Salaisia joulupuuhia


Nämä tossut ei päädy kenenkään pakettiin, vaan nämä ostin itelleni nähdessäni ne Anttilassa. Aivan ihanat, täydellinen löytö, sillä mun jalkoja palelee usein (lattialämmityksestä huolimatta). 

Nämä varrelliset tossut on täydelliset myös siksi, että nämä jalassa voi mennä sohvalle torkkupeiton alle tossujen putoamatta. Toissayönä jopa nukuin nuo jalassa :D.
Sellaset tossut, jotka tippuu jalasta ku nostaa jalat sohvalle, on kurjat. Istun nimittäin aina jalat sohvalla ja paleltaa niitä jalkoja usein sohvallakin! 


Nämä on myös kauniit ja valkoiset ja rusetilliset ja vielä pehmoisemmat miltä näyttää!
 Joululomani vakiovaruste :))


Kun olin tämän erän lahjoista paketoinut, sanoin lahjat kuusen alle! ja niin sinne kipitti myös pieni kultainen kisuni mun <3 Lahjahan se kissakin on :D


Nyt meillä tuoksuu puhdas koti, lahjat on ostettu ja lähes kaikki paketoitukin, kinkku on jääkaapissa sulamassa, lunta maassa ja joulu vallannut mielen.

Nyt vain nautitaan tästä tunnelmasta ja joulun odotuksesta, tämä on parasta aikaa!

Comments

 1. Päm
  21.12.2011 / 21:35

  >Kadehdittavalla mallilla on sun jouluvalmistelut…oon ihan superlaiska ollu, mut nyt sentään melkein kaikki lahjat ostettu ja osa ruoistakin :) Siivous olis viel huomenna edessä ja se kuusen haku :)Ihanat tossuset…melkein samanlaiset mullakin ja aina jalassa :DVo kisuliinia, kuvitteleekohan se olevansa ulkona…ainakin näyttää nauttivan :)Ihanaa joulun odotusta…3 yötä, hih <3

 2. riikka
  21.12.2011 / 21:37

  >Täälläkin nautitaan joulumielestä!Hyvää joulunalusaikaa sinne. :)

 3. Sabuska
  21.12.2011 / 21:56

  >Ihana karvainen lahja!Nauti ihanasta tunnelmasta, meillä taasen erilainen joulu, kun kotona vilistelee kissoja kun vilkkilässä; kuusi kissaa ja koira eikä siisteydestä tietoakaan kun nuo ihanat pikku-pentuset levittää hiekkaa ihan joka paikkaan :-))) Hetkeäkään en vaihtaisi pois kuitenkaan, on ihanaa ollut seurata neljän alle 100g pennun taistelusta alkuvaikeuksista voittoon!Ihanaa on myös se että kisseille on luvassa mukavat arvoisensa kodit.

 4. Hanna ★
  21.12.2011 / 23:10

  >Meillä on paketoitu lahjoja samanlaiseen tonttupaperiin. En yleensä innostu kovin tuollaisista tonttukuvioisista papereista, mutta tuossa paperissa oli sitä jotain *<:)

 5. Meän Satu
  22.12.2011 / 01:03

  >Ihanat tossut! Niin lämpimän näköset ja pehmosen :) Oi, nuista kuvistaki oikein huokuu semmonen rento, rauhallinen ja onnellinen olo, en tiiä miten mutta huokuu semmonen rauhallisuus, semmonen ihana tunnelma :) Ja tuo pikkukarvalahjapaketti tuolla kuusen alla, sulonen <3 Me täällä maataan ihan reporankana ja kalpeana sängyssä, hieman on parempi olo, että kyllä se siittä :)

 6. S.C.
  22.12.2011 / 01:55

  >Kauniisti paketoituja lahjoja, samoissa puuhissa olen ite tanaan ollut :)Kohta se joulu jo onki ovella <3

 7. S
  22.12.2011 / 12:32

  >Päm: no niin kyllä se sullakin on jo hyvällä mallilla tänään, muista välillä nautiskellakin :). mä oon tosiaan tänä vuonna onnistunu hoitaan asioita ajoissa, tää on kivaa! mukavaa joulunodotusta sullekin, enää kaksi yötä iiks :))riikka: voi ku kiva juttu, ilahduttavaa kuulla :). ja kiitos paljon, samoin sulle Riikka!Sabuska: voi ku täälläkin vilistäis enemmän näitä nelijalkaisia :D. ihana kuulla et kisuille on löytyny hyvät kodit, siitä kun aina varmasti huolta kantaa :)

 8. S
  22.12.2011 / 12:36

  >Hanna ★: totta, tuo oli kiva paperi :))Meän Satu: tossut on kyllä superlämpimät, nytki jalassa <3. ja aivan ihana kuulla et kuvista huokuu tuollaisia asioita, kiitos kovasti!voi ku mä niin haluisin jouluaattona avata paketista kisuvauvan tai saada sellaisen syliini, rusetti kaulassa :Dhyvä että jo parempi olo, toivottavasti tänään vieläkin parempi!S.C.: kiitos :). pakettikuvia ois vielä lisääkin kamerassa, päivänvalolla kuvattuja paketteja :PAnnikA: ahaa, käynpäs kurkkaamassa :)

 9. Rags
  22.12.2011 / 13:49

  >Hei, makin haluaisin kisuvauvan!!! <3Kauniita paketteja, mutta kaikkein sopoin on tuo kultainen mussukka kuusen alla!! <3Meilla pitaa viela kolme yota odottaa… tosin kylla me miehen ja kisujen kanssa vietetaan jo oma joulu aattona. :-)

 10. S
  22.12.2011 / 22:45

  >Rags: kiitti :). jaa sielläkö vasta joulupäivänä vietetään normiaattoa? hauska mitä eroja :). Espanjassa vasta loppiainen on sama ku meidän jouluaatto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.