>Mustavalkoista ja ripaus puuta

>

Löysin tällä kertaa tällaisen kauniin kodin ja kuvathan oli siirrettävä blogiin!


Mites muuten, pidättekö te näistä postauksista, joissa näkyy muiden kotien kuvia vai haetteko tällaiset ns. inspiraatiokuvat mieluummin itse netistä?
Varmasti suurin osa haluais nähdä blogeista bloggaajan omaa kotia, minä lukeudun tähän joukkoon myös, mutta aina ei jaksa omasta kodista juttua tehdä eikä siitä riittäis joka päivälle aiheetkaan! Väistämättä kävisi tylsäksi. Ja koska muutenkin silloin tällöin etsiskelen kauniita koteja, niin samalla sitten siirrän kuvat tänne blogiinkin. 
Joskus olen saanut lukijoilta tästä palautetta ja kiitosta, mutta ois kiva kuulla muidenkin mielipiteitä!
Omasta mielestäni on kiva silloin tällöin katsella myös muunlaisia koteja erilaisine sisustustyyleineen. Ja vaikka sisustus olisi täysin erilainen oman kodin sisustukseen verrattuna, voi niistä löytyä kivoja ideoita omaankin kotiin! 
Erilaiset sisustukset ja kodit (kuten ihmisetkin) on rikkaus :)

Mutta tässäpäs parhaat palat tästä tämänkertaisesta asunnosta:

Näytti niin kivalta tämä mustavalkoinen keittiö, jossa saareke oli verhoiltu puunsävyyn: 

Ja ihme kyllä, nuo valaisimet ei muodostunu mun inhokeiksi! (Tästä aiheesta lisää omassa postauksessaan.)

Kiva yksityiskohta tiilenpätkistä :)

Kaunis kylpyhuone, ihanat sävyt ja sopii niin hyvin kodin muihin tiloihin.

Olohuoneessa pidän sohvan sävystä, matosta ja tuikkurykelmästä :)
Lampaantalja <3

Lasi tuo modernin vivahteen portaisiin:

Kaunista ja tunnelmallista!

Kuvat

Näiden kuvien myötä kivaa keskiviikkoa :)

Comments

 1. PirjoSofia
  2.11.2011 / 10:39

  >Minä tykkään valtavasti katsella näitä :-) , joku näkee vaivan poimia herkkupaloja, mikäs niitä on katsellessa :-)!!. Tosi paljon tykkään !

 2. Marja
  2.11.2011 / 10:40

  >No ilmankos oli tuttuja kuvia kun kahlasin juuri taannoin tuon koko sivuston kaikki kodit läpi :DMutta siis juujuu, ilman muuta, inspiskuvat kauniista kodeista on aina tervetulleita! Ainakin minä tykkään juurikin tällaisista postauksista :)

 3. Pieni Lintu
  2.11.2011 / 11:01

  >Tykkään tästä tyylistä tosi paljon!

 4. enne
  2.11.2011 / 11:03

  >Ehdottomasti vain inspiraatiokuvia kehiin ;)

 5. champagne
  2.11.2011 / 11:10

  >Inspiskuvat on ihania:) Tämä on jotenkin sekava tila mun tyyliin mutta kivoja ideoita tässäkin kodissa!

 6. Soile
  2.11.2011 / 11:27

  >Tosi kiva näitä on katsella, kun ei itse aina kaikkia ihanuuksia välttämättä huomaa. Ruotsalaiset sitten osaavat tuon kiinteistövälitystaidon upeasti! Tai ainakin nämä muutama toimisto, joiden kuvia on tullut selailtua.

