Joulupuu


Tässäpäs melkoinen pläjäys joulukuusia, erittäin kauniita sellaisia ♥

Alkuun valkoisia joulukuusia, sitten mustia ja lopussa pari perinteisempää vihreää.
Yllätyin kuinka upeilta mustat joulukuuset näyttääkään! Riippuu toki paljon ympäristöstä; tietynlaisiin ympäristöihin ne istuu ja näissä kuvissa yhdistelmä on kyllä todella onnistunut.
Yksinkertaisesti kaunista!
Kiinnitin myös huomiota siihen, miten läheskään kaikkien joulukuusten latvassa ei ole tähti, vaan ihan jotain muuta (jos mitään!). 

white-Christmas-tree-decoration

Sitten mustien joulukuusten vuoro, niin häikäisevän upeita, etten osaa edes lempparia valita!
Ehkä ensimmäinen tai kolmas tai neljäs :))

 

Vaikka joissain näistä joulukuusista on melko paljonkin koristeita, se vain kaunistaa kuusta entisestään! Olen sitä mieltä, että mitä minimalistisempi koti, sen runsaampi joulukuusen koristelu ♥

 

Tämä kuusi on vihreä, mutta sen oksille on ripoteltu lumen tuntua…

Tässä ihanan söpö ja pirteä pikkukuusi :)


Kuvat lainattu täältä ja täältä.

Jokos teillä on joulukuusi sisällä koristeltuna?
Näistä kuvista inspiroituneena taidan tänään laittaa meidän kuuseen hiukan lisää koristeita, heh! Niin ja nyt myös meidän kuusen alta löytyy melkoinen lahjaröykkiö, paketoin koko eilisen illan ja tänään jatkuu :).
Vieläkö löytyis kiinnostusta nähdä lahjapaketteja?

Comments

 1. Soile
  20.12.2011 / 11:38

  >Mulla oli kans jo viime jouluna kuusi niin täynnä palloja kun vain siihen sain sopimaan:) Näytti kyllä heti upeammalta. Tänä vuonna meidän kuuseen pääsee pitkästä aikaa myös punaisia palloja ;)

 2. Puolukka
  20.12.2011 / 11:43

  >Noista valkoisista joulukuusista no.6 on aivan ihana<33Meidän joulukuusi on valittu mutta se haetaan vasta parin päivän sisällä~Isäni kodissa taas on hieno hopeakuusi.

 3. Meän Satu
  20.12.2011 / 11:49

  >On kyllä upean näkösiä kuusia nuo valkoset ja mustakki! Meille tulis kyllä kans valkonen, ehkä jopa musta jos ei ois normikuusta :) Ihanan näkösiä kuusia kyllä :D Jep, eilen koristelin kuusen :) sammaan tyyliin ko kuvassa eka vihriä kuusi mutta eri koristeilla tietekki, värit kyllä samat + mustia liitutaulumaalilla maalattuja palloja, kirkkaita pikkuvalosarjoja ja hoppeisia blinbling lumihiutaleita :DHetki sitte kuulu rapina ja maiskutus, herra siellä söi joulukuusta! :D ja neiti eilen jo tiputti parit pallot :D Nooh, ompahan erilaista tekemistä kisuillaki nyt joulun ajan :DIhanaa joulun ootusta <3 ja iliman muuta lahjapakettikuvia tulemaan vaan :D

 4. Rags
  20.12.2011 / 12:00

  >Ilman muuta loytyy kiinnostusta nahda lahjapaketteja, tiedan etta olet paketoinut ne kauniisti!!Meilla koristeltiin kuusi sunnuntaina, olemme siis hyvin etuajassa tana vuonna!! (Yleensa vasta aatonaattona/aattona ollaan se koristeltu.) :-DKauniita kuusia, silti mielestani se vihrea perinteinen on kaunein. :-)

 5. Marko Kristian
  20.12.2011 / 12:58

  >Mielestäni kolmannessa kuvassa, ylhäältä päin katsottuna on kaunein joulukuusi! Muhkeat ja runsaat joulukuuset ovat niin kauniita! :-) -Markohttp://markokristian.blogspot.com/

 6. Maya
  20.12.2011 / 14:19

  >Hyvältä näyttää kyllä nää kuuset! Mikä on noista sun lemppari?

