>Missä olet lumi?

>

Vesisateen ropinaan on ihana herätä, mutta ei enää tähän aikaan vuodesta :/
Fiilis ei ole ihan sama kuin kesällä vesisateesta kirjoittaessani
Nyt kaivattaisiin lunta, kaunista lumisadetta, valkoisia puita, lumen narinaa kengän alla, valkoista maata <3

Joulunodotus vois näyttää vaikka tältä:

Kuvat täältä ja täältä

Tämän synkkyyden ja vesisateen myötä alkaa tuntua, että joulumieli katoaa! Apua!


Onko teilläpäin jo lunta?

Comments

 1. Anonymous
  25.11.2011 / 12:07

  >Moi! Ei oo lunta ei, syysmyrskyä kylläkin, heh. Olipa ihanat romanttiset kuvat, kiitos :)t. Äippä

 2. Anonymous
  25.11.2011 / 12:45

  >Aivan ihania talvikuvia! Täällä jo tunnelmoidaan talvea, jouluakin jo hitusen, vesisateesta, harmaudesta ja +7- lämpöasteista huolimatta. Muutamia joulu-/talviaiheisia esineitä ja koristeita on esillä, valkoiset paperitähdet ikkunoissa ja ulkona jouluvalot, pariin otteeseen kuunneltuja rakkaita joululauluja..Kyllä se pakkanen ja lumi sieltä vielä aikanaan tulee, mutta siihen saakka täytyy vain tunnelmoida ja kuvitella <3

 3. Sirutuuli
  25.11.2011 / 12:50

  >Ei täällä kaakonkulmallakaan lunta ole :(Pelkkää harmaata ja ankeutta.Ihania kuvia olit löytänytin, voikun tulisikin lunta. Mielikin piristyisi :)

 4. Jaana
  25.11.2011 / 13:47

  >Meillä itseasiassa satoi tänään lunta, mutta ei sitä oikein maahan pysymään jää. Himppusen vaan. T-y-l-s-ä-ä! Tahtoo lunta ja kunnon talven!!

 5. Janet
  25.11.2011 / 14:00

  >Ei oo lunte ei. Sitä kyllä kaivattaisiin jo. Joulumieli hukassa, enkä oikein osaa ajatella että joulu on alle kuukauden päästä. Lahjat ostamatta enkä kyllä keksi mitään ostettavaakaan. Lumi vois antaa vähän joulumieltä, sitä kaivattaisiin. Noista sun kuvista kyllä sai sitä pikkusen :)

 6. Anonymous
  25.11.2011 / 14:09

  >Hei,Täällä Riihimäelläkin on synkänpilvinen ilma :-/. Saisi lumi ja joulufiilis tulla tännekkin etelään.t.Iinuska

 7. Hanna ★
  25.11.2011 / 14:36

  >Vettä sataa täälläkin :(

 8. Anonymous
  25.11.2011 / 15:17

  >Ei oo täällä meilläkään lunta vielä pysyvästi todellakaan, vettä tulloo taivaantäävveltä! Harmitusten harmitus!Kahteen kertaan on jo ollu maa vähän valkosena, ja minä jo ihan JEE, mutta ei ne oo pysyny!Toivotaan, että saatas valkoinen maa mahdollisimman pian!Terkuin MinnaP.S. Yhden ainoon raitatapetin löysin, jonka olisin voinu kelpuuttaa, no tilaukseen –> Tätä ei enää valmisteta.. VOIHAN NENÄTYS! Nyt sitten miettimään muita vaihtoehtoja.. Maalaanko ne vai mitä teen.. No se jää nähtäväksi!