 7. Meän Satu
  2.11.2011 / 11:56

  >Juu, mie ainaki tykkään tämmösistäki postauksista, ihana näitäki on kuolata :)

 8. S
  2.11.2011 / 11:57

  >PirjoSofia: kiitos mielipiteestäsi, mukava kuulla et työ ei oo turhaa :)Marja: mä kahlasin eilen :P joten lisää tuttuja kuvia tuloillaan :D. kiva et tykkäät!Pieni Lintu: :) kiva et oli miellyttäviä kuvia.enne: kiva kiva :)champagne: juu en minäkään kaikesta tuolla pidä, mut yleispiirteiltään miellytti silmää :)Soile: niinpä! joo ihania kuvia noilta sivuilta löytää, mut jos ostajan näkökulmasta kuvia tarkastelen ni jotku aiheuttaa kyllä ihmetystä ja huvitusta :D. esim. ostajana mua ei kiinnostais nähdä eteisessä lähikuvaa Hunterin kumisaappaista vaan mieluummin näkisin sen eteisen kokonaiskuvan :D

 9. Petteri
  2.11.2011 / 12:01

  >Tyyli on ihan kiva, yleisesti vähän turhan paljon stailattu. Liian tarkkaan jokainen esine aseteltu. Nuo lamputhan oli kivat!Jostain syystä pisti silmään tuo portaikko, joka paljastaa myös ettei ole Suomesta tuo koti, täällähän tarkastuksesta ei tuollainen portaikko läpi menisi kun puuttuu kaiteet ;)

 10. Anonymous
  2.11.2011 / 12:18

  >Mua on jo pitkään viehättänyt mustan, valkoisen ja puun yhdistely -tässä kodissa siinä oli onnistuttu todella hyvin! Puuta ei ollut liikaa vaan just sopiva ripaus siellä täällä. Muutenkin oikein kiva koti, ja tuo olohuoneen harmaakin sopisi tässä oikein kivasti.Kyllä mä ainakin tykkään katsella tällaisia inspiskuvia muistakin, kun blogin pitäjän omasta kodista. Joissan blogeissa näkee niitä/muita netistä otettuja kuvia ajoittain ehkä liikaakin, mutta toisaalta ymmärtäähän sen, ettei kukaan voi päivästä toiseen keksiä jutun aihetta pelkästään omasta kodistaan. Sun blogissa näitä on mun mielestä juuri sopivasti -silloin tällöin!-I-

 11. Essi
  2.11.2011 / 12:24

  >Tommonen ullakkomakuuhuone ois pikkusen hieno!! Joo inspiskuvat on kivoja, koska en itse jaksa nähdä vaivaa kahlatakseni netin kuvaviidakoissa :D

 12. Linda
  2.11.2011 / 15:04

  >Rakastan näitä postauksia! Kyllä silmä lepää.. :)

 13. S
  2.11.2011 / 15:04

  >Meän Satu: kiva kuulla, sama tyyli jatkuu täällä siis :)Petteri: mä en osaa sisustaa muuten ku asettelemalla tavarat nätisti :Dja heh, miehet näkee niin eri asiat ku naiset, kuten tuo portaikko :D hauska!I: samaa mieltä et puuta just kivan sopivasti, ei liikaa :). kiitos palautteesta! itekään en halua niitä kuvia monta kertaa viikossa nähdä, joten niin ei tule myöskään omassa blogissani käymään :)Essi: eikö! ihanan tunnelmallinen :)

 14. S
  2.11.2011 / 15:06

  >Linda: voi miten kiva kuulla :))

 15. Laulava lintukoira
  2.11.2011 / 17:12

  >Ihanaa, olin juuri päässäni ideoinut tuontapaista lavuaari-pöntönpäällisideaa. Ja jipii, löysin ajatuksilleni tukea noista kuvista :-)

 16. Sari
  2.11.2011 / 17:19

  >Tosi kiva minustakin näitä on katsella!Sitä huomaa "hei, ihan kuin mulla", löytää mukavia ideoita/erilaisia esillepanotapoja tai muuten vaan katselee:)

 17. Rags
  2.11.2011 / 17:43

  >Tykkaan, kun niita ei ole liikaa (sinulla sopivasti) ja ovat sellaisia, jotka minua miellyttaa (sulla on niin hyva maku, etta loydat aina kaikki kivat!). Itse olen myos sen verran laiska (lue: kiireinen), etten jaksa itse etsia kuvia, joten sen takia on kiva, etta joku muu tekee sen. :-DNama kuvat oli taas kivoja!

 18. Anna
  2.11.2011 / 19:09

  >Tykkään, että listaat! Itselleni sisustuskuvien suo on niin syvä, että helmiä ei jaksa aina hakea. Tykkään tyylistäsi, joten katselen näitä mielelläni.

