Kranssi

Sain tässä jokin aikaa sitten äidiltäni hänen tekemänsä kauniin valkoisen kranssin, joka on tehty paperinaruruusuista. Kranssi on kiertänyt kodissamme jo useassa paikassa sitä kaikista sopivinta paikkaa etsien. Taidan päätyä laittamaan sen siiman avulla ruokailutilan lasiparioviin, siihen se sopii kauniisti valkoisten verhojen keskelle.

Tällaisella itsetehdyllä kranssilla on paljon enemmän tunnearvoa kuin kaupasta ostetulla.

Kranssi voisi muuten sopia hyvin myös takan puutilaan roikkumaan!
Takkapuista puheenollen… Mainitsin ohimennen äidilleni pari päivää sitten, miten olisi kiva saada takan puutila täyteen jouluksi (nyt siinä on puita vähän yli puolet). Mietin, että mistähän puut saamme, koska mies ei polttopuita ehtisi enää tällä viikolla tekemään…
Eilen kun tulin töistä, isäni oli ratkaissut ongelman ja autokatoksesta löytyi kunnon koivuklapiläjä :))
Näin joulun alla kaikki pienetkin toiveet kuullaan, uskokaa pois!

Tänään on muuten mun ensimmäinen joululomapäiväni, taivaallista <3
Koska mies on töissä, aion käyttää ajan hyödyksi ja paketoida hänen lahjansa!
Mulle tuli puolestaan käsky, että autotalliin ei saa mennä eli mitähän salaisuuksia sieltä löytyisikään ;)

Tänään aion hoitaa myös joulusiivoukset loppuun, jotta loppuviikon saa vain rauhassa nauttia lähestyvän joulun tunnelmasta. Mitään megagigasiivousta meillä ei tehdä. Ei siivota kaappeja, sillä pyrin ihan vuoden ympäri pitämään kaapit siistinä ja puhtaina (ehkä juuri siitä syystä ettei niitä tarvitse jouluna miettiä, hih!).
Siivotkaa kaappinne jouluksi vain, jos aiotte niissä viettää joulunne, muistan erään viisaan kerran sanoneen ;).

Tunnelmallista keskiviikkoa! Kolme yötä Jouluun on…

Comments

 1. Hanna
  21.12.2011 / 11:11

  >Ihana tuo kranssi! Äitisikö sen siis teki? Itselle tehdyllä on todellakin enemmän tunnearvoa kuin ostetulla. :)Äläkä sitten kurki sinne autotalliin! ;)

 2. S
  21.12.2011 / 11:20

  >Hanna: joo äiti teki, muokkasin vähän tekstiä selvemmäksi :). kääks, yritän olla kurkkimatta ;D

 3. Anonymous
  21.12.2011 / 11:24

  >Ihana karanssi :)Onko se tehty silkkipaperista? Elina

 4. Jaana
  21.12.2011 / 11:31

  >mä oon kade kun saat rauhassa siivoilla…. mä toivosin samaa juuri tällä hetkellä! Nauttisin siitä täysin siemauksin joulumusiikkia kuunnellen. Nyt mulla vaan häärii täällä kaksivuotias pikkuapulainen joka on varsin tehokas pakkaus "auttamaan". Täytynee odottaa iltaan ja laittaa mies lasten kans pihahommiin saadakseen rauhassa siivoilla :)Ihanaa joulunaikaa kaikille!Jaana

 5. Rags
  21.12.2011 / 11:37

  >Voi miten kaunis kranssi! Ehdottomasti kauniimpi ja arvokkaampi kuin mikaan kaupassa myytava. Huomaavaiset, ihanat vanhemmat sinulla, puutoivekin kuultiin. :-)Oikein ihanaa ja nautinnollista joululomaa sinulle! Mun pitaa viela perjantaihin odottaa…. Kisuille rapsutukset! <3

 6. mapela
  21.12.2011 / 11:38

  >Ihana kranssi <3

 7. Sirutuuli
  21.12.2011 / 11:58

  >Todella kaunis kranssi ja polttopuut on mahtava joululahja :)