 9. Tonttutyttö
  25.11.2011 / 16:05

  >Sais täälläkin tuon sateen tilasta tulla lunta… :/ Tuntuu naurettavalta, että kuukausi jouluaattoon ja vettä tulee ku sieltä yhdestä kuuluisasta perästä..Ihanan romanttisia ja tunnelmallisia kuvia kuitenkin ;)

 10. Meän Satu
  25.11.2011 / 16:42

  >Kivannäköisiä talvi-joulukuvia :) Ei ole täälläkään Kanta-Hämeessä lunta, kerran satoi, mutta suli seuraavana päivänä pois :)Lunta odotellen :)

 11. Mia -Willa Oliviasta
  25.11.2011 / 16:43

  >Lunta täällä naapurikaupungissakin odotetaan ;)Tässä pitkästä aikaa teen blogisurffausta, ja muutamallla oli jo niin ihania talvikuvia blogeissaan… ehkä meilläkin pian :)Oikein hyvää pikkujoulu viikonloppua!!

 12. annu
  25.11.2011 / 18:21

  >Olipa suloisia kuvia! Ei ole lunta, mutta eikös kynttilöitä polttelemalla voi hämätä vähän. ;)Mä veikkaan että sitä (lunta siis) kyllä tulee taas, ja reippaasti…

 13. Night at Vogue
  25.11.2011 / 18:51

  >Ihania kuvia!

 14. S
  25.11.2011 / 20:37

  >Äippä: myrsky tuli tänne nyt iltasella, blaah…Anonyymi: niin, ois vaan niin hirmuisen mukavaa ku pakkanen ja lumi tulisivat jouluksi, tammikuussa niitä ei enää niinkään tarvi ku ajatukset alkaa suuntautua kevääseen :)Sirutuuli: joo joulunodotus ois niin erilaista valkoisen lumen kera <3Jaana: voih, sataispa täälläkin… ois ihana jos tulis ainaki sellanen 10cm pysyvästi :)Janet: kiva et sait pikkasen joulumieltä kuvista! lumi on kyllä ihmeellinen elementti meille suomalaisille :)) Iinuska: höh, ei missään tunnu olevan lunta :/Hanna ★: tylsää!

 15. S
  25.11.2011 / 20:41

  >Minna: täälläpäin on kerran ollu maa pikkasen valkoinen, tai ainakin kuurassa, mut ei muuta…no kylläpä tuntuu olevan raitatapetit kiven takana, ihme juttu!!! sillon ku me rakennettiin, törmäsin useampiin mustavalkoraitaisiin.Tonttutyttö: joo eikö oo omituista! en kyllä muista tällaista et ei marraskuun lopussakaan vielä olla ensilunta saatu :/Meän Satu: lunta odotellaan sitten… ties kuinka pitkään :/. ärsyttää jos sitä tulee vasta tammikuussa!Mia: ai oliko! ehkä meilläkin on sitten toivoa :))kiitos samoin!annu: joo kyllä sitä varmaan tulee, mut vasta joulun jälkeen, jolloin en sitä enää tarvitse :DNight at Vogue: niin mustakin :)

 16. Sari
  25.11.2011 / 20:58

  >Tuuli ulvoo, siinä kaikki. Ei täällä ole satanut pisaraakaan lunta (:

 17. Ensoleille
  25.11.2011 / 21:58

  >Voi kun elämä olisi aina tollaista kuin noissa kuvissa :) <3

 18. Marika
  25.11.2011 / 22:01

  >Eipä näy lunta täälläkään. Ihan ihme keli kun ensi viikolla on jo joulukuu ja lämpömittari näytti tänään 8 plusastetta ja satoi vettä ja nyt melkein myrskyää. Eikä ilmeisesti lumesta ole vähään aikaan mitään tietoa ainakaan täällä. No eiköhän se joulu ja joulumieli tule säästä huolimatta, mutta edes pieni lumikerros ei yhtään haittaisi.Tosi kivoja ja romanttisia kuvia:) illan piristys.

 19. Nemi
  25.11.2011 / 22:17

  >Ei ole lunta näkynyt ei!Tylsästä ilmasta huolimatta, ihanaa joulun odotusta :)

 20. S
  26.11.2011 / 14:24

  >Sari: täällä myrsky vaan jatkuu…Ensoleille: älä muuta sano!Marika: toivotaan et tulee joulumieli, jotenki pelkään ettei tuu, on niin paljon kiinni siitä lumen tunnelmasta :)ehkä sitä pitää vaan alkaa tottumaan näihin lumettomiin jouluihin.Nemi: kiitos samoin sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.