 7. Tinsku
  20.12.2011 / 14:46

  >Kauniita! Mä tykkään kanssa aika runsaasta koristelusta kuusessa.Ps. Kotona ollaan, eli talo on valmis! :D

 8. Saila
  20.12.2011 / 17:06

  >Kauniita kuusikuvia! Ja hienoa huomata, että täyteen ahdettu koristelutyyli voi olla jopa kaunista! ;) Meillä kaksi pikkukoristelijaa ois laittanu kaikki mitä löytyy jos en olis vieny välistä jo varastoon ja vielä illan pimeinä tunteina vähän riisunu lisää ;).

 9. S
  20.12.2011 / 17:50

  >Soile: :) meidän kuusessa on vähän kaikennäköistä koristetta: erikokoisia palloja, muutama perhonen ja sydän ja karkkikeppejä :D. punaiset pallot oon laittanu muutamaan lasimaljakkoon :)Puolukka: joo se on nätti! kivasti sopii vihreät koristeet valkoiseen kuuseen :)Meän Satu: oi varmasti aivan ihana joulukuusi koristeineen teillä! ja tottakai pitää kisuillakin olla omia joulupuuhasteluja :D. tänään ku tulin kotiin, nuorempi neiti juoksi heti ovelta suoraan joulukuusen luo, tiputti karkkikepin lattialle ja alko sillä leikkiä. katto mua silmät suurina ja ihan villinä, valmiina ja varautuneena et komennan mut mäpäs nappasin palleron syliin ja annoin ison pusun poskelle! kisu siitä aivan hölmistyneenä ei pyristelly ees tapansa mukaan karkuun :DDihanaa joulunodotusta sinnekin suuntaan <3Rags: kiitos, kauniisti sanottu! monet on tänä jouluna valmisteluissa etuajassa, mm. tuossa kuusiasiassa :))mä ihailen aina kans valkoisia ja nyt noita mustia joulukuusia, mut meille valitsin silti vihreän :)Marko Kristian: oon samaa mieltä, muhkeat ja runsaat joulukuuset on äärettömän kauniita! :)

 10. Meän Satu
  20.12.2011 / 19:28

  >Hihi :D Nään sielun silmin ko teän neiti juoksee kuusen luo "tihutöitä" tekkeen ja tuijottaa että "Henkilökunta! nääksie mitä mie teen?!" :D mutta henkilökuntapa yllättää ja antaa iiison pusun :D Iiihana <3 Voin kuvitella sen ilimeenki että mtäh! eksie torukkaan minua :D :D Täällä kans ko torutaan niin takapuoli vinossa juostaan karkuun :D Meän kolli juoksee ylleensä oven karmiin, hyppää puoli välliin (voit kuvitella ko n.6kg kolli hyppää ovenkarmiin sen äänen!) ja sieltä sitte roikasee lattialle (tumps!) ja jatkaa karkuun juoksua :D Että olipa kerran uudistetut ovenkarmit :D ja usiasti ko juoksee ovenkarmiin niin se ei aina pääsekkään eli siis hyppy "epäonnistuu" ja henkilökunta joutuu nostaan hänet ovenkarmiin tietekki silleen että henkilökunta piettää häntä siellä ylhäällä niin kauan kunnes herra kyllästyy (hlökunnan käsivarsiraukat!):D Voi että, kisut on sitte mainioita ja ihania ja niitten puuhailuja ei kyllästy koskaan kattoon :D Voi että ko on ihana katella ja lukia teänki kisujen elämää ko sieki vaikutat olevan aika kisuhöppänä omista kissoista :D Että postaustoiveena on oikein paaaaaljon kuvia teän neiteistä, siis vaikka yhteen postaukseen kymmeniä kuvia ja se vois olla vaikka mulle se postaus ja tietekki vähän niille muillekki kisuhöperöille :D Psst.Jos joku lukija aattellee että ompa meillä lihava kissa,ei hättää, eläinlääkärissä käyvään muutaman kuukauen vällein ko meän kisut on jo hitusen yli 13v, ja kunnossa ovat molemmat :) ja ruumiinrakenne on ehkä peräsin Norjalaisesta mettäkissasta ko ovat samannäkösiä mutta isästä ei oo kuiteskaan oikiaa tietoa :)Halirapsutukset vielä teän ihanille neiteille <3 Ne on sitte niin ihania ja sulosia kissoja <3 Joko sie oot paketoinu kisuillekki lahjat? Mie oon :D:D Juu, kisukki saa minipaketit! :D:D ja on, on mulla lääkitys kohillaan :P