 8. Tiina
  21.12.2011 / 12:16

  >Kylläpä on kaunis kranssi :))Hyvää Joulua.t:Tiina

 9. Anonymous
  21.12.2011 / 12:31

  >Ihastuttava kranssi, äitisi on taitava! Mitenhän se on tehty?Olisi kiva väkräillä…Mukavia joulunaluspuuhia ja rauhallista joulua!-Riikka-

 10. Anonymous
  21.12.2011 / 13:08

  >Vau miten upea kranssi! Itsekin vähän väliä jonkinlaisia kransseja teen, mutta tämän valmistustapa on täysi arvoitus. Osaisitko hieman valaista asiaa…?Lämpöistä joulunodotusta!Sara

 11. S
  21.12.2011 / 14:03

  >KIITOS, ihania ja liikuttavia kommentteja <3Elina: se on tehty paperinarusta :)Jaana: kyllä sä vielä ehdit siivoilla, nauti nyt ihanan pikkutaaperon seurasta :).hyvää joulua teidänkin perheelle!Rags: totta joka sana mitä kirjoitit <3 ja kiitos, ihanaa lomaa sullekin, ei oo enää pitkästi siihen :). teidänkin söpöille tytöille lämpimät halit <3mapela: kiitos :)Sirutuuli: joo sain jo kaksi aivan ihanaa joululahjaa <3Tiina: kiitos Tiina! hyvää joulua sinullekin :)

 12. S
  21.12.2011 / 14:10

  >Riikka: äiti on kyllä taitava, kaikenlaiset käsityöt onnistuu käden käänteessä! jotenki se taito ei oo siirtyny muhun ;Dkranssi koostuu paperinaruruusuista (ruusuja kehikon ympärillä), ruusujen tekoon löytyy hyviä ohjeita kuulemma googlettamalla :).kiitos kivasta kommentistasi ja hyvää joulua sinullekin Riikka!Sara: kysyin äitiltä eli kranssi on tehty kehikkoon paperinaruruusuista (paperinaru avattu siis ruusujen tekoa varten). hyvän ohjeen äiti löysi googlettamalla :)kiitos, lämpöistä joulunodotusta sinullekin Sara!

 13. Meän Satu
  21.12.2011 / 15:03

  >Oi että miten kaunis kranssi ja vielä valkonen :) ja tosi tunnepitonen ko oma äiti teheny sen <3 <3Mulla äiti on enkelinä ollu jo 16v, mutta ei siittä sen enempää näin joulunalla :)Ja takkapuukki saitta, ihanaa :) Me ollaan täällä molemmat sairaina, mies ja mie, miehellä kuumeilua ja mie oksennellu tämän aamun, onneksi on vielä aattoon aikaa, ehtii tehä (toivottavasti) loput valmistelut ko toivutaan :)Ei oo ennää montaa päivää h-hetkeen :D ja sitte onki vielä parit pyhäpäivät aikaa rentoutumisseen :)

 14. Sari
  21.12.2011 / 20:14

  >Voih, ihanat vanhemmat sulla!Tuo kranssi on todella kaunis, eikä pelkästään jouluinen :) Olen varma, että löydät sille arvoisensa paikan.Ihanaa lomaa ja jouluaskareita. Eikä sitten käväistä kurkkimassa sinne autotalliin! :)

 15. S
  21.12.2011 / 23:21

  >Meän Satu: totta! voi menetit nuorena äitisi :(pikaista paranemista teille molemmille sinne! ja mukavaa joulunodotusta :)Sari: joo kranssi on kyllä kivan monikäyttöinen koska ei ole liian jouluinen, sopii hyvin kesäänkin vaikka :). löysin sille aivan upean paikan takan luota, laitoin takkapuista roikkumaan, ihana <3kiitos paljon! oli onneks niin paljo puuhaa tänään, ja huomennakin on, ettei ehtiny ees ajatella autotallia :D

 16. Asta
  22.12.2011 / 09:27

  >Moikka, todella kauniskranssi. Tuollaisen itsekin ottaisin mielläni, pitääpä käydä googlettamassa ruusut!:)Oikein hyvää joulunodotusta ja Joulua!Asta

 17. S
  22.12.2011 / 12:40

  >Asta: kiitos, niin minustakin :). hyvää joulua sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.