 19. Minna.K
  2.11.2011 / 19:54

  >Ihania kuvia. Pidän valtavasti mustan, valkoisen ja puun yhdistelmästä. Siinä on jotain niin ihanaa kontrastia! Kotiini olen pikkuhiljaa koittanut saada rosoisen puun fiilistä mustan ja valkoisen seuraksi.-Minna.K

 20. By J
  2.11.2011 / 20:08

  >Ehdottomasti, inspiraatiota kovasti haetaan, olipa kyseessä oma ihana koti tai jonkun muun koti! :) Käyhän vilkaisemassa, tein myös edellisen postaukseni erään bloggarin Tinan unelmakodista.

 21. Anonymous
  2.11.2011 / 21:53

  >Moikka! Näyttääpä kivalta kodilta ja pisti silmään tuo ikean vitriini tuossa keittiössä on jotenkin kivan näköinen! kun meillä on tuollainen olkkarissa niin olen jotenkin kyllästynyt siihen. mut tässä kuvassa oli jotenkin niin kiva… höh! ongelmana on raskisinko luopua vitriinistä vai jättäisinkö vielä..t.henni

 22. Katrinsessa
  3.11.2011 / 01:33

  >Vaikka olenkin nainen, kiinnitin heti huomiota kaiteettomaan portaikkoon :D Kauhean vaarallinen ja ahdistavakin :) En välttämättä valitse inspiraatiokuvia suosikkiaiheekseni, sinä itse saat teidän kotinne niin kauniiksi, että viihdyn omia kuviasi katsellessani! Myös ehkä lukijoiden kodit ovat mielenkiintoista katsottavaa, siis oikeita, asuttuja, suomalaisia koteja. Jotenkin tuntuvat "läheisemmiltä" kuin stailatut luksusasunnot:) Kiitos ihanasta blogista ja valoa syksyyn!!!

 23. S
  3.11.2011 / 10:30

  >Laulava lintukoira: voi kiva kuulla tämmöistä millaisia ideoita ihmiset mahdollisesti kuvista saa! kiitos siis kun kerroit ja ihanaakin ihanampi koiruus kuvassasi :)Sari: mukava kuulla :) parastahan on silloin just ku hoksaa jonku kivan idean!Rags: kiva kuulla :). en toki halua liikaa näitä postauksia tehdä, sama määrä jatkuu joten hyvä jos se on ollu just sopiva!Anna: kiitos mielipiteestäsi Anna :))Minna.K: kuulostaa hyvältä, varmasti tulee hyvää jälkeä! :)By J: jei kiva :)). tuunpas vierailulle!henni: sopii kyllä kivasti tähän keittiöön :). et taida olla valmis luopumaan, jos sitä joudut vielä miettimään ;)Katrinsessa: juu ei muutkaan suosikkiaiheeksi valinnu, oli kyse siitä et kiinnostaako nämä postaukset ylipäätään ihmisiä ja näköjään kiinnostaa silloin tällöin eli ei liian usein vaan samalla tahdilla ku on täällä menty tähänkin asti :). Lukijan koti -sarja on ollu nyt tauolla ihan siitä syystä ettei kukaan oo lähettäny kuvia enkä oo muistanu niitä pyytää :D. ehkä tässä kohta!kiitos kovasti kauniista sanoistasi blogiani ja kotiamme kohtaan <3 tuli hyvä mieli :)

 24. Satu
  3.11.2011 / 14:17

  >Minusta on tosi mukava katsella tällaisia inspiraatiokuvia. Itse ei tule netistä niitä kaiveltua, joten ovat enemmän kuin tervetulleita! Ja vieläpä, kun onnistut löytämään kauniita kuvia, joissa silmä lepää :)

 25. S
  3.11.2011 / 15:53

  >Satu: tosi mukava kuulla! siispä jatkan näillä jutuilla jatkossakin silloin tällöin :)

 26. Annie
  21.11.2014 / 03:17

  Onko kellään tietoa, mistä nuo keittiön saarekkeen valaisimet ovat?

  • 21.11.2014 / 12:12

   En valitettavasti ainakaan itse osaa sanoa… Näyttävät kyllä paljon sellaisilta, joita Ikeassa oli ainakin vielä vuosi sitten myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.