höppänä tää mun valkosukkainen <3Marika: varsinkin masu tällä on niin pörröinen aina <3 kiitos, samoin sulle ja toivon kovasti ettet pahemmin sairastu!! saikkua ni voit levätä eikä tauti tuu pahemmin päälle, sanon minä :)Heidi: voi kiva kuulla Heidi! toivottavasti loppupäiväsi sujuu mukavammin :))Villikissa: :D hän on sellainen hassukainen! vanhemmalla neidillä on vain yksi poseilme eikä hän tykkää jos hänelle nauretaan :D (suutahtaa helposti!)Pilvi: niinpä :)

 11. Aikku
  31.10.2011 / 16:21

  >Aivan ihana kuvasarja kisusta!<3 Hyvin voi kuvitella, et kisuki tuntee vaikeuksia nousta; nousenko vai enkö, no jos kuitenki, eihän tää nyt niin kamalaa olekaan…:)Vai loukkaantuu teijän vanhempi kisu naurusta… meillä toinen tyty vaan villiintyy ja nauttii, kun sille nauretaan! Hyvää viikonlopun alkua kaikille teidän perheessä, toivottelee täältä maanantain vapaapäiväläinen (mulla oli ihan kiva nousta…)

 12. Anonymous
  31.10.2011 / 20:51

  >Noi kisu kuvat PELASTI MUN PÄIVÄN♥♥ Nyt tarvitsen kaiken piristävän energian :) T:Niina ja 4kisua

 13. S
  31.10.2011 / 23:41

  >Aikku: kiitti! hän loukkaantuu siis silloin, jos hän on vahingossa joutunu hassuun tilanteeseen ja sit hänelle nauretaan, ei oo kivaa! ;)ei pidä siis naurunalaisena olemisesta :Dkivaa viikkoa teidänkin perheelle :))Niina ja 4kisua: voi ihana kuulla <3 lähetän sulle vielä lisää piristäviä ajatuksia :)

 14. Veronica
  1.11.2011 / 20:24

  >Voi sun kisua, niiin suloinen tapaus :) Mulle tulossa joulukuun eka viikko myös yksi pörröinen suloisuus, josta olen haaveillut jo kauan. Eli kissahan sieltä tulee! Oon NIIIN innoissani ja nyt kyllä odottavan aika on pitkä! :D

 15. S
  1.11.2011 / 21:47

  >Veronica: voi miten ihanaa <3 <3 <3 taas joku suloinen kisuvauva pääsee rakastavaan kotiin :). varmasti paras joululahja, paljon onnea jo etukäteen!

 16. Veronica
  1.11.2011 / 22:19

  >Kiitos kovasti ! pitkän ajan odotus palkitsee vihdoin :) Saa nähdä jos hän oikein potentiaalinen tapaus on kameran edessä, voisin laittaa hänestä kuvia "blogiin" vaikka semmoista en pidäkkään…ainakaan vielä, heh :)Miten muuten sun kisut käyttäytyy joulukoristeiden kanssa? mietin vain, kun haaveilen myös siitä kuusesta ja toisaalta en kyllä halua että se on joku päivä kumossa kun tulen kotiin :D tosin se on vielä niin pieni vauva, ettei semmoseen ehkä pääse edes kiipeäään..

 17. S
  1.11.2011 / 22:50

  >Veronica: joo mulle ainakin saa laittaa kuvia tulemaan :D <3no kyllähän se kuusi kiinnostaa, mut muuten koristeet on saanu olla rauhassa. eka jouluna vanhempi kisu oli aika vauva vielä, vietin joulua mun vanhempien luona ja heillä oli aito kuusi. aamulla ensimmäisen yön jälkeen kisu tepasteli vastaan otsa pihkassa :DD muistaakseni oli kuusikin hiukan kallellaan ;D. piti leikata ne otsakarvat, ei lähteny pihka muuten pois, heh! mut oon sitä mieltä et hyvä vaan pennusta saakka totuttaa ni kyllä se siitä sopeutuu :). eikä kannata laittaa esille mitään kovin arvokkaita koristeita, jos vahinko pääsee tapahtumaan ;)

 18. Veronica
  1.11.2011 / 23:04

  >heh, vai semmonen joulu ;) Nojuu, arvotavarat lähtee kyllä säilöön ja muutkin helposti putoavat. Kyllä se siitä sitten varmasti oppii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.