 11. Helene
  20.12.2011 / 19:36

  >Miten ihania kuusia, ja yllättävää kyllä, mustat kuuset tosiaan näyttivät todella upeilta!! :o)Kyllä lahjapaketteja jaksaa katsella…itselläni on urakka vasta edessä. Tosin kävin varsinaisilla lahjaostoksilla vasta tänään?!!!! :oD

 12. Tiia
  20.12.2011 / 20:48

  >Nuo vaaleat ja hopeiset kuuset on niin upeita :)

 13. S
  20.12.2011 / 21:44

  >Maya: ai kiva kun kysyit :) mun lemppareita on aikas monta, mut jos pelkkiä kuusia kuvista katsoo niin valkoisista kuvat nro 4 ja 7. mustista nrot 1, 3 ja 4 :). vihreistä ehkä viimeinen.Tinsku: oi ihanaa ihanaa ihanaa!! paljon onnea uuteen kotiinne ja ihanaa joulua <3Saila: joo ihastuin yli kaiken tollaseen amerikkalaiseen koristelukulttuuriin :). heh, pikkukoristelijat on varmasti innokkaita ja koristelu heidän jäljiltään yleensä melko persoonallinen, mut sitäkin suloisempi :)Meän Satu: joo joskus musta kyllä tuntuu et tuo nuorempi neiti oikein kerjää toruja ja nyt kyllä silmin nähden petty ku niitä ei tullutkaan :D. oon samaa mieltä et kissojen puuhailuja on hauska seurata, on ne semmosia koheltajia :D. postaustoive huomioitu ;)mun mielestä ei oo lihava kollikissa jos painaa 6kg! ihan normikolli on. eikä se paino aina kerro kaikkea :).meillä kisut ei saa omia paketteja, joskus muutama vuosi sitte paketoin vanhemmalle kisulle lahjoja, mut ei se oikein välitä :D. lahjanaruista tykkäävät, joten valvotusti niillä leikitään ettei vaan tuu syötyä niitä… kisut saa syötäviä herkkuja, herkkuruokaa ja sit spesiaaliherkkuja, arvostavat niitä eniten ;)Helene: kiva, laitan sitte taas tässä piakkoin lisää lahjakuvia :). mulla on kaikki lahjat ostettu, tai yhden aion vielä ostaa ;)Tiia: niin on :)

 14. Meän Satu
  20.12.2011 / 22:26

  >Hihi :D Ei meänkään kisut välitä nuista paketeista yhtään, ehkä haistelevat pikkasen ja son siinä :D:D Seku käärin pienet rapisevat hiiret muka nuillekki lahjapaperiin :D Ne on ihan minipaketit, temmotet ihan pikkutet vauvapaketit ja joulutarrassa lukkee niitten nimet hihi :D:D Hmmm, minkähän ikänen mie nyt olinkaan :PKissat rakastaaki herkkuja :D Mie voin kuvitella ko kisut siellä maha pystyssä sitte rötköttää sohovalla ko syöneet jouluherkkuja niinku me ihmisekki :D Juu, ei liikaa tietekkään :)Mutta postausaiheeseen..siis ihanat nuo kuuset :) vaikka kehuinki jo mutta silti ihanat kuusikuvat oot löytäny :)

 15. Joëlle - TrendyHomes
  20.12.2011 / 23:42

  >Waouh! wonderful Christmas trees!Thanks,I wish you a Merry Christmas too :)

 16. S
  21.12.2011 / 11:19

  >Meän Satu: joo tuleehan siitä toki itelle kiva mieli ku kisujenki lahjat paketoidaan :D ja jep, meillä lähes muutetaan keittiöön joulun ajaksi, kissat siis :D. kinkkua himoitaan aivan mahottomasti! Joëlle: thank you Joëlle :)

