>Mustavalkoisen keittiön väripilkut

>

Toinen inspiraatiopostaus tälle päivää ihan vain siksi, että te ootte niin kivoja :))

Enempää sanoja ei tarvita, otsikko riittää!

Tämä kuva ihastuttaa mua aivan suunnattoman paljon!!!

Kuvat

Illanjatkoja :)

Comments

 1. Padmerine
  2.11.2011 / 22:06

  >Ihanat Eamesit ja ihanat värit <3 Yksinkertaista ja niin kaunista!

 2. Karoliina
  2.11.2011 / 23:05

  >Hei,kiitos kivasta blogista, hyppasin vasta nyt mukaan. Teilla on kaunis koti ja kiinnostuin kovasti olohuoneenne lattiamateriaalista ja savysta. Voisitko kertoa mita se on? Lisaksi, milla valkoisella sisamaalisavylla ja kiiltoasteella kotinne seinat esim. olohuoneessa on maalattu?Kiitos vastauksista jo etukateen!

 3. S
  3.11.2011 / 11:03

  >Padmerine: niin on :)Karoliina: tervetuloa Karoliina :) kiitos kehuista! meidän lattia on laminaatti Haro Tritty 75, sävy white oak. Kaakelikeskuksen kautta tilattu. meidän sisäseinät on maalattu täyshimmeällä (Harmony) ja maalikoodi on kuulemma vaihtunu, joten en sitä edes turhaan kerro. tehtiin sellainen temppu et poistettiin maalikoneella listavalkoisesta sävystä kellertävyys ja sillä maalattiin :). ihana maali, ei kylmä vitivalkoinen mut ei yhtään keltainenkaan. ja mikä parasta et silti listat ei näytä kellertäviltä sen rinnalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.