>Väriä asuntomessuilta

>

Hei muistattekos vielä kesäiset ihanat asuntomessut :)
Palataanpas vielä kurkkimaan messuantia näin kaikkien alkavien joulutohinoiden keskeltä!


Keräsin tähän messujen värikkäintä saldoa, joukosta löytyy siis monia lastenhuoneita, ne kun yleensä ne kodin värikkäimmät tilat on :)
Lastenhuoneista puheenollen, multa on joskus pyydelty ”Unelmieni lastenhuone” -postausta, jonka olen luvannutkin toteuttaa, että siis mielessä ja aikeissa on edelleen!

Tällaisen yhden seinän raitatapetin voisin kuvitella omallekin pienelle tyttärelleni, jos sellainen jonain päivänä tähän maailmaan syntyy :). Tosi kaunis tapetti!

Tämänkin pikkulapsen huoneen kelpuuttaisin, ihana!

Messukuvia ois vielä ainakin pariin postaukseen, riittääkö niille kiinnostuneita?
En siis peräkkäin niitä postaa, vaan silloin tällöin (ens kesään mennessä) ;)

Comments

 1. Meän Satu
  6.11.2011 / 13:57

  >Kauniita koteja :) Iliman muuta riittää kiinnostusta ainaki täältä :)Ja se kynttelikkö jonka postipoika toi sulle, ihana :) Toivottavasti toimii uusilla polttimoilla :) Meilläki Block-lampusta vaihettu jo muutaman kerran lamppu, onneksi saa ihan normi kaupasta ko uunilamppu käy siihen :) Lamppujen palaminen johtuu ihan minusta ittestä, ko sammuttaa sen lampun niin johto vetasee hieman sitä lamppua ja se kolahtaa siellä sisällä pikkasen niin sen takia meillä sitte pallaa se lamppu :) Muttei haittaa :) Sain sen viime vuonna minun iki-ihanalta mummolta pyöreitten kunniaksi synttärilahjaksi <3 Oululaisesta Spaziosta tilasin ko siellä oli viime vuonna kaikkein edullisimmin saatavilla, makso n. 124euroa :)Mukavaa sunnuntaita :)

 2. Saila
  6.11.2011 / 14:22

  >Nup PaaPii designin tekstiilit viimeisessä kuvassa on kyllä aivan ihanat! Kuten koko muukin sisustus tuossa kuvassa. Laitahan vaan lisää messukuvia tulemaan, minä kun en sinne messuille päässy niin mielellään kattelen niitä! :D

 3. Jenni
  6.11.2011 / 14:26

  >Ai vaan tyttöjen huoneet kelpuuttaisit? ;)

 4. S
  6.11.2011 / 14:46

  >Meän Satu: kiva juttu! joo toivotaan et alkaa toimimaan ettei tarvis lähettää sitä takas…kiitos samoin :)Saila: kiva et löytyy kiinnostusta messukuville :)Jenni: JENNI! miks sä aina käsität mut väärin :D. tässä nyt ei vaan ollu kuvia mun mieleen olevista poikien huoneista!

 5. Viivi
  6.11.2011 / 15:52

  >Pidän eniten huoneesta jossa yellow cab:) Kelpais varmasti pojalle samoin huoneet joissa lepakkotuolit!Puuttuu vaan se poika;) käy ne kyllä tytöllekin ainakin mulle sopis;)

 6. Jenni
  6.11.2011 / 16:00

  >:D No ei kai..Mäkin odottelen sun lastenhuonepostausta, meidän Konstan huone on kyllä melkeen niinku varasto ja olis kiva laittaa sitä vähän. Pitäs vaan tehdä reissu Ikeaan, kun tuntuu et muissa liikkeissä on aika hinnoissaan lastenhuonekalut..