 17. Anonymous
  21.12.2011 / 13:07

  >Monta ihanaa kuvaa! Nuo valkoiset kuuset, jotka näyttävät enemmänkin sellaisilta huurretuilta, ovat mielestäni kauniimpia kuin kokovalkoiset. Nuo pari ekaa kuvaa just näytti sellaisilta, ei-niin-valkoisilta, mutta ihanilta. Myös pari viimeistä kuvaa, näyttäisi olevan aito kuusi, olivat söpöt. Mustasta kuusestakin näköjään saa ihan siedettävän, kun vaan laittaa siitä erottuvat koristeet.Meillä kuusi koristeltiin viimeisenä adventtina eli pyhänä.. ihan lasten takia, kun nyt ekaa kertaa meilläkin on oma kuusi. Viime jouluna ei vielä ollut, kun just oltiin muutettu uuteen taloomme. Nyt kun vielä mennään jouluksi pois kotoa, niin saapa nauttia pidemmän ajan kuusesta. Itse olin ihan fiiliksissä kuusesta, kun saatiin koristeltua.. puhumattakaan sitten lasten innosta! Alaoksilla ollut punainen muoviomena on tosin kokenut jo puraisun, mutta se tuo vain oman jujunsa kuuseen :-D Meillä tosi muhkeaoksainen muovikuusi, kun muuten isäntä jouduttais pitämään jouluna ulkoruokinnassa :-D Hänellä siis astma.Mutta pian se joulu jo on! Odottelu on ollut, ah, niin ihanaa ja kohta koittaa taas ns. arki. Sitä vois verrata pahemman laatuiseen krapulaan, mutta murehditaan sitä sitten :)Laitahan taas joulun fiilistelykuvia, kun ehdit ja fiilistele itsekin.- Nipsu

 18. S
  21.12.2011 / 13:40

  >Nipsu: ai ku rupes naurattaan tuo muoviomenan puraisu :D. siitä jää ihanat muistot muillekin jouluille!voi mä en voi vielä edes miettiä sitä ku joulu on ohi, liian surullista. täytyy nyt nauttia joka sekunnista <3kiitos kivasta kommentistasi ja laittelen kuvia kun ehdin :))

 19. Cinnabaria
  22.12.2011 / 11:56

  >Meilläkin noudatetaan sitä linjaa, että joulukuusessa ennemän on paremmin, ainakin tämä jäi käteen amerikkalaisesta joulusta siellä asustellessamme. Ja pitää muistaa, että layers, layers, eli ei vain koristeita pintaan vaan myös sisämmelle kuusta, koska näkyvät sieltä myös kauniisti pilkistellen. Meillä tänä vuonna vähän pienempi valkoinen kuusi esillä, ollut jo kohta kuukauden päivät. Ensi jouluna taidan laittaa 2 kuusta, yhden yläkerran aulaan ja toisen olohuoneeseen. Jouluhullu on aina jouluhullu. ;)

 20. S
  22.12.2011 / 12:43

  >Cinnabaria: mä oon vähä enemmän tollanen pintakoristelija, pitääpä ens vuonna petrata ;).varmasti kiva omata joulumuistoja ulkomailta, mäki oon asunu ulkomailla mut en joulun aikaan. ja täällä toinen jouluhullu :D

 21. Madde
  28.8.2012 / 10:30

  Tänä aamuna herätessä oli niin jouluinen olo, että piti tulla tänne kurkkimaan joulupostauksia. Laitoin glögin maustumaan ja kohta pääsen maistelemaan ihanaa mustaherukkaglögiä. Pitää vielä yrittää malttaa mielensä, etten laita ensimmäisiä tonttuja takan päälle istumaan :D
  Joulu <3

  • 28.8.2012 / 10:51

   ihana kommentti ja kiva että muutkin rakastaa joulua yhtä paljon kuin minä! :) nauratti nuo tontut :D
   kieltämättä mullakin tulee aina välillä joulu mieleen (pari kertaa viikossa) ja jo suunnittelen joulukotiamme :D. mukavaa ajanvietettä! <3
   oi mä vielä pinnistelen glögihimoa marraskuuhun :P. mustaherukkaglögi onkin mulle uutta! varmasti hyvää!

   • Madde
    28.8.2012 / 11:02

    Rakastuin itsetehtyihin glögeihin viime jouluna. En varmaan enää kaupasta valmista glögiä ostakkaan.
    Olisin laittanut joululaulutkin soimaan, mutta joululevyt katosivat johonkin viime muuton aikaan :(.
    No jospa ne seuraavassa muutossa tulisi jostain esiin.
    Vielä kuukausi, niin talo on valmis ja pääsee muuttamaan :)

    • 28.8.2012 / 11:04

     itsetehdyt glögit on mulle myös uusi juttu, täytyypä tänä jouluna tutustua asiaan :). oi teillä on sitten ensimmäinen joulu uudessa kodissa edessä! se ensimmäinen joulu on niin ikimuistoinen :)

     • Madde
      28.8.2012 / 11:17

      Kannattaa tosiaankin kokeilla. On paljon parempia kuin valmisglögit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.