>Iloa ja valoa

>

Niinhän siinä lopulta kävi, että mun tilaamassa Joy-kynttelikössä oli sähkövika, joten turhaan odottelin ensin niitä uusia polttimoita… Lähetin siis koko kynttelikön takaisin ja sain uuden tilalle reilu viikko sitten. 

Kynttelikkö kynttilöineen muistuttaa kivasti ensimmäisestä joulusta kodissamme; jolloin meitä kokoontui saman pöydän äärelle seitsemän (ei tosin nojailtu noin toisiamme vasten…)

Meillä ei ole koskaan (!) maistettu tätä Blossaa, first time for everything!

”Don’t make something unless it is both necessary and useful, but if it is both necessary and useful, don’t hesitate to make it beautiful.”
– Josefin Hagberg –

Comments

 1. Marja
  24.11.2011 / 11:43

  >Voi vitsit, tuo on niin kiva kynttelikkö! Just munkin makuun – paitsi hintansa puolesta.. ehkä vielä jonain vuonna raaskin tuon ostaa… Blossa edelleen maistamatta mullakin :)

 2. Rags
  24.11.2011 / 11:50

  >Voi miten kaunis! En niin kauheasti pida niista perinteisista malleista, mutta tuo olisi ihana. Ai ai, taytyy varmaan kayda vahan katsomassa FDS:n tarjontaa (eikos tuo sielta ollut?), "harmillisia" nama blogit kun tulee kaikkea eteen, mita olisi kiva saada… :-) Ja tuo glogipullo on jo itsessaan niin natti, etta voisin haluta sen ihan pullon takia, ei valia vaikkei glogi oliskaan hyvaa (vaikka varmaan onkin!). :-)

 3. -Miia-
  24.11.2011 / 11:52

  >Meilläkin block-valaisin odottaa edelleen uutta polttimoa, että pääsen testaamaan toimiiko uusi johto lainkaan. Mitenhän nää nyt tälleen? Höh :(

 4. Hanna
  24.11.2011 / 12:46

  >Tuo kynttelikkö on kyllä kaunis!

 5. riikka
  24.11.2011 / 13:32

  >Kaunis ja moderni kynttelikkö. Tykkään itsekkin!

 6. Inanaa
  24.11.2011 / 15:09

  >Tuo on kyllä aika veikeän näköinen kynttelikkö. :) Ehkä turhan veikeä vielä tässä vaiheessa itselle, mutta ainahan se menee niin, että kun asioita katselee kauan, ne muuttuvat ajan myötä miellyttävimmiksi. :)-Inanaa-http://whitefresh.blogspot.com

 7. -riikka-
  24.11.2011 / 16:02

  >tuo kynttelikkö on kyllä niin ihana! ehdottomasti myös omalla ostoslistalla.blossan tämän vuoden glögi oli hieman pettymys :( toivottavasti teillä pidetään sen tyylisesti kahvimausta enemmän. blossan 2008 vuoden mustikkaglögi on ehkä parasta glögiä ikinä. harmi että sitä ei saa enää kuin ruotsista 2 dl:n pulloissa. parina viime vuotena pitikin käydä omat blossat hakemassa ruotsista tai virosta, kun niitä ei alkosta saanut. jollet ole vielä maistanut, niin kokeile Dufvenkrooksin Choklad-glögiä, se on oikein hyvää. ei tosin tämän vuoden uutuus. meillä aloitettiin glögimaistelut tänä vuonna jo kuukausi sitten ja nyt on koko alkon valikoima käyty taas läpi (:

 8. Meän Satu
  24.11.2011 / 17:00

  >Tuo kynttelikkö on minustaki kivan näkönen :) Juu, ei täälläkään ees ikinä oltu kuultukkaan Blossa glögistä :) Tämä sisustusblogeissa käynti näköjään avartaa maailmaa :D Tosin ei olla ostettu eikä osteta tuota glögiä, tavallista kaupan klökiä vaan :)

 9. Kirsi
  24.11.2011 / 17:45

  >Hei!Olen jo jonkin aikaa täällä taustalla ihastellut kotianne ja nauttinut ihanista postauksista. Blogisi on aivan ihana! Yhteen asiaan haluaisin vastauksen. Onko teillä olohuoneessa päivänvalolamput? Joissaikin kuvissa on nimittäin niin valkoinen valo,että voisi hyvin ollakin? Olen saanut blogistasi paljon ideoita ja jatkossakin niitä nappailen:) aloitamme rakentamaan taloa 6/2012

 10. Nanna
  24.11.2011 / 19:43

  >Tosi nätti tuo kynttelikkö, kivan erilainen! :)

 11. Anonymous
  24.11.2011 / 21:13

  >Mä tilaisin samaisen kynttelikön samasta paikasta, mutta mäkin jouduin paluttamaan. Lamput kyllä toimi, mutta kahden varren yläosa ihan siitä lampun juuresta oli tosi röpelöiset ja maalit lohkeilleet :/ Uutta odotellessa…Mutta ihana se on, ei siitä pääse mihkään :)-I-

 12. S
  24.11.2011 / 22:01

  >Marja: tuo on kyllä ihana! ja niin on teidän valmistuva keittiökin :PRags: juu sitä kautta tilasin. heh, blogihoukutuksia on kyllä vaikka millä mitalla :D. ja samaa mieltä oon glögipullosta! kuulin et se on kahviarominen, saapa nähdä tykkäänkö :)Miia: no voihan, toiv. alkaa toimimaan! mun block on toiminu moitteettomasti, toivottavasti jatkossakin…Hanna: niinpä!riikka: se on kyl niin lovely!Inanaa: heh, niinhän siinä usein käy!

 13. S
  24.11.2011 / 22:10

  >riikka: joo tiesin et siinä on kahviaromia, mut ostin silti :D. tuo mustikkainen ois ehdottomasti ollu myös mun makuun. muuten pidän ihan perusglögeistä, varsinkin yks vaniljainen glögi on mun makuun <3ja kiitos glögi-vinkistä!Meän Satu: aina oppii uutta! mäki tykkään eniten ihan perusglögistä, vaniljaisesta sellaisesta :)Kirsi: oi kiitos paljon Kirsi! kiva et jätit viestiä ja ei, meillä ei ole missään päivänvalolamppuja. et oiskohan ihan päivänvalo tulvinu sisään isoista ikkunoista? :)ihania suunnitteluhetkiä teille ja kiva et sait vinkin niistä meidän jouluvalopistorasioista :))Nanna: moi Nanna :)oon samaa mieltä!I: no voihan kökkö mikä huono säkä meillä molemmilla kävi! loppu hyvin kaikki hyvin ja onneks oltiin ajoissa asialla et ehtii jouluksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.