 7. Hanna
  6.11.2011 / 16:04

  >Mä ainakin tykkään näistä asuntomessupostauksistakin. :)Voisitko tehdä postauksen poikien huoneista? Voisin saada jotain ideaa… :D

 8. Mia N.
  6.11.2011 / 17:31

  >Hei !:) Mulla ois toivomus, jos sellaisia saa esittää ;)Toivoisin jotakin postausta petauksista, millä tavalla saisi hienoja :) Sain kovan inspiraation kun näin postauksesti sängystä, jossa oli mustavalkoiset raitalakanat ja muistaakseni jonkinlaiset "kukonaskel"-kangasta olevat tyynyt :) Miten tuo ihana petaus oli tehty? Ostin nimittäin itselleni jo samanlaisen mustan päiväpeitteen ;) heh :DTerkuinMia :)

 9. Lealeijona
  6.11.2011 / 20:11

  >On kyllä todella ihana tuo pinkki raitatapetti! Kenenköhän mallistosta se on? :)

 10. Hanna ★
  6.11.2011 / 20:19

  >Oi toi "taksihuone" olisi pojalle makee!

 11. S
  6.11.2011 / 23:22

  >Viivi: hih, taksihuone on kyllä makee :))Jenni: laitan tulemaan mahdollisimman pian kun vain ehdin, suunnitteluasteella on jo! :)Hanna: kiva kuulla Hanna! poikien huoneet tulee siinä samalla ku tyttöjenki :D eli yksi postaus näillä näkymin tulossa. ja kato saa niistä tyttöjenki huoneista ideoita ku vaihtaa vaan värejä ja joitain leluja ;)Mia N.: ilman muuta saa esittää toiveita! mä oon tässä viime kuukausina tehny useammankin postauksen, jossa on esitelty erilaisia petauksia, löydät ne makuuhuone-tagin alta, tässä linkki: (rullaa vain sivua alaspäin)http://allyouneediswhite.blogspot.com/search/label/makuuhuoneja tarkoitatko tätä postaustani sen petaustavan suhteen?:http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/10/uudistusta-makuuhuoneeseen.htmlsamassa postauksessa on selostus, miten petaus on tehty. hurjan kiva että sait siitä inspiraatiota :))Lealeijona: eikö! voi ei kyllä sitte minkäänlaista hajua :D. mutta noita samankaltaisia raitatapetteja on kyllä saatavilla aika lailla joka paikasta, ei muuta ku tapettikirjoja selailemaan :)Hanna ★: hih, niinpä! :)

 12. Helene
  7.11.2011 / 00:16

  >Kyllä näitä messukuvia jaksaa katsella. Itsekin käytiin messuilla, mut ei ihan kaikkia kohteita jaksettu kiertää. Olin etukäteen miettinyt missä käydään ja silti oli ihan puhki kun kierros oli käyty. Siis pointti oli se, että kiva nähdä kuvia sellasistakin kohteista joissa ei itse käynyt kun eihän lehdissä yms. joka kohteen joka huoneesta/tilasta kuvaa kuitenkaan ollut. Mä oon taas niin vähän kommentoinut sun postauksiin, että iha harmittaa, mut syykin löytyy. Mä olen saanut sen mun oman blogin vihdoin ja viimein julkaistua. Sinne vissiin pääsee tosta mun profiilin kohdalta…? Aika keltanokka vielä näissä asioissa. :oD Ja sit mä en huomannut ollenkaan kysyä etukäteen, että saanko mä lisätä sun blogin tuohon mun blogilistaan kun nyt olen huomannut, että ihmiset on toisiltaan sitä kysellyt ja mulla vaan tuli ne mun lukemat blogit tuohon sivupalkkiin.

 13. S
  7.11.2011 / 16:58

  >Helene: joo messuilla kyllä lähtee melko tehokkaasti mehut :Dhyvään alkuun olitkin jo blogisi saanut, kävin lukemassa :). juu toki mun blogi voi siellä sivupalkissa olla!kiva että jätit viestiä, ymmärrän hyvin ettei sille aina ole aikaa :)

 14. Mia N.
  8.11.2011 / 13:55

  >Moi! Joo juuri tuo !!:) ja kiitos opastuksesta nyt pääsenkin kotona heti harjoittelemaan kun vieraitakin tulossa :-P kivaa päivää sinulle!:)-Mia (:

 15. S
  8.11.2011 / 17:04

  >Mia N.: kiva juttu, kiitos Mia ja samoin